Taken 2

Riktigt bra film! Kanske inte håller samma spänningsmått som ettan men den var riktigt bra! :)

Osthjärtanpremiären var också godkänd! Smakar ungefär som ostbågar, kanske liiite godare!

Här hemma brukar hela familjen ligga på hög i soffan! Det är ju mysigast så!!

Godnatt på er!


Japp, det var gott!

Riktiga bloggerskor tar kort innan dom hugger in på maten men eftersom jag väntar på min kebab i över en vecka så fanns det ingen tid till det!


Nu blir det snart Taken 2 och osthjärtan!


Uppe strax efter tuppen!

Veckans enda lediga dag och vi är uppe vid 08.00! vilket har resulterar i att vi har hunnit med att putsa fönster, städa lägenheten, fika med mamma, brorsan och en kollega till honom. Vi har även varit på ÖoB, tagit en promenad i solen och ätit lunch hos Karina! 
 
Nu ligger vi och tar igen oss i soffan och ikväll är det äntligen dags för kebab!! Det blir nog även lite film och godis! inte så dumt att vara lediga :) 
 

Elites egna Duracellkanin

Det blev jag kallad av en gäst igår..Frågan är ju om det är positivt eller negativt? :P

Fasansfulla måndag

Victor påminde mig igår om att det väntar ett tandläkarbesök på måndag. Jag som hade förträngt det här eländiga besöket. Victor har till råga på allt satt upp lappen på kylskåpet så att jag blir påmind varje gång jag går in i köket.
Jag känner på mig att det kommer bli en dyr historia.

Igår jobbade jag över några timmar och efter det hade vi filmkväll hemma. Vi såg skyfall och den var väldigt bra, första halvan, sen sov jag!

Imorgon är vi lediga så då hoppas vi på att mamma vill komma och fika! Sen ska vi (jag) tyvärr putsa fönster.


Ingen kedja!

Ska krypa ner i hotellsängen och sova nu. Upptäckte till min förskräckelse att det här rummet saknar kedja på dörren! Jag som gärna knallar i sömnen vill ju göra ha det. Våra hotelldörrar är gjorda så att även om dom är låsta så är det bara att kliva rakt ut (pga säkerhetsskäl vid t.ex. brand). Inte bra! Vi får se vart jag vaknar någonstans ;)


Hallongrottor

Blev sugen på hallongrottor, mina favvisar! Så jag bakade ett gäng nu på förmiddagen. Tyvärr hade jag inga dumlekolor hemma. Dom blir nämligen ännu smarrigare med dumle i!


Morgonmys

Dags att gå upp kanske? Pyret är trött idag och verkar inte så sugen på att lämna kudden..


Björn Borg

Dragkedjan på min gamla necessär är trasig vilket resulterar i att alla grejer ramlar ut i väska när jag packar. Men det problemet har vi löst idag och införskaffat en ny fin skinn-necessär från Björn Borg.

Vi har även hunnit med att äta middag hos Per och Karina! Nu ska jag få min man att stänga av datorn och dra på en söndagsfilm istället!


Lirarn

Långpromenaden tog hårt på lillkillen! Han är så nöjd när solen är framme, han ligger och solar som en katt så fort han får chansen.



Sunday

Solen tittar fram idag! Härligt värre! Victor jag och Clintan tig en långpromenad efter frukosten i nya dojjorna. Dom är så sköna ich superlätta! Nu har vi krypit upp i soffan och tänkte stanna här ett tag och njuta av våran ledig söndag!

Hos farmor igår hittade jag lite fina böcker som fick följa med hem. Frågan är bara vart jag ska ha dom?


Dagens skörd

Då var jag på hemmaplan igen och tänkte ägna lördagskvällen åt att tvätta! Det ska bli ganska skönt faktiskt. Clint och jag kryper upp i soffan här hemma och sätter på någon bra film.

Hittade äntligen ett par nya bra jobbskor idag. ( å så blev det lite annat också, såklart!) 


Shopping

Lunchstopp i shoppingen! När vi är klara åker Anna , Korre och jag till farmor och fikar!


Ingen morgonmänniska

Det borde vara olagligt att kliva upp innan 08.00. Det är tur att det är fredag så man har någon ljuspunkt i tillvaron. Kallt är det också! Idag har jag på mig så mycket kläder att jag har dubblat min kroppsstorlek tror jag! Fiamichelin!

Ikväll ska vi på 30-årsfest! Jag måste nog försöka klämma in en power nap efter jobbet annars kommer jag nog somna sittandes på nån stol hos Emma och Fredrik ikväll.

Jag gör ett nytt försök med tåget idag och än så länge så går det bra. Men man ska inte ropa hej..


Dra något gammalt över er Östgötapendeln!

 
Idag skulle jag för en gång skull ta tåget till jobbet men icke! När jag kommer ner till stationen är tåget inställt och det som går efter är försenat. Fine, så kan det ju vara. Men jag hade inte mindre än tjugo minuter innan varit inne på hemsida och dubbelkollat tågtiderna och det stod inget om några inställda tåg. Så jag fick springa hem och ta Victors bil till jobbet så nu står jag här med två bilar i Linköping. Min är redan här och det var anledningen till att jag skulle åkt tåg. Förbannad är vad jag är. Ställ in era tåg men informera om det så man kan åka tidigare då!
 
Det är så skönt att slippa åka tåg och det är värt varenda krona extra det kostar!
 

Nya dojjor

Ni kommer inte hinna se mig när jag är ute och går nu.. Swich så är jag bort!

Nu är det dags att åka och jobba!


En liten onsdagsgodis

Har landat i soffan och har inga planer på att göra någon större ansträngning mer idag än att förflytta mig till sängen! 

Ett vändpass till på jobbet och sen är det helg!


Shopping

Victor hämtade upp mig på jobbet och nu är vi på Tornby.

Jag trodde det var jag som skulle shoppa men det verkar vara ombyta roller!


Landat i hotellsängen

Tänkte äta en liten hamburgare såhär innan läggdags. Det är väl alla dietisters hetaste tips, ät en hamburgare klockan elva på kvällen, precis innan du ska sova! Det mår man bra av ;) godnatt ifrån rum # 202.


Mumsig paj!

Pajen va god! Vi åt den tillsammans med lite vaniljkesella.

Här är receptet: (på ett ungefär sådär!)

1dl mandlar
1dl solrosfrön
1dl havregryn
1/2 dl kokos
1/2 dl sesamfrön
40-50 gram smör
1 msk sirap
1 tsk kanel

Mandeln och solrosfrön körs i mixern sen blandar man alla ingredienser till en smuldeg och lägger över de skivade äpplena (eller päronen, hallonen, blåbären....osv)

15 min i 200 grader.. voila!


Hyllan Victor bygge är nu äntligen färdigdekorerad med svartvita bilder på nära och kära med lite olika ramar.


Rotfruktsmåndag

Ikväll blir det rotfrukter i ugn! Mormor och morfar tipsade om att rödbeta skulle vara gott så det provar vi ikväll.
Vi var och åt lunch hos mormor och morfar idag och jag är mätt än! Så gott med mormors mat :)


Jag har precis bakat en paj som vi ska prova efter maten. Är den god ska jag dela med mig av receptet. Det är rena hälsopajen faktiskt så jag hoppas att den smakar bra för då har jag hittat på en riktig nyttig efterrätt!
Återkommer med betyg ikväll!


Shoppingsugen

Förra året var det barmark och fem plus i slutet av februari, just saying.. Så trött på snö!

Skulle så gärna vilja ge mig ut på en shoppingtur och köpa lite nya kläder. Ska fråga mannen om han är sugen på att följa med eller om jag ska fråga min kusin kanske!
Jag vill köpa blusen på bilden. Jag har den i militärgrönt men skulle gärna ha en vinröd också till min svarta skinnkjol.

Drygt två timmar kvar av februaris sista jobbhelg :)


Hoho

Här kommer en bild på presenten jag fick av V i onsdags . En ny fin uggla. 
Jag ligger hemma i soffan lite halvfebrig och sliten så det blir en tidig kväll idag!


Du är bäst!

Blev nyss överraskad av två snygga killar på jobbet, Victor och Clintan! Victor kom in till mig med mat eftersom jag i vanlig ordning planerat dåligt och inte hade något att äta med mig. Varken igår eller idag..
 
Igår mådde jag riktigt risigt på jobbet, det är nån jäkla förkylning som försöker tränga sig på men icke! Jag tror jag till och med hade feber och det är ju sällsynt i mitt liv!  Idag mår jag aningen bättre men det ska bli skönt att komma hem och lägga sig på soffan.
 
You always make my day <3

Godmorgon prinsen!

Pm man skulle och väcka liv i den fyrbenta? Vi har redan varit uppe en gång jag tillsammans med Victor klockan sex. Då passade vi på att lägga i en tvättmaskin som måste fixas nu. Clint var inte så pepp när jag väckte honom vid sex, vi kan ju hoppas på att han är mer sugen på att gå upp nu!

Världens tröttaste hund..


Hugg bort Skåne!!

Allvarligt, jag försöker kolla på lyxfällan men jag hör inte vad det är dom försöker säga! Dom står ju bara och mumlar något på grötig skånska!

I Victors paket gömde det sig ett par nya ulltofflor. ( å i tofflorna gömde det sig fyra dosor snus och två påsar nötter) tofflorna är jättemysiga så jag ska nog smyglåna dom lite nu när Victor är på jobbmöte ;)



Pip design

Sex tallrikar till min samling! Glaaaaad tjej!


14 februari <3

Då tar vi bara och väcker mannen då och överraskar med lite frukost och present!

Halsen är som ett rivjärn idag också men jag måste säga att jag är mycket piggare ön igår!


13 februari kan vi stryka!

*Varning för ett inlägg med mycket gnäll och självömkan*
 
Vaknade upp imorse och mådde pest! Ont i halsen och tjock i skallen. Inte alls pepp kan man säga.
Låg hemma i soffan och tyckte synd om mig själv innan det var dags att åka och jobba. Som tur var så var Victors jobbpass över imorse så han kom hem och tag hand om mig, köpte soppa och en jättefin "krya på dig present"! (mm, jag ÄR alldeles för bortskämd, så är det.)
 
När jag kom till jobbet så frågade min chef om jag kunde jobba imorgon också (min enda lediga dag den här veckan) och modet sjönk lite till men det ordnade sig på annat sätt sen så jag är ledig imorgon vilket känns välbehövligt så jag kan ladda inför jobbhelgen!
 
Höjdpunkten på dagen var när jag fick ett mms med bilder hemifrån.Hela lägenheten var städad och fin. Min man är bra han!! Han förtjänar någon superbra tjej men han får allt nöja sig med mig tror jag! ;)
 
Imorgon kommer mamma en sväng det blir mysigt!
 
Två och en halv timme kvar på jobbet (låååt det gå undan!) sen ska jag åka hem och krypa ner och hoppas på en piggare start imorgon!!
 
 
 

Sömnlös i Mjölby

Snart är klockan ett och jag kan inte riktigt somna. Victor är på stationen så det är bara Clintan och jag som sover hemma. Han är inget vidare sällskap för han har snarkat och sovit i en och en halv timme nu.


Ligger och kollar Blocket, hemnet, Facebook och bloggar men nu tog det slut med idéer på läsbara grejer så det är bäst jag lägger ifrån mig telefon innan jag börjar ringa på blocketannonser såhär mitt i natten.

Hittade ett jättefint skoställ! Nu passar ju inte det inte in här hemma men om jag hade haft en TILL hall som saknade skoställ så skulle jag slå till på det här fina.


Semla eller inte semla?

Min chef kom just bärande på den här semletårtan. " hur var set Fia, tål du mandelmassa?" Jag önskar just nu att jag inte gjorde det, hon lämnade nämligen den här lilla biten hos mig.
"Du kanske ångrar dig senare ikväll"
Jo tack, det är jag helt övertygad om att jag kommer göra!


Clintan och jag

Vi lämnar nog inte soffan innan jobbet idag för det är för spännande i skilda världar just nu. Vi är inne på tredje avsnittet och kan inte sluta!

Men man behöver ju inte göra massa saker jämt. Sovmorgon och skilda världar-maraton passar utmärkt innan ett kvällspass på ett fullbokat hotell :)


Tack Mia ;)

Igår fick jag ett mms med texten "hur mår du idag? ;) " och bilden nedan, utav min kära vän Mia. Smygfotografering i bilen hem i lördags. Jag sov väldigt skönt kan jag säga och underhöll säkert mina kära vänner på vägen hem också ;)


Sopnedkast var bättre

Vår nya "soptunna" är ingen vidare lösning! Skruva upp sopnedkasten igen!!


Jodå, jag lever!

Tack tjejer för en jätteroligt kväll igår! Det får vi snart göra om så Korre också kan vara med för hon var saknad igår!

När jag kom hem igår vid halv tre så var ju Victor redan hemma, grabbarna hade åkt hem vid halv tolv. Clint skulle sova hos Per och Karina men Victor saknade våran fyrbenta kille så han hade varit och hämtar honom påvägen hem. Så när jag öppnade sovrumsdörren möttes jag av två stora öron som stack upp bland alla täcken i h kuddar, så då var det extra skönt att krypa ner och veta att båda mina killar var hemma :)

Idag har vi faktiskt haft en fruktansvärt aktiv dag. Vi började med att städa lite här hemma. Sen vid halv tolv åkte vi med Per och Karina till stugan och fikade lite. När vi kom hem gjorde vi potatismos och köttbullar så nu till kvällsmat blev det köttbulle macka.
Ganska bra söndag va?


Nu stannar vi i soffan tills det är dags att gå och lägga sig!


Laddat och klart!

Nu kör vi! Två tjejer är på plats, nu inväntar vi resten!


Ut med mannen

Nu ska jag skjutsa iväg den här snyggingen till Skänninge! Är det tjejer är inga karlar välkomna!


Godmorgon!

Dagen är här! Ikväll är det dags! Bäst jag laddar med en bra frukost tror jag :)


Filmkväll

Filmkväll med grabbarna!

Har ännu inte lyckats bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, men det problemet skjuter jag upp tills imorgon!

Jag ska skjutsa Victor till hans kollega klockan ett imorgon och efter det har jag på tok för många timmar att slå ihjäl så känner jag mig själv rätt så kommer jag att ha dammsugit tre gånger och bytt kläder fyra innan gästerna dyker upp.

Vi ses imorgon då tjejer!


En dag kvar

Fick ett sms från Korre imorse och den stackarn har fått halsfluss igen. Hon åker alltid på den där skiten när vi har roliga saker inplanerade. Det är så tråkigt att hon inte kan vara med :(

Men vi blir ju åtta stycken ändå så vi får nog roligt!

Nu ska jag gräva lite i garderoben och bestämma en outfit. Lättare sagt än gjort!


Cesarsallad

Världens godaste sallad? Det är en favorit på Kungsvägen iallafall!
Idag gjorde vi den på färdiggrillad kyckling vilket gör att det inte ens tar tio minuter att slänga ihop!


Malmgatan

Öppnade precis Corren Bostad och det är lite märkligt att hitta mammas lilla hus i tidningen.

Visning på lördag och måndag. Hoppas det kommer mycket folk! Om jag hade velat bo inne i Boxholm så hade jag köpt det!


Drygt 4 timmar kvar till helg! Den tanken blir man ju inte olycklig av! :D och vilken helg sen!! Tjoho!!!


Komiskt

Jag måste säga att jag tycker att det här är lite komiskt. Det är väl någon som har kollat på för mycket tecknat!

Jaha, i Mjölby kan allt hända ;)


Jösses vilken tur!

Drog precis en lättnande suck. Jag trodde att det bara fanns åtta säsonger med Skilda Världar (jag har snart sett sju ..) men det finns 12!! Greys Anatomy är jag ju inne på säsong åtta och det är ju lite ångestframkallande. Vad händer när det är slut? Usch, jag vill inte ens tänka på det!
 
Clintan och jag har tagit ett par avsnitt Skilda Världar idag på förmiddagen, han tycker det är sååå bra!
 
 
Jag hoppas alla tjejerna är taggade inför helgen för det är jag! Lite övertaggad tror jag. Måste lägga band på mig! Lördagen är det enda jag pratar om hemma så Victor är nog trött på mitt drink- och klädproblemsprat snart :P
 
Det är så roligt att så många kan komma! Men tråkigt också såklart att inte ALLA kan komma men jag tror att vi blir ett härligt gäng! Jag är så danssugen, jag har inte varit ute sen 17 november när vi var hos Helena. Blir den här lördagen hälften så rolig som den så är jag mer än nöjd! :D
 
Trevlig onsdagkväll på er!
 
 

Finfrämmande!

Snart kommer farmor och farfar på en kopp :)
Dukat med nya pip design såklart!


Fajitas on the menu

Mannen har gjort maten idag och det var kanongott!!!

Vi har hunnit med fika hos både mormor och morfar och per och Karina!

Har varit på systemet idag och laddat upp inför lördag. Jag är sååå laddad att jag måste nog tagga ner lite! Hoppas den här arbetsvecka flyger förbi så att det blir lördag snart!

Wiiiiii!!

Nu fortsätter kvällen i soffan!!


Sörgårdkliniken

Snart är det dags! Clint älskar att vara på besök hos Ritva. Massa hundar och katter och personal som gullar med honom.

Sen bär det av mot Boxholm och fika hos mormor och morfar.


Söndagskväll

Kollade vädret för morgondagen men det såg mörkt ut. Jag som var sugen på att komma ut lite efter att ha varit instängd dom senaste dagarna. Jag går väl ta fram gummistövlarna och traska runt i snöblasket som skulle göra entré.

På morgondagens to-do-list är:
Veterinär besök hos Ritva
Systembolaget
Ringa farmor
Gymmet med V?

Det sistnämnda får vi nog se hur dagsformen är ;)

Jag är lite sugen på att testa Wen men jag är lite skeptisk. Man bör vara skeptisk till allt som säljs på tvshop. Det var en pik till min kusin ;)

Trevlig söndagskväll allihopa!


Matintag

Aptiten är tillbaka och det firar vi med favoriten Västerbottenpaj!

Jag har spanat efter bra drinkar idag, ska besöka systemet på måndag och inhandla för helgen men det är svårt att hitta drinkar som man tror dom flesta gillar men vi får se vad det blir! Rosa pantern, Xante och redbull och frozen strawberry daiquieri är ju några favoriter!

Jag har färgat ett par byxor idag i brist på andra inomhusaktiviterer. Instruktionen sa " använd gärna gummihandskar när du öppnar färgbehållaren" det borde stått " använd ABSOLUT gummihandskar när du öppnar färgbehållaren" jag har färgat händerna svarta. Skrubbat, skrubbat och skrubbat. Snyggt!

Imorgon är det dags för jobb igen.


Näsan sitter där den ska

Jag trodde nog att jag skulle sovit för ett par timmar sen. Det är svårt att somna utan att få ligga och prata och filura med Victor först.

Häromkvällen utbrast han strax innan läggdags "älskling, om inte din näsa satt fast så skulle du troligtvis tappa bort den också"
Han har så rätt. Jag är en tragisk blandningen mellan att vara superorganiserad och skitslarvig. Jag skulle nog inte vilja bo med mig själv (om jag vore någon annan alltså och hade ett val...)
Men jag tror faktiskt att mitt tvång till att städa undan allt bidrar till att jag inte alltid har koll på vart mina grejer är för stunden. Min plånbok ligger för tillfället i Victors strumplåda. Den hittade jag nämligen där igår när jag skulle ha fjärrkontrollen till tvn som även den låg i strumplådan. Men grejerna brukar dyka upp och som sagt, näsan sitter iallafall där den ska!

Godnatt älskling borta på stationen, vi ses imorgon!


Fredagkväll

Clint och jag blev övergivna här hemma. Victor blev inringd till brandstation så han kommer inte hem för ens imorgon.

Så det blev På spåret här hemma i soffan. Clint och jag tar nog en tidig kväll idag. Riktigt sliten efter onsdagnatten spyfestival.

Imorgon är det en vecka kvar till tjejkvällen! Jag är supertaggad, är ni? :)


RSS 2.0