Förlåtelse

Du är förlåten Henkis ;) Tack för samtalet, det satt fint!

tjoho!!!

Jag börjar jobbet 13.45 idag, vilket ger mig några timmar här på förmiddagen att roa mig på :)

Det har blivit lite klipp och klister, och även lite runthoppande med raggsockar halvvägs upp till knäna, sjungandes till några härliga 80-talets låtar. Inxs, Cameo och Rick Atley..

Slutar jobbet 21.30 idag, och när jag kommer hem får jag väl hoppa in i duschen och sen ner i sängen, för imorgon bitti vankas roadtrip.. :D



För lite att göra kanske? :P

/Fisen


Henke hängis!

Efterlyser för övrigt Henke H! Du har tydligen varit på hemmaplan i helgen utan att meddela detta.. skulle inte vilja påstå att jag är arg, men kanske lite lätt upprörd... bör inte hända igen ;)

 Nu blir det psyko-bilden bara för att du inte meddelade din ankomst :)  hihi

/Fisen

Nysningar

Jag är inne i en nysningsperiod.. jag nyser massor, speciellt när jag simmar. Vilket leder mig till ett nytt problem. Jag brukar sola när jag har simmat och utav någon anledning så kan man ju inte ligga still när man nyser utan flyger upp en bit, vilket inte är något problem om man ligger i t.ex. en säng. Men när man solar och nyser flyger man upp och slår i huvudet! Och det här händer mig varje gång! Och jag blir lika förvånad varje gång huvudet dukar i solariet. Frågan är vad jag ska göra åt problemet.. sluta simma? skaffa en klädnypa? binda fast mig i solariet? eller så får jag helt enkelt leva med bulorna..

Jag är känd för mitt extremt taskiga morgonhumör som ibland drabbar fel personer.. förlåt älskling.

Bio ikväll <3 DU ÄR MIN!

/ Fisen


mmmmahhh!

Efter fem helger på raken var jag faktiskt helt ledig i helgen som var. Det blev en myshelg med Daniel!
På fredagkvällen var vi hemma hos mor och far Wressle och åt mat :) Lördagen spenderades en stund på IKANO och på kvällen blev det matlagning och lite vin hemma i soffan..Det var supermysig Daniel! Tack :) PUSS!

Vad har jag gjort för ont??

Den här dagen har varit extremt spännande på alla sätt och vis. Jag somnade supertidigt igår kväll, dissade till och med beck för sömnens skull. Vaknade imorse efter ca nio timmars sömn och känner att det kommer bli en bra dag :)
Blir lite små sen till jobbet, trots att jag gick upp 20 minuter TIDIGARE än vad jag brukar göra. När jag sedan ska gå ner till jobbets tvättstuga så finns inte dörren längre. Jag trodde helt ärligt att antingen har nån jävel flyttat på dörren, eller så har jag blivit knäpp. Jag pratade i telefon med Daniel när det här hände " Fia, du är säkert på fel plan eller något"  men det var jag ju inte eftersom koden till källardörren funkade. När jag sedan kommer upp igen till mina kollegor och säger att jag inte hittar tvättstugedörren känner jag mig lätt dum..(jag har ju trots allt jobbat där sen i juni och varit nere i tvättstugan hundratals gånger. En kollega följer med mig ner för att "hitta" dörren :P
När vi kommer ner till källaren så går jag fram till mitten av korridoren, där dörrjäveln brukar vara och säger " kolla här! någon har flyttat på dörren" min kollega småskrattar bara lite och går förbi mig och fortsätter till slutet av korridoren och mycket riktigt finns ju dörren där. Jag lite smått förvirrad säger bara" men, hur har den hamnat längs ner?" Då öppnar kollegan dörren som finns i slutet på korridoren(som alltid brukar stå öppen) och mycket riktigt så forsätter korridoren där bakom, och tvättstugedörren ÄR på mitten av korridoren :P Jag kände mig då oerhört lättad att dörren fanns, och att jag inte hade blivit knäpp! En riktigt läskig synvilla!

Senare under dagen ramlade jag även i en trapp, bärandes på en stor tvättkorg, och har nu jävligt ont i röven, blev dessutom utelåst och fick gå runt ett helt lägenhetsområde för att komma in.. men på det stora hela en underbar dag på jobbet! ...hmm :/


Byt starsida för all del!


Om du vill göra en väldigt liten men god gärning så kan du byta starsida. Byter du starsida till godstart.se skänker du automatiskt pengar till rädda barnen ( eller om du vill, någon annan organisation) Varje gång din starsida kommer upp sänks 4 öre.. kan tyckas lite, men och andra sidan "många bäckar små"
Dessutom så är den så fiffig så man kan ha 10 valfria länkar på sidan + att bl.a. vädret i din kommun och dagens tvprogram visas direkt på första sidan.. Jag tycker sidan är smart och pengarna går till något bra, så byt du också!

Jag fick mitt stick i armen idag på blodbussen, nu är det bara vänta på resultaten :)  känner mig redan som en lite bättre människa! :D

Annars har jag jobbat hela dagen, och där har det väl inte hänt något spännande alls.. Gamligarna fick ugnspannkaka idag, så då var jag snabbt framme på lunchrasten och köpte mig en bit. Ugnspannkaka och lasagne, kan vara det godaste som finns! ( dock inte kombinerat..) fick även en semla av en kollega, det var gott, i maffigaste laget kan jag tycka!

Kvällsjobb imorgon så det blir väl en sväng till simhallen när jag kommer hem ifrån Linköping.
Ska åka tåg till Linköping idag.. enda fördelen med det är att man kan blunda hela vägen dit.. ska nog göra det idag, bara för att det ska kännas lite bättre att sitta på det där satans tåget.

/Fisen


Tjoho!

Måndag! Vad härligt!
Nyss hemkommen efter ett litet träningspass.. jag har kommit in i min nya rutin nu att sringa och simma på mina lediga dagar.. skönt att  komma hem och va helt slut :)

Helgen var trevlig, den bestod av  19,5 timmar jobb, 2 timmar bingolotto(!) och resten sömn.. vann förövrigt inget på bingolotto.. jävla skit..

Igår fick jag jobba med Amanda! :D eller, hon var på SL och jag körde larm, men vi fick ju äta och fika ihop i alla fall! Jobbdagarna blir så mycket roligare då!

Eftermiddag och kvällen blir väl lugn.. jag börjar 07.00 imorgon, så det blir väl lite hemma-slapp kanske..
Får väl se vart natten spenderas.
Imorgon är det blod-provtagningen för att jag ska få ge blod.. dessvärre jobbar jag hela dagen, men om jag har tur så kanske jag hinner smita iväg en stund :) vill inte skjuta på det längre.

Jaha.. tv:n nästa då kanske? Hör att gossip girls har börjat.. :)

/Fisen


SL

Idag har jag jobbat på SL 07.30-16.30. Morgonen började med att jag skulle duscha en tant som skulle med taxi så det var lite bråttom. Därför lät jag henne hålla i duschslangen medans jag tvättade håret, något jag inte skulle gjort.. jag gick därifrån genomblöt :P Sista timmen var jag både hos en tant och fikade och hos en gubbe och åt smörgåstårta, så just nu är jag lätt illamående.

Förhoppningsvis så är jag ledig i morgon, och ska då simma med Korre.
Jag skulle även behöva inhandla ett par saker, bla. en jacka..vill gärna ha en duffel-jacka i svart ull. Men det är svårt att hitta en snygg modell.. men vi få se om vi även kan klämma in det under morgondagen.

Nu är det dags för första blodgivningen. Blev lite tokigt i början med utlandstrippen som förstörde det hela, men nu ska jag i alla fall få dela med mig lite av mig själv :D lyckliga själ som får ta emot mitt dunderblod!





/Fisen

Sovmorgon

Jag sov i Boxholm i natt, så det blev lite sovmorgon! Jätteskönt.

Nu ligger jag och funderar på vilken träningsform jag ska ta tag i före jobbet.. simma? gå ut och gå? tror att det är för kallt för astman för att springa.. undra om simhallen har ett löpband i sitt gym? Då skulle jag ju kunna springa inomhus! :D

Jag tror att alla mina kort kommer idag som jag har beställt. Har äntligen tagit mig i kragen och skickat efter alla bilder i från Indien..så om dom dimper ner i lådan idag så blir det nog klipp och klister-mys med innan jobbet.



Hittade så grymt mycket snygga sommarkläder i H&M och ellos sommarkataloger, så trots att det känns tråkigt att köpa sommarkläder i februari, så kan jag nog inte hålla mig :)

nehe.. om man skulle gå och simma nu då, så man är redo för beachen i sommar :)

/Fia


Underbar helg

Jag har varit ledig både fredagkväll och lördag så Daniel och jag har gjort massor med skoj saker i helgen :)
Vi såg Valkyria på bio i fredags. Jag var väl lite skeptisk till filmen i början men den var faktiskt jättebra..

Igår var vi först på IKANO och sen på hockey.. och lördagkvällen avslutades i soffan framför tvn.

Idag är det jobb... har kört larm på morgonen men är ledig några timmar mitt på dagen och ska sen tillbaka och jobba kväll.



skulle hellre spendera min söndag i soffan på Majeldsvägen, men man måste väl tyvärr jobba också...

/Fia

RSS 2.0