Valborg på jobbet

Spenderar Valborgsmässoafton på jobbet och som vanligt under högtider så är det väldigt lugnt här på hotellet. Det är till och med lugnt på stan idag!
Roar mig med lite inredningslitteratur och väntar på att klocka ska slå nio då säljakuten börjar!

Hoppas ni har en trevlig afton alla vänner!


Tröstshopping

Ansiktet har fått tillbaka sin vanliga form igen men huden har ju fått sig en omgång av alla utslag och känns som sandpapper.

Nu tillbringar jag resten av den här dagen i soffan framför tv. Tack SVT och öppna arkivet för Rederiet!

Inhandlade nya gummistövlar idag, mycket nöjd :)


Victor <3

Min sambo är lite bättre än alla andra!!


Vatten

Deppar med lite vatten. Imorgon blir det läkarn för att ta reda på vad det här är för skit.

Idag har mitt ansikte varit mer likt quasimodos än mitt eget + plus alla såriga utslag då vill säga! Tjoho!


Fruktansvärd lördag

Idag ser jag min kind, SÅ svullen är den. Såriga utslag och en läpp som börjar att svullna. Har det inte blivit bättre om en timme måste jag nog försöka ringa in en kollega och gå hem..eller uppsöka vård kanske.
 
Jag är på ganska dåligt humör idag och det blir inte bättre av att inte mindre än två gäster har sagt idag " långt innan du var född lilla stumpan" Jag har god lust att tillägga "jag kommer ha roligt långt efter att du är död!!!" Men det säger jag inte utan jag ler lite extra stort!
 
Far ända in i aftonsången! ..som farmor skulle ha sagt.
 
 

Citronsyra (E330)

Mysteriet till mina hemska, fruktansvärt fula och kliande utslag i ansiktet kanske är löst. Det jag från början trodde var allergi mot starka färgämnen är nog (tyvärr) allergi mot citronsyra. Man kan ju tro att citronsyra är gjord på citroner men den är kemiskt framtagen genom svartmögel. Ingen blir gladare än jag om det skulle visa sig att det faktiskt är citronsyra som jag inte kan äta för då vet jag i alla fall VAD jag ska undvika. Dom tråkiga nyheterna är ju att det finns i massor av livsmedel. Här är ett litet axplock av sånt jag ÄLSKAR som innheåller citronsyra:
 
 
 
 
 
 
 
Det här är ju sånt som jag äter mycket av, sen finns det ju citronsyra massor med andra livsmedel också som t.ex. marmelad, margarin, skagenröra m.m.
 
Victor och jag var och handlade idag och lusläste på allt som stoppades i korgen. Jag vill inte vakna upp EN ENDA morgon till med dessa jäkla utslag.
 
 
Det är ingen höjdare att stå i receptionen och se ut som ett svullet geléhallon!
 
 

Fjällräven

Älskar min fina nya jacka som min ännu finare sambo övertalade mig att jag var värd :)

Den invigdes med lite luftgevärsskytte, pilbågsskytte och grillning uppe i stugan. Vädret har verkligen varit på vår sida idag så vi har nog blivit lite röda om snoken! :)


Ikeafrukost

Började dagen med frukost på Ikea och hittade en jacka!!

Nu solar vi oss i stugan och ska dra på grillen och laga till lite lunch!


Stammis

Jag borde nog lägga om mina kostvanor , idag fick jag ett VIP-kort från Burger King :P gott är det i alla fall! (Och nyttigt har jag hört!)


Lion

200 kalorier, SÅÅÅ värt det!


Vart tog jackan vägen?

Igårkväll när Victor kollade på café bärs (ja programmet är lite roligt men inte SÅ roligt som Victor tycker att det är) roade jag mig med att surfa runt på 1 miljon sajter med vårjackor. Jag fastnade för en Barbour jacka som är som bortblåst idag! Jag hittar den inte hur jag än ber mig åt. Jag kanske slumrade till i soffan igår och drömde om den här jackan?
Surt sa räven!
 
Annars så är det bara en som jag är lite sugen på men den finns inte med på någon svensk hemsida och jackan är ganska dyr så då vill man ju gärna veta att det går att skicka tillbaka om den inte skulle falla Fia i smaken.
 
 
Henri Lloyd Corine
 
Jag får dra med min man på jack-shopping i Linköping snarast!
 

Ny vårjacka

Jag måste ha en ny vårjacka men jag hittar verkligen ingen jag vill ha. Så idag när vi tog en shoppingtur till Linköping så hittar Victor en ny  jacka. Det finns så mycket mer snygga jackor till killar. Så nu är jag lite avis på Victors nya Helly Hansen jacka. 
 

Grillat, sol och vin

Provade att grilla ICAs nya korvar idag. Lammkorven med fårost och rosmarin var riktigt god!
 
Vi provade nya pilbågen och ja, ni kan numera kalla mig Robin Hood ;) 
 
Clintan och jag passade på att sola lite på gräsmattan. 
 
 
Vid halv sex åkte vi till Boxholm och kollade när grabbarna spelade fotboll. Vi kollade bara första halvlek men i 45 minuter satt Clint på bänken bredvid mig och Victor och kollade på bollen :P han är ganska smidig att ha med sig våran fyrbenta kompis!
 
 
 
nu fortsätter kvällen med lite rödvin för det är jag värd! 

Leeeedig lördag!!

Effektiv lördagmorgon med städ och träning!
Korre och Nanne är barnvakt åt våra kusiner så dom har varit uppe på en kaffe och busat lite.

Nu sitter Virre och jag i bilen på väg till sommarstugan och där ska vi grilla med Per och Karina!


Filmkväll

Victor fick välja film idag och valde en riktig höjdare som kan rekommenderas varmt! Seal team six, en film om Usama Bin Ladens tillfångatagande. Både Victor och jag gillar actionfilmer, helst med insatstyrkor som t.ex. Special forces och expendables.
Mycket sevärda alla tre om man vill ha lite spänning!!

Det regnar ute så nu ska det bli mysigt att krypa ner under täcket och vakna upp till sol imorgon (som dom har lovat!)


Nu är det fredagsmyyyyyys!!!


Rut&Circle

Igår kom klänningen som jag beställde till Micco och Robbans bröllop hem. Den blir bra tänkte jag! Tills nu, när jag hittade den här! Men jag kanske beställer den också? Det blir väl fler festligheter i sommar? :)
 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen på 318 och sen är det bara ett pass kvar imorgon innan helg! :D
Hipp hurra!
 

Regnigt värre!

Clintan och jag myser i soffan framför en tjejfilm. Snart ska vi ta tag i det som borde göras, det vill säga duscha, packa, och städa skafferiet. Men första ska vi se klart filmen och mysa lite till för det går man när det regnar!!


Hotellräddaren

Snart börjar premiären av hotellräddaren på TV3 och kvällens avsnitt är från Mjölby Stadshotell! Jag har hört både det ena och det andra om ägaren och om hotellet i sig så det ska bli kul och se hur illa det är!


Onsdagslyx!

Ledig, solen skiner, mamma har varit här och fikat och nu trillade Elle interiör ner i brevinkastet!
Toppen toppen!


Dinner in a box

Vad vore livet utan hämtmat? I love it!
Gårdagens kinamat smakar underbart idag med :)


Time for work!

Idag tog jag tag i min pärlas insida med hjälp av Victor så nu är den så fin så! (Å Korre, den luktar gott också!)

Nu är det dags att jobba lite! Men imorgon är jag ju ledig igen, mitt i veckan-lyx! :)


23.45

Jag vet inte riktigt är jag var vaken såhär sent sist. Grabbarna ligger båda bredvid mig och snarkar i takt.

TV4s nya serie Elementary tycker jag är superbra! Såg andra avsnittet idag och den är både rolig och sjukt spännande :)


Innan såg vi på Brad Pitts nya film "Killing them softly" men den tyckte inte jag var bra. Det ska väl tilläggas att jag sov större delen av filmen så mitt omdöme är väl inte det pålitligaste.

Undra om dom alltid snarkar såhär högt mina kära killar. Jag brukar ju alltid slockna först!


Fårräknandet fortsätter!


Check and check!

Två av dagens sysslor avklarade! Min snälla sambo kom hem från jobbet klockan åtta imorse och åkte då och fixade däcken på min bil :) han köade i över en timme medan jag fick sovmorgon, det är kärlek det!

Jag har fixat lampan och är riktigt nöjd! Jag köpte ju en gammal beige lampskärm på loppis för 40:- (å då fick jag ju även en lampa på köper som kanske också passar in här så småningom) lampan har jag nu tapetserat med en världskarta från Bokia. Lampan står såklart i matrummet där den stora världskartan hänger.

Glass känns ju inte då lockande i det här vädret men jag tycker det är lite mysigt med regn också! :)


Dessa härliga söndagar!

Knappt fyra arbetstimmar kvar av jobbhelgen vilket känns väldigt skönt! Står och funderar ut min to do-lista för morgondagen och följande har dykt upp:
 
* Ta sovmorgon
 
* Byta till sommardäck på bilen (så fruktansvärt tråkig syssla som dock måste bli gjord för från och med tisdag så är det tydligen OLAGLIGT att åka med dubbdäck. Jag kan ju bara ana att kön uppe på däckverkstaden kommer att vara låååååång)
 
* Bilen är även i stort behov av en rengörning på ut- och insida. Den här punkten kommer endast genomföras om tid och lust infinner sig. (Så troligtvis inte.. )
 
* Äta en glass tillsammans med min sambo på balkongen. Jag har hittat två nya glassar om jag oerhört gärna skulle vilja sätta tänderna i! Magnum kiss no 2 och cornetto popcorn! Glass+ popcorn bara måste ju vara en hit eller? :P
* Ge min loppis-lampskärm en make-over.
 
Ja men det där var nog allt tror jag :) så det ser ju ut som att morgondagen kan bli bra! :D Clintan och jag storstädade lägenheten i förmiddags så det slipper vi imorgon! (klapp på axeln till Fia)
 
 
Trevlig söndagkväll!

The Hobbit

Den här var riktigt bra!! Till filmen lyxade vi till med lite pizza! Är det lördagkväll så är det!

Idag har jag beställt en klänning till Micco och Robbans bröllop så nu håller vi tummarna för att det blir som jag har tänkt mig!


Imorgon är det jobb igen men jag har sett att det ska bli vårvärme nästa vecka så det ser vi fram emot! Och jag är ju lyxigt nog ledig fyra dagar nästa vecka! Lite försenad påskledighet som jag är SÅ värd om jag får säga det själv!


Äntligen lite regn :)

Idag inviger jag min nya fina regnrock från Bondelid. För min del kan det gärna regna ett tag till! :)


Glidar'n

Tänk om man kunde byta liv med den här killen! Ligga här inne på soffan och snarka istället för att gå ut i busvädret och åka och jobba!


Fotoalbum

Ikväll har jag suttit och satt in lite kort i album. Jag gillar fotoalbum snarare än bildmappar på datorn!

Tidigare ikväll var vi hos mormor och morfar och åt smörgåstårta och kladdkaka för att fira morbror Jison som har fyllt år.

Imorgon börjar jobbhelgen! Hoppas jag vaknar lite piggare imorgon än vad jag har varit dem senaste dagarna annars blir det en lång och tung helg!


God natt!


Läggdags

En lång dag är över! Idag har jag varit trött från dess att jag gick upp och är det fortfarande.

Efter jobbet mötte jag upp Micco för en kopp fika! Det var jättelängesen vi sågs så det var supermys!!
Jag fick ett jättefint halsband av henne i födelsedagspresent, tack snälla igen <3

Sen har vi även hunnit med middag med Erkan och nu har vi precis kollat klart på Paranormal activity 4. Jag var precis lika rädd som när jag såg de tidigare 3 filmerna. Slutet var som uppgjort för en 5:a.

Imorgon är vi lediga!


Sarah Beeny

Den bästa kvinnan i hela världen är givetvis min mamma!!

På andra plats kommer Sarah Beeny!
Hon är min stora idol! Och både property ladder och säljakuten är två favoritprogram. Heja TV8!!

Nu ska jag snart krypa ner i hotellsängen och sova några timmar!


Ledig dag med Virre

Den börjar med att få frukosten serverad :)
Sen har vi shoppat i Skänninge, Mantorp och Motala. Det sistnämnda var en liten spontantripp till Återvinningen, en stor Loppis i Motala. Jag är på jakt efter nattduksbord men jakten fortsätter. Hittade dock en lampskärm som ska få sig en make-over!

Fika hos Karina har vi hunnit med också såklart! Japp, det var vår lediga dag! Ikväll blir det nog film och god mat :)


Extraknäck

Jobbar lite såhär på söndagskvällen men det känns helt okej för jag är ledig imorgon istället :)

Igår på dan när min sambo lämnade mig för Mantorptravet så passade jag på att göra lite Fiagrejer. Förutom att sy kuddar och dynor så organiserade jag min garderob och hittade en kjol som jag aldrig använder. Den är snygg men har en väldigt lustig längd! Så idag satte jag saxen i den och sydde upp den ett snäpp och nu är den perfekt!

Matchade med mintgrön sticketröja, vita converse och solglasögon, japp nu är det vår!!
(Vi tar och ignorerar att det SNÖADE igår kväll, depression ligger ju nära till hand när man tänker på det eländet)

Trevlig söndagskväll!


Tusen trådar

I födelsedagspresent av mormor och morfar fick Victor och jag biljetter till krogshowen "Tusen trådar" på Vadstenas nya teater. Tre rätters måltid och en show som var jättebra! Vi fick även sällskap av mamma och Påhla så vi har haft en riktigt trevlig lördagkväll! :)


Stolsdynor

Köpte två nya kökshanddular för 20:- och gjorde om dom till stolsdynor till balkongen :)

Tog även en tröja som ska vara en XS men som troligtvis skulle passa en valross istället. Den gjorde jag om till en kudde till soffan. Kände mig lite som Lotta på bråkmakargatan när jag klippte sönder tröjan :)


Escape to the country

Fredagkväll i soffan, Gud så skönt! Det har verkligen varit full rulle på jobbet idag så frågan är hur länge Fia orkar hålla sig vaken här hemma i soffan? :P

Just nu sitter jag och kollar på mitt absoluta favoritprogram med min favorit programledare dessutom! Escape to the country med Jules!


Jag är lite sugen på ett nytt soffbord, frågan är ju bara om man ska köpa ett eller göra ett? :)

Det här svarta är jag lite kär i men det är ju roligt att bygga, så man går ett eget och unikt :)

Trevlig helg!


Tung torsdag

Ansiktet är ännu värre idag och vårt sjukvårdsystem är ett skämt. Det står telefontid 8-17 men den riktiga tiden är 8-8.15 sen är telefonkön full och man får återkomma imorgon! Det går inte ens att få prata med nån, vilket skämt!

På Apoteket sa dom att har det inte försvunnit efter tre dagar med allergitabletter och kortisonsalva så måste en läkare kolla på det. Idag är det tredje dagen och det är som värst idag. Har precis smetat på lite smink och hoppas på att kunna åka iväg och jobba utan att börja gråta.

Victor är ju alltid bra på att pigga upp mig och kom hem med min favvo-tidning och riskakor som har avnjutits på balkongen i solen!

Mot jobbet då, jippi!


Snart läggdags

Står på jobbet och väntar på nattpersonalen som kommer snart. 45 minuter kvar innan jag ska hoppa in i orangea faran och styra mot Mjölby! Ska bli så otroligt skönt att sova! Ansiktet kliar och allergitabletterna gör mig nog lite dosig för jag känner mig inte på hugget. Idag får Clintan och jag sova ensamma. Husse är och jobbar och kommer hem imorgonbitti igen :)

I förmiddags tog jag och Clint det bara lugnt och skönt. Förutom en långpromenad så halvslumrade jag mest i soffan medan Clint gjorde det han älskar mest av allt, nämligen sitta i solen och spana på folk!


Godnatt gott folk, imorgon är det en ny dag! (Förhoppningsvis med sol och utan allergiutslag!!)


Mer presenter!

När jag kom till jobbet idag så hade mina fina kollegor samlat ihop till en 25-års present!! Ett presentkort på inredningsbutiken Epok och ett kort med ugglor <3 tack snälla!


Tråkiga nyheter anlände imorse när jag klev ur sängen och kollade mig i spegeln. Ansiktet hade fått massa utslag igen son kliar järnet! Efter lite allergipiller och hydrokortision så ser jag iallafall hyfsat normal ut igen.
Nu blir det godisförbud ett tag framöver då jag misstänker att utslagen beror på något starkt färgämne.
Ja, större problem finns ju men det här är inget roligt :(


Gårdagens shopping

Byxor från Cubus och tröja från Vila. Nöjd tjej!


Symaskinen är invigd!

Jag har tillbringat dom tre senaste timmarna med att sy två egendesignade kuddar som nu pryder våran säng :) jag har haft min trogna fyrbenta medarbetare tätt intill mig också, han vill ju gärna vara med!
Men nu är det dags att slänga ner kuddarna på golvet och krypa ner i sängen!


Titta Mysan!

Tulpanerna jag gick av My och Stefan igår slog ut i natt och dom är randiga!
Nu blir det shopping i Linköping och i eftermiddag ska vi bara njuta av att vi båda är lediga och att solen skiner!!


RSS 2.0