Påväg mot Valborgsäventyr!

Vilket väder! Och jag som börjar sent imorgon, det här blev ju riktigt bra!


Ännu en jobbhelg förbi!

Jag och min kvällskaffe sitter på tåget och är snart hemma :)
Jag hoppas att två snyggingar möter mig på stationen :)

Mia: Clint vägrar gå över tröskeln hemma. Det går bra när vi ska gå in men när vi ska gå ut så totalvägrar han! Det kvittar om vi sitter i trapphuset båda två och lockar med godis, han går inte över tröskeln! Några tips? Har han bara en lätt störning kanske? :P


Ensamt i sängen

Varje dygn min kära sambo jobbar så lovar jag att blogga för att han ska ha något att läsa när han ligger på logementet :) jag hoppas att det även är för att han vill veta hur min dag har varit :)
Så varsegod Victor, det här inlägget är till dig!

Dagen började alldeles för tidigt på rum 139 på Elite där jag spenderade natten.
När jag hade jobbat färdigt tog jag Clintan och åkte till Götevi för att småprata lite med farmor och farfar. Clint var helvild och bajsade på farmors golv och detta har inte hänt på en månad :( inte okej Clint!

Nu har vi precis sett färdigt på the girl with the dragan tattoo och den var ju mycket bättre än den svenska!

Nu ska Clint och jag krypa ner och sova och hoppas på att natten går fort så att husse/sambo kommer hem och pussar på oss.
Lyckades för övrigt nyss ha sönder tandborsten! Måste sluta med proteinshakesen, jag blir ju för stark helt enkelt ;)

Hoppas inte inlägget kom försent älskling, så du fortfarande är vaken :)
Sov så gott så ses vi snart ;) puss!


Torsdagslyx

Victor och jag är nyss hemkomna från Zebban. Det blev visst både lunch och middag ute idag men så får det vara när man är ledig!

Nu ska vi lägga oss i soffan och inte röra oss en millimeter för ens det är dags för sängen!

Fler såna här dagar tack!


Kärlek!

Två underbara vänner har valt att spendera livet tillsammans, blir det lyckligare än så? Ne, jag tror inte det!

Grattis igen Micco och Roppan! <3


(Mia, jag ringer dig när tillfälle ges! Puss och kram)


Ny dag nytt plåster

Blev lite stressigt imorse vilket resulterade i ett blödande finger. Tur att jag har Victor som kan plåstra om mig som dagen till ära hittade ett rött hjärtformat plåster :)

Han gjorde brulepudding åt mig igår kväll min fina man! Jag lever på sockerchocken fortfarande :)

Idag lockar sängen mer än jobbet. Helt slut i kroppen och dagens pass är veckans jobbigaste, tjoho!

Igår fick mitt liv en oväntad tvist, ska bli skönt att få träffa Micco efter jobbet och tjejsnacka lite!

Snart framme i Linköping.. Suck. Ska tåget någon gång gå sönder så känner jag att det inte finns något bättre tillfälle än nu :)


https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/768175/images/2012/pic_199873720.jpg" class="image">


5 år sedan

Idag för exakt 5 år sedan åkte jag, Micco och T till Grekland! I tre veckor så öluffade vi och hann se fyra öar.

Känns lite overkligt att det har gått 5 år!

Nedan följer lite härliga bilder från en av mina bästa resor!

Micco och jag på Atens flygplats..
En brunhårig Fia!




T och jag chillar vid poolen på Mykanos



Äventyr på fyrhjuling, Paros



Två snygga brudar på en restaurang på mykanos. 
Ett stenkast lilla Venedig ;)



Miccos födelsedag firades på Santorini
This is my best birthday ever!



Skickar en cyberkram till mitt underbara resesällskap! Puss på er!


Brunetter har det roligare? ;)

(Ni kan tacka mig senare för att jag inte la ut bilden från "The Box")


Full fart!

Killen är uppe och springer som vanligt, världens finaste hund är han helt klart!!

Tratten tyckte han inte var någon höjdare dock, han kunde inte ligga ner utan satt upp och såg sur ut. Han gick in med tratten i dörrposterna och köksluckorna och kissvägrade när tratten var på. Som tur är så har Clint världens fiffigaste husse! Victor åkte och köpte barnkalsonger till honom som han tycker är mycket bättre än tratten. Han är ju alltid söt men i kallingar är han hur söt som helst!

Hoppas han kan sova inatt min lilla pärla!

 


Mattes älskling!

Nu har vi hämtat snutten hos veterinären, han hade varit jätteduktig :)

Nu chillar hela familjen resten av den här fredagen!

 


Livet är märkligt, speciellt på natten..

Jag brukar drömma, det gör jag nästan varje natt. Helt knasiga sjuka drömmar där allt är superverkligt, så verkligt att jag brukar traska iväg från sängen. Dock är det väldigt längesedan som jag gick i sömnen, alltså lämnade sovrummet. Det är inte så längesedan som jag i full panik tände taklampa, rystade på Victor och sa men vart är våra andra hundar?? Det ligger ju bara en här!
Victor, som själv inte minns det här, svarade lite yrvaken Vi har bara en hund Fia.. Då gick det upp ett ljus och jag kunde gå och lägga mig.
I natt hade jag en ganska märklig dröm, jag drömde att jag var gravid. Det tokiga var dock att jag glömde bort att jag var gravid och gick ut och festade en hel natt.
Då sa Victor till mig i drömmen:
V: Fia, det där var väl inte så smart?
F: Vadå?
V: Ja, du är ju gravid, då får du ju inte dricka alkohol!
F: Men herregud, det hade jag glömt! Hur ska jag komma ihåg VARJE dag i NIO MÅNADER att jag är gravid???


Mmm.. ibland får man till det :P Den här drömmen kanske säger en del om mig, att jag glömmer bort att jag är gravid och att mitt största bekymmer med att vara gravid är att jag inte kommer komma ihåg det :P

När vi ändå är inne på ämnet så fick jag den glada nyheten idag att Angelica och Jon äntligen har fått sin lilla bebis Joline!
Stoooooort grattis till, troligtvis, världens bästa föräldrar!



Bilden på hela mysiga familjen är tjuvad från Facebook.

Nu lämnar vi bebisämnet och Victor, om du har vågat läsa såhär långt så kan du sluta svettas nu. Jag är inte gravid och ska inte skriva mer om bebisar.


Här kommer en bild på våra nya snygga köksstolar som vi har inhandlat. Jag tänkte ju beställa ett par andra svarta först men dom var för stora och passade inte till bordet. Nu i efterhand är jag glad för det för dom här ifrån EM-möbler är riktigt snygga och sköna!



Jag läste nyss gårdagens aftonblad och där stod den glädjande nyheten att sommaren kommer tidigt igår och att JUNI blir den varmaste månaden! Nu ska man ju ta det här med en nypa salt men det känns ju bra att det inte stod att det skulle regna hela juni i alla fall. Nu när jag för en gång skull ska ha riktig semster menar jag!



Tjoho! Junisemseter here I come!

Om tre timmar tar jag helg vilket känns mycket bra. Imorgon är det dags för Clint att åka till vetrinären och knippsa bort pungen. Hoppas det går bra, återkommer med en bild på honom i tratten!


En kula är allt som krävs

Anders breiviks gripande och rättegång har kostat Norge 100 miljoner svenska kronor. Ett skott i pannan hade varit betydligt billigare... Just saying...


Gymgrossisten


Fick en knutta motivation nyss och vipps så hade jag en beställning från gymgrossisten. Gissar att motivationen är borta lagom tills paketet kommer hem :)

Hotellet är fullt och jag ska snart hem och sova en stund innan jag ska upp och åka tillbaka. Hade gärna sovit på hotellet i natt men tanken på att tillbringa natten på en extrasäng uppe i bastun var inte lika lockande som att åka hem och krypa ner brevid Victor. Något jag bittert kommer få ångra när klockan ringer imorgon 05.20 och det känns som jag precis la ner huvudet på kudden.


Var med mamma på stan en sväng i torsdags (och med stan menar jag galleria Kvarnen i Mjölby, jajjemän!) Utbudet av butiker är begränsat men Lindex finns och jag börjar gilla Lindex mer och mer.

Köpte det här linnet för ynka 149 kronor och och är supernöjd!

Lite genomskinlig framsida och perfekt passform.

54 dagar kvar till semester! Suck, jag får nog vänta lite med att börja räkna ner för det där kändes mest deprimerande..


Jag vill stanna i soffan!!

Hade gjort vad som helst för att få stanna hemma i soffan med mina fina killar idag men istället är det dags för ett vändpass på jobbet. Fullt hotell dessutom! Nu kör vi så är det snart dags för långhelg! Längtar!!


Ordning och reda

Nu har jag landat i soffan och mannen står i köket och gör lasagne. Det tog en stund att få ordning i hallen, garderoberna och lådorna men nu ör det klart! Skippar före-bilderna för er skull, vill inte ge er en hjärtinfarkt.
Men här är en del av resultatet:


Lediga!!

Ikea avklarat, nu ska vi luncha på trädgårdsskafferiet!

Clint älskar att åka bil, snarkar och fiser.

Den snygge föraren ser också ganska nöjd ut!


Förvaring

Undra om jag kan lura med mig min man till IKEA imorgon :) Kanske kan locka med den asiatiska buffén på IKANO-huset.. ;)

Jag skulle behöva styra upp lite, bakom stängda dörrar så att säga. Jag har inga lik i garderoben men en sjujädrans massa grejer!

Jag har ju fortfarande inta packat upp alla mina flyttkartonger och för att skylla på något (annat än latheten) så blir det rörigare och rörigare i garderoben och köksskåpen för varje kartong som tas upp. Jag gillar inte röra, inte ens när den inte syns. I dagsläget så är det svårt att öppna min garderob utan att bli attackerad av ett kläd- och skoberg. Kaoset har även smygit sig in i Victors garderob...oops.


Ett par sådana ska inhandlas och styra upp röran.


Om den här är mer svart än brun så får nog den också följa med hem. Måste ha någonstans att stoppa alla Clints leksaker och ben. Inte för att jag tror att dom får ligga kvar i korgen särskilt länge...


Finns det folk som har det så här i sina förråd?



Det finns ju till och med golvyta kvar!

På fredag ryker min älsklings pungkulor. Clints pung, inte Victors. Jag tror att han vill ha kvar sin och det skulle nog i och för sig Clint också vilja men han får tyvärr inte välja.
Min lille plutt.

 


Semstern bokad!

Igår bestämde vi oss, det blir värme och lyx! Egypten bokat!

Nu startar nedräkningen!

Grand Resort Hurghada!











Här ska vi nog trivas tror jag :)

Privat hotellstrand, gym, stort restaurangutbud och framför allt: en snitt-temperatur på 32 grader och en havstemperatur på 27 grader!  
Jag vill åka nu! Den 10 juni drar vi och när vi kommer hem väntas ytterligare en vecka semester, närmare bestämt midsommarveckan! Det känns vuxet att ha sommarsemester måste jag säga!

När man åker på semester så tidigt på sommaren så tycker jag nog att man får åka en gång till i höst! :D Då kan Europa och alla lägenhetshotell få en ny chans..kanske.
Men förhoppningsvis har vi vunnit några miljoner tills i höst och kan ta en jorden-runt-tripp! ;)

Trevlig helg!




Inte bra Fia

En vanlig kväll hemma hos oss!
En gräddig vaniljpannacotta åt Fia och en proteindrink åt Victor.
Om jag stolt ska kunna promenera bredvid den här mannen på stranden i sommar får jag nog börja tänka om :P


ÅÅÅÅ vad jag inte kan hålla mig längre!

Det är nära semester, sol och bad! Jag spanar på resor i juni eftersom Victor har sin semester då. Jag vill egentligen bara ta en sista minuten nån vecka när vi är uttråkade men eftersom min arbetsplats lider av personalbrist så måste jag nog lägga in om fast semester om jag vill vara ledig. Jag är helt överförtjust i att resa och jag hittar nya resemål och hotell hela tiden! Jag är såååå nära på att boka också men så tänker jag att jag måste vänta på Victor. Men på torsdag när vi är lediga, då tror jag att det smäller för då kan jag inte hålla mig längre!

Jag har ju blivit lite kär i Egypten och tycker att det vore helt underbart att åka dit första veckan i juni när det är mellan 30 och 35 grader varmt! (och 27 i havet, då kanske till och med jag skulle bada..) Jag ÄLSKAR att slippa frysa ;) Hotellen håller hög standard och man får mycket för pengarna.
Samtidgt så känner jag att ne, två gånger får vara nog! Nu upptäcker vi något nytt! I juni så är det ju vart runt medelhavet, synd bara att de flesta charterhotellen är så tråkiga! Lägenhetshotell, vi vill väl inte laga mat? Vi lagar ju inte ens mat när vi är hemma!
Som sagt är det ju roligt att uppleva nya länder men då går Grekland, Spanien,Italien, Malta och Turkiet bort(men åå vad jag skulle vilja åka till Bodrum!) Kvar har vi ju tex Bulgarien, Kroatien och Montenegro. Mest sugen är jag på Bulgarien faktiskt!
Ne, jag får nog lägga det här beslutet i Victors händer, jag kommer aldrig kunna bestämma mig.

SEMESTER!! :D


Vissa har det bra, andra har det bättre!

I fredags var 19 härliga vänner här och förgyllde Victors och min kväll, tack snälla underbara ni!! Kom snart igen!!

Gårdagen spenderades i soffan, med all rätt!

Inte nog med att jag har världens bästa vänner, familj och hund, jag har också världens underbaraste sambo! Igår kväll fick jag fina rosor av honom, tack snygging! <3

Jag gillar att steka i solen men Clint ÄLSKAR att steka i solen!


Låååååångfredag

Japp, lång är den! Klockan kryper fram!
Är tillbaka på jobbet idag och jag tackar för att det är lugnt för Fia är trött!
Trött i benen, trött överallt! Gick upp 05.30 imorse och jag ska vara uppe tills alldeles för sent i natt. Det kommer krävas en hel del vin för det här känner jag :)


I kväll vankas det lite party! Hemma runt 16.00 och våra kära vänner dyker upp någongång efter 18.00 . Tror ni jag hinner med en power nap? Det skulle behövas. Jag har inte en aning vad jag ska ha på mig heller. Man blir ju inte direkt inspirerad av att kolla ut. Snön vräker ner och mer ska det visst bli.


Ser fram emot kvällen iallafall! Det blir en rejält bunt vänner som kommer ikväll! :D


Glad påsk allihop!

Nästan levande igen

 

Victor fick hämta mig på jobbet igår när jag från ingenstans börjar skaka, svettas och ja, det värsta jag vet: spy! Sen var bollen i rullning.. Hann spy tre gånger på jobbet och när vi kom hem fortsatte under kvällen och spydde sista gången tidigt i morse. Lyckligtvis verkar det vara över nu och det har varit lugnt hela dagen. Det känns väldigt lustigt i magen men jag antar att det bara är brist på mat. Stannar hemma från jobbet imorgon också så att jag inte smittar ner hela jobbstyrkan!
Victor jobbar idag och i natt och det verkar som om han har klarat sig bra, peppar, peppar!
Haft en mysig dag med Clint här hemma. Killen har badat och är nu len som en barnrumpa och luktar gott med!
Sover man för länge på morgonen så blir man slickad på fötterna (eller Victor blir, det är bara hans fötter han når) och sen möts man av den här synen:
"Nu har du två val matte, antingen går du upp och underhåller mig annars hoppar jag upp i sängen och myser med er!"

 

 


Grand hotel

Mannen och jag har smitit iväg på en mini get-away! Det här skulle man göra varje söndag!

Ikväll blir det god mat och en bio kanske. Eller så stannar vi på hotellrummet ;)

Mousserande vin och choklad väntade på rummet, det tackar vi för!


RSS 2.0