Nu är hon här ♥️

Nio dagar gammal idag och så fin! 
Den 22 augusti 04.52 kom lillasystern som vi har väntat och längtat efter sen i julas. 
Frank hade nästan gett upp hoppet om att det ens fanns en bebis i magen. 
Men nu är hon här ♥️ 

Det är en liten småländsk prinsessa, född i Eksjö. Lite nervösa var vi båda två tror jag, när vi insåg att vi skulle åka till Eksjö när mina värkar kom tätare och tätare. Men det gick fint! Klockan 23.50 gled vi in på sjukhuset, 04.52 kom tösen ut och 12.00 åkte vi hem! Småland hade andra Coronaregler som gjorde att Victor inte fick stanna kvar efter förlossningen. Så sex timmar gammal godkändes tösen av en läkare och sen tutade vi hem till Mjölby igen. Hem till storebror ♥️ 

Sliten pappa som, förutom några powernaps  var vaken i ett och ett halvt dygn. 

Pappas flicka ♥️ med mörkt hår! 

Redo för hemfärd! 

Hemma hos världens bästa brorsa! 


Till skillnad från när Frank föddes, då vi fick vara kvar på Neo/BB i fem dagar och sen vara sängliggandes ytterligare i fem dagar när vi kom hem, så mår jag toppen den här gången. Vilken skillnad att få åka hem direkt och att få må bra och kunna ta hand om henne. Jag börjar förstå vad folk menar med bebismys och bebisbubbla. 


Nyfiken liten kusin 😍


Stolt storebror!


Stolt pappa! 


Nöjd mamma som äntligen fick en liten cocktail 🍸

Och, sist och även minst, världens sötaste lillasyster ♥️


Ännu en varm helg

Torsdag, fredag, lördag spenderades uppe i stugan på bryggan, eller för Franks del, mest i Sommen. Söndagen spenderades i Götevi, eller för Franks del, mest i Svartån. Och dagen idag har spenderats med mamma och Påhla, eller för Franks del, mest i Sjögarps sjön. 


Max 80 kilo stod det på den här badfåtöljen. Den vikten överskrider Victor själv. Här har han, om än en tunn, medpassagerare ich det gick fint!

Sen fick han en snäppet tyngre medpassagerare, eller ja, två skulle man kunna säga! 
Barbamamma fick åka en sväng. Beskjuten av sin fyraåring, utrusrad med vattenpistol. 


Älskade skruttunge, som vilken dag som helst blir storebror. Världens finaste storebror kommer det där nya knytet få ♥️ 

Jag tror och hoppas att du har haft en toppensommar med pappa och mig. Nu laddar vi för hösten och nya familjemedlemmen! 





sommar och sol

Äntligen får vi lite nytta av den svindyra ACn som jag tjatade till mig i slutet på juni, som sen dess stått oanvänd. 

Helgen har bestått av sol och bad vid bryggan, poolparty för Fabian som fyller 2 år, ett nytillskott har kommit till familjen (jag har blivit faster!) Och sen lite mer sol och bad vid bryggan. 

Jag var dålig på att ta kort på poolpartyt så det blev bara ett kort när lill-nisse öppnade paket. Grillade burgare, babblarnatårta och en skvätt alkohol (för vissa, snart.. snart..) 
En toppen lördag helt enkelt! 



Passade på att föreviga sommarformen
 2020 💪🏼

Har även haft långa diskussioner med min 4-åring att Kapten America-dräkt inte är ett lämpligt klädesplagg när det är 30 grader varmt ute. 

Tre badpojkar vid bryggan. Frank simmar och badar som en tok. Mer i vattnet än på land, helt olik sin mor med andra ord.. 

Idag jobbar Victor så Frank och jag har roat oss själva på förmiddagen. Vi gav oss ut på en picknick. Vi gick så långt som den havande mamman orkade, dvs till farstutrappen. Men Frank var nöjd med det! 👍 
Nu är han ute på äventyr med mamma och Påhla och jag ska försöka sova lite och hoppas på att den nya familjemedlemmen snart ska titta ut. 



RSS 2.0