Tack mormor och morfar

Vi kommer sova som stockar i våra nya fina hotellakarn vi fick i julklapp!


Favorit i repris!

Tänkte att jag skulle åkt iväg till tornby en sväng nu på eftermiddagen när tvätt stugan blev klar och köpa en dammsugare. Men jag är inte på topp idag med mina 35 grader så Clint och jag bäddade ner oss framför Hela Sverige bakar-maraton!


Årets sista lördag

Middagen är klar, nu väntar vi bara på Bas! Hoppas han blir glad :)


Slapparhelg

Vi har bestämt oss för att inte göra många knop den här helgen och än sålänge så sköter vi oss bra!

Igår åkte jag hem och sov efter nattjobbet tills Victor kom hem från jobbet vid 11.00 då hade han hunnit med ett träningspass och ett läkarbesök på morgonen. Hörselgångsinflamation har han åkt på.

Sen blev det en tur till Linköping i hopp om lite shopping, ett par jeans var jag på jakt efter men vi hittade inte så mycket. På kvällen hade vi middagsgäster i form av Erkan och Rasmus.

Idag besökte vi Mjölby köpcentrum istället och lyckades bättre med shoppingen där. Jag slog till på ett par nudie jeans och är mycket nöjd!! :)

Ett kaffebesök hos Victors farmor och farfar har vi hunnit med idag också!

Nu ska jag ta och kolla nya elloskatalogen och se om det finns något fint!


Då tar vi ett 17-timmars pass! :)

Nattpersonalen är sjuk så jag stannar till 07.00.
Ångesten över min överdrivna sovmorgon jag tog idag (11.00) är som bortblåst. Bra planering för en gång skull Fia!

Nu jobbar vi på 9 timmar till så är det helg sen!!

Det här är min kompis inatt, kaffemaskinen :)


Ingen mer julmat

Gud va skönt! Jag tycker verkligen inte om julmat. Jag kan öra det mesta i matväg, även julmat men det är ju inte så gott..

Vi har haft en kanonjul med släkt och vänner.
På juldagen var 23 av våra härliga vänner här och slog klackarna i taket!
Jag har idag och igår hittat en hel del mintkäppar på dom mest märkliga ställen. Jag gissar på att det är Mia eller Korre som står för detta lilla trick. :) jakten fortsätter!


Har provat min nya tre-tång som jag fick av mamma och den var kanonbra!


Juldagen

Hade en jättemysig julafton igår och fick massa roliga julklappar. Tack mamma, mormor, morfar och morbror Jison.

Idag är jag julröd och grann runt halsen. Vad åt jag igår som jag inte tål månntro? Jag hade ju tänkt att ha uppsatt hår ikväll men det känns ju inte så lockande längre..

Påtal om ikväll så är jag laddad! Efter klockan fem kommer det att trilla in en hel hög av härliga vänner som ska förgylla juldagskvällen här hemma. Sen ska vi till Kvatnparken och slå klackarna i taket!

Men först ska vi till farmor på julmiddag!

Kanske ska inviga en av dom nya presenterna ikväll istället för att ha uppsatt? Jag fick kuben tre-tång av mamma igår!


God jul!

Snart är det dags för klappar!!


Bortskämd tjej!

Victor har köpt för mycket julklappar. Vi skulle köpa EN grej till varandra! Jag fick allt det här!!

Ett stort plus för den fina inslagning. Inte alla som får en glitterjesus på sitt paket! :D

Tack världens finaste! Så här mycket var jag inte värd..


Uppesittarkväll

Clintan och jag har uppesittarkväll idag. Tanken var att jag skulle varit hemma hos Daniel och Emma och spelat med resten av gänget men efter mitt 15 timmars nattpass så var jag lite sliten när jag vaknade upp på soffan efter min lilla lur. Men Clint och jag har det också mysigt. Jag får nog rätta våra lotter efter programmet för när första bingon började stod jag i duschen och när andra bingon drog igång så stod jag i köket och gjorde lite brända mandlar. Jag kunde inte riktigt hålla mig från att göra julgodis ändå :)


När bingon är slut är det läggdags så att jag är pigg och glad imorgon när Victor kommer hem från jobbet. Det är ju självaste dopparedagen imorgon!


Halv tiden kvar

Nu är halva arbetspasset avklarat och om ca 7 timmar så får jag åka hem och sova. Känns rätt långt borta just nu..

Men snart ska jag ringa min sambo och säga godmorgon! Han ska upp och jobba klockan 6.

Har klämt två powerking so far. Tänkte gå och ta en latte snart. Gäller att hålla koffeinnivån hög för att hålla ögonen öppna sista timmarna.


Granen står så grön och grann!

Ja, grön är den i alla fall! Vi fick tag i en lite knepig gran som är timglasformad med två toppar, men vi har gjort så gott vi kan och jag måste ju säga att det är mysigt med en lysande gran!

Nu ska vi snart äta lite Västerbottenpaj och sen är det dags för mig att åka och jobba. Jag börjar klockan 22.00 och slutar runt 12-13 imorgon. Det blev dubbla pass så håll tummarna för att jag är pigg!


Jobb

Passade på att slå in den sista och viktigaste julklappen när brandmannen är på jobbet. Nu är alla julklappar klara och det är "bara" tre jobbpass kvar att avverka innan julafton kan göra entré.


Uppladdning!

Såhär laddar man inför en jobbhelg!


Julklappsinslagning

Julgranspyntning och julklappsinslagning har vi pysslat med ikväll.

Tyvärr så gick julgransljusen sönder när vi väl fått upp dom så kort på granspektaklet får ni i helgen när en ny ljusslinga är inhandlad.

Vi har ju som bekant en mycket social hund som givetvis ville vara med och slå in paket och placerade sig då strategiskt i mattes knä :) jag har med min nya fotoapp klistrat in en fluga så att innehållet inte syns på bilden i fall paketinnehavaren skulle titta in här.

Världens bästa sambo gjorde pannkakor till mig idag. Han är nu officiellt utsedd till pannkaksmästare!
Nu ska vi somna till house, i helgen väntar jobb!


Det fulaste jag vet..

Är förpackningar av alla de slag. Speciellt alla flaskor i duschen! Nu har vi ändrat på det :) enhetliga pumpflaskor som är smidiga då man inte måste öppna korkar osv.. Fia är nöjd!


Hur svårt kan det va?

Såg den här superfina lampan på nätet och letade som en tok vilket märke det var. Det visade sig att det är en tjej som har GJORT lampan! En liten "Do it yourself"-lampa som man slänger ihop på en söndagkväll, eller? Jag är sugen på att anta utmaningen! Fortsättning följer!

Dagens frukost

Idag tycker jag att jag lyckades med frukosten på jobbet. Lussekatt, bacon, gurka och knäck. Är inte det här hela kostcirkeln så vet jag inte? :) gott var det i alla fall!


Sådär ja!

Nu är bilen inköp! Mycket nöjd Fia som går och lägger sig ikväll! En stor julklapp till mig själv, det var jag värd!!

När vi var och köpte bilen var Clint ensam här hemma. Vi var borta in en timme och när vi kom hem så hade han haft lite hyss för sig. Hyrfilmerna var ju inte så roliga att lämna in! Nu hoppas vi bara att han inte har fått i sig för mycket plast..


Saffransbiscitti

Mmm!! Så goda! Biscotti+te=heaven!
Får se om det blir julgodis någon dag också men dom här slår nästan knäcken!


Grattis mamma!

Igår var det mammans födelsedag! Den firades på tallåsvägen med paj och prinsesstårta, tillsammans med hela familjen :)


Idag har vi inhandlat dom sista julklapparna och just nu står jag och bakar lite. När det är klart ska mannen och jag göra flygande Jacob, sätta på en av hyr filmerna och inta soffläge!
Det här med ledig lördag är inte dumt!!


Röda slangen

Ny pin på kavajen. Victor och jag har nu varsin "röda slangen"-pin för att stödja insamlingsstiftelsen brandmännens cancerfond.

Stöd cancerforskningen du också!

En timme kvar på jobbet sen bär det hemåt!

Imorgon skulle vi egentligen åkt till Göteborg men stackars Korre har blivit dundersjuk :( vi får se vad som händer istället, julklapparna måste ju inhandlas snart! (paniken börjar krypa på..)


Trevlig torsdag kväll allihop och krya på dig Korre!


Julmat i magen

Haft en mysig kväll på Grand i Norrköping med två härliga kollegor! Tyvärr saknades en av dom men vi får ta en till kväll snart. Det är ju så mycket roligare att umgås utanför jobbet!


Nu ska jag hem till Clintan som jag inte sett sen igår och sen bär det äntligen av mot sängen!


Då åker vi igen!

Har varit hemma en timme och bytt om, nu sitter jag på pendeln igen för att åka till Grand och äta julbord!
Hoppas jag inte somnar under kvällen..


Biljakt

Japp, biljakt har vi varit på idag. Jag har bestämt mig för att ge upp östgötatrafiken och börja bilpendla till jobbet istället. Nya tidtabellen har gjort att jag vissa dagar får vara hemifrån 11 timmar för att jobba 8 och såååå roligt är det inte att bara sitta och glo upp i taket och vänta på tåget.
Bil får det bli! Vi hittade en potentiell idag men den var paxad tills imorgon så det är bara hålla tummarna för jag skulle behöva den, ja helst igår!

Nu har jag precis klickat hem lite kort som ska upp på hyllan i sovrummet. Igår (när jag drog runt på stan i väntan på att börja jobba) köpte jag faktiskt en smyckeshållare. Har letat länge men inte hittar någon som varit bra och jag hade gett upp och börjat leta smyckeskrin istället när jag sprang på ett fint träd på Indiska!


Jag och mina pyjamasbyxor

Känner mig lite ensam här hemma på lördagkvällen men det är väl snart dags att krypa ner i sängen. Jobb väntar ju imorgon. Myser i mina nya pyjamasbyxor som Victor gav mig igår. Dom är så sköna att jag aldrig vill ta av mig dom! 
 
Men jag är ju egentligen aldrig ensam, jag har ju mina trogna fyrbenta vän som aldrig är mer än en meter ifrån <3
 
Trevlig lördagkväll! 
 
 

Inte så lägligt

Blev liggandes igår eftermiddag med huvudvärk, yrsel (japp, som en pensionär) och 35,2 i kroppstemperatur, trots dubbla tröjor, jeans, strumpor+raggsockar och täckte. Knappt sovit någonting inatt och mår fortfarande lika dåligt. Jag har inte tid med det här!

Jag tror Clint förstår att matte inte mår så bra för igår kröp han upp och la sig på ryggen på mig när jag sov i soffan och nu ligger han på magen. Fin kille :)


Mina <3

Ni två är ju det finaste som finns!!!!!! Puss mina fina grabbar!


Shopping

Har varit med mamma på stan idag och det inhandlades två tröjor! En med guldspets och en svart/grön. Mycket nöjd! Nu tänkte jag inte göra mer idag än att äta, vila och kolla på film!


Snöigt!

Mot alla odds tog jag mig både till och från jobbet idag! Och imorgon tänkte jag inte bekymra mig om det för då är jag ledig!

Snart är det dags att krypa ner i sängen här hemma, vi har precis sett färdigt på snow White and the huntsman. Vilken bra film!! Bästa på länge! Se den!


På hemfärd

Äntligen på väg hem efter en lång dag på jobbet. Idag kändes mina åtta timmar som 16, minst!

Har frusit dom senaste 24 timmarna som jag har spenderat på jobbet. Kallt i receptionen och svinkallt på mitt hotellrum. Så är det när huset är från 1852, det drar överallt!! Synd att man inte kan jobba i dunjackan!

Nu ska jag hem till mina grabbar och mysa ner i soffan med en filt och lite glögg!


Söndag

En vilodag blev det idag. I allafall efter storhandlingen och skinkgriljeringen. Vi provsmakar nog skinkan ikväll med lite potatisgratäng, hoppas den är god!
Vi har ju en matgäst dagen till ära i form av Erkan!

Till maten blir det film, frågan är vilken? Vi får se om vi kan enas om något, grabbarna och jag!


Jag var nere en sväng på stan också. Jag har länge letar efter nya koppar som jag kan önska mig i julklapp. Jag är Dock lite kräsen och vill att dom ska vara ganska stora och med fat. Fat är viktigt! Skulle gärna ha några i blått och vitt mönster men inte hittat några som fallit mig i smaken. Nu i allafall har jag nig hittat en god kandidat i form av Pip Studios koppar. Dom finns i grå, blå och rosa så jag ska nog satsa på två i varje färg!


Grattis My!

Den 12 november fyllde mysan 24 och detta firades med middag hemma hos henne i h Stefan igår. Mysig kväll med vin och spel, bättre kan det inte bli! Fina vänner!!!

Nu sitter vi i soffan och finular på vad bi ska hitta på idag :)


RSS 2.0