Natten från helvetet

Spytt hela natten. Man kan säga att jag är tömd nu. Började klockan tre inatt och jag hoppas att det snart är över.

Clintan håller matte sällskap i sängen. Victor har fixat med dvd i sovrummet och skilda världar.


Onsdag

En bra ledig dag är snart över men imorgon väntar en till! :)

Vi har hunnit med Ikano, fika med Karina, garderobsrensning och kvällsmat här hemma med Per och Karina. Victor gjorde spagetti och köttfärssås som han är kung på och jag gjorde en äppelpaj.


Spana in Victors fina tröja som jag köpte till honom i måndags i namnsdagspresent :) Fin tröja på fin kille!

Nu blir det nog film på grund av bristande tvutbud, i vanlig ordning.


Godmorgon!!

Ingen maginfluensa i sikte! (Peppar peppar) Vi har börjat våran lediga dag med scones!

Vad ska vi hitta på nu tro? :)

Idag tror jag minsann min kusiiiiin kommer hem!


Sovdags

Idag har jag kört ett morgonpass på jobbet och ett tvättstugepass nu på kvällen men imorgon är det ledigt så då ska vi väl se till att ha lite roligare. Om vi är friska vill säga! Victor drabbades av någon magbakterie igår och fick gå hem från jobbet. Han mår bättre nu och än så länge mår jag bra iallafall så håll tummarna att det håller i sig!


Jag har lite sug efter loppis imorgon, det kanske är en bra onsdagsaktivitet? :)

Godnatt!


Dags för jobb

Lyssnade på lite för bra musik på vägen till jobbet, det gick lite för fort så jag är en kvart tidig.

På förmiddagen har Clint och jag varit på däckverkstaden och plockat bort en skruv (!) som satt i mitt däck. Clint var kvar i bilen och killarna hissade upp bilen utan att jag hann tänka på att pysen var kvar där inne så han fick ett litet äventyr ett par meter upp :P

Sen har jag roat mig att sy lite nya överdrag till Clints dynor. Två till hallen och tre till bilburen.
Dom verkar ha fått godkänt av Clintan!

Dags för jobb!


Söndagsmys

Så ska det låta och snacks.. till hela familjen så klart!


Ur form

Nån skitbacill har angripit min hals, vi kam ju hoppas på att det stannar vid halsont. Men Victor har varit och handlat och skämmer bort mig med massa lördagslyx.

Kvällen fortsätter i soffan framför filmen 1480.


V

Fina V har fixar en kedja idag för min skull! Jag har varit ute i trapphuset en gång när jag gick i sömnen. Men nu är jag safe! :)


God natt!


Min särbo!

Hemma från en underbar kväll med min fina särbo Micco. Jag tycker så mycket om att sitta och prata med dig! <3 Du får allt att verka så enkelt och roligt ;)

Tog inga kort på mörners där vi satt först men på horse and hounds togs två kort ihop med kollegorna. Nu sitter jag på pendeln hem och längtar efter tjejkvällen den 9:e! Min kollega har kallat mig fylletratt ikväll, jag skulle vilja kalla det fredagkväll!!!


Fredagsfrukost

Hotellyrket har sina fördelar! Bacon och kladdkaka!

5 timmar kvar till särbodejt!


Varför är det alltid kallt?

Ute, inne, överallt! Jag är så trött på att frysa. Min väderapp säger att det ska vara 27 grader på lördag, I wish! Den är nog lite knasigt inställd tror jag..

I natt ska jag sova på hotellet och glömde min värmekudde hemma :( men jag har flanellpyjamas och sticketröja med mig så jag borde överleva natten.

Saknar mina grabbar! Men inatt är Victor på jobbet och Clintan hos Per och Karina så då kan jag ju lika gärna stanna här.
Clint och jag gick upp vid kvart över nio idag men han gick och la sig i soffan och fortsatte att sova där tills jag åkte till jobbet vid två. Man skulle vara hund!

Min fina gäspiga bulle!

Imorgon är det freeeedag!

 


50% done!

Sådär, då var halva veckan färdig! Nu ser vi ljuset i tunneln och helgen är nära :)
 
Tanken när jag vaknade imorse var att jag skulle träna idag innan jobbet men jag smet ifrån det och städade kökskåpen istället! Det tyckte jag var roligare! :D
 
Våran nya dammsugare är underbar! Till alla er som hatar att dammsuga:Köp en sladdlös! Inga mer svordomar över att sladden inte räcker och man måste byta uttag, eller när skiten slår i varenda möbel och tröskel som man ska förbi. Bästa köpet någonsin!
 
Jag taggar inför fredag! Efter jobbet ska jag träffa särpo och snacka massa skit! Efter det ska jag träffa ett gäng härliga kollegor och dricka vin! Sen ska jag åka hem till grabbarna i Mjölby och ha en ledig helg! Det är vad jag kallar en superhelg! :D
 
 
Fia in action!
 
 
 
 

Kontaktbar igen

Jag och Victor var och inhandlade en ny telefon idag så nu är jag kontaktbar igen! Samma nummer som innan så det är ju smidigt. Något som inte är smidigt är ju att försöka få den som "min" telefon igen med alla appar och diverse. Tydligen hade jag inte någon säkerthetskopia på den andra (..såklart inte) men bilderna har jag sparat sen innan och det var ju det viktigaste.
Jag borde nog få diplom.. borttappad plånbok och telefon på samma vecka. Well done Fia!
 
 
Nog om det!
Min kusin och jag tänkte att det skulle vara trevligt att ha en riktig tjejkväll, kanske med utgång i Linköping? Den 9 februari? Skulle det passa mina damer? 
Jag ska skicka lite sms till er också men med avsaknaden av telefonnummer krånglar till det något :) Kanske ska försöka mig på att göra ett facebook evenemang? Korre åker till Arlanda idag och ska spendera en vecka på Kap Verde (jag är inte avundsjuk, Sveriges exotiska klimat med -10 är ju också kul!) så hon kan ju inte hjälpa mig.
Men det blir nog bra!
 
 

Borttappad telefon

Någongång mellan 23.00 och 23.30 så tappade Fia din I-Phone någonstans i snön. Så just nu är jag helt telefonlös!


Micco, hur ser din fredageftermiddag ut? Ska vi ses en sväng?

Korre, jag har hittat ytterligare en polkakäpp!


Hej så länge! Fortsättning följer på telefonmysteriet :)

(Bloggar från Victors mobil och bjuder på två bilder, en från Rom och en från hur det brukar se ut hemma i soffan efter klockan 21.00...)


Matlåda

Gårdagens pizza måste ju vara det godaste som finns! Speciellt Palermo, dem är ta mig tusan GODARE dagen efter!
Den här matlådan gjorde mitt jobbpass lite roligare såhär på söndagskvällen!


Annars idag så har jag tränat lite på morgonkvisten och sen hat Clintan och jag på brandstationen och hälsade på våran snygging!


Imorgon är det ledigt! Så då får vi se vad vi ska hitta på då! :)


Löööööördag!

Svinkallt och solsken! Vädret ser ju inbjudande ut här innefrån men gästerna som kommer utifrån ser skräckslagna ut och undar om det inte är närmare -30. Jag svara då glatt att ne ne, det är bara -14 :) Själv har jag ju inte varit utomhus sen igår halv tre så jag kanske inte ska yttra mig.
 
Slutar klockan tre idag och då tänkte jag åka hem och vila min axel som har jävlats lite med mig sen i tisdagskväll.
Kalas är jag bjuden på också klockan tre men för att slippa köra racing hem (via svärföräldrarna där min hund är) så kalasar jag nog en annan dag istället.
 
Till kvällen så blir det lugna puckar. Jag hoppas att min sambo vill se någon av filmerna han hyrde i onsdag :) Vi har sett en av dom och den var jättebra :) Väldigt sevärd!
 
The Factory:
 
Jag blev lite kär i "Bird Family" Ugglor/fåglar i Ryssdockeformat :)
 

Svinkallt

Jösses va kallt! Clint och jag har varit ute på powerwalk nu på morgonen och vi höll på att frysa ihjäl! Clint ville gå hem under hela runda och jag förstår honom! Men nu är det gjort och vi kan med gott samvete sätta på lite skilda världar innan jobbet! :)


Mockasiner!

Morgonpromenad med Clintan i snön. Fika hos mamma i Boxholm. Shopping på mobilia. Mer fika hos Per och Karina.

Nu har vi landat i soffan framför lyxfällan i våra nya mockasiner som vi fyndade på netto för 30 kronor! :)


Godnatt från loftet!

Nu kryper vi ner och lägger oss. Mat, film, mys och bastu har vi ägnat kvällen åt! Imorgon hoppas vi på lite sol på morgonen så vi kan ta en skogspromenad :)

Godnatt!


Framme

Framme i stugan! Lunchen iform av take away från eataliano är intagen och snart ska vi hoppa in i bastun :)

Ledighet när den är som bäst!


Somnambulism~sömngång

Victor börjar tröttna på att jag skriker, slåss och går i sömnen och det är ju förståligt. Inte nog med att jag vaknar utmattad på morgonen, han gör det också efter att ha blivit utskälld för både de ena och det andra under natten. Dom gånger som jag känner igen honom vill säga :P Ibland så vet jag ju inte riktigt vem han är eller vart jag är och går upp och klär på mig.
Nu har jag googlat runt lite här och kommit fram till att det nog tyvärr inte finns så mycket att göra.
 
Tipsen som finns är att ta en tupplur på eftermiddagen för inte lida av sömnbrist och därmed sova lugnar på natten- Det här funkar inte! Är det något jag är bra på är det ju att ta en lur på soffan.
 
Man ska heller inte dricka kaffe eller inta nikotin innan man går och lägger sig men det hjälper mig ju heller inte då jag aldrig dricker kaffe på kvällarna. (Eller intar nikotin för den delen..)
 
Behandlingar som finns är antingen att hypnotiseras vilket inte känns särsklit lockande, eller medicinering och där är det främst Valium som används. Lungnade och ångestdempande medicin känns inte riktigt som min grej! :P
 
Något som jag har lärt mig under den här lilla lässtunden är dock att det inte är farligt att väcka någon som går i sömnen utan det är bara en myt skapad av Kalle Anka.
Jag har också lärt mig att sömngående sker under djupsömnen och det är då kroppen återhämtar sig, bygger upp immunförsvaret och bearbetar dagens händelse.
 
Sen kan jag tillägga att störningar under djupsömnen påverkar minnet! Så det är inte bara mitt fel att jag tappar bort allt hela tiden..tillexempel plånböcker ;)
 
I natt sover Victor på jobbet så då kan jag ju knalla runt bäst jag vill men imorgon ska vi sova i stugan och mitt sömngående är ännu värre när jag inte är hemma! Så kan det va!
 
 

Tisdag (eller fredag om man så vill!)

Idag ska jag köra ett kvällspass och sen är jag ledig i två dagar! :) helg mitt i veckan!
Då är planen att Victor, jag och Clintan ska åka upp till stugan och bara ha det skönt!

Idag är jag i full gång med att lägga upp ett par gardiner till mamma, samtidigt som jag kollar på mitt favoritprogram "En plats i solen" och dricker te i min halvliterskopp :)


Slingor

Håret har fått sig ett litet lyft! Slingor är gjorda :)

Idag blir det kvällspass på jobbet så då startar jag med en kopp te framför skilda världar medans mannen är på gymmet :)


Världens bästa man!

Han hittade min plånbok! Victor har gått här hemma och letat och letat. Kört mig till Ica och letat där, letat på parkeringen, letat i bilen och i varje vrå här hemma medans jag har sagt "det är ingen idé den är borta"
Han har frågat mig tre gånger om jag har letat i alla jackor och väskor och det har jag ju.. Nu tittade Victor i min gråa jacka ( som jag för övrigt inte har använt) och där var den! Klantfia!

Tack Victor för att du inte ger upp lika lätt som jag <3


Dagens ansträngning

Började med en tur till tornby och inhandlade flera krokar till hallen. Hatthyllan var nämligen påväg ner och istället för att börja plugga om osv. så tog vi ner den och satte hängare hela vägen istället.

Efter tornby så blev det porterstek hos svärföräldrarna!

Jag har tappat bort min plånbok :( så är det någon som springer på en avlång plånbok med världskartan på så hojta till!
Min fina braiga ( japp, braiga är ett ord!) plånbok! :(


Kloklippning

Det här gick ju inte riktigt som jag hade tänkt mig!


Bio och middag

Mammas pojkar + middag och drinkar = en supertrevlig lördagkväll!

Tack Korre, Nanne, Lindell, Emma och Victor!

Godnatt!


Lördag

Började dagen med en tur till stugan och en skogspromenad. På hemvägen stannade jag till hos farmor och fikade ned kusin och faster.

Hängde upp nya gardinerna i sovrummet igår och hade från början tänkt art ha två gardiner på varje sida i grönt och beige men det blev fick inte plats! Så nu får vi se vad jag ska hitta på med dom gröna gardinerna..


Nattsvart

Såhär ser min lobby ut idag. Nu är det någon som har klippt fel kabel!
Automatiska dörrar som står öppna=svinkallt!


Godnatt

Nu kryper jag ner på rum 111 och hoppas på att somna snart. Klockan ringer 06.20 och då kör vi sista passet innan det är helg! En helt oplanerad helg!

Godnatt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/768175/images/2013/pic_50ef38cee087c36343abace5.jpg" class="image">


Fina V

"kan du köpa EN naturdietshake till mig som jag kan ta med till jobbet ikväll"

Killen kommer hem med ett flak shakes, en ny uggla och en svallertidning. Det här är Victor i ett nötskal :)

Julstjärnorna har dött så jag har köpt lite nya fina blommor som bi hoppas har tänkt leva ett tag.


Johanssons morgonshake

Kesella, mjölk, frusna bär, banan, fun light och ett rått ägg. Mums!


Utpumpad

Det är jobbigt att vara hemifrån en hel dag! Pyret är helt slut och snarkar som en hel armé!


Underbara mormor!!

Min knopp på växelspaken är ohyggligt obehaglig att hålla i! Den är gjord av stål och är SVINkall! Det är jämförbart att hålla i en isbit!

Min familj skrattade bara när jag tog upp det hör problemet men min snälla mormor har nu stickat en mössa åt knoppen så nu är den mysig att hålla i :)

Bästa mormor <3


Ny kompis

Som om inte Ullaredsglädjen var nog igår så fick jag även hämta ut ett paket jag skickat efter.

Har man en beige hund och ett svart hem så är man värd en superduperdammsugare!! Och det har vi nu! Lyckan är total, städglädjen har höjts ytterligare några snäpp! :)


Dagens bästa!

Dagens två bästa köp var båda saker dom Victor plockade ner i vagnen :) Grey's anatomy och en superfin glasuggla!

Tack för en kanondag älskling!

Nu ikväll har vi ätit mat hör hemma med Rasmus och Erkan. Det blev även en film (jag log dock och sov och dregglade i ett hörn) Trevlig måndag!



Ullared!

Här var vi visst själva idag! :)


Söndags ångest...NOT! :D

 
Nu ni alla slöhögar som har varit lediga sen 21 december, nu är det inte så roligt längre va? Lite söndagsångest? Men det har inte jag för jag är leeeeeedig imorgon och ska åka till Ullared. Lycklig brud!
 
Och till alla er som i vanlig ordning försöker vifta bort söndagsångesten med " skönt att komma in i rutinerna igen", vi vet alla att ni ljuger! Det är inte alls skönt utan värdelöst!
 
 
fyra timmar jobb kvar och sen ska jag åka hem och sova några timmar innan det bär av mot lite shopping med mannen :)  Det är vi "jullovsbefriade" människor värda!
 
 
Victor kanske inte är lika exalterad som mig över just destinationen på utflykten men han får ju en heldag med mig och det måste ju vara det bästa i världen!!! Eller? ;)
 
 
Ett meddelande till vädergudarna: Jag har ett förslag, det skulle ju kunna ta och bli vår nu? Ni kan ju fundera på saken och återkomma! Gärna så snart som möjligt tack.
 
 

Lördag

Sitter på jobbet och väntar på att mina gäster ska vakna men dom verkar vara morgontrötta idag.

När jag kommer hem i eftermiddag så ska jag plocka ner julsakerna. Lika mysigt som det är att plocka fram dom lika skönt är det att plocka undan! Tror jag ska beställa ett par nya ljusa gardiner till sovrummet också :)

Hoppas att min man får en bra dag på jobbet. Han blev uppringd halv ett inatt och fick gå till jobbet få istället för halv åtta imorse. Så han har ett litet nätt jobbpass på drygt 30 timmar. Inte avis!





Godnatt från Kungsvägen

Eftersom jag bakade så nyttigt bröd igår så vägde jag upp det genom att i pauserna under Indiana Jones baka kanelbullar :) Super size storlek är det på bullarna, det är det enda rätta!

Men nu är det tack och godnatt!


Tacotajm!

När jag stod i köket och fixade tacosen så slog det mig att Victor och jag har nog inte standardutbudet när vi gör tacos! Förutom köttfärs, gräddfil och ost vill vi ha banan, annans och majs :) ibland, som idag, slår vi till på en tomat också men det är inte lika viktigt som dom andra tre.

Brödmuffinsen blev godkända så här är receptet om ni är sugna:

50g sesamfrö
50g sötmandel
50g solrosfrön
200g linfrö
50g kli eller fibrex
2 tsk bakpulver
1,5 msk brödkryddor

Kör allt detta i en mixer och blanda sedan ihop med:

50g smält kokosfett
1dl turkisk yoghurt
250g keso
6 ägg

Häll upp smeten i muffinsformar och grädda i 180 grader i ca 35-40 minuter.


Muffins

Chokladmuffins med vit choklad tänker ni? Nepp! Fias superbröd med frön och keso!

Blir dom godkända av mannen till frukosten imorgon så lägger jag ut receptet så kan ni också baka superbröd!


En timme

En timme kvar, sen är det ledig tills fredagkväll. Det höll på att bli ett dubbelpass idag också men det ordnade upp sig i sista stund så snart ska jag rulla hemåt! Nu när jag har min orangea pärla så kan jag ju stanna på city gross och handla påvägen hem! Dagen till ära har jag till och med skrivit en inköpslista!
Det är ändå högst troligt att jag glömmer hälften..

Ikväll blir set lite brödbak hade jag tänkt!
(om jag inte somnar på soffan vill säga..)


Best of 2012

Nu är 2012 slut, inte för att vi behöver vara så ledsna över det eftersom 2013 nyss har börjat.
 
Jag har bloggat rätt mycket i år *klapp på axeln* och tänkte summera detta genom att lägga upp lite "best happening of the month" för 2012 och hoppas på att jag faktiskt har gjort något vettigt/roligt med mitt år!
 
Januari:
Året började alldeles ypperligt måste jag säga. Jag blev Mjölbybo och sambo med världens finaste man.
 
Februari:
Världens sötaste fralla fick flytta in! Det här är nog inte bara februaris bästa händelse utan ÅRETS bästa händelse. Som vi älskar den där fyrbenta krabaten!
 
Mars:
Mars är ju en bra månad i våran familj :) Jag blev 24 och Victor 23 (eller blev vi 23 båda två?)
Födelsedagen firades tillsammans med min brors 28-årsdag och min morbrors 45-årsdag. Vi fyller ju så passande 25:e, 27:e 27:e och 28:e.
 
April:
Från Aprils bästa händelse har jag tyvärr ingen egen bild. Vad gör man då? Kollar särbos blogg, som är betydligt duktigare på att dokumentera än mig och vipps så har man en bild!
Den är från långfredagen när vi firade våra födelsedaga hemma på kungsvägen tillsammans med alla våra vänner.
Bilden talar för sig själv:
 
Maj:
Majs bästa händelse hände egentligen i april, nämligen valborg. Men det är ju preciiis på gränsen så det är godkänt!
Valborgsafton firades med grillning uppe i Maden tillsammans med Victor, Erkan, Korre och Nanne.
 
Juni:
Juni var ju våran semestermånad och en vecka utan den spenderades i Egypten. En vecka som gärna får komma i repris snart!
 
Juli:
Det var lite klurigt att välja EN grej i juli men jag tror ändå att Johan Sildeborns 25-års fest var den absolut bästa. Även om den här kvällen startade oerhört omtummlande och slutade med ett nervöst sammanbrott så var deten mycket trevlig kväll!
Återigen är det dock brist på bilderna men en bild från förfesten hittades.
(Japp, det är fotboll på tv och där av det bristande intresset för kameran)
 
Augusti:
Utgång med SNAB. Drinkar hemma hos Korre och Nanne och sen bord på Sliver. Rooooligt!!
Och den mystiska mannen givetvis...
 
September:
Tjejhelg i Stockholm med shopping och Dirty dancing!
 
Oktober:
Minisemester till Rom!! Och till min sambos glädje (och min!) Serie A-fotboll!
 
November:
Här har vi en given vinnare! Tjejkväll hos Helena! Inget mer behöver tilläggas, toppenkväll!
 
December:
Juldagen var ju riktigt lyckad! (Tror jag? JAG hade jättekul i alla fall!) Men i brist på bilder från den kvällen så kommer händelse nummer två:
Min bil! Ett ganska så stort steg för mig och ett steg som känns otroligt skönt. Med de nya pendeltiderna så kommmer jag i längden att känna många TIMMAR på att åka bil och det är det värt! För med tiden kan man ju helt klart göra andra saker!
 
 
Sådär! Det var Fias 2012 i bilder och som ni ser mina vänner så är det ju NI som gör mitt liv så roligt! Fortsätt gärna med det nästa år också!
 
Det enda nyårslöftet jag borde ge till mig själv är kanske att ta lite mer kort? Och kanske då kort på människor och inte bara på Clint och prylar :P
 
 
Gott nytt år och stooooor kram till er alla!
 
 
 
 

RSS 2.0