Denise Rudberg

Herrejösses vad jag är kär i Denise Rudbergs böcker. Allihop! Med undantag för de två nyaste, Ett litet snedsprång och Två gånger är en vana så har jag lästa alla två eller tre gånger om! Den absoluta favoriten är Matilde. Bästa boken som någonsin skrivits.

Läs ni med!

Det bästa är att läsa dom i ordning eftersom hon på ett finurligt sätt flätar in gamla karaktärer i alla böckerna, även om de inte hör ihop i en serie.

1. Vänninan
2. Storlek 37
3. O.S.A

4. Jenny. S
5. Matilde
6. Åse

7. Ett litet snedsprång
8. Två gånger är en vana
9. Kommer förhoppningsvis snart för jag spricker av längtan!

Hon har även skrivit två serier med ungdomsböcker Tillsammans och Baristan men dessa har jag hoppat över.


Känner att det blev ett väldigt nördigt bokinlägg här men jag har läst mycket böcker nu såhär i semestertider och insett att det faktiskt inte finns några bättre än Denise Rudbergs!








Varsegoda mina vänner!



Fredagsmys

God mat och mys framför tv:n måste ju ändå vara den perfekta fredagskvällen!

Jordgubbar doppade i mörk choklad och kokos kan ju vara det absolut godaste som finns! Nyttigt vill jag nog påstå att det är också, perfekt!


Underbara solsken

Det går ingen nöd på familjen Johansson/Nilsson idag inte!


Frallor

Sådär ja, frukosten räddad. Nu blir det film, Nobels testamente, var det så den hette?


Vadstena

Har tillbringat kvällen i Vadstena tillsammans med Victor, Mia, Oscar och Bella. Strålande väder, underbart sällskap och mycket god grillbuffé på slottsvillan gjorde denna onsdagskväll riktigt trevligt!

Övrigt idag har jag tvättat och städat vilket såhär i efterhand känns riktigt skönt. Nu bakar jag lite frallor samtidigt som jag hänger med grabbarna framför Spanien-Portugal.

Imorgon hoppas vi på sol igen, då blir det stugan!


På hemmaplan

Dålig uppgradering pga semester!
Tänkte föreviga egyptenresan genom att lägga upp lite bilder i cyberrymden

Det räcker med ett ord för att beskriva semesterresan: UNDERBART!

Slänger in en bild på nya skostället också för att bevisa att vi inte bara ligger på latsidan här hemma!

Bloggar från mobilen så bilderna hamnar säkert i fel ordning..

På återseende!


Nu drar vi!

Äntligen semester, mot Arlanda!!


Attans!

För deprimerad för att skriva något vettigt! Skulle gått på semester om två timmar men måste jobba imorgon också.. SUCK!

Fulla studenter överallt gör inte min fredagkväll bättre direkt.


[email protected]


5 år!

Sveriges nationaldag
Fias studentdag!

5 år sedan idag! Galet!
Det enda jag minns från min student är egentligen att det var SJUKT varmt, att cermoni på gräsgården var SJUKT lång och att jag mådde SJUKT dåligt dagen efter.
Vart är mannen då? Han skulle till strålsnäs och kolla på fotboll men vi skulle kolla på en film som började klockan nio på tv. Nu har alla filmerna börjat och jag vet inte vilken det är! Missar jag början kommer jag ju vara lost hela filmen sen :P
Just nu är det "alla älskar Alice" som är på.. det var säkert den han menade! ;)

Nu är vi nära!

Tre och ett halvt jobbpass kvar innan semestern! Lycka! Halva Fia vill planera alla semesterdagarna in i minsta detalj så att jag hinner med så mycket roligt som möjligt meeeeeen å andra sidan så är det ju kanske bättre att bara ta dagarna som dom kommer och göra precis vad man känner för just då. Jag har lite semesterångest måste jag säga, jag har aldrig haft semester på sommaren förut och känner lite press!  :P
Vi börjar ju med en vecka i 35 graders hetta så det känns inte superviktigt att resten av semestern bjuder på värme men det vore ju inte fel!


Clint väckte mig klockan sju idag och vi har efter det en tyst överrenskommelse att det inte får hända igen. OM det mot all förmodan måste ske så är det husses sida han ska stå och slicka/gnälla på. Vi får se om han håller dealen ;)

Clintan och jag var ute på en långpromis häromdagen vilket är precis hopplöst den här årstiden eftersom Clint eller om jag ska kalla honom "Ferdinand" ska stanna och lukta samt äta på alla blommor!



Vi provade att jogga en bra bit under promenaden men matte hänger dessvärre inte med lillkillen så vi håller oss till Power-Walk tempo. That's enought!

Sover på hotellet inatt och kör ett morgonpass imorgon och sen tar jag "helg" innan helgen :)


He'påre


Släng mig på en soptipp!

Söndagkvällen som skulle spenderats hemma med mannen i soffan spenderas på jobbet istället. Känns lite tungt för det inte mycket med mig idag. Ont i den satans ryggen igen, precis likadant som förra gången så kan jag inte böja mig ner eller dra upp fötterna. Som tur är har jag en sambo som hjälper mig på med strumpor och skor (känner mig inte ett dugg fånig.) Vaknade förkyld också som grädde på moset, plus en lätt bakfylla efter gårdagens bravader i Granforsen. Och så ont i magen då som jag alltid får när jag dricker alkohol. Det är nästan tur att jag var tvungen att jobba för Victor står nog inte ut med mitt gnällande idag :P


Här är nya pärlan som Victor var och hämtade i Hässleholm i fredags. Bildkvaliten och fotografens skills kan disskuteras men den är fiiiin! En ford focus ST. Clintan gillar den också! Vi var ute på en provtur igår och lillkillen sov hela vägen.



1 timme och 40 minuter kvar!

Sen är mitt 16,5 timmars pass över och jag får åka hem och sova!
Känner mig väldigt pigg faktiskt men det är dom här sista två timmarna som är kritiska. Fram tills nu har jag knappt suttit ner utan hållt mig sysselsatt men nu finns det inte så mycket mer att göra.

Victor som gick på semester i morse (eller säger man igår vid den här tiden kanske? :P) fick också hoppa in och jobba sent igår kväll. Clintan fick därför spendera natten med "farfar" men det hade han nog inget emot!
Vad är oddsen att både Victor och jag måste hoppa in och jobba samma natt?

Nu för det bli lite frukost så jag håller mig vaken sista stunden!

Godmorgon då!


RSS 2.0