Halloween

31 oktober, halloween! Ett år spenderade jag den här dagen på stranden i Inden, med Mia! Ett annat år spenderade jag den på en annan strand i Egypten, med Mia! (Och My 😊) Idag har jag varken träffat Mia eller besökt någon strand 😒 men imorgon ska jag träffa henne för en barnvagnspromenad! Tänk om vi hade vetat det när vi låg och solade där i Goa på halloween för åtta år sedan!

Idag har Frank, jag och Clint varit själva hemma. Å vi har verkligen roat oss ska ni veta! 4 maskiner tvätt, renbäddade sängar och 8 kilometers skogspromenad!

Igår däremot var en liten roligare dag. Den innehöll 10 kilometers skogspromenad, thaimat med Emma, Fredrik, Per & Karina och som avslutning den bästa film jag sett på länge!!
Jag har läst boken så jag visste ju ungefär vad jag gav mig in på, plus att Emma hade förvarnat mig men jösses vad jag grät! Jag storbölade verkligen!
Den här MÅSTE man se!
Victor tyckte den var skitdålig kan jag tillägga. Så slutsatsen kanske är att den här MÅSTE man se, om man är tjej 😉

Avslutar med en bild på mina höstkillar från bryggan i Maden i lördags!

Godnatt då! Får se om nästa halloween blir på någon exotisk strand istället 🎃


Tänder!

Det var ju två gaddar som är påväg upp 👍🏼 det förklarar febern, diarrén, det dåliga humöret och den störda sömnen. Tack gode gud. Jag var rädd att vi skulle ha trillat tillbaka på noll nu när vi äntligen har fått lite rutiner och sammanhängande sömn!

Men nu syns som sagt tänderna så vi börjar få tillbaka våran nöjda och glada kille.

Påväg till Melodikrysset idag, iklädd nya raggsockorna som gamlemormor stickat.

Övar gång med faster ❤️ Fredagsfin i fluga och nya hängslebyxa från gammelfaster Anna 😊

Efter krysset fortsatte vi till Maden och tog en fika med Per.
Nu på eftermiddagen har Mamma och Påhl varit här och fikat och mamma hade med sig en helt uuuuunderbar kaka! Typ, chokladbrownie med knäck/kola ovanpå. Jösses.

Efter det tog vi med oss hundarna och gick en långis i skogen.
Lillnissen sov gott nästan hela vägen. Jag är SÅ tacksam att han sover i vagnen nu. Det har gjort vår vardag väldigt mycket lättare och roligare 👍🏼

Nu är det snart läggdags! Måste passa på att sova när lillsorken gör det! Han sover som en gris sen två timmar så vi får väl se hur länge det håller i!
Vi har precis kollat på en rolig film, en riktig Fiafilm!
Tammy med Melissa McCarthy.

Imorgon har vi en helt oplanerad söndag! Det ska bli skönt!
Godnatt 💤


210 cm för mig själv

Sängen är stor men känns ännu större kvällar som denna, när Victor jobbar, Clintan sover hos svärföräldrarna och Frank sover inne hos sig

Natten till idag var riktigt dålig så vi har tagit det lugnt här hemma idag.
Vi var ute och gick en långis i skogen, jag fick i vanlig ordning dra runt Clint som promt skulle gå hem till Per och Karina istället för att gå spåret

Äntligen har vi hittat mat som Frank verkar tycka om! Pasta&Broccoli utav alla saker? Men jag är nöjd sålänge han inte bara grimaserar, klöks och sen spottar ut, vilket har varit scenariot hittills.

Serveras självklart i Franks egna skål som Farmor Karina och Faster Emma har köpt åt honom i Stockholm.

Nu ikväll har vi varit och firar morfar!
Imorgonbitti när Victor kommer hem så är det helg!
Då hoppas vi att Frank är lite piggare och gladare än vad han har varit idag. Han är väl fortfarande hängig efter febern, för det verkar inte vara några tänder i sikte än..

Nu ska jag mysa vidare framför Wahlgrens värld!


Nu är alla tre här ❤️

Den här bilden tog vi ju i somras när vi var på Visingsö. Då var det bara Frank som var på utsidan!
Nu är dom här, alla tre!!

Frank4/4❤️Anton21/8❤️Stella25/10

Grattis My och Stefan som idag kom hem med Sams lillasyster!

Här hemma börjar lillsorken friskna till! Ingen feber längre, lite gnälligare och klängigare än vanligt men jag hoppas på att han ska vara helt frisk och pigg imorgon. Då är det jobbdags för Victor igen och jag och F ska till Boxholm och fira morfar som fyller 79 år.

Idag har vi varit en sväng på Tornby. Clint och Frank fick hänga en stund med Farmor Karina under tiden.
Vi åt lunch och sen tog en sväng på IKEA där jag köpte nya glasburkar till köket. Så trött på alla kartonger med pulver i köksskåpet och denna ständiga jakt på matskedsmått!
Nu står allt framme, med rätt mått i burken 👍🏼 med snygga "griffeltavel-etiketter"

Jag har hittat ett klädesplagg till Frank som jag älskar! En tjockare långärmad tröja i bodystyle! Perfekt nu när det är lite för kallt med bara en tunn body men det blir inte knöligt som med två tröjor. Jag är såld! Måste köpa i fler färger. Har en mörkblå nu men här nedan är ju superfin. Jag är ju inget direkt newbie-fan i övrigt, jag tycker kläderna är trånga i halsen och bökiga med små träknappar att så och pilla med, istället för tryckknappar. Fina men opraktiska. (Bästa kläderna jag köpt är från Lidl!) Min kollega sa till mig när jag var gravid att "köp ingen pyjamas med knappar"'och jag tänkte att, snälla nån, hur svårt kan det va?
Efter 6 månaders blöjbyte (en del under illvrål och en del i totalt mörker) kan jag konstatera att jag HATAR knappar och ÄLSKAR dragkedjor! Bäst är dragkedjor som går åt två håll! Det är kärlek det!! 😉

Sådär ja, nu har jag bloggat om barnkläder också.. Då var mammarollen komplett! 😂

Nu är det snart syrror på TV4!


Febern fortsätter

Pallevanten är fortfarande sjuk. Två nätter nu har han sovit på min arm.

Nya boken är snart slut efter allt nattläsande!

Blir man av med en bebis så kommer det direkt en annan!

Det är som att ha tvillingar!
Forhoppningsvis försvinner febern idag annars blir det läkarbesök imorgon.


Första sjukdagen

Idag har han varit sjuk min lilla prins. Närmare 39 graders feber har han haft men varit snäll och glad ändå!
Vi har spenderat hela dagen hemma hos mamma och Påhl och bara myst. Nu ligger han utslagen i sin säng och jag hoppas på att han får sova inatt och att han mår bättre imorgon. Victor har jobbat hela dagen och jobbar hela natten, typiskt nog 😕

Nerbäddad i mormors soffa

Han är så fin ❤️ världens finaste!!
Inför nästa bild vill jag varna känsliga tittare. Det har inte bara varit feber utan diarré också. Han hade bajs på axel! Hur är det ens möjligt??

Men efter ett liter bad i mormors diskho så var han som ny igen! Skitungen! (Hehe)

Notting hill går på tvn idag, den blir ypperlig att somna till, efter att jag har läst några sidor i nya boken.
Håll tummarna för en bra natt och att lillsorken mår bättre imorgon.
Godnatt!


50-årsmiddag

Igår firade vi Påhl som fyllde 50 år! Vi åt middag allihopa hemma hos dom med åt god mat och snygg tårta!

Mina grabbar var sååå fina i matchande outfits 😉

Världens snyggaste mamma!

..å bästa mormor ❤️

På Tallåsvägen är barnstolen lite extra pimpad 😉

Idag jobbar Victor, han kör drygt 86 timmar den här veckan så Frank och jag roar oss bäst vi kan. Idag har vi varit och ätit kvällsmat hos mamma och Påhl igen.

Dom här grabbarna har alltid någon fuffens för sig ☺️

När jag hämtade posten idag så låg det ett inslaget paket där..

Det visade sig vara min fantastiska sambo som, i största hemlighet, köpt nya boken av min favoritförfattare. Jag har skrivit det förut men det tåls att nämna igen, han är bäst! Överlägset BÄST!! 😍 min fina Virre.

Så, så fort min klarvakna son bestämmer sig för att bli trött igen (sov när vi kom hem från mamma...😩) ska jag krypa ner i sängen och läsa den här.


Och så var vi där igen..

Det här med att blogga går visst sådär nu förtiden.. Just nu har jag ju egentligen inte heller tid för det är ju Hela Sverige bakar på tv! Victor jobbar, Frank sover och Clint är hos Per och Karina så här hemma är det sådär läskigt tyst som det aldrig är längre nu för tiden. Jag anar dock att det ändras snart för lillsorken brukar vakna upp och vilja bli omnattad ett par gånger innan han somnar djupt.
Inatt sov han i ett svep mellan 22.00 och 05.00! Resulterade detta i två utvilade föräldrar? Icke! Vi hade nämligen en hund som trajade runt i sängen hela natten! Klockan 05.00 var jag ute och rastade honom (det var då Frank vaknade) klockan sex ringde Victors klocka och ja, sen var dagen i full gång! 😲

Frank, jag och Clint åkte och hälsade på mormor och morfar på förmiddagen.

Här har ni en nybliven 76-åring som leker med barnbarnsbarnen på golvet! Inte så dåligt!

Långpromenad i skogen har vi hunnit med idag också 😊

Jag har länge klagat på att Victor glider runt i sin favorit T-shirt (som är full av hål!) och så häromdan ropade han på mig och pekade in i kaminen och där låg den! Han eldade upp den!! ❤️

I övrigt har vi hunnit med att beta av 76-årsmiddag, kräftskiva och nu på torsdag blir det 50-årsmiddag för Påhl hemma hos honom och mamma!
Super duper!
Nu ska jag njuta av lugnet och min kopp te.


Pappa bakom kameran!

Victor är så mycket bättre på att ta kort än mig. Bättre på att faktiskt TA korten och bilderna blir alltid bättre än mina.

Bildserie snodd från Victors kamera

Jag vill nog inte veta hur många kort vi har på den här lille sorken! 🙈

Pigg son, trött mamma.. 💤

Idag har jag varit i Boxholm och varit ute och gått (och pratat massa skit) med My, Sam, Mia och Anton. Måste säga att alla tre pojkarna skötte sig exemplariskt under den långa promenaden. Frank ballade ur sista kvarten men det var helt okej! Det kunde lika gärna varit första kvarten!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen redan. Hoppas på en bättre natt en den som var. Frank har ungefär 10 dåliga nätter på en bra MEN en dålig natt just nu är att han vaknar 4-5 gånger. För några veckor sedan var det ju 10-12 gånger så det ljusnar!!

Imorgonbitti kommer Victor hem från jobbet och har efter det sin längsta ledighet på 5 dagar.


Mina grabbar ❤️


Lördag med två finingar!

Melodikryss, en två timmar lång power nap och en kvällspromenad med Påhl, mamma och Axa.
Det är vad min lördag har bestått av. Nu har lillen badat och somnat och jag ska snart göra detsamma. Tänkte hänga i en liten stund till bara. Att gå och lägga sig innan 21.00 en lördagkväll känns aningen sorligt..


Fredagkväll

Hos oss är det snarare söndagkväll för Victor ska jobba imorgon.
Här hemma började vi dagen tidigt, närmare bestämt 04.30. Så vid nio, när jag skulle träffa mammamaffian för en "frukost" på nyfiket så kändes det snarare som lunch 😂
Ne då, så illa var det faktiskt inte. Victor har varit ledig idag vilket innebär att vi har bytt av varandra med Frank. Guld värt ❤️
Men som sagt, frukost på nyfiket med Mia, Anton, My, Sam och mini i Mys mage som borde titta ut snart! 😃

Glad liten nisse på morgonpromenad!

Nu ikväll har vi ätit pizza med Per och Karina och fick efter middagen avnjuta en kanelbullekladdkaka som VICTOR hade gjort!
Supergod verkligen!! En riktig höjdare!
Bara googla för recept!

Snygg va?

En fika tillsammans med Emma hann vi med emellan också. Jag har fått hedersuppdraget att vara Emmas tärna på bröllopet i vår. Glad och stolt att hon vill ha mig vid sin sida! Jag ska göra allt för att hon ska få en toppendag! ❤️ Det är hon värd.

Imorgon blir det som sagt jobb för Virre och melodikryss för mig och Frank.
Nu lite mer fotboll men ganska snart sängen!!


Skärpning

En vecka utan uppdatering, det är inte bra! Det blir en lucka i livet ☺️
Vi har ju hunnit med så mycket också den senaste veckan!
Våran plutt har ju blivit ett halvår! Det känns som en stor milstolpe faktiskt! Det är ca en och en halv vecka sedan jag slutade att amma! Han får fortfarande ersättning men äter nu även gröt, frukt och välling. Mat försöker vi lirka i honom men det tycker han inte är lika gott..än.
Frank märkte inte ens att vi slutade amma, sålänge det blir käk så skiter han i vilket! ☺️

I lördag var det kryss som vanligt!

Bästa starten på våra lediga lördagar!! Det är nog det jag kommer att sakna mest när jag börjar jobba igen.

Han har lärt sig att sitta också. Det svajar till emellanåt men det blur bättre varje dag 👍🏼

Namnsdag har han haft också den lille sorken, på självaste halvårsdagen och detta har firats i flera omgångar och han har blivit överröst med presenter! Vi kan bara hoppas på att hans första ord blir tack ❤️

Nu ska jag gå upp och VÄCKA Frank från sin förmiddagslur! (Det är också nytt! Man får, vid enstaka tillfällen, väcka ungen!) sen kommer mamma på förmiddagskaffe!


RSS 2.0