Läggdags

Snart är det dags att krypa ner under dom prassliga duntäckena och lägga armarna om världens snyggaste och mysigaste man! mmahhh!!!

SOL!

Igår var jag en sväng i Motala på Veolia Transport och hämtade min plånbok som blev kvar på bussen i lördagsnatt..
Efter det åkte jag tillbaka till Linköping och tillbringade nån timme ute på balkongen med en glass och en bok. Invigde även mina nya glasögon som jag hämtade igår. Solglasögonen är super! Speciellt i bilen.

Det ser ut att bli riktigt fint väder idag också :) blir nog en promenad senare..





Nya brolliorna :)

Fick ett mms igår med den här mysungen som är i Idre.. SÖT!


/Fisen


kakbak

Nu har Korre och jag laddad upp för en vecka i backen och bakat massor med kakor! Navelkakor, chokladbollar och kolakakor!  MUMS!




/Fisen

Attans

Jag har idag skadat mig något fruktansvärt och en del mindre vackra ord blev utropade när händelsen hände. Den hemska skadan skedde nere i jobbets tvättstuga. Under diskbänken vi har där finns ett skåp med en plåtdörr. Dörren stod på vid gavel så jag stängde den..trodde jag.. en sekund senare när jag skulle gå ifrån bänken hade dörren glidit upp igen och jag kommer i full fart och får dörrkanten mitt i jumsken. Satan säger jag bara. Ett litet nätt blåmärke finns nog där imorgon.

Har haft tre handlingar idag. Sista gubben jag skulle handla åt frågade jag om jag skulle till konsum eller ica. Som tur var fick jag välja själv och slapp där med en tredje tur på konsum. Personalen kollar lite frågande på en när man kommer för tredje eller ibland fjärde gången samma dag och handlar.

Jag har fått tillbaka min plattång idag! Jag har ju varrit allt för lat för att hämta den själv :) Glömde den hos Anton den 27 september... Fan va lat jag är :P Men i alla fall.. nu har Anton gett den till shibby och jag har hämtat den hos honom idag :D Precis lagom till festen hos micco på lördag..Men eftersom det är 80-tals tema som gäller så blir det nog inte plattat hår ändå..

Lägger ut lite bilder från festen hos Anton, nu när den ändå är på tal! Och som ni ser så har jag uppsatt hår ( alltså var det inte ens jag som använde plattången!)

   


/Fisen


Wressle

Vakna upp brevid dig är det bästa som finns! Jag älsklar dig <3

Större huvud tack

Ett större huvud tack?

Soffbloggning


Bilden skulle väl egentligen ha tagits innan vi högg in på pizzan men, det här är ju bättre än ingenting :) Daniel och jag har myskväll i soffan. Han är sjuk :( jag har fått se på Let's dance :)



I Boxholms behandlar vi inte alla pensionärer lika.. Utan pensionärer i Boxholms kommun får betala 10 kr mindre för sin mat, tillskillnad från pensionärer från andra kommuner.. Här vill vi minsann inte ha in nytt folk! eller? Vad är grejen med det här?



/Fisen


Fredagsmys

Liggger hemma i älsklingens soffa :) Ikväll blir det hemmagjord pizza! en favorit i Wressle-Nilsson förhållandet.. Det ska bli så gott!!

/Fia

"Tänk att vad fan jag än gör, så blir det bra"

ÅÅ underbara man! Per Morberg! Svetten rinner, han knuffar på sin kameraman och svär hej vilt! jag älskar't!
Igår skulle han pudra kokain på chokladpuddingen...

Vi har en jätteliten söt tant på jobbet.. så söt att det är väldigt synd att jag inte kan lägga ut en bild på henne.. men den här lilla tanten är i alla fall runt 1.55 kanske (svårt att säga eftersom hon sällan står upp), hon har 36 i skor, hon bär allid slöja och har inte en enda tand så hela munnen är ihopsjunken. Hon ser ut att vara tagen direkt från en liten gata i Grekland. Hon är väldigt gammal och kan inte göra sig förstådd på varken svenska eller sitt eget språk, men varje gång man kommer till henne så pussar hon på ens hand. Pussar, pussar och åter pussar. Hon är så söt!


Igår ringde blodcentralen och meddelande att jag tyvärr inte kunde bli blodgivare p.g.a. mitt låga HB-värde. Attans skit, men man kan ju inte mer än försöka...


Igår tog jag med mig korre till optikern och valde ut tre par nya glasögon :) Två vanliga och ett par slipade solglasögon som jag ska ha när jag susar ner för backarna i Trysil :D
Bilder kommer om ca tre veckor..
Ett par av dom jag har beställt är likadana som dom bågarna jag har nu, men knallröda :D

Hade ju gärna velat ha ett par större svarta bågar men har tyvärr lite för litet ansikte för det.. får trösta mig med att min favvo Moberg har såna!


Daniel gick och köpte en ny tv häromdagen.. Jag hade inte en aning om det och när jag sedan kliver ín i hans vardagsrum så slänger jag ett öga på en ny 46" plattv som står där den gamla gråa tjocktvn brukade stå och märker ingenting.. Daniel börjar att skratta åt mig och när jag sedan vänder mig om en gång till så ramlar poletten ner.. ibland blir jag rädd för mig själv.
Jag har ett annat problem som har dykt upp.. jag har på senaste tiden lyckas klämma ena foten i bildörren  väldigt många gånger. Jag antar att jag är så ivrig på att få igen dörren att foten inte hänger med och satan(!!)  vad ont det gör!

Fredag idag! Har inte sett Daniel på några dagar nu, så idag bär det av dit :) Så helgen blir nog mysig!

Och du Korre, när blir det Yoga? jag är laddad! :D


/Fisen


Tråkigt

Usch och fy vilken tråkig dag.. börja jobba kvart i två är helt värdelöst, hela dagen blir bara en lång väntan på att man ska gå till jobbet.

Snart är det dags att åka till Trysil! Äntligen! Ska bli jättekul att åka bort ett tag! :)

Imorgon ska jag till optikern och försöka hitta några nya snygga brillor!



Trysil!! :D

/Fia

RSS 2.0