Gott nytt år!

Nu har Daniel och jag svirat om till kostym och klänning och drar iväg på lite nyårsfirande :) Vi är nog ungefär lika obekväma i klädseln båda två :)

 

Gott nytt år på er!!!!

 

Imorgon väntar jobb igen :(


Jul på S:t Larsgatan

Är lite ledsen över att jag bestämde mig för att inte ha någon gran i år men det är mysigt här hemma ändå :)
Nu slipper jag problemen med att slänga ut kräket efter nyår.
Ikväll är det bingolotto och som gäller här hemma :)

Mamsen

Jag var hemma hos mamma igår och gjorde köttbullar och julskinka (nu överdriver jag väldigt mycket för att "vi" gjorde inget utan mamma gjorde).

Min mamma är lite rolig, hon sa igår att i år blir det inte så många julklappar (vilket hon säger varje år men sen sitter man överröst av julklappar i allafall). I år har hon kommit på ett nytt knep så att det INTE ska bli så många julklappar, hon ger oss några innan jul! Mysiga mamma! Så igår kom jag inte bara hem med köttbullar och julskinka utan en underbar pläd och ett par Levis jeans.

 

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, min mamma är bäst :)

Filten är förövrigt det underbaraste jag någonsin haft virat runt mig! Köp en sån! Den är ifrån Chilli.

 

Idag har jag jobbat och fick då även äta lite julbord på jobbet (eller väldigt mycket julbord, rättare sagt)

Fick en julklapp från Radisson också, två stora härliga handdukar ifrån Design of Scandinavia.

 

En mycket nöjd Fia går nu och lägger sig, Go'natt!

 

 

 


Julklappar!

Jag har slagit in lite paket idag, det tycker jag är ROOOLIGT!
Gick upp alldeles för tidigt imorse och traskade iväg till Radisson där dagen har spenderats.
Imorgon ska jag hem till Mammi och köra köttbullar.
Mina armar är tillbaka. Igår var dem gömda under utslag som kliade till förbannelse.
Men det bästa med problem är att dem inte varar för evigt!

Flugsvampen Fia

Så här ser min arm ut för tillfället. Utslag som kliar fruktansvärt. Vad har jag ätit nu som jag inte borde? Det är frågan.. Det börjar sprida sig till andra armen, undra hur jag ser ut när jag vaknar upp imorgon?


Förlåt!

Daniel ringde nyss, han är på fancy julmiddag med jobbet och har kostym på sig. Jag tvingade givetvis på honom hans snyggskor som han har till kostymen, och detta trots att jag vet att han tycker att dom är lite små.

 

Han ringde nyss och sa att han hade jätteont i hälarna och undrade vad han skulle göra. Det gör lite ont i mig också nu när jag vet att han går och haltar där borta på festen i sina finskor :(

 

 


Jag tjuter

Åhh, yes I do! Tårarna rinner ner för kinderna! Vilken film! Absolut det bästa jag sett på vääääldigt länge!

 

 

Sorry Mikaela, jag vet att jag lovade att vi skulle kolla på den ihop men jag är alldeles ensam här hemma så jag var tvungen att underhålla mig denna fredagkväll.

 

Se den här filmen!!!!


Heja heja!

Det rullar på! Imorgon är det dags att för sista lektionen innan jullovet drar igång! Wii!!


Jobba i nya systemet på måndag! Wiiiii igen!


Imorgon är det en vecka kvar till julafton, my favorite day of the year! ännu mera Wiiiii!


Har massa julklappar kvar att köpa och det är ju inte så kul men när jag väl har köpt dom så får jag slå in dom och det är roligt!! Wiii!


Helgen kommer bli supermysig :) Imorgonkväll ska Daniel på julfest med jobbet och Fia ska städa och drick glögg! Wiiii!!


På lördag ska vi på julmiddag hos Per och Marianne! JätteWiiii!!


På söndag ska jag ha filmmys med min särbo WIIIIIII!



Jaha, det var det. Mitt liv är Wii'it för tillfället :) Kul!



Jag är ju verkligen skitdålig på att lägga upp roliga bilder ihop med mina inlägg, vilket resulterar i väldigt tråååkiga inlägg. Men jag tänkte att jag lägger upp en av alla bilder som ligger och skräpar i kameran.


Den här togs en trevlig lördagkväll på S:t larsgatan. Middag med mina underbara vänner! <3


I januari är tanken att det blir en ny telefon och jag är verkligen helt lost i mobildjungeln men en tanke är att jag ska köpa en telefon med en bra kamera så jag slipper att glömma kameran hemma osv....


Affärsjuridiken är klar så kvällen bjuder väl på lite nagelmålande, Rederitittande, matätande och mysande.




Lördag

Jag kan nog dra slutsatsen att den här lördagen har varit världens tråkigaste lördag. Vaknade med världens huvudvärk (inte så konstigt när man tänker på att jag inte har ätit eller druckit något sen i torsdagskväll) Magen har samarbetat någorlunda i dag i alla fall men mat är inte att tänka på än.

 

Min underbara svärmor ringde förut och skulle höra vad jag hade för mig. Jag sa att jag var sjuk och efter det tog det ca 15 minuter innan hon ringde på dörren med blåbärsoppa, coca cola, lakrits (min favvosort dessutom!) och blommor! Per och Marianne är dem bästa svärföräldrarna i hela världen!

 

Så nu har jag ägnat eftermiddagen åt att dricka blåbärsoppa och kolla på tv. Tur att man har filmkanler att kika på för det vanliga utbudet på lördag är sådär!!

 

Jaha, nu vet ni att jag lever (om det nu var någon som trodde annorlunda, jag själv trodde faktiskt att jag skulle dö igår. Å andra sidan tror jag alltid det när jag är magsjuk men hittills har jag alltid kommit ur sjukdomen levande)

 

Trevlig lördagkväll allihop! Själv ska jag väl snart krypa till kojs.

 


Sicken fredag

Det blev inget Sörping idag :( Det blev en natt och en dag på toaletten med magkramp och spyor.

 

 


Estlandet

Det är värst vad veckorna går fort! Imorgon är det dags att träffa mina klasskompisar igen, jippii!! Hej klasskompisarna, hej då Daniel. Mannen åker till Tallinn imorgonbitti, klockan fyra! Är inte laddad för att gå upp då och om jag känner herr Wressle rätt så  är inte han så laddad heller.

 

Jag är nu mera ett Operaproffs! Yes I am! Fan vilket kul system, jag vill jobba!! Imorgon blir det affärsjuridik och jag har en känsla av att jag inte är lika briljant på det området :P

 

Daniel och jag gick ut och åt ikväll ( på riktigt alltså, maten kom inte till dörren) Vi var, efter att ha besökt ett fullt Aioli, på Yogi. Jag älskar verkligen maten där men dessvärre gjorde inte min mage det den här gången.. sorry magen.

 

Visdomständerna växer så det knakar.. dock tvivlar jag på att min visdom växer.

 

Daniels syn på att packa är att säga till mig, hjälper du mig att packa? Självklart gör jag det och ställer mig och stryker hans skjortor medans han går och sätter sig och spelar.. hmm.. star craft? I don't know and I don't care. Karlar!

 

Mot Sörping med Pia imorgon! :D

 

 

 

 


Organiserad? Inte ett dugg!

Sitter och försöker skriva det sista på organisation och ledarskap men jag känner mig lite omotiverad då jag inte vet riktigt hur mycket jag ska skriva. Jag har kört fast och det kommer krävas mycket energi för att komma vidare. Om jag sedan, när jag skickat in det, får reda på att jag inte hade behövt svara på 30 frågor så kommer jag bli lite.. ledsen.

 

Funderar starkt på att slå ihop boken, ta på mig mina nya kängor och gå ut och gå en sväng. Mina kära klasskamrater kommer nog lösa detta mysterium åt mig imorgon när dem sitter med det. Själv sitter jag ju på Radisson hela veckan och hade tyckt att det var skönt att ha det färdigt men inte till vilket pris som helst! :P

 

Är det så illa att jag faktiskt måste svara på 30 frågor så tar jag dom sista 15 imorgonkväll.

 

Boka tvättstugan var det med.. Dom roliga vardagsuppgifterna bara haglar över mig för tillfället. Tacka vet jag JULLOV!

 

Är man för gammal att räkna ner till jullov när man är 22 år? Hoppas inte :)

 

 

 

 


läggdags

Tänk att en enda person kan få en att bli så arg och besviken. Jag skulle bara vilja skrika ut att jag inte vill ha mer med personen att göra men det går väl inte, antar jag.....

RSS 2.0