Dubbelpass

Såhär dags brukar jag vara hemma från jobbet och ligga nerbäddad i sängen tillsammans med Victor och kolla på House. Idag är min nattportier sjuk så då kör vi 8,5 timmar till!  En kopp kaffe blir det nu.. eller vem försöker jag lura, en BALJA kaffe!

I natt får gärna timmarna gå fort!

Brandutbildad

Idag har vi haft brandutbildning på jobbet så nu kan jag mer om brandsäkerhet än min sambo! (Kanske en lätt överdrift men jag kan väldigt mycket i alla fall!)
 
Min lille plutt mår bättre idag men han vinner ingen sknhetstävling för tillfället, så här sen hans bakdel ut:




Kanske borde varnat känsliga tittare först? :P

Han har jätteont stackarn!

Men han är ju fortfarande söt framifrån ialla fall! Ledsen men söt!



Imorgonbitti går Victor på semester. Jag är liiite avundsjuk för att jag har sex arbetspass kvar innan semestern och det är sex tunga pass!

Dags för lite kvällsmat!


Min lilla olycksfågel

Nu har min lilla bulldog fått besöka vetrinären igen! Vi upptäckte att runt hans "svans" så var det geggigt och luktade fruktansvärt illa. Jag trodde jag inte var så mesig med dofter, jag har ju trots allt både jobbat inom hemtjänsten och som sanerare men den här lukten var hemsk! Det visade sig vara en infektion så dom fick söva min lilla bebis och raka honom. Allt detta när jag är på jobbet! VAB borde även betyda Vård Av sjuk Bulldog!
Som tur är så har han ju en husse som tar hand om honom! Jag har även kunnat byta pass imorgon (tack Malin!!) så att han kan vara med mig på förmiddagen och med svärmor resten av dagen/kvällen istället för att åka till boxholm och vara på två olika ställen där.


Jösses vad jag älskar den där pälsklumpen!


Vad mer kan jag skriva? Har pratat med min chef idag och vi var väl båda överrens om att jag borde söka ett nytt jobb :P Jag blir bara mer förbannad för varje gång jag ser den där kvinnan. Herregud.

"Jag vill ju inte att du ska sluta Fia men du verkar inte trivas här längre"
Ne, det kanske beror på att jag vill ge henne en snyting varje gång hon öppnar munnen. Då kanske man inte utstrålar glädje precis. Man kommer helt enkelt inte överrens med alla, så är det bara. Jag kan i alla fall gläjda mig åt att jag kommer överrens med dom flesta.


Korre och gänget är på Cypern, hoppas ni har det skönt!! Hoppas Korre överlever alla shotbrickor ;)
På lördag när dom kommer hem så ska vi på fest! Jag är faktiskt riktigt taggad, trots att det ska bli 12 grader och regn och festen är i en lada.

om en timme går jag av mitt pass och då är det sju jobbpass kvar till semestern! Wiiihooo!

Nu spelar dom West Virginia här i receptionen. Herregud vilka minnen en låt kan medföra!

Såhär trött och ledsen lämnade jag min älskling idag!
( och ja, han är ledsen! Hoppas vetrinären skickade med lite uppåt-tjack så att jag får tillbaka min glada vovve snart!)



Det räcker så va? He'påre!


Sunday morning

När jag kröp ner i min hotellsäng igår så slökollade jag lite på  eurovision. Somnade som en sten efter snabbrepriserna och vaknade upp när de "rullade" morgondagens tv-tablå.

När jag kom ner till receptionen så såg min nattportier helt färdig ut och sa till mig "jag antar att du inte har undgått vilka som vann igår?" Jag som har sovit som en klubbad säl har inte hört någonting men tydligen har hela storans uteservering got crazy när loreen vann. 
Sist Sverige vann så somnade jag också mitt i programmet. Jag sov över hos mormor och morfar då och morfar lovade mig att spela in prgrammet om jag somnade. 
Problemt var bara att när jag vaknade på morgonen så var ju morfar så ivrig att berätta att Sverige hade vunnit så då försvann charmen med att se poängutdelningen. 

Men kul är det ju att vi vann iaf! Även om jag smyghöll på Ryssland :) Hur gick det för dom egentligen? 

 


Vädret idag ser ju alldeles strålande ut och jag har knappt sju timmar kvar.
Pratade med Victor 06.50 och hans tåg skulle gå 07.10. Han sluddrade oroväckande mycket och pratade väldigt osammanhängande men jag hoppas att han kom med tåget så att han inte somnade på station.


Nehe.. frukost kanske?
Det näst bästa med att sova på jobbet är ju frukostbuffén. Det bästa är ju helt klart att få krypa ner i nytvättade lakarn varje gång!
Trots detta så är det ju ändå helt klart bäst att sova hemma på Kungsvägen!


Helgjobb

Kör lördagkväll och söndagmorgon den här helgen vilket bidrar till en gnutta förnyelse. Känner mig helt lost och tror att det är fredag.

Victor är och roar sig i Malmö ikväll, hoppas du får en kanonkväll snygging! Han har lite "reunion" med brandmansskolegrabbarna. Vädret verkade vara lite ostadigare nere i Skåne men vi kan ju hoppas på att solen skiner där med för min kille är värd en riktigt lyckad kväll!

Min andra kille, Clintan, är med Påhl i sommarstugan och han kommer hem först imorgon. En grabb i stugan och en i Malmö så själv spenderar jag natten på hotellet!

Gårdagen var helt underbar. Vi var i stugan och solade, fiskade (dock fisklösa) och tog det lugnt. Kvällen avslutades med grillning tillsammans med resten av familjen Johansson.

Clint älskar att bada! Han älskar även att rulla i sanden EFTER han har badat.

Tuff kille!


Maden, som är otroligt fint!


Efter att ha simmat och lekt med både Jack och Signe så förvandlades våran Bulldog till en snarkade sten i soffan. Mitt emellan husse och matte såklart <3




Imorgon efter mina 8 timmar i repan så ska jag åka hem och pussa på skåningen som förhoppningsvis har tagit sig hem. Efter det blir det lite tvätt och tillsist lite mat hos mormor.

Nu kör vi! 12 arbetstimmar kvar sen går vi ut i solen igen!


Herrejösses va härligt!

Väldigt vad solen skiner ut! Storan uteservernig svämmar över av folk och alla vill kissa hos mig! Rolig mening :) Dock inte så roligt som det låter. Det går ju bra såhär dags men om några timmar så kommer dom vinglades in och spyr och urinerar lite där de känner för. Inte kul.

Något som är kul är att jag är ledig imorgon och då ska jag och Victor åka till stugan! Han har lovat att vi ska åka tidigt och inte sova bort hela förmiddagen, kommer du ihåg det nu Victor? Jag får väl ställa klocka och väcka mina grabbar för dom är morgontrötta båda två! Jag känner mig lite som ett barn på julafton nu när jag vet att jag ska få vara ute hela dagen imorgon! Den här veckan har jag jobbat mån, ons och torsdagkväll. I tisdags hade jag morgonpass men mådde så dåligt så jag åkte raka vägen hem till soffan. I tisdagsmorse hade jag drygt 38 graders feber, helt okej kan jag känna men när jag vaknade i soffan i tisdagskväll så hade jag 35,2 igen. Man mår faktiskt nästa sämre med 35 grader än 38.

Nu gled jag ju ifrån morgondagen! Vi ska vara i stugan och sooooola på bryggan och åka ut med båten och fiska! :) Clintan ska också med men han är lite down at the moment. Han haltar lite ibland men det är svårt och se vilket ben han har ont i. Enda gången han är riktigt nöjd är när han får sola på balkongen. Jag blir lite lätt nervös när han ligger där ute och steker, tänk om han får värmeslag? solsting? men han tycker ju att det är så skönt!

Semester snart! :D

Jag har nånstans i alla mina flyttar tappat bort mina bikinis (korrekt böjning?) Jag har bara en överdel kvar, resterande delar är som bortblåsta.
Därför måste det inhandlas en ny och det är ju lättare sagt en gjort. Den bästa jag har haft hittills är den jag fick av roppan och micco när dom var i thailand, jag kanske kan skicka dom på bikinijakt?

Har spanat lite på följande alterativ men ingen är ju klockren..

Den här är fin men lite tråkig?


Den här Adidasbikinin är min favvo men den lär ju inte vara badvänlig.

Funktionaliteten i den här lär ju vara lika med noll och konstig solbränna får man också

Den här är snygg och man klipper bort det som hänger ner men underdelen till var konstig


Den här mintgröna hulahulainspirerade är ju lite skoj men lite väl udda va?

Hopplöst. Bada näck?


2 timmar och 40 minuter kvar innan minihelgen. Wii!


Helgen

 

Det är varmt ute och ska tydligen vara det hela veckan. Lucky me som jobbar sex dagar. Jag känner mig en aning bitter idag. Har mått skit hela helgen med feber upp och ner. Arbetsdagen som väntar idag är nog den jobbigaste på länge men det är väl bara bita ihop.
Helgen har bjudit på mycket skoj i alla fall och jag har dom vanligt tagit för lite bilder men här kommer några!

 

Från i fredags:

 

Från i lördags:

 

 

Lördagens bilder är riktigt kassa men brudarna är ju så snygga så det gör inget!

 

Idag ligger min plutt och solar sig, det bästa som finns! (Efter mat då givetvis..)

 


Bortskämd tjej!

Igår kväll dök det upp en riktig snygging på andra sidan receptionsdisken lagom tills mitt pass tog slut! Min underbara sambo kom och hämtade mig på jobbet så jag har spenderat natten hemma!
Nu är jag dock tillbaka på jobbet och är tröttare än trötter i Snövit. Huvudvärken bidrar inte heller till någon positiv stämning denna soliga fredag.


På lördag ska jag till Norrköping och slänga mina lurviga med Söderköpingsgänget!
Det blir grejer det!



SnyggPia och SnyggHelena kommer finnas på plats och det GILLAR vi!

Hoppas jag är piggare på lördag för den här trötta kroppen kan inte ens en box med rött väcka liv i!

Åhh, vilken ångest det uppstod nu när jag kom på att jag inte har något att ta på mig på lördag!
Nakenchock?


Nilsson VS Johansson

Hittade den här bilden i ett hus på Hemnet. Om Victor och jag skulle inreda varsin halva av ett hus så skulle det nog se ut så här när vi möttes på mitten :P


Victors moderna, svarta, gråa och vita stil. Stilrent.
Å Fias vitamålade trä!
Vi kanske skulle slå till på det här huset då? Det passar ju perfekt! Pool finns det med ;) 


 Tre och en halv timme jobb kvar innan jag ska gå upp till #244 och sova!

Hade helst velat vara ledig imorgon och fått långhelg. Jag har ju en del dagar att ta ut men chefen ville också vara ledig..gissa vem som vann? Suck.


Det börjar vankas mot helg..

Undrar om killen från Falkenberg har varit och hämtat Victors pärla idag?



Jag ska motvilligt erkänna att jag kommer sakna den.. så nu är det sagt!

Röd dag idag, men dom existerar inte inom hotellbranchen så här jobbas det på. 14.30-22.30 idag och 07.00-15.00 imorgon.
SEN är det äntligen helg!


Jakten har börjat

Charmig välvårdad receptionist söker jobb! Sprid vidare! :D

Elite hällde just i droppen som fick bägaren att rinna över och jag letar officiellt efter ett nytt jobb!


En helt vanlig tisdag

Jag står bakom repan på Elite! Som jag gör varje tisdagkväll. Innan jobbet idag så lunchade jag med Mockan och Roppan på gula huset. Jag tog lasagne, eftersom jag älskar det över allt annat, dock tänkte jag inte på att kvällens matlåda även den innehöll lasagne :/ Lasagnetisdag!

Igår kväll var jag barnvakt åt grabbarna grus. Vi kollade på Rio och den var kanonbra! Utmärkt val av Theodor! Korre joina oss till halv nio och sen hoppade grabbarna i säng och båda somnade! Kors i taket!





Harry är så inne i filmen att han vägrar att titta in i kameran.


Nehepp, det var min måndag/tisdag!

God natt!


My sunday so far..

För er som trodde att jag faktiskt gick upp imorse när jag gjorde inlägget hade fel! Jag blundade en stund till i tron om att den snarkande bulldogen brevid mig ändå skulle vakna snart med icke! Halv tolv vaknade jag och fick då väcka honom istället! Rackarns hund till att sova (rackarns matte till att sova :P).

Igår kväll fick vi finbesök av Mia, Oscar och Bella som kom förbi på en kopp. Dock missade jag ju att ta kort. Mycket trevlig var det! Bella och Clint lekte lite, dock vet jag inte riktigt vem som leket med vem :P
Clint är verkligen supersocial och vill vara med överallt, hela tiden! Det kvittar om det är barn, gamla tanter eller hundar, han älskar alla!

Han sov hos mamma och Påhla i helgen och det hade gått fint. Dom kunde sova trots han enorma snarkningar. Själv har jag lite svårt att sova UTAN hans snarkningar nu och sov därför skitdåligt på hotellet. Det kan också ha och göra med att killarna i rummet brevid dragit hem en tjej (eller två?) och hade vuxen-aktiviteter för sig till klockan 04.00.

Imorgon är jag ledig och det känns helt okej :) Victor sviker våran lediga dag och ska in och jobba ett par timmar.
Tvätta kanske? Städa lite? Gå spåret med Clint? Eller skita i allt och göra något roligt när jag är ledig? Jag får sova på saken helt enkelt.


Sjusovaren Nr 1:



Dags att gå upp?

Nu har jobbet ringt och väckt mig för tredje gången och nu kan jag inte somna om fler gånger.
Mannen har gått till jobbet och kommer ju som vanligt inte hem för ens imorgon :(
Dags att gå upp då kanske? Solen skiner ju ute!


Inte Fias dag idag

Idag vill inte jag vara hotellreceptionist. Idag vill jag vara lagerarbetare eller något annat arbete som är skyddat från världens bittra människor.
Jag har blivit utskälld tre gånger idag. Första gången för att linköpings kommun inte har gratis handikappsparkeringar. Det ligger ju verkligen på mitt bord känner jag. Suck.

Idag saknar jag hemtjänsten och mina små tanter. Dom är i alla fall tacksamma för det jobb man försöker göra.

Drygt två timmar kvar av arbetsdagen, när den väl är slut ska jag åka hem och gömma mig under en filt.


Guldbröllop

Idag så har min mormor och morfar varit gifta i 50 år. Beundransvärt! Är jag hälfens så lycklig som dom verkar vara med varandra när jag är 70 år så är jag nöjd! Eftersom mina föräldrar inte är några vidare förebilder när det gäller äktenskap så får jag ha mormor och morfar som förebilder istället :)

Försökte hitta en bild på mormor och morfar i mina internetgömmer men jag hittade endast denna:


Den är från 2008 när dom hälsade på mig i Norrköping.

Däremot hittade jag massa andra roliga bilder när jag letade!

Den här till exempel, från en helg i Södertälje:


Jag tycker att Gina har utmärkt placering i sängen här :P

Eller den här,übertaggade partychicks! Korre verkar förövrigt ha druckit Bacardi vattenmelon :P


Kommer ni ihåg den här dagen mina kära vänner?



Korre är åksjuk efter nån galen karusell och Henke är bakfull. Mer bakfull än vad han var den här dagen har nog ingen människa någonsin varit. Dock ser han väldigt fridfull ut på bilden.


Okej, nu kanske inte bilderna i sig är särskilt roliga men dagarna dom togs :)

Hihi men den här är rätt skoj!


Myschrille grillar korv i öppna spisen. Lycka till på Göteborsvarvet idag!

Ha en toppenlördag!


30 dagar kvar

Victor! Är du sugen? Fyra veckor kvar på söndag! Jag skulle kunna tänka mig att åka på söndag redan :)




Vad vore livet utan ICA?
Hittade den här nya favoriten idag :) En banan också och lunchen var klirrad!



Den är säkert, förutm c-vitamin, även rik på socker vilket vi gillar! :D


Mina grabbar!

Ge mig min bulldog och min brandman! :( Jag tycker fredagkvällen går aningen långsamt här bakom receptionsdiken.

Laddat batterierna

Idag har vi varit lediga och endast lämnat lägenheten en snabbis när vi var och handlade mat. Annars har vi stannati i soffan hela dagen och det har varit underbart!
Clint och jag har myst järnet, han har varit lika trött som matte idag. Husse har skämt bort oss med mat och glass, bland annat hemmagjord "pizza"!

Nu ska vi snart krypa mer i sängen för imorgon drar jobbhelgen igång!

 


Sur på livet

Livet är så fruktansvärt orättvist! Samma underbara människor som drabbas utav en massa skit om och om igen. Idag är jag arg, arg på livet och arg på den förbannade cancern. Arg och ledsen.

Mest arg är jag på mig själv. Hör mig själv klaga på ditten och datten när jag egentligen bara borde vara glad över att jag mår bra. 

Idag har jag varit på arbetsintervju och den gick åt skogen. Just nu struntar jag i det, det finns viktigare saker att bry sig om.


Jag tänker på er, hela tiden. <3


Tack för en perfekt söndag!

Clint var morgonpigg idag (eller snarare sällskapssjuk) så han och jag gick upp vid åtta och la oss i soffan där han på en gång somnade och sov i två timmar till. Jag passade på att se på filmen Victor köpte till mig i fredags, En dag, riktigt riktigt bra!


Dagen fortsatte med lunch på gusto tillsammans med Korre och Nanne.

Efter Newcastle-matchen så åkte vi upp till stugan där vi tog en tur på sommen och fiskade lite. Underbart att vara på sjön när solen skiner!

Vi grillade oss lite kvällsmat och avnjöt på glasverandan. Efter det myste vi framför filmen A-team och den var också riktigt bra!!


Fika!

Idag har farmor, farfar, Malin, Theodor och Harry varit här på lite kaffe och glass. Eftersom bakinsperationen inte infann sig så blev det glass.
Dock så piffade jag till strutarna lite :)

Nu har vi precis klämt en pizza och njuter av våran lediga lördag!

Igår var vi hos mamma och påhla och grillade. Jack och Clint lekte till Clint inte orkade andas längre!


Färdigstädat

Nu är det fritt fram och komma hem från fisketuren älskling, städningen är klar!

Clint har myst ner sig bredvid mig bland alla kuddar. Han har varit med och städat. Jagat dammtrasan, jagar dammsugaren, jagat moppen och bitit sönder en kudde när jag höll på att bädda. Tack för hjälpen Clint!

Nu kanske man skulle äta lunch? Försöker få tag på min mor men det är som vanligt helt hopplöst!

Trevlig helg!


Beach 2012

Det blir nog ingen beach 2012, inte när man möts av det här bullberget VARJE dag på jobbet! Jag blir lite sur på mig själv att jag klagar över det här eftersom jag fullkomligt älskar bullar och kakor men va tusan, min självdisiplin är ju lika bra som Boxholm är stort.



När i hundan ska dom uppfinna supergoda bullar och kakor som är supernyttiga?
Gå på månen klarar dom av! Men lite nyttiga goda bullar, ska det vara så svårt det??


Särbos Birthday

Idag är det ingen mindre än Miccos 24-årsdag!
Och vad passar då bättre än att lägga upp den äldsta bilden som jag kom åt på henne? :D En trevlig utekväll med TU09 i Motala(?). Söta lilla särpo!



En stor födelsedagspuss! Fira ordentligt i helgen!


Natt nummer två

Igår sov jag på jobbet och idag är det Victors tur. Är det något som är tråkigare än att spendera en natt isär så är det att spendera två nätter isär :( känner mig inte riktigt på topp och huvudet dunkar och Victor är mycket bättre medicin än panodil!

Jag har i alla fall en av mina fina killar hemma, det är ju bättre än ingen alls!

Sov gott Victor, ses imorgonbitti!! Puss


Valborg i bilder

Valborgsmässoafton firades uppe i Maden med Victor, Erkan, Nanne och Korre. Grillning, fiske och vin! Det gör vi om snart!


B1 och B2 i sina favorittröjor :P




Mina två älsklingar!





Man måste ha flytväst när man är på sjön!




Korre och jag bevakar fisket på bryggan i kvällssolen




Tack för en trevlig kväll!


RSS 2.0