Kungsvägen

Har vaknat upp efter em tre-timmars tupplur i soffan! Det är tufft med måndagar när man har haft lyxen att vara ledig hela helgen!

Helgen började med att underbara Victor kom in till Linköping med en släpa och sen började flytten. Det gick snabbt och smidigt och jag kan nu kalla mig sambo och mjölbybo på heltid :)

Fredagen bjöd även på lite innebandytittande och fika hos Per och Karina.

I lördags var Mia och My här med sina karlar och vi åt lite mat och drack massa gott :) kvällen fortsatte i Tranås på e-type! Blev dock lite besviken på honom när han inte spelade varken hold your horses eller back in the loop :( men kvällen var mycket trevlig! Hallon- och lakritsshot är nu mera min favoritdryck!!

Den här veckan blir det mest jobb!


En av de utvalda!

Ibland är jag i min egna lilla värld och glömmer dessvärre att jag har folk omkring mig. Detta hände även idag, på jobbet naturligtvis. Jag stod framför datorn och höll på att lägga in en bokning när en gäst kom fram till mig och sa: " visste du att det endast är 10 % av alla flickor som kan vissla?" Då förstod jag att det var mig han syftade på för jag stod och visslade för fullt i tron om att det inte var någon annan som var närvarande.
"Där ser man! Det är ju trevligt att man är en av de utvalda då!" sa jag.
Mysig farbror :) Han skulle ju lika gärna ha kunnat komma fram och säga håll truten, å andra sidan kanske det var det han ville ha sagt men valde den lite finare vägen att säga det på :P


Idag har jag packat ner allting på Vasavägen! Känns skönt att det är klart, nu ska vi bara köra grejerna till mjölby också, SEN är det faktiskt klart och jag kan kalla mig själv för världens lyckligaste sambo.

En halvtimme kvar på jobbet och sen är det sex and the city som gäller innan det är dags att sova! (okej, allt utom sex and the city-boxen och DVD:n är nerpackat..jag måste ju överleva kvällen!)

Imorgon är det fredag (på riktigt den här veckan!) och då hoppas jag på en mysig kväll med Victor. Vad som står på agendan är inte riktigt klart än men det spelar inte så stor roll vad det blir, bara jag får vara med Victor!

På lördag ska jag umgås med My och Mia! Det blir najs! Vin ska bli gott! Det har varit alldeles för nyktert på senaste tiden..


Har äntligen börjat läsa boken jag har fått låna av särbo och den är kanonbra!



Igår var mormor och morfar och hälsade på i lägenheten :) Senare på kvällen kom Korre, Nanne, Lindell och Emma förbi på lite mat och kvällsfika. Det planerades solresa!



Gjorde särbos favvopaj och bjöd på. Synd att inte min särbo är hemma för det blev massor över!







Guds gåva till människan.. värmedynor

Min största önskan just nu är att få vakna upp en dag och inte frysa på hela dagen! Känner mig ständigt som en liten isbit och man blir ju inte direkt pigg och glad över att ständigt huttra. Jag skulle vilja påstå att man faktiskt blir trött, slö och allmänt tjurig.

Som tur är har jag en man som står ut med mitt griniga humör och gör sitt bästa för att jag ska vara pigg och glad :) You're too good for me..


Imorgon är jag i alla fall ledig :) Första lediga dagen efter en jobbhelg är alltid lika skönt!
På prgrammet imorgon står städning, tvättstuga, hundvakt och sen blir det nog en sväng till mormor och morfar för en kopp kaffe. Har inte sett dom sen i julas så jag saknar dom massor!


Semesterresa är på tapeten hos familjen Johansson/Nilsson just nu. En solsemster i maj med ett gäng vänner. Nu ska vi bara få ihop våra scheman så att vi kan åka!

Dock måste vi avakta lite eftersom det förhoppningsvis händer roliga grejer snart :) Grejer som behöver lite planering inför en resa! Wiii!!!


Köpte skor till maskeraden igår men jag tror att jag ska köpa ett par till. Dom jag köpte igår passar väldigt bra till dräkten och dom är väldigt sköna men jag skulle nog vilja har några mer "party feeling"-skor! Förra året stapplade jag omkring på mina cruella de vil-klackar hela kvällen och tyckte att det var världens skönaste skor! Det tyckte jag dock inte dagen efter...

Maskeraddräkten och jag börjar sakta men säkert bli vänner :)



På G

Sådär ja, en liten smarrig kvällspaj! (missade dock att ta bilden innan jag högg in :P) min nya fina form!

Nu ska jag försöka sy om min maskeraddräkt tänkte jag.. Good luck Fisen!


Idag är en "Fia saknar-dag"

Jag tror jag satte på mig tänkarhatten när jag gick upp imorse för tankar om allt och inget har snurrat hela dagen.

Tänkta göra ett bildinlägg om några av alla saker som jag har tänkt på idag och jag saknar!



Min smålänning saknar jag massor! Har inte sett henne på hundra år! (Har nästan glömt hur otydligt hon pratar! :O



Min älskade hobby.. Vet faktiskt inte varför jag bakar längre? Nu när jag flyttar har jag ju världens bästa och finaste kök! Jag kanske är rädd för att stöka ner :P



I år är det tre år sedan jag var i fjällen sist..



Min älskade norrlänning såg jag senast i somras. Nu ska hon flytta upp igen :'(



Saknar sommaren och mina slitna jeans.. som är alldels för stora, jäkla skit.
 


Japp, jag saknar fortfarande Knasen. Frågan är om det är lagligt att sluta tillverka så gott godis??



Sist men inte minst så saknar jag Sabai! Denna härliga dryck som jag verkar vara ensam om att älska! :D Varför dricker jag aldrig den här längre? (Svaret på den frågan är att jag har blivit gammal och är en vinhagga...)


Jahopp, det där var ett urval av vad som saknas i Fia Nilssons liv. Jag känner att det här inlägget blev en aning bittert och det var ju inte meningen. Jag önskar bara att man hade all tid i världen och att man fick ägna den åt att träffa alla människor man tycker om och göra saker som man älskar!


Kan man snabbspola?

Va skönt det vore om man kunde snabbspola förbi kommande dygn! Spola förbi jobbet, natten på vasavägen och alla dumma måsten.


När jag kom hem från jobbet igår så hade Victor varit och handlat min favoritmat! Falukorv och potatismos! Han hade även köpt en chokladtårta! Vi firade igår! Firade allt roligt som händer :) Vi gick upp till Per och Karina och delade med oss av tårtan, vilken var tur för annars hade jag rullat fram! Den var jättegod!!!


Nästa vecka MÅSTE verkligen jag börja packa ner min lägenhet! Kan man hå någon kurs i att lära sig skuta skjuta upp saker? Signa upp mig på den då!


Bra dag!

Uppe med tuppen klockan 06.00 (ne, 06.20 blev hon nog innan jag masade mig ur sängen..) Vid sju gick Victor till jobbet och jag gick till tvättstugan. Efter det blev det en långpromenad på morgonkvisten samt en tur i solariet. Mer tvättning, frukost och en dusch senare så somnade jag sött i soffan igen. Masade mig upp för andra gången och gjorde mig i ordning för att åka till jobbet. Tycker ändå att det är en helt godkänd dag? Jag har ju fått mycket gjort :)


Det är så mycket roligt på gång nu men ingenting är klart så jag tänker nog hålla lite på detaljerna men förhoppingsvis så har två mycket roliga saker hänt om ca 2 veckor! Wiii!! Hoppas, hoppas! Håll tummarna nu för tusan!

Beställde lite revisita till maskeraden idag! Har fortfarande en stor klump i magen om hur detta kommer sluta men jag har ju aldrig varit en fegis förut så varför börja nu? :D


En timme jobb kvar i dag och åtta imorgon, sen får jag åka hem och mysa med mannen innan jobbkarusellen drar igång igen. (Mellan fre-måndag jobbar han 48 timmar och jag 34, en riktigt fin jobbhelg med andra ord!)


Kökshyllan

Sitter och kollar på Sveriges mästerkock och kom och tänka på nya hyllan som vi (Victor) har skruvat upp i köket. På den står mina fina Per Morbergs böcker och glänser :)


Min fina Virre!

Gissa om jag blev glad när jag upptäckte den här lilla lappen, gömd mellan smörgåsarna han gjorde åt mig igår :) han är så fin så jag finner inga ord!

Satte precis på en skräckfilm, dåligt val känner jag nu när jag ligger här ensam i mörkret. Det värsta är ju att nu kan jag ju inte direkt stänga av utan jag måste ju se upplösningen, annars kan jag ju aldrig somna!


Hitta formen

Av dem senaste sju bloggarna jag just läst så har fem stycken handlat om att "hitta formen" "nytt år, nya vanor". Jösses, det är verkligen så att i januari kör alla stenhårt! 
Vad gör jag då? Jag ligger mest på sofflocket och filosoferar. Jag känner att min sambo (wii, SAMBO!) tränar för oss båda! :D Haha skämt åsido, det får nog bli en långpromenad imorgon. 



Gymmet tar vi när kroppstemperaturen är tillbaka och kroppen är pigg igen! Mätte btw 35,1 i kroppstemperatur igår när jag skulle sova. Inte konstigt att man är trött och seg, vad som dock är konstigt är att det blir sådär? Hur udda är jag egentligen? Ni behöver INTE svara på det, tack!


Fan vilken ångest jag börjar ha för min fantastiska maskeradkostym som jag införskaffade mig för flera månader sedan! Har jag tagit mig vatten över huvudet??



En liten stund kvar på jobbet, sen ska jag åka hem och bädda ner mig och vänta på att min snygging kommer hem! (Kanske sova en stund också eftersom han inte dyker upp för ens vid 07.40 imorgon...) 


Trevlig natt!



Vart f*n är profilbilden på bloggen? Den dyker ju aldrig upp??
 

Raderar

Den här dagen raderar jag nu. Fy tusan vad jobbig den har varit. Tack och adjö 11 januari, jag vill aldrig mer se dig igen! Snart är det dags ta sig hem till sängen!

Energibrist och personalbrist

Egenligen skulle jag nog kanske stannat i soffan idag. Det är aningen tungt att stå bakom receptionen idag med ett hängande huvud och en rinnande näsa. Finns det dock inga vikarier som kan jobba så får man väl försöka ändå.


Tre dagar kvar till helg, det går nog med lite vilja, panodil och näsdukar. Hotellet är ju överbokat med som lite grädde på moset.

I helgen blir det lite flyttpackande och släktkalas. På fredag ska jag nog ut med mannen och äta lite gott också :) Det behövs nog om jag ska orka med släkten på lördag! :P



Ringde stångåstaden imorse och var lite stolt över mig själv i två sekunder innan jag insåg att jag borde gjort det här för längesen och blev då istället lite trött på mig själv.. Blev även lite trött på stångåstaden som verkar vilja krångla till mitt liv så mycket som möjligt. Någon jag inte är trött på är Victor som står ut med att jag är omständig, slö och allmänt jobbig ibland :) Tack för det snygging! <3



Nu mina kära vänner jobbar jag inte på Radisson Blu längre (ni som har tjatat om att jag måste ändra på facebook..) Jag är inte singel längre heller :) Jag har visst en förmåga att dra ut på att uppdatera informationen på facebook. Betyder det att det är okej att jag drar ut på att uppdatera min bostadsort till Mjölby? För att ändra det känns lite tungt ;)

Nehe, nu ska jag ta och snyta mig för hundrade gången idag (fan, jag som precis hade fått tillbaka hunden under näsan, d'oh! )




Don't bother

Hunden är redan såld, här går det snabbt i svängarna.


Jag blir alltid lika förbryllad när folk säger saker (eller för all del skriver dom på facebook som vi gör nu förtiden) som till exempel "det ska bli så skönt att börja jobba igen efter julen så att man kommer in i rutinerna igen"

Jag kan absolut köpa att man gillar sitt jobb och tycker att det är roligt att gå dit. Vad jag däremot absolut inte förstår är varför folk vill "komma in i rutinerna"? Det kan väl vara det absolut tråkigaste som finns? När alla dagar ser likadana ut? När allt man gör går på rutin? Mitt skräckord är definitivt VARDAG. Jag hatar det! Det är som sagt inte för att jag ogillar mitt jobb men arbetsdagarna behöver väl inte vara tråkiga för det?

Jag älskar att gå ut och äta på resturang en vanlig onsdagkväll och det kommer jag alltid att göra!
Det här är en av anledningarna till att jag älskar att jobba helg. Min chef tyckte ju inte jag var klok när hon frågade om jag ville sluta jobba helg och jag svarar " absolut inte". Men så har jag heller ingen söndagsångest idag som resten av facebookvärlden verkar ha! Jag är nämligen ledig imorgon :)






Märklig natt

När jag kom hem från jobbet igår så däckade jag i soffan. Jag känner ju mig själv ganska så väl så jag visste ju att detta skulle hända så jag bytte om, borstade tänderna och hämtade täcket INNAN jag däckade i soffa. Jag tog mig igenom en film innan ögonen gav upp. Då var klockan ungefär 18.00 och sen sov Fia...djupt!


Vaknade till runt nio och hasade mig in till sängen. Där sov jag gott tills jag 04.30 vaknar med huvudvärk och ont i halsen. Normala människor hade ju gått och lagt sig igen men jag vandrade tillbaka till soffa och började kolla på film. Där låg jag tills Victor kom hem från jobbet vid 07.45 :)


Det här hade ju varit fanastiskt bra om jag hade börjat jobba tidigt idag men nu började ju jag vid 14.30 och slutar vid 22.30 och jag har en känsla av att ögonen kommer att få i kors här på jobbet ikväll!



Vad tror ni om den här gobiten?





Hon kom ut på blocket igår, en tik på drygt ett år.
Mia vad tror du om nosen? Ser den inte lite väl tilltryckt ut?

Jag vill ju helst ha en hane men man blir ju lite sugen när hon är så söt och det är ju en klar fördel att hon är så pass gammal.

Mmm, svårt beslut. Tur att jag ska fatta det ihop med världens klokaste man :)


Spagettiben och taggtrådshals

När klockan ringde halv sex imorse så vaknade jag inte riktigt i det tillståndet jag skulle önska. Tanken på att åka och jobba med en täpp näsa, en ömmande hals och ett huvud som väger som Nordpolen var inte speciellt lockande. Men upp kom jag och här är jag! Men jag räknar minuterna tills jag får krypa ner under täcket igen för det här var inget kul. Dagens positiva sak (för det finns alltid en positiv sak!) är mina snälla kollega stannade lite extra i morse så att jag kunde åka tåg till jobbet. Vilket även resluterade i en liiiiten sovmorgon och det bästa av allt: frukost tillsammans med mannen! Ha en trevlig helg då allihopa, så jobbar och snorar jag vidare..

Inte på humör för sånt här!!

Östgötatrafiken har ställt in mitt tåg, vilket innebär att jag nu är sen och får springa till jobbet! Jag kunde legat kvar i sängen bredvid min snygging i 20 minuter istället :( dessutom spöregnar det och jag har ont i hela kroppen. Jävla skitdag!


Natt

Tror att jag är som gjord att jobba natt. Började med ett morgonpass idag och ögonen gick i kors under hela förmiddagen. Sen ringde en kollega och berättade att hon inte kunde ta sitt nattpass idag så då var jag snäll och tog på mig det också..Typiskt Fia. Det positiva är att jag blir ledig imorgon istället :)

15.30 slängde jag mig i sängen och somnade som en stock! (eller ne, jag gick i sömnen vid 16.30..som vanligt när jag sover på Vasavägen). Vaknade upp klockan 21.00, en kvart innan klockan skulle ringa och kände mig piggare än på hela dagen :)

Så nu är jag på jobbet igen och går av imorgonbitti klockan sju och då ska jag åka hem till min älskling (som slutar sitt dygnspass klockan 07.30) och mysa!


Hade bokat in mig på afrodans ikväll klockan sju men fick ju avboka det igen..lite typiskt eftersom jag inte har varit på gymmet på jättelänge och kände mig verkligen sugen på att gå dit. Men jag gör väl det jag är allra bäst på, det vill säga skjuter upp det till en annan dag :D


Påtal om att skjuta upp saker.. Stångåstaden..




Fia om ca 7 timmar..



2012

Bästa tolvslaget någonsin, jag älskar dig!!


RSS 2.0