4 timmar kvar

Om fyra timmar slutar vi båda att jobba. Det ska bli så skönt att få åka hem och krama om min fina karl och sen krypa ner i sängen.

Det har hittills varit en fruktansvärt roande natt. Fulla människor kan vara otrevliga eller otroligt underhållande och inatt har dom varit det senare.


På måndag hoppas jag att mina nya kläder kommer. Då ska jag ta och rensa min garderob, som alltid av en lustig anledning ser ut som en katastrof.
Sen ska jag ut och springa! Nu är förkylningen ÄNTLIGEN över. Tyvärr så får jag väl börja om på ruta ett när det gäller konditionen, har inte sprungit på flera veckor!


Fjärde natten

Dags för lite jobb igen! Har haft en skön eftermiddag hemma med fika hos Per och Karina och sen lagade Victor ryggbiff som vi åt till säsongspremiären av Lyxfällan.

Har införskaffat lite nya kökshanddukar som värmde mitt shoppinghjärta.
(Beställde även lite kläder igår så shoppinghjärtat har fått nog med kärlek för ett tag!)

Nu är det jobbdags! :)


Färsk pendlarbrud

Jag håller på att lära mig pendlartricken på nytt. Jag har hittills kommit fram till att 07.08-tåget är öde och 07.23- tåget är knökat!

Jag är djupt besviken just nu. Jag gick till inte mindre än TRE bageri innan jag gick till tåget men inget var öppet!! Katastrof att det inte finns ett bageri i Linköping som öppnar klockan 07.00 en vardag?

Jag som hade tänkt att Victor och jag skulle festa loss på nybakat surdegsbröd såhär på morgonkvisten när vi båda har slutat jobbet, men icke!

Skönt ska det bli att komma hem och sova med mina killar! Extra skönt med tanke på att dom flesta som sitter jäspandes här på tåget, precis har börjat sin arbetsdag :)


Today is the day!

Två år <3
Sov gott där hemma älskling, vi ses på ondagmorgon!
 

Dags att åka och jobba!

Jag tänkte ge de här med att åka tåg en ny chans. Nya arbetstider gör att det faktiskt är möjligt att åka tåg igen. Jag gör det mest för att min familj inte ska oroa ihjäl dig när jag ska åka hem på morgonen, jag är lite för trött för att vara en bra förare!

Tuff tuff!


Kräftskiva

Snart är klockan elva och vi ligger fortfarande i sängen hela familjen <3
Clint hade två pumor att jaga igår, både Molly och Signe så han sover fortfarande som en stock. Victor sover också men det beror nog mer på drycken som intogs till kräftorna :)

Vi hade så roligt igår! Sjöng och skrattade, precis som en kräftskiva ska vara!

I eftermiddag gör jag mitt sista dagpass (på schema) och imorgon går jag på min nya tjänst! Det ska bli så skönt att äntligen få jobba natt!
Om bara mina fina kusiner kan ta och komma hem från Grekland också, så är allt perfekt! Ni är saknade!

Väcka grabbarna, frukost, jobb, hem och fira nya livet med Victor :) bra söndag!!


Kräftkok

8 kilo kräftor har Victor och jag kokat idag. Nu är vi laddade inför morgondagens lilla kräftskiva. Men först är det jobb så det är snart dags att krypa ner vilket ska bli väldigt skönt efter gårdagens fiske och dagens kokande!


Ensamma hemma

Victor har visst smygit iväg till gymmet utan att vi har vaknat. Jag vågar knappt säga det men förkylningen känns bättre idag!

Nehe, om man skulle putta igång Bullen som ligger bredvid. Han är inte helt nöjd med att matte tar kort med blixt när man precis har vaknat.

Ledig fredag, upp och hoppa!


En lång torsdag är slut

Vaknade imorse och kände mig mer död än levande. Har hostat, snorat, snurrar och vänt mig hela natten, den här förkylningen är nog här för att stanna.

Jag har varit och jobbar några timmar för att beta av det värsta inför helgen. Sen lunchade jag med Micco vilket lättade upp arbetsdagen!

Nu på kvällen har vi varit ute och ätit på Meet med Erkan och Rasmus och sen har vi även fiskat kräftor.

Vi la i 24 burar men gjorde misstaget att bara ta med oss en sump ut när vi skulle vittja burarna vilket resulterade i att vi i princip fick hällan de sista sju burarna rakt ner i båten, kräftor överallt!
Totalt 10 kilo! En lyckad fisketur med andra ord!

Jag var klädd i jeans, stickad tröja, regnkappa, halsduk och stövlar. Allt för att inte bli kall! Den planen gick jättebra ända tills jag trillade i från bryggan!
Fia i ett nötskal!

Nu är det läggdags, och imorgon blir det kräftkok!


Soffläge

Jag som hade hoppas på att vara bättre idag är sämre! Jag får väl ge förkylningen en ärlig chans att försvinna genom att tillbringa dagen i soffan.

Tur man har en snäll svärmor som håller med litteratur!

Nu ska jag återgå till min bok och kopp te.


Kalasdags

Förkylningen håller i sig och har nu gett sig på Victor också, men det är bra för då får jag lite sällskap i soffan :)

Men nu lämnar vi soffan för att åka och fira storebrors Josefin som fyller år imorgon!


Snorigt värre

Har fått en liten förkylning på halsen, bokstavligt talat! Jag kör en mamma AC' special med halstabletter i en kopp te! Funkar suveränt!
Klockan 15 idag går jag på lite helgledighet och planen är att kurera mig!


Min familj

Vad får ni för mms av era familjemedlemmar?

Min familj är nog lite udda, här är mina tre senaste mms:

 

Ja, vad säger man?

Texten till haren var "den här äter vi ikväll"

Dom vet att jag tycker att det är ganska otrevlig att se döda blodiga djur på bild, det är nog därför det är så roligt att skicka dom just till mig.

 

Nu lyfter Korre och gängets plan till Rhodos! Trevlig resa och var rädda om er!

 


Är man sambo med en brandman så är man!

Men snygg är den!! :)


Hänger på Elite

Det blev inga bilder igår, jag hann tyvärr inte. Fram till och med vecka 35 så är det mest bara jobb jobb och jobb men sen äntligen börjar mitt nya liv!!(Nya liv kanske är att ta i.. men min nya tjänst!) Jag börjar då jobba som nattportier, som jag har längtat!
Och till alla er där ute som tycker jag är galen som hellre vill jobba natt än att vara chef säger jag bara, get over it! Jag har äntligen fått min drömtjänst och tänker njuta till fullo! Världen är full av idioter som vill vara chefer och jag överlåter det till dom!
Sålänge jag är glad, lycklig och ser fram emot att gå till jobbet så spelar det ingen roll vad det står på min namnskylt.

Så, nu har jag fått ur mig det! :) 

Här kommer torsdagens toppköp!!

Bästa köpet: klorin mousse, har bara tjuvprovat lite men ikväll ska jag gå loss i badrummet! :)


Snyggaste köpet: orange täckväst, supersnygg och matchar min bil! Viktig!


Säkraste köpet: bilbälte till Clintan! Hans bur är lite för stor för min lilla bil så nu får han åka i baksätet. Nöjd kille!



Trevlig helg allihopa!

 

 

 


Ullared avklarat!

Min lediga dag förblev ledig och vi har varit och tömt Ullared! Inte riktigt kanske men det blev många bra köp!
Slänger upp lite bilder imorgon på favvisarna, nu ska vi bara ta igen oss i soffan!


Övertid

 
 

Sjukdomen har slagit till på jobbet så idag blev det ett extra långt jobbpass och imorgon blir det ännu längre!
Å inget kräftfiske :(
Men på torsdag får dom pallra sig dit själva för då SKA jag till Ullared! Så är det bara!


Victor hade köpt en present idag :) två fina ugglor från house doctor i återvunnen plåt. Nu står dom bredvid tv, så fina! Han är för snäll den där killen!

Nu är jag bänkade framför säsongsstarten av Project Rynway!

Men sen är det bäst att hoppa i säng, i morgon väntar det jobb som sagt, mellan 07.00-22.30

 
 

Biosugen!

Jag har fyra biobiljetter som bara ligger och väntar på att jag ska använda dom! Jag vann våran värvningstävling av medlemmar på jobbet och priset var biobiljetter :)
Det finns två filmer som jag gärna skulle se, men jag tror dessvärre att jag inte får med Victor på någon av dom :(

Hur många kramar finns det i världen? Och the heat.
Båda tror jag är sjuuuuukt bra! Filmer med Per Morberg och Melissa McCarthy är väldigt bra, synd bara att dom inte spelar i samma film! :)


Halv tre somnade jag sen igår så jag ligger faktiskt fortfarande i sängen, jag väntar på att Clint ska vakna.. Det är ju så taskigt att väcka den lille prinsen :)

Springtur eller rederietmaraton innan jobbet? Hmm..


Sömnlöst

Kan inte sova! Om det inte vore för att Victors klocka ringer klockan 6 imorgonbitti så skulle jag nog väcka honom för nu har jag legat här i två timmar och glott. Jag börjar till och med bli hungrig och överväger snart att gå upp och äta!

Jag har ju köpt nya flingor som är en riktig hit! Jordgubb och mörkchoklad!

Så då är frågan, är du påväg hit John Blund eller ska jag knalla iväg till köket?

Det roliga är ju att om jag går upp nu så kommer Victor vakna till när jag öppnar sovrumsdörren och skrika i "gå och lägg dig Fia" i tron om att jag som vanligt knallar i sömnen! :) sen kommer det följa en diskussion där jag försöker övertala honom att jag faktiskt ÄR vaken vilket inte är det lättaste eftersom jag alltid säger så och i 90% av fallen så sover jag ju faktiskt!


Kalassöndag!

Nu har kusinerna firats och mycket kakor har ätits :)
Övrigt idag har vi inte gjort så mycket, vi har tränat och varit på husvisning. När vi kom hem därifrån var jag frusen och jättehängig och sov i soffan i nästan tre timmar. Dessutom sov jag iklädd jeans, sticketröja, halsduk och ullpläd!

Nu tog vi precis ett litet kvällsmål här hemma, blåbär och vaniljyoghurt. Karina har plockat massor med blåbär och vi fick en hink! Blåbär är ruskigt gott!

Imorgon drar en ny lång jobbvecka igång men med kräftfiske och Ullared inplanerat så kommer det nog bli en kanonvecka trots mycket jobb!

Clintan och jag är överens, absolut bästa sovplatsen är i husses knä!


22.22 lördagkväll, läggdags med andra ord!

Grillkvällen igår var mycket trevlig. Vi var hus min faster med familj och bror med flickvän och äldsta kusinerna med respektive var också där. Mycket trevligt!

Idag har jag jobbat en sväng och efter det åkte vi till stugan där vi tog båten tillsammans med Per och Karina till Torpön där vi mötte upp mamma och Påhla för lite mat. Sen åkte vi alla tillbaka till stugan och tog en kopp kaffe. Mamma, Karina, Victor och jag åkte bil tillbaka medan Per och Påhla fick ta båten i åska och ösregn!


Nu är det sängdags snart och imorgon ska jag vara helt ledig! (Hoppas jag..)


Fredagkväll

En ledig sådan! Nu tar jag min man, min hund, min nya kavaj och min egenhändigt gjorda gåbortpresent och åker på grillfest!


Veckans andra natt på Elite

Sådär ja, kvällens jobbpass är över och jag har nyss krypit ner i hotellsängen och det är Sex and the city på tv, lyx!

Något mer som är lyx är att jag har ett rum med AC och linköpingsborna härjar inte lika högt utanför idag, troligtvis för att det regnar. Tacka Gud för regniga dagar!!

Godnatt!


Då vet vi vad Clint ska vara på nästa maskerad!

Den här bilden kan vara det roligaste jag sett :P

Det bloggas dåligt men det senaste dygnet har bestått av jobb, jobb, jobb och Skänningemarken. Hundgodis och ett rivjärn köpte vi där, tjoho!

Imorgon är det jobb igen!


Färdigstädat

5 maskiner tvätt, rensade avlopp och helstädad lägenhet! Ett plus i kanten till mig och Clintan :)

Golvet i våra garderober är fruktansvärt fult och går inte att få helt rent men jag fixade till lite tyg till golvet så nu är garderoberna "Newcastle pimpade" vilket borde falla min sambo i smaken :)

Jag har Ugglestopp här hemma, Victor tycker att det räcker med en i varje rum :P annars hade den här fruktansvärt söta ugglan i återvunnen plåt från Indiska fått följa med hem!

Före och efterbild i garderoben, Fia är nöjd :) den smuts man inte får bort får man döööölja!


Då kickar vi igång söndagen!

Jobbat nattpass och avslutade med en löprunda innan jag gick och la mig. För omväxlings skull så sprang jag inne i Linköping innan jag åkte hem. Hade nästan glömt hur skönt det är att springa inne i stan en söndagmorgon, förutom soppgubbarna så är du heeeelt själv!

Sen åkte jag hem, tog en dusch och kröp ner i sängen med lille prinsen. Nu har Clint dock bestämt att vi har sovit färdigt så efter frukosten blir det städ och tvättstuga! Känner jag oss två så blir det även en eftermiddagslur i soffan :)


En dag med mamsen!

Mamma och jag har shoppat loss i Linköping idag. Nytt i garderoben blev en kavaj, lite linnen och nya träningskläder. Jag hinner inte riktigt med att tvätta här hemma mellan springturerna! Och nya träningskläder är ju alltid skoj, då kanske motivationen stannar även nu när jag har börjat jobba.

När jag kom hem så la jag mig på sängen och tänkte börja läsa min nya bok men jag tvärsomnade! Det är tufft första veckan efter semestern ;)

Nu har jag precis sprungit in nya kläderna! Nu blir det snart sängen för imorgon startar jobbhelgen!


RSS 2.0