11 timmar sömn

Jag gjorde lite bullar sen igår kväll :) Det blev två olika sorter Kanelbullar och Hallonbullar :)


Ha en underbar lördag!

Friday

Frillan fixad, riktigt nice! Efter det har jag ätit lunch med kusin vitamin och fikat med farmor. Nu är jag hemma igen och funderar på vad mitt nästa drag ska bli. Plugg? Bad? Bullbak?

Hmm..

När ska det här landet börja visa någon vettigt på tvn på helgerna? Om helgens höjdpunk, vad det gäller tvtablån, är ett gäng "kändisar" som halkar runt på ett dansgolv så är det ju tragiskt.



Torsdagkväll

Ligger i sängen med ena favoritmannen på tv och den andra på toaletten.


Engelskaprov har skrivits idag.. Nu har jag gjort mitt, nu är det upp till Anna att hon sätter "rätt" efter alla uppgifter också :)

Imorgon bär det av till Boxholm där en klippning står på schemat.

Nu ska jag ägna mig åt Per!!


No record for non-payment of debts

Jo vars, engelskan börjar sitta ganska bra.. Dagen har varit väldigt effektiv måste jag säga. Solning, träningspass, engelskaplugg, garderobsorganisering och lite allmänt gnugg. När jag väl börjar städa så har jag svårt att sluta.

Har även hunnit med lite nätshopping ifrån e.l.f. så nu är sminkväskan uppdaterad.

Fruktansvärt billigt.. hoppas att det är bra också. Tyvärr så var ju hälften av det jag ville ha ännu inte inkommet, så funkar den här orden bra så blir det nog en till.

Effektiv dag måste jag säga.. rolig? nja.

Imorgon kommer mor och bror, det blir roligare :D


Hög tid att knyta sig.

Ny vecka

Förra veckan bestod av inte mindre än TRE jympa påss på F&S :) Och imorgon är det dags igen. Förutom träning så är det engelskaplugg..

Just nu håller jag både tummar och tår och det borde ni också göra.


See ya!


attans

Jag har gjort något man inte får göra :( Jag glömde bort min tvätt. Min tvättid gick ut klockan två och efter det kommer jag inte in i tvättstugan längre.. Fem över två slog dig mig att jag hade glömt att hämta tvätten :( fy på mig. Så nu har jag fått sätta upp en " fy på mig jag har glömt tvätten, ring mig"- lapp på tvättstugedörren.

Jag skäms.

Något positivt är ju att anledningen till att jag glömde bort tiden var för att jag satt och skrev på min inlämning i branschkunskap så den blev färdig :)

Hoppas det är någon snäll granne som ska tvätta nu..  Jag kanske ska ta med lite kakor ner när dom ringer?... Om dom ringer vill säga, dom kanske tar mina kläder och skickar dom till polen.. :(



Morfar=Willy?

Ligger och kollar på Let's Dance för en gång skull, då min sambo roar sig med Johan i rummet brevid. Det slog mig när jag låg här att min morfar är ganska lik Willy Björkman :P Jag tror det är lite för att dom är lika knasiga också.. men visst finns det än viss likhet??





Sagt och gjort

Igår var jag och körde första passet på friskis och svettis! Ett plus i kanten till mig (och ett till Helena också, eller kanske två eftersom det var hennes förtjänst att jag köpte ett träningskort över huvudtaget!)
Men nu är vi igång så akta er tanter!

Dagen idag spenderas i skolan.. eftermiddagen kommer väl troligtvis spendaras med att plugga (mycket möjligt att det uteblir)

Om jag säger ett land, så säger ni? Jag måste välja ett land och hålla ett föredrag på engelska om det.. men inga bra förslag dyker upp. Tjeckien, Etiopien, Sydkorea eller Kuba är land som är på tavlan men jag vet inte?

Dumle är ju inte helt fel för övrigt.

Söndag på S:t larsgatan



Den här gången tycker jag faktiskt att jag har lyckats med mina dammsugare :D


Varma mackor och tre kronor står på kvällsprogrammet..


Söderköpingsparty!

Igår var det partaj i Söderköping med det här gänget:


Dagen idag har spenderats i soffan tills klockan två då det var dags att åka hem till Boxholm och fira en kusin som fyllde år.

Tillbaka i stan och planerar en tvkväll med ostbågar!



Vem känner för att..

.. hämta mig i Norrköping fredagnatt? :D

Detta förbaskade lakritsberoende

Finns det något godare än lakrits? Är det något som man kan bli så sugen på som lakrits? Kan lakritsbrist framkalla huvudvärk? Ge mig lakrits!!!


Dåliga minnen

Jag har varit ute på en promenad och när jag kom hem igen började hjärtat dunka alldeles för fort.. Det står poliser och brandbilar utanför vårt hus och väldigt dåliga minnen ifrån Nygatan dyker upp. Det visade sig (som tur var) att det brann inne på grekresturangen under oss och inte i lägenheterna men nu luktar det rök i hela trapphuset.

Nygatan -08
 

S:t larsgatan -10



tur i oturen.. igen



11 avsnitt har passerat

I förrgår började jag och Daniel att kolla på Tre kronor! Denna underbara serie!

OZ, Beverly Hills 90210, Lilla huset på prärien och Tre kronor.. Det är vad vi tittar på här hemma :) En härlig blandning!

Jag har ont.. har precis googlat fram en blindtarm och insett att den sitter precis där jag har ont. Inte bra.









Sängen igen?

Den här dan är inte alls bra, det känner jag redan nu..Men dagens måsten är plugg och tvättstuga.. två riktiga höjdare.. fy  fan är allt jag har att säga.

hmm?

Entreprenörsskap eller inte entreprenörsskap?

Snowboard

Dagen har spenderats med vänner i tolvmannabacken i Kisa

Kameran togs tyvärr inte med men delar av gänget finns med här:
Trysil -09


Kvällen avslutades hemma hos svärmor och svärfar där det firades födelsedag! God mat och trevligt sällskap, som alltid!

Dags för filmmys i soffan

She's back!

Helena har hittat tillbaka till civilisationen och har varit här och fikat idag :)

Potatisgratäng och fiabiffar har precis intagits oich Daniel har åkt iväg till Norrköping för att spela poker. Själv så ska jag packa i ordning lite kläder och sen ska jag åka hem till Boxholm för att sedan åka till tolvmannabacken imorgon och åka bräda med lite kompisar. Jag kommer väl antagligen frysa ihjäl.


Mina nya lampor som jag inhandlade med mamma igår lyser fint i fönstren :) Köpte även lite nya blommor som förhoppningsvis inte dör än på ett tag.

Gran + tomtar = borta.






Då var det dags

Imorgon är det måndag. Det börjar bli hög tid att ta tag i allt som jag har lyckas glömma under de senaste veckorna, det vill säga ekonomiuppgiften, engelska redovisningen om Taj Mahal och semenariet om.. ja, det har jag till och med glömt.

Usch.

Nyårsafton var riktigt trevlig :) vi hade massa folk här hemma, tog dock aldrig fram kameran så jag har tyvärr inga bilder att bjuda på..

Idag har vi inte gjort någonting här hemma.. Skönt!

Då så, då vet ni att jag lever.. Hoppas ni får en bra start på nya året!

RSS 2.0