Det går om man vill

Jag har lyckats! Kommit hem ifrån jobbet, duschat, lagt mig i sägen... och inte somnat! klockan är 18.47 och än har jag inte slumrat en enda sekund :) Det går att vara vaken om man vill.. även om man är sjukt trött, har en skön säng och det är reklam på tvn.
Imorgonkväll ska nog Daniel och jag gå på bio, hoppas att jag inte somnar då :P

Nehe..nu har jag en tvkväll framför mig, som jag inte ska sova bort!! :D

/ Fisen

Per Morberg

 Jag har råkigt! Jag vill ha Per Morberg! Det är bara glade Per som kan bota mitt deppande idag.. världens tråkigaste dag!
och om inte böterna vore nog så har poolen bytt min kväll mot ett dagpass imorgon.. så ingen sovmorgon här inte!! :(   Jag skulle ju vara ledig och ha roligt idag!
Jag vill till min Daniel!


                                          

Min Daniel!!



Tack Daniel! DU ÄR UNDERBAR! Jag vill alltid vara din lilla fianilsson!!

/Lillen ;)

Satans poliskräk!

2800 Kr fattigare! precis vad jag behövde :(
Attans skit!

Önskar att jag kunde säga att det var sista gången jag körde 94 på en 70 väg.. men då skulle jag ljuga :(

Satans skitdag!


Min älskling!

jag ska bara hitta min kamerasladd här hemma, sen ska jag lägga upp en bild på en jättefin buket med blommor som jag fick med bud av min älskling idag när jag kom hem ifrån jobbet!! :D
Jag är ju just nu överlycklig eftersom jag typ aldrig har fått blommor av någon.. inte bara så här, utan att det är något speciellt.. Så tack Daniel! :) Mmmhhhee!

/Fia

Tårtkalas

Mina jobbpass i helgen var från början fredagkväll och lördagmorgon, men blev till slut hela fredag och hela lördag..men är ju ledig på lördagkväll iaf :)

Nyss hemkommen från ett tårtkalas :) Chrille fyller idag!

Spenderade gårdagens kväll med Theodor, och efter det var tanken att jag skulle hem till Boxholm och sova eftersom jag skulle börja jobba halv åtta, men jag kunde inte hålla mig utan åkte till Daniel istället :) Det blev mysigare så!

Imorgon blir det ännu ett tårtkalas efter jobbet, hos kusin Lisa. Efter det ska jag och Korre partaja! Vart det bär av efter förfesten är fortfarande oklart, men skoj ska det bli!

Ikväll får jag väl dock försöka roa mig på hemmaplan, så jag orkar med morgondagen som kommer bli väldigt lång!.. undra om jag kan klämma in en liten siesta någonstans imorgon?.. skulle nog behövas. Annars blir det tufft att vara vaken från halv sju och in på småtimmarna + att orka med jobbet, släkten och party..



Puss och kram på födelsedan!

/Fisen


Ny kompis

Jag har skaffat en ny mobil, och mot min vilja även nytt nummer. Så om du inte får ett sms med mitt nya nummer inom den närmsta tiden så är det väl för att jag inte tycker om dig :)


Ikväll blir det bio med Korre!

Har spenderat ett par timmar i Dackes idrottshall med idag och kollat på svettiga killar (och tjejer) som spelade fotboll. Inte helt dumt faktiskt.

/Fia

Bloggning

Tanken när jag satte mig vid datorn för 1 tim och 40 min. sedan var att jag skulle blogga. Men jag fastnade för lite andra bloggar istället så det blev inte så mycket ork kvar. Min dag har spenderats på jobbet 07.30-16.00... efter det kom jag hem och skulle slappa lite framför tv, vilket som så många andra gånger resulterade i att Fia somnade.. och oj vad skönt jag sov! sov nästan två timmar och då är det mindre roligt att vakna :(
Det är bra när jag är hos Daniel och somnar i soffan (vilket händer påtok för ofta!) men iaf, så väcker ju han mig när han tycker att det är färdigsovit! Men här hemma är det ingen som väcker mig så jag skulle lika gärna sovit forfarande.


Jag vill åka utomlands! Jag längtar efter sol, bad och tjatiga försäljare.. och en och annan paraplydrink på stranden.

Slutar med en mysbild på mig och min favvo!
 
Ge mig semester!!!!

AHH! SOL!!

/Fia


Dag nr 1 v. 3

Måndagmorgon.. Uppvaknande i Linköping brevid en kille som inte mådde så bra :( Precis när jag har blivit frisk. Korre hade varit på sjukhuset och plockade upp mig (eftersom gårdagens incident resulterade i att fiabilen är på lagning)
Sen forsatte dagen med frukost ihop med Korre, en trevlig tur till mjölby och sen hem till Boxholm. Nu har jag spenderat både en och två timmar tror jag vid den här datorn så tanken är att jag ska gå här ifrån nu. Duscha och packa om väskan innan det är dags att ge sig av till Linköping igen.
Arbetsförmedlingen är fortfarande totalt värdelös, och deras huvuduppgift (att försöka få ut människor i arbetslivet) verkar det inte som att dom riktigt har fått kläm på. Men det är ju och andra sidan inte mitt beskymmer.
Jag ska införskaffa en ny  mobiltelefon. Men bara för att jag för en gång skull ville att det skulle stå en tjatig 3-försäljare inne i gallerian i mjölby så gjorde det ju givetvis inte det. Ingen som ville pracka på mig en telefon idag.

Mot duschen! Så blir det en kopp te framför tv:n innan det är dags att ge sig av igen. 

/Fianilsson
     
                                     Korre
                                                                    Daniel

Satans skitbil

Idag, den 11 januari, går min prövotid på körkortet ut. Ända tills idag har den kära svarta golfen gått som en dans.. som sagt, ända tills idag. Den satans skitbilen stannade i en förbannade korsning! mitt inne i Linköping! När jag skulle åka iväg när jag fick grönt fanns det ingen kopplingspedal längre.. den hade försvunnit, så jag fick snällt rulla åt sida. Det visade sig att kopplingsvajern hae gått av.
Som tur var så hade jag min faster med co. i Linköping så dom kom och hjälpte mig att flytta bilen.
Sen bogserade vi skitbilen hem till Boxholm.
Skitdag, skitbil, skitliv...
Tack och godnatt

/Fia

Nu är det morgon!

Jag är mycket medveten om att jag borde gå upp. Men jag orkar inte. Alla krafter jag hade igårkväll, när jag lovade att jag skulle hänga med på ,måndagsklubben, har jag nog sovit bort.
Tanken idag var att jag skulle sola och sen åka till stan med korre och sen hänga med till Vadstena. Men att sola är nu stryket ur dagsplaneringen och så även måndagsklubben.  Kvar är då att gå upp, duscha och åka till stan.
Nu har jag sett färdigt på både säsong tre och fyra av Grey's Anatomy. Så kan det gå när man är sjuk.
Nyårsafton var ju trevlig förresten. Lätt kallabalik som det alltid lyckas bli när nyår firas i Norrköping.
Tjafs, polisanmälningar och abulansturer  var delar av mitt nyår. Trots att det var så trevligt och underhållande ;) så åkte jag hem ganska tidigt, vilket jag dagen efter var väldigt tacksam över då förkylningen var allt annat än lindrig längre. 
Bilder från denna afton finns, men inte hos mig, eftersom jag inte tagit några.


/Fisen


Tråkigt

Så jäkla tråkigt jag har det just nu. Det är lördag och jag ligger i sängen och snorar och har mig. Trist.
Jag vill ut och ha skoj! Jag vill till Platens och dansa!



Trååååååk

/Fia


RSS 2.0