Är det helg så är det!

Lyxade till det med en Xider igårkväll till maten! Rött vin är något jag saknar väldigt mycket och det alkoholfria vinet är inte så mycket att hänga i gran! 

I sommar ska jag dricka mina froozen cider som står och väntar på mig nere i källaren! 😊🍹
68 dagar kvar! 

Det rullar på! 
Vi väntar med spänning här hemma, alla tre! 
Clintan har testat sängen, den fick godkänt 👍🏼 


Nu är det läggdags! Victor är sjuk så vi håller tummarna för att han vaknar upp piggare imorgon! (Och så håller vi tummarna ändå hårdare för att han inte smittar mig!😝) 
Godnatt! 


Skönaste starten på dagen!

Idag gick jag rakt från sängen och till badkaret. Så himla skönt! Jag älskar verkligen att bada! 
Lyssnade på en pod och skrubbade mig skinande ren med mina nya lyxprodukter som jag fick av Ronnie och Helena i söndags! 



Målade tånaglarna igår men det börjar bli svårt 😝 får nog be om assistans nästa gång det är dags. Jag ser förövrigt inte tårna längre men det känns ju bra att dom är snygga 😉

Klev ur badkaret som en ny Fia! 

Dock fortfarande lika rund! 




Min underbara mamma

Hon kom med dom här superfina rosorna idag! 


Jag undrar vad jag har gjort för att förtjäna dom? 😊

Och som den underbara sambo jag är så gav jag namnsdagsfiraren Carl en present! (Jag bommade ju helt att det var Victor i fredags men jag fick ju en ny chans idag! 👍🏼) 
En liten låda med Victorfavoriter!

Förutom att fika med mamma så har jag skjutsat på farmor och ätit frukost med henne. Har även sytt en lite mössa till lillknodden. Vi köpte två mössor igår men så kunde jag inte hålla mig att prova och sy en själv. 
Så den gråa är made by mama och den vita från Åhléns. 
Det tog en kvart att göra den så det kan vara så att det blir några fler 😊 jag ska bara köpa lite roligare tyg, det gråprickiga var det som fanns här hemma. 


Nu ska jag återgå till min "lilla" bok 

Den här är lite rolig att läsa faktiskt! Sen kanske man ska ta det med en nypa salt men det är uppfriskande att läsa något som inte kommer direkt från mödravården! 


Laddade batterier

I helgen har vi träffat nästan alla våra vänner! 
Ni har laddat mina batterier, nu orkar jag ett tag till! Tack så mycket! 😘

Som ni ser så blev det gamla bilder på allihop eftersom ingen av dem fastnade på kort den här helgen...förutom den minsta lilla snörpan! 
Hon och Victor kröp upp i soffan och kollade på barnprogram ☺️

Efter att ha träffat både Sam och Ebba den här helgen så är jag helt lugn inför lillpysens entré. Eller är det så att våra vänner har fått världens snällaste och underbaraste barn? Så kan det ju vara!

Jag börjar längta till våren nu! En månad med snö och minus räcker 😊
Den här bilden är från förra våren, april. 

Inte så tokigt, tycker nog vi kan snabbspola till april 😉

Lördag

Melodikryss hos farmor och farfar tillsammans med Korre och Nanne är avverkat. Nu står 6-års kalas på schemat och efter det en tidig middag ute med Mia, Oscar, My, Stefan och Sam.
Strålande lördag med andra ord! 
Sen blir det nog tidig sänggång då jag inte har sovit inatt..alls! 

Inviger min nya tunika dagen till ära. Tack så mycket mamma! Den är perfekt! Luftig och bra 👍🏼😊





Min nya bästis!

Tens-apparater och värnedynor i all ära men här är min nya bästis! 

En amningskudde! Den är perfekt att ligga på! 



Igår när jag la mig i soffan hade jag ont precis överallt! Bäckenet värkte, jag hade ont i magen, världens sammandragningar och den lille rackarn tryckte på lungorna. 
40 minuter i en himmelsk position och kroppen var som ny! 
(Sen att jag ser ur som en strandad säl när jag ligger här på soffan är en annan femma!) 
Awsome!! 👍🏼😍 

Nostalgisk sysselsättning

Efter mycket letande både här och där så hittade han det på Tradera! Fina Virre har fixat så att jag kan spela Backpacker!! 

Dessutom så var datorn för ny så nu är den gamla datorn framplockad och spelet installerat. Lycka!! Och det är precis så roligt som jag minns det 😊

Förutom att nörda framför datorn så sysselsätter jag mig med att virka och läsa. 


Det är tur att det kommer lite fikagäster då och då så att jag inte helt tappar min sociala förmåga! 😊
Bra bok, kan varmt rekommenderas! (Finns en första del också, väldigt bra den med!) 

Den växande kaggen

Vi är ju inte så bra på att ta mag-bilder här hemma! Medan en del tar bilder för varje vecka har vi lyckas skrapa ihop 3 stycken! 😊 Men å andra sidan så är det inte nödvändigt att föreviga detta växande allt för flitigt. Det är ingen höjadare att se sig själv bli större och större! Så får man säkert inte tycka utan allt som har med graviditet att göra ska vara så fantastiskt och naturligt! Man går upp i vikt och blir större, punkt slut! 

Den första bilden är tagen i v.18, den andra i v. 23 och den stora bilden är tagen nu i v .29

När man jämför bilderna nu så känns det inte som att det har hänt så mycket dom senaste 6 veckorna, även om det känns som att jag dubblerar i storlek för varje dag som går. 
Det är iallafall en riktig vilding därinne, det känns som att han bowlar eller kör en boxningsmatch med sin osynliga tvilling.
 
Imorgon är det besök hos barnmorskan igen. Innan det ska jag försöka hinna in till jobbet och ta en fika. Saknar jobbet och mina kollegor!


Frukostdags

Igår kom mamma och Påhla och hämtade mig vid 12 och sen åkte vi ut till Sjögestad och åt söndagslunch! 
Mycket mysigt! Och väldigt gott! 
Jag åt rödspätta 

Efter lunchen åkte vi och plockade upp bulldoggen och fortsatte till Boxholm och fikade med brorsan, Josefine, mormor och morfar. 

Det blev en väldigt mysig och solig söndag och jag tackar för sällskapet! Victor var ju på jobbet så han missade allt 😊 
Men när jag kom hem igår så var jag helt slut och somnade klockan 21 så nu ligger både Clintan och jag vakna och ska smyga upp och äta frukost! 
Klockan 07.40 kommer förhoppningsvis mannen i huset hem från jobbet så då kan vi krypa ner och sova med honom igen. Men nu blir det frukost! 



Tulpanens dag

Den har tillbringats till stor del i Boxholm hemma hos mormor och morfar och senare hos mamma och Påhla. 

Igår var farmor här och hade med sig tulpaner! Passande nog så är det ju tulpanens dag idag och igår firade vi faktiskt 1 år här i huset på Brunnsviksgatan!

Här kommer lite bilder från köket på dom fin fina tulpanerna och nya kudden jag sydde av en kökshandduk 





Nu ligger jag i soffan och kollar på veckans höjdpunkt, På spåret! Dock utan sällskap eftersom brandmannen är på jobbet! Filip och Fredrik borde vara med varje vecka! 👍🏼

Nya kuddar

Fick en väldigt fin present av min sambo häromdagen, en strykbräda! 😊 har innan strykt allting på golvet, vilket är knöligt i vanliga fall men på senaste tiden har det ju varit helt uteslutet att ligga på golvet. 
När jag fick den här fina brädan så föll andan på att äntligen sy två nya överdrag till soffkuddarna! 




Imorse avverkade jag en promenad på 40 minuter ( i snigelfart förvisso) men jag anar att jag får sota för det ikväll/natt för nu har jag landat i soffan och det känns som om jag aldrig kommer att ta mig härifrån! Musklerna är helt slut och bäckenet värker. Men, inte hänga läpp för det! Jag fick ju en promenad iaf! 👍🏼

Bloggbrist, sömnbrist men inte kvargbrist

Ja, nu har man legat här och bökat runt i några timmar, klockan är fyra och jag anar att ögonlocken kommer att vara tunga imorgonbitti när det är dags att gå upp ( om jag nu har hunnit somnat då..) 
Men jag har roat mig bäst det går, surfat, knallat runt i huset och ringt jobbet. Ja, alla sådana där saker man kan roa sig med mitt i natten. 

Det får nog bli en liten lur på soffan imorgon, det händer ju att jag brukar somna där och då är han minsann snabb med kameran min kära sambo!

Ne ne, jag sover inte.. Jag LÄSER ju!😉

Man får ju passa på när man har intagit en skön position! 

Såhär ser det ut när familjen Johansson/Nilsson åker till återvinningsstationen 
85 stycken halvliters kvargbyttor! 

Och då kan jag meddela att det bara är en av oss här i hushållet som äter kvarg, ni får gissa själva vem det är 😉 

Nehe, mot toan, för fjärde gången inatt! Sen ska jag försöka sova en stund! 
Går in i tredje trimestern idag, vecka 28, 90 days to go! 👍🏼
Jag borde bli lite bättre på att uppdatera här men tyvärr så händer det inte sådär jättemycket spännande i mitt liv. Att duscha och köra två maskiner tvätt är en heldag för mig just nu 😣 haha, usch så sorligt det lät.. 

Trevlig natt på er! 


RSS 2.0