Tillbaka som det ska

Precis hemkommen ifrån sjukgymnasten. Det var det lederna mellan ryggkoterna och revbenen som inte var som dom skulle.. men det är dom visst nu.. Inte för att jag känner någon skillnad direkt, bara att det gör ännu ondare nu än när jag gick dit. 

Nu ska mamma och jag åka upp till mormor och morfar och fika. Efter det ska jag ringa och väcka sessilessa som troligtvis ligger och sover om hon inte jobbar.


Mamma och jag midsommar -08

Hittade en härlig närbild på min favoritkusin!

/Fisen


Pigg som en 95-åring

Ont överallt.. ok, det var en överdrift. Jag har bara ont i ryggen, nacken och högeraxeln, men det räcker.. den där vurpan på brädan gick nog inte så bra i alla fall så det blir ett besök på vårdcenralen imorgon.  Jag är så stel så jag kan knappt röra mig! Jag tycker oerhört synd om Daniel som måste bo i samma lägenhet som mig just nu för det enda han får höra är, aj, aj, AJ!! Dessutom ligger jag inte still i två sekunder efterom precis alla ställningar gör ont..

Slutklagat för idag! Trevlig fredag med tjejerna hos mysan! Vi hade jättemysigt! My hade gjort plankstek och den var supergod! På förmiddagen blev det lite shopping med Linda också väldigt trevligt :)


MYSIGT!

Min snygging! Mmahh!!

Mysan

Mia

Ha det bra! //Kram Fisen




mysmiddag, sleepwalking och påskmiddag

Samma kväll som jag kom hem ifrån Norge hade Daniel bokat bord åt oss på Stångs Magasin. En underbar kväll med underbar mat! Tack snälla älskling :)

På majeldsvägen sover vi inte längre med öppet fönster. Fia Nilsson var uppe på en liten rundtur i sömnen som slutade med att jag hängde ut genom fönstret på tredje våningen...

Påskafton idag.. Daniel och jag har varit på påskmiddag hemma hos Per och Marianne. Daniel åkte efter det på fest men eftersom jag ska börja jobba klockan sju imorgonbitti så blev det inget party för min del. När Daniel  inte är hemma så är det väldigt tyst och ensamt, så för att få lite sällskap åkte jag hem till Boxholm men kom hem till ett tomt hus. Mamma och Ola är tydligen också på fest så det är väl bara att gå och lägga sig... jag har ju iaf lite närmare till jobbet imorgonbitti..


Glad Påsk! / Fisen


Trysil

En vecka har spenderats i Trysil. Skidåkning, telemarksåkning och snowboardåkning har utförts.. ett blåmärke stort som Oslo befinner sig just nu på en av mina käraste kroppsdelar. Bild kanske kommer, om jag lyckas ta en som inte avslöjar alltför mycket av min underbara kropp :)
En underbar vecka, men det ska bli väldigt skönt att komma hem till min underbara sambo igen <3 älskar dig

Imorgon blir det lite sent födelsedagsfirande ihop med älsklingen.. vi ska visst på resturang och mysa :)  Längtar!

Just nu gör vi alla vårt bästa för att dricka upp all alkohol som vi har med oss.. att ta med sig tillbaka hem är inte ok.


Telemark




Underbart väder!!



min favoritdrink i jätteglas! :D Mums!!


Tack och godnatt

kyss och klem!

/Fisen

RSS 2.0