Lovely day!

Bak, bad och Rederiet. Vilken underbar dag :)
Nu är jag färdigpackad och ska strax ge mig iväg till stationen för att började resan mot Nyköping.
Min tanke var att det skulle bli en relativt lugn helg men det verkar som att den kommer att förvandlas till en två-dagarshelg istället.. Man lever bara en gång!

Tjohej!

imorgon!

Då smäller det! Jag har en date med Mia! Det ska bli skitkul, jag har inte sett henne sen i julas tror jag.
Dagen till ära ska jag baka en surprise till Mia :) Lyckas jag med bakningen så återkommer jag med receptet för det här är en riktigt höjdare som ingen ska behöva leva utan!
Vin och skitsnack står på programmet också :)
Har bokat Swebusbiljett eftersom mitt förtroende för SJ inte är så stort för tillfället, vilket är synd för jag föredrar verkligen att åka tåg :(

Tjoho vad kul det ska bli :D

Idag började dagen klockan 06.00 med att Daniel hade telefonkonferens i vardagsrummet. Jag älskar att vakna på morgonen och inse att jag inte behöver gå upp utan kan somna om. När jag sedan gick upp runt halv tio (skönt!) så åkte jag hem till Boxhom. Där hade mamma lagat min favoritmat :) Eftermiddagen spederades hos mormor och morfar. En riktigt mysig dag :)

Nu har jag tryckt i mig supersurt godis i alldeles för stor mängd, så nu har jag ett stort sår i gommen :( Ja jag vet, jag får skylla mig själv.

Efterlyser min vän!

Mia! Dig saknar jag! Massor!!!


6 medajler!

åhh vilket lopp, mina nerver är för klena för sånt här!

Guld och broms! Vilka killar!

Trött

Det är fel på mig.. (nu tänkter ni, vi vet Fia) och det är troligtvis många fel på mig men ett utav dem är att jag är sjukligt trött. Så trött som jag är finns nog ingen i hela världen som är. Jag kan sova var som helst (verkligen VAR SOM HELST!) Jag kan även sova när som helst och hur länge som helst.
Jag gick upp runt tio idag efter att Daniel hade tjatat (läs sjungit) ett tag och hade då sovit cirka 10 timmar. När vi sedan vid tre sätter på en film så tvärsomnar jag efter en kvart. Sov i soffan i två timmar. Jag borde vara pigg efter det och ha svårt för att somna nu på kvällen men icke.
Det finns sömnpiller men jag skulle seriöst behöva det motsatta.

Gå in i två dörrar, bränna sig på handen, slå i knät i kökslådehandtaget och få strösocker i ögat.. är det en normal dos skador på en dag?

Nu tänker ni, hur lyckas hon gå in i dörrar? Det är inte så svårt mina vänner! Jag har en förmåga att tro att dörren är öppen mer än vad den är, vilket resulterar i att jag går in i dörrkanten vilket gör förbannat ont.

Hur strösockret hamnade i ögat är också en rolig historia som jag kommer att behålla för mig själv.

Godnatt


Dagens

Uppstigning (alldeles för sent.. ännu senare hade det blivit om inte mormor hade ringt, så tack mormor!)
En tur till Tornby
Tvättstuga
Bullbak
Grey's Anatomy (bara två ansnitt kvar nu.. ångest!!)

Klockan 19 tog jag äntligen tag i det som var det stora målet med dagen nämligen uppgiften som ska vara klar 24.00 i natt.

22.00.. INSKICKAD OCH KLAR! :D

Nu är det OS-mys med mannen.



Marknadsföring

Sitter på en föreläsning som är riktigt tråkig. Förhoppningsvis ser jag lite intresserad ut (förhoppningsvis upptäcker han inte att jag somnar snart)

Tänkte träna ikväll men det får bli själv eftersom Helena är en sjukling :( .. kanske blir vaniljbullbak istället..


OS-GULD

Kalla åkte precis hem Sveriges första OS guld 2010. Trevligt tycker jag :)


Huvudet och näsan är fortfarnade igenkorkade och orken räcker inte riktigt till. Jag har saker att göra va tusan..

Det är två inlämnigar som ska vara inne den här veckan och jag vill ju träna!

Sen i lördags har jag kollat på 13 avsnitt av Grey's anatomy säsong 5. Igår gick 27 dresses på tv och idag gick Sex and the city filmen.. så här mycket har inte jag kollat på tv på, jag vet inte hur länge!

Hade ett otroligt sug efter scones så jag pinnade ut i köket och härjade runt lite.. Det mest ansträngade jag har gjort på hela helgen men gott var det! :P


Något som inte samarbetar

Febern härjar och jag är liten och klen..

Utgång

Gårdagens utgång var extremt trevlig och väldigt lyckad! Tack tjejer!!





Idag är dock ingen bra dag.. Min förkylning, som jag hoppades skulle försvinna med hjälp av några goda drinkar, har tyvärr blivit värre.. och inte så lite heller.. Så nu får jag spendera kommande dagar i sängen.

Men, det var det värt för att dansa loss med mina ouzobrudar!

tyvärr missar jag ju black jack i Tranås ihop med mina goa norrlänningar :(

Tvtablån så här en fredagkväll är ju inte speciellt underhållande så det blir att sussa nu..


Luften gick ur

Jag skulle inte satt mig ner.. gud vad trött jag blev. Jag ska iväg och träna om en timme men att lägga sig ner och blunda lite innan det är nog en väldigt dålig idé.

Igår var jag på lite partaj hos min kusin och natten spenderades i Boxholm.

Ledig imorgon vilket känns otroligt skönt. En häftpistol ska inhandlas då är tanken :D



Daggmask

Den här dagen har gått i 110 sen jag gick upp! :D

6 maskiner tvätt
Shopping ute i tornby
Målning
Städning
Avloppsrensning

När jag satte mig ner nu så inser jag att jag är så trött så jag kanske aldrig mer kan ställa mig upp :(
Tråkigt eftersom jag samtidigt är skithungrig! Men att ta mig till köket nu känns som ett alldeles för stort projekt.

Daniel kom hem nu och fixa mat till Fia!!


Den som väntar på något gott...

Har precis klickat hem en klänning och ett par skor och hoppas att dom kommer innan torsdag nästa vecka så jag kan ha klänningen när vi ska ut :D Men det är nog lika bra att vara beredd på att det inte blir så.

På tal om att saker inte alltid blir som man vill, snöstorm! Va tusan? När vi väl hade tagit oss till Norrköping imorse och kommit på en buss så fick vi veta att det var sista bussen som skulle gå på ett tag då all busstrafik skulle ställas in..Skolan uppmanade eleverna att åka hem och skolan stängdes vid tre. Problemet var ju just hemfärden men det löste sig kanske så bra efter en stund ute i kylan. Väl i Norrköping så kommer vi på ett tåg som bara är knappt tio minuter sent. När vi har passerat Kimstad så stannar tåget och vi får veta att en "mindre brand" har uppstått i en av motorerna. Men slutet gott, allting gott och det tog oss "bara" dubbla restiden hem :P

Det blev en sväng på stan, ett besök på Indiska bland annat där det som jag skulle ha var på halva reapriset. Den tackar jag för :)



Madagaskar

Precis färdig med min presentation om Madagaskar.. Detta arbete har givetvis resulterat i att jag har ett nytt resmål som jag vill besöka :D

Mia, vad sägs om en resa till Madagaskar? ;)

hög tid att göra sig i ordning för att dra till Söderköping!

Hejsvejs!


RSS 2.0