Sovmorgon

Clintan och jag har haft sovmorgon idag och eftersom Victor började tidigt så brukar vi då förflytta oss till soffan. Det normala är nog att man blir väckt av sin hund men i vår familj för vi väcka hunden. Såhär såg det ut klockan 10.30 idag:



Han är lite trög på morgnarna den lille parveln. Han är ganska trög hela dagarna faktiskt. Trög men omtyckt!
 
Veckans filmer har vi ju sett klart på med!
En lite halvdålig vecka:
 


En gång i Phuket var veckans bästa film, ingen jättehit men lite smårolig :)
 
Den här, Project X stängde vi av. Vi trodde att den skulle vara rolig men den var bara nervöst pinsam.
 
Den här tyckte Victor var dålig medans jag tyckte att den var rolig. Det kan också ha varit för att jag var lite övertrött och tyckte nog att alla skämt var roliga för tillfället..
 
Men nu är vi inne på en ny filmvecka och den är bättre! Återkommer!
 
 
 

Rödspätta

8 timmar på jobbet
Mathandling
Matlagning
Matkoma..


..och här är jag nu, utslagen i soffan efter en portion Rödspätta.

Filmkväll är det idag och ledig dag imorgon! Skönt!


Kan det vara sant?

Är det så att sommaren är över? Det verkar så! Storans uteservering är stängd idag! Tjoho!! Jag vill nog att det ska vara höst nu faktiskt. På hösten blir man i alla fall inte besviken på vädret!

Vi tar och firar första "uteserveringsfriadagen" med en citronfanta!




Om en och en halv timme är det sovdags och då ska jag gå upp till hotellrummet och sova! Sen imorgon blir det ett morgonpass och efter det ska jag åka hem och pyssla om min sjuka man. Mamma har varit sjuk i över en vecka och äter penicillin nu och igår blev Victor dålig men jag känner mig pigg pigg pigg!
 

Helgen

En rolig lördag resulterade i en stillsam söndag, däför blev det inte ens ett litet blogginlägg igår..
Lördagkvällen började hos Korre och Nanne där Korre och Emma gjorde hemmagjorda frozen strawberry-drinkar. Farligt goda!
 
 
Så goda att det tog lång tid innan jag kom på hur den här bilden hamnade i min telefon när jag såg den på söndagmorgonen:
 
Men sen kom jag på att Victor gick till hemmakväll för att köpa snus och påvägen tillbaka mötte vi två män i hattar.. resten är fortfarande lite oklart...Hoppas jag inte får löss av den där hatten.
 
Men det var som sagt en mycket trevlig kväll som slutade på Sliver med diverse drycker!
 
 
Idag har det varit höstväder ute vilket jag gillar starkt! Frisk, kall luft och strålande sol! Vi började dagen i elljuspåret med Clintan och nu är det kvällspass på jobbet. Roligare än så blev inte min måndag!
 
 
 

Fredagsmiddag

Igårkväll var Micco och Roppan här på middag. Grönkålsoppa med vitlöksknäcke, tacopaj och västerbottenpaj samt crème caramel stod på menyn.
Senare på kvällen spelade vi frågespel (jag vann!) och drack vin, öl, cider, margaritas och likör. Trevlig kväll med andra ord!
Här kommer lite bilder från kvällen, två är snodda från Miccos blogg:
Servetterna jag sydde på nya maskinen :)
Förätten
Min särbo, fin som få!!
Roppan var nog tippad vinnare under spelets gång men jag sprang förbi! När han ledde var han så här glad!
Tack för en rolig kväll!
Här är andra omgången av veckans filmer:
Ghost proticol var jättebra! Kul att Mikael Nyqvist var med! Det hade jag helt missat, glad överraskning!
Friends with kids var också riktigt bra. Rolig och lättsam!
Intruders hann vi tyvärr inte med..
Nu sitter vi i soffan och funderar på vad vi ska göra. Vi tänkte åka till Vadstena men sen öppnade sig himlen så vi stannar nog i soffan ett tag till :)
Kvällen är inte riktigt färdigplanerad än men hundvakt finns och Per Morbergsvin finns så något trevligt blir det nog!

Vilken dag!

Började med att jag försov mig för andra gången i mitt liv. Sen var det tågstrul med inställt tåg och försenat tåg. Väl i Linköping, 26 minuter senare än vad jag brukar, sprang jag som en tok och stämplade in 07.01. Jag ber om ursäkt för den minuten men jag har faktiskt aldrig kommit försent tidigare.

Här är det full rulle idag! Nu är dom flesta ute ur huset men snart kommer helggästerna och droppar in. Kanske ska passa på att äta nu när det är lite lugnt? Man vet ju aldrig när man får mat annars. Igår värmde jag maten 3 gånger innan jag tillslut, halv tio på kvällen, hade ätit upp den.
Men dagarna går fort när det är mycket att göra!

Hoppas på att få sluta liiiite tidigare idag då jag har lite timmar innestående men det är nog som vanligt helt uteslutet. MEN! Hoppet är ju det sista som överger människan!

Nehe, mot toaletten och sen lite käk! :)

Room Service

Ett av mina favoritprogram hade premiär idag. Mattias hade ett rakat huvud under kepsen så jag var ju tvungen att googla på varför han såg ut som han gjorde och det visade sig att han har samma sjukdom som morfar!
Han tappar håret! Morfar tappar allt hår, överallt men Mattias tappade det "bara" på huvudet och i ansiktet. Jag tycker att dom är völdigt söta båda två iallafall! Speciellt morfar, han är min Toker i Snövit:)





Det ser ju dock lite mer naturligt ut på morfar, speciellt om man inte vet hur han såg ut innan. Här är han i sitt esse och slår alla i Kina-schak.


Att klicka hem eller inte klicka hem.. det är frågan!

Den här klänningen var jag sugen på att köpa innan sommaren men tyckte att 700 var i häftigaste laget för en ganska enkel klänning. Nu är det rea och den kostad endast 195 pix! Men nästa problem är att den bara finns i minsta storleken kvar och vet i katten om jag klämmer mig i den. Slö som jag är så kommer jag ju inte skicka tillbaka den om den inte passar...


På samma sida hittade jag den här och blev lite kär


Blusen alltså, glittershorts är nog inte riktigt min grej.. Jag är inte riktigt DÄR än kanske :P

Beställer man en kan man ju lika gärna beställa två, eller? :D


Imorgon har jag en filmdejt med min sambo. Han kommer hem från sitt pass klockan åtta imorgonbitti och då sitter Clint och jag redo under täcket i soffan! Det blir perfekt start på dagen, hoppas det regnar :)

Påtal om regn så hamnade jag mitt i ett monsunregn när jag klev av tåget i Linköping idag. Som tur var hade jag paraply men jeansen blev så blöta att jag kunde krama ur dom. Tror inte att dom har torkat än så jag får väl åka hem i jobbkostymen.

Tv å jobbdagar kvar till helgen. Ser inte fram emot fredagspasset. Då ska hotellet tömmas och i princip fyllas igen. Kvällen ser jag fram emot dock, då blir det middag med Micco och Roppan!


Snart!

En halvtimme kvar tills jag ligger nerbäddad i mina randiga lakarn bredvid mannen och kollar på house. Tåget är såklart 5 minuter sent bara för jag vill komma hem nu!

Hade en extremt jobbig gäst i helgen som dök upp igen nu, precis innan jag skulle gå hem. Alla mina kollegor har haft problem med honom också, så idag kunde jag bara be honom att gå vilket var underbart skönt att göra efter den här helgen. Hej då!!

Imorgon är det sovmorgon för min del, tumme upp på det!!


Kvällen rullar på

Det går nästan för lätt ikväll, jag väntar på bakslaget.
Två och en halv timme kvar av kvällen.. två kvällar och ett morgonpass till sen är det helg! En efterlängtad sådan. Har inte haft en helt ledig helg från jobbet på fyra veckor.  

Vi har hyrt 6 filmer den här veckan. Förhoppningsvis hinner vi se alal men det återstår att se.
De här har vi sett hittills:


The Rite var väldigt bra! Victor hade ju tyvärr sett den men den var så bra att den kunde ses igen :) Lite lik The devil inside som vi såg förra veckan. 

Liza Marklunds näst sista film var den bästa ur serien hittills. Mitt förtroende för svenska polisen fick sig en törn men vi kan ju hoppas att förloppet helt är taget ur luften av fröken Marklund. (Troligtvis inte... )

Den sista filmen vet jag nite riktigt vad jag ska skriva om. Den handlar om Månnazister(japp, ni läste rätt..) Nazister som har flytt till månen och levt där sedan andra världskriget. Nu ska dom tillbaka och erövra världen. Det är en komedi, som tur är!

När jag bäddade med våra nyinköpta lakarn igår så slog det mig att jag bara äger randiga lakarn. Sover man bättre i dom tro? :)



Hej så länge!


Lunch

Lunch med man och hund på Ahlbackens trädgårdsskafferi innan jobbet. Nu åker vi och servar kirurger i några timmar då, hoppas kvällen slinker förbi smidigt!


Ledig

En produktiv, ledig dag har vi haft idag!

Började ned sovmorgon, skönt! Fortsatte till Ikea där vi fikande och shoppade lite, bland annat en symaskin! Jag vaknade nämligen på skaparhumör och kände att en symaskin var en bra måndags-impulsinvestering :)

Så efter lite lunch på På lunch, hamnade jag bakom symaskinen och har suttit där rätt många timmar. Sprungit ner till tvättstugan ibland bara, och pussat lite på mannen.

Började med att sy ett överdrag till Clints dyna som vi har i hallen. Sen sydde jag servetter. Himla skoj måste jag säga! Och vilket tålamod jag har, var kom det ifrån? När jag spelade golf och det inte gick bra så ville jag ju slå järn-7:an i huvudet på den som stod närmast. Nya hobbyn är helt klart att sy! Nu måste jag ringa och skryta för mamma, sen är det filmdags!


Snälla gäster

Vi har haft två utländska gäster som har bott ganska länge hos oss. Dom checkade ut idag och gav mig filippinskt godis. Torkad mango! Vågar jag smaka mån tro?


Särbodejt

Idag är det särbo-time! Fika på stan efter jobbet och det ser ut och bli fint väder!

Här är jag och Mikaela "Bacardi watermelon" Fredriksson på förra årets inflyttnings/födelsedags/valborsfirande




Men först är det jobb i fyra timmar till.

Gästerna är på hugget idag, skriker och härjar men jag känner mig pigg idag så skäll på bara! Bring it on!!


Gamla inlägg

Det roligaste med att skriva i den här bloggen är att jag kan gå tillbaka ochkolla vad jag har skrivit. Jag är ju brutalt ärlig och skriver om allt jag hatar och älskar samt allt meningslöst tjafs däremellan. Det här skrev jag en helg för snart 1 år sedan: 

Jag skulle inte vilja kalla det lördag...

Ligger i soffan och filosoferar. Ska jag göra något vettigt med mina tre lediga timmar jag har kvar av denna lördag eller ska jag ligga kvar apatisk i soffan?

 Solen skiner ju ute.. så jävla typiskt, hade jag varit ledig hade det varit gummistövelsväder.. Tycker ni jag låter lite putt? Det är jag inte!! För jag har Victor :) Jag kommer troligtvis vara glad resten av livet :)


Så sant, jag kommer vara glad resten av livet, för jag har ju Victor ;)


Jobblördag

Victor började jobbet 07.30 och jag 14.30, helt rättvist tycker jag :) Började morgonen med att äta frukost. Min mamma och min sambo säger nämligen att det är dagens viktigaste mål men är man själv hemma så kan man ju göra en variant av den:

Hihi :) Min supergoda choklad som jag har fått av Helena och Ronnie. Det är krossad mjölkchoklad som vispas ner i varm mjölk. Alla dietister där ute skulle ääääälska det! :D

När vi var i stan igår så sprang vi på ett brickbord som vi båda gillade :) Passar bra brevid soffan och perfekt att dumpa fjärrkontrollerna på.



Det har varit väldigt ensamt på morgonen hemma. Jag är ju ganska van att ha mina grabbar hemma men nu på morgonen så var ju Virre på jobbet och den lille skiten har sovit med Per och Karina i stugan. Det här med egentid kan vi spola! Ge mig mina grabbar!

Om tre timmar är det dags att gå upp och lägga sig på #311. Alla som har tänkt härja runt på Stora Torget inatt kan ju ha i åtanke att det ligger en väldigt trevlig receptionist och sover med fönster åt det hållet och hon vill gärna ha lite skönhetssömn. Det samma budskapet gäller kommunens soppmaskin som brukar dra igång innan solen har hunnit upp. Tack på förhand!


Lillskiten

Såhär kan det gå när brevbäraren kommer när inte husse och matte är hemma.. Hoppas att det inte var något viktigt brev :)


Mot Linköping!

Men idag är det inte mot jobbet utan mot tornby! Vi ska uträtta lite ärenden och eventuellt luncha med Karina och Emma.

På morgonkvisten har vi hunnit med att städa och fika med mamma och Påhl.

Igår kväll när jag kom hem från jobbet så såg vi veckans sista film, amerikan pie. Victor tyckte att den var jättebra, jag skrattade också rakt ut flera gånger men tycker samtidigt att den är så pinsam att jag måste gå därifrån med jämna mellanrum.

Tape 407 var riktigt kass, ett plan kraschar mer i ett militäriskt testområde där framtagna testrovdjur härjar fritt. En b-film helt enkelt.

Special forces var helt klart veckans bästa film som handlar om en journalist som blir till fångatagen i Pakistan. En fransk film som var spännande från början till slut!

Ikväll blir det födelsedagskalas för Korre som fyller 23 idag och Erik som fyllde 27 tidigare i somras.


Morgontrötta Fiiiia

Anledningen till att det inte blev något inlägg i går var att jag hade morgonpass, vilket innebär att jag är mer eller mindre som en zombie från det att klockan ringer tills dess att jag går och lägger mig. Morgonpassen har ju helt klart sina fördelar eftersom man kommer hem och jobbet är avklarat istället för att man har det framför sig hela dagen men jag är absolut inte morgonmänniska.
Somnade som en sten i soffan efter att jag blivit serverad mat av mannen och sen sov jag där tills Rasmus och Erkan ringde på dörren. Då var jag ju tvungen att slita mig men det var tugnt.

Dock så fick jag mig ett litet ryck och tvättade två maskiner och sorterade massa papper när jag väl var vaken.

Victor filmade mig när jag låg där och sov i godan ro och han hade väldigt roligt åt att jag inte vaknade eller ens reagerade på att kan kittlade mig på näsan. What can I say, I'm am a heavy sleeper!

Nu är det matlådedags!  Flygade jakob minus nötter har Victor lagat. Han är väldigt duktig på att laga mat och den här rätten + klyftpotatis är han suvären på!




Lite trocadero till med såklart!

Själv försökte jag mig på att göra en avokadosoppa till lunch. Helt okej, betyg 5/10





Imorgon är det leeeedigt!!


En och 30 kvar

Snart får jag åka hem till världens finaste och krypa ner i sängen. Som vanligt när Victor sover hemma så dissar jag hotellsängen och ställer gladeligen klockan på 05.20 istället för 06.20!

Inget går upp mot en natt mellan mina snarkande grabbar!


Sakta men säkert..

.. börjar jag övertygas. Det får bli familjeråd imorgonkväll :)






Nakne kocken

Hemmets kock gör egna hamburgare till lunch. Efter det är det dags för ett kvällspass. Den här veckan har för många dagar känner jag.. eller för många jobbdagar rättare sagt.


Chefen är tillbaka

Efter fyra veckor som chef så är det skönt att bara var Fia igen. Dubbelt jobb och ständig jour är inte särskilt kul i längden.

Idag har jag sjukt mycket semesterlängtan! Jag vaknade imorse (förmiddags) och har liksom gått och tänkt i resplaner hela dagen.

Jag skulle gärna vilja åka till Asien sent i höst/vinter men frågan är hur länge min andra hälft orkar sitta på ett plan.

Tre resmål som är lockande är Malaysia, Thailand eller Indien. Malaysia står överst på listan, det har det gjort länge men det är också dyrast att åka dit. Det brukar finns riktigt förmånliga sista minuten till Goa men problemet då är ju visumet som man måste skaffa i förväg och det kan inte utfärdas utan att man först har en resa bokad. Till Goa tar det ju heller inte så jättelång tid att flyga. Det skulle ju dock vara kul att åka till något nytt ställe.

Jag surfar vidare och jag ska försöka att inte spontanboka någon resa Virre ;)







Varm sand, smutsiga gator, billig shopping och alldeles för stark mat. Asien, jag saknar dig!


Nu måste vi gå upp

Klockan är elva och här ligger jag med en snarkande bulldogg över mig. Clint och jag har en deal att han får ligga bredvid mig i sängen på morgonen när Victor har gått till jobbet. En väldigt bra deal för här uppe hos mig sover han som en stock! På nätterna sover han sen i sin säng på golvet utan problem :)

Nackdelen är ju helt klart att vi sover alldeles för länge!


Återhämtad

När vi gick och la oss igår hade jag varit vaken i nästan 40 timmar. Jag somnade gott i sängen :)

Dagen på Liseberg var kanon, klarblå himmel och nio härliga kompanjoner!
Victor kammade hem en stjärnvinst så nu kan vi njuta av kexchoklad ett tag framöver!

Idag har vi bara chillat och myst. Just nu kollar vi på mission impossible, slutet blir nig i sängen tror jag. Kroppen vill snart sova för natten, den är väl rädd att den ska missa ytterligare en natts sömn!

Good night!


Liseberg

Somliga står i kön, andra väntar utanför. Allt är som det ska vara :) soligt och fint har vi i Göteborg i alla fall!


Trött

Det var väldigt vad den här natten gick långsamt, jag tror att klockan har stannat!  4 timmar kvar tills jag slutar och då bär det av mot Göteborg och Liseberg :)

Idag (igår?) har vi hunnit med fika hemma hos mamma, lunch på Eataliano och sen fika hos Per och Karina.
En bra dag helt enkelt!
Nu ska jag återgå till mina sysslor så den här natten kan ta slut nångång!


Sådär ja!

Ny har jag hittat mitt drömhus! Synd att jag hittade det nu och inte när jag har tänkt köpa ett hus.
Men hur underbart är det inte? Jag tror det sitter en skylt som det står Fiiiiiia på :)

Tänkte sova nu, försöker vända lite på dygnet eftersom jag har ett nattpass imorgon. Har precis kollat klart på en väldigt bra film, Good Will Hunting.

Clint snarkar för fullt, bäst att joina orkestern! God natt!


Torsdag

Nu har vi sett veckans tredje film också, Wrath of the titans. Jag råkade somna fem minuter in i filmen men blev väckt ca 20 minuter senare. Jag tror inte detta påverkade min slutbedömning som blir: Ganska kass. Det var ju helt klart lite spänning i filmen men jag har svårt för påhittade grejer som inte ens är en knutta trovärdiga. Vad sägs som den här finalen: En ond varelse gjord av berg/eld/lava ska ta över världen men stoppas tillslut av ett spjut som kastas av en man på en flygande häst.
Se och döm själva!
The devil inside var i alla fall veckans bästa!



Clint och jag har städat idag. Jag har dammat, dammsugit och torkat golven och Clint har i vanlig ordning jagat dammtrasan, jagat dammsugaren och jagat moppen. Det är så härlig att se golvet bli lika hårigt igen när han slänger sig efter moppen. Tur för honom att han är söt.

Vi har ju en ganska så stor lägenhet som man kan ju tycka att han borde hitta någon bättre plats att lägga sig på än precis framför stolsbenet.



Klädinköp

Mitt paket från H&M kom igår och allting satt som en smäck! Till och med tröjan till Victor :)

Lite osäker på den svarta blusen, jag hade ju egentligen velat ha en ljusare men med rätt brallor kan det nog bli bra. 
 
På tal om brallor så blev både svarta jeansen och de gråa mjukisbyxorna över förväntan!

Bilder på de vackra inköpen:






Ska du ta kort på dom där tråkiga gråa byxorna matte? Det blir ju en mycket bättre bild om jag kommer och klämmer in mig




Fina rosen piggar upp!




Bra dag på kibbet

Fick en ros av ett par gäster idag :) Det väger upp hela helgens strul på jobbet! Tack så mycket!

Nu är jag äntligen påväg hem, fick precis ett samtal från sambon. Han och bulldoggen satt på stationen och väntade på mig. Riktigt gulligt tycker jag att han i ur och skur går och möter mig på stationen varje gång jag kommer från jobbet. Det är han som borde få blommor och inte jag!


En typisk dag på kungsvägen

Dagen började vid halv åtta då Clintan ville upp och utföra sina behov. Sen kom Victor hem från sitt pass vid åtta och efter lite frukost gick vi elljusspåret.

En bilbesiktning, fyra tvättmaskiner, en lunch på På lunch, en lur på soffan, en fika med Karina och en shoppingtur till Ikano senare så ligger vi nu framför tvn och äter nötter ( Victor) och ost och kex ( Fia).

Filmen vi kollar på går på tv, Victors val, helt klart.. Gissa filmen?

Bild på dagens shopping! Svarta linnet som var slut på nätet fanns i butik! Någon gång ska man ju ha tur åt det hållet också :)


Back in business!

Spännande dygn igår måste jag säga. En av dom struligaste dagarna på jobbet och jag måste gå hem! Men hotellet står kvar och kollegorna löste det mesta tror jag! Själv sov jag till klockan fem på eftermiddagen. Vet inte riktigt vad dom lurade i mig allt för något på sjukhuset men trött blev jag och lyckades till och med somna sittande på en pinnstol!

Men nu är jag tillbaka på jobbet! Några timmar kvar av helgen och en del att styra upp inför nästa vecka.

Har väl gått upp sådär en tio kilo efter att ha slängt mig över alla gosaker som Virre hade köpt hem igår. Med all rätt eftersom jag inte hade ätit varken kvällsmat på fredagen eller någonting på lördagen. Mat kanske hade varit ett nyttigare alternativ men godiset fick mig på bättre humör :D

Hittills har vi hunnit med två av veckans filmer, den första såg vi igår kväll:


The Devil inside
Hederlig rysare i Paranormal activity-anda. Riktigt bra!

Den andra filmen såg jag själv idag när Victor hade gått till jobbet:


Den röda vargen

Det här är den 4 filmen (?) vi har i alla fall sett alla de tidigare och jag tycker att dom är okej. Enligt mig så gör ju Helena Bergström rollen som Annika Bengtzon mycket bättre men filmerna är ändå bra. Skönt med något svensk ibland.

Den tredje filmen är Victors val och det återstår att se om den är bra. Har glömt titeln men det var i vanlig ordning något äckligt som dödade något annat äckligt på framsida. (Förlåt Victor, den kommer säkert vara kanon!)


Det var min helg det!


Akuten

Fick tillbringa morgonen på akuten efter att ha haft ont i armen hela natten. Jävla geting, rent ut sagt! Vaknade av att det gjort ont ända ner i fingrarna och överarmen var nog lika tjock som vaden! Halv sex imorse hade det inte gått över utan blivit värre och jag kunde inte böja eller lyfta armen ( vilken kan vara bra att göra i mitt jobb!)
Men några timmar på akuten och en massa tabletter senare så är jag nu hemma och avvaktar. Lämnat kollegorna i sticket idag men det är inget att sitta hemma och grubbla över, dom reder ju ut det utan mig :)

 

Victor har startat operation "ta hand om Fia" :) underbarare man får man leta efter!

 


Ledighet

Två lediga dagar resulterade i tre filmer, en ny gardin, en hel del soffmys och ett getingstick. Just nu är jag på jobbet och här är det struligt värre! Det, tillsammans med en överarm som snart har dubblat i storlek efter  getingsticket jag fick igår, har bidragit till att den här fredagkvällen gärna fick vara slut för längesen. Armen växer hela tiden, jag börjar se riktigt stark ut! Men det kliar som f*n och salvan jag köpte på apoteket gör nada skillnad kan jag säga!

Köpte en ny gardin igår som nu hänger i köksfönstret. Jag är nöjd och Victor verkar överleva :)



Vi brukar hyra tre filmer varje vecka och den här veckan hann vi faktist se alla tre! This means war och Marigold hotel var mina val (om detta nu var oklart för någon..) Marigold tyckte jag var jättebra! Victor däremot tyckte nog (nu gissar jag dock bara) att det var en riktig skitfilm.. This means war var okej men jag trodde nog att den skulle va bättre. The Grey var riktigt bra! Otäck och spännande. Lite som Lost fast i vintermiljö :)
Sådär ja! Ronny Svensson, släng dig i väggen!


Skänningemarken

Dagens bästa! En jättefin ring som jag har spanat efter länge! Tack Victor :)

Rensade garderoben och insåg att några stickade tröja ska inte inhandlas på ett tag!

Shoppade loss lite på hm.se idag med, hoppas det blir bra. Alltid lite lurigt att beställa byxor!


Trötta killar

Victor kom hem från jobbet för en timme sen och ligger nu tillsammans med bulldoggen och snarkar och sover i soffan. Om man skulle ta och väcka liv i dom så att vi kan sätta fart! Mot skänninge!!


RSS 2.0