Kvällsfika

Victor har köpt små Ben&Jerrys glassar till mig. Helt livsfarliga! Perfekt att plocka fram på kvällskvisten.

Bonde söker fru på tv men den riktiga höjdaren börjar ju klockan 21.00, dessertmästarna!

Victor jobbar dagtid den här veckan och är hemifrån mellan 07.00-17.30 Idag har lillsorken varit hos sin mormor på förmiddagen och i måndags var han hos sin farmor. Han börjar sakta men säkert sova bättre på nätterna men i måndagsmorse så var jag verkligen helt slut. Trodde jag skulle bli sjuk med världens huvudvärk och ont i hela kroppen. Det var nog bara sömnbrist för nu, efter två förmiddagar med lite barnpassningshjälp mår jag mycket bättre!
Vi har en ny höjdare här hemma, som kanske inte bidrar så mycket till inredningen 😝 men som uppskattas väldigt mycket av Frank! En gåstol! Giraffen är helt klart favoriten, den hånglar han friskt med!

Imorgon ska vi till mamma en sväng på förmiddagen och sen ska vi ut och gå med Mia och Anton!

Jag är väl en aning partisk men jag tror faktiskt att det här är VÄRLDENS SÖTASTE UNGE!!
Nu glass!!
Godnatt!


Framsteg

Han somnade i sängen, själv! Fantastiskt! Det här är lika stort som om han skulle lärt sig gå! Nu hoppas vi att det inte bara var en engångsföreteelse utan att det vänder. Han vaknar ju en gång en timmen VARJE natt. Ibland kan han sova två timmar men det händer inte särskilt ofta.. Jag hoppas att det här kan bidra till att han inte vaknar lika ofta eller att han kan somna om på egen hand.
Det återstå att se! Hans mor skulle iallafall må bra av att för första gången på ett halvår sova mer än två timmar i sträck! 😲💤
Nu ikväll har jag varit i Boxholm och gått en sväng med Mia och sen ätit mat hos mamma och Påhl tillsammans med Martin och Jossan.

Världens bästa mormor! Jag undrar vem av dom som har roligast?

Imorgon är det lördag, det betyder kryss! 👍🏼
Godnatt!


Nattning

Sitter i Franks rum och väntar på att han ska somna. Försöker mig på en ny grej med att han ska somna själv i sängen. Det går sådär.. Han ligger och låter som en uggla, hans nya grej. Ooooo, oooo, oooo.

Igår tog vi oss en liten tripp till Vadstena. Vi tog en förmiddagsfika och bara myste! Det är en liten tradition vi har med en Vadstenafika ute i septembersolen. Inte alls dumt faktiskt och i år var vi ju dessutom en till 👍🏼 å han var på toppenhumör och myste i vagnen

Idag har jag sett den, nya Bridget Jones! Korre och jag åt lunch på gula huset och såg filmen 14.45, nästan ensamma ☺️
Betyget blir: GALET bra!! Ett riktigt lyckopiller 😂

Imorgon är det jobb för Victor och Frank och jag ska på middag på Tallåsvägen!


Uppdatering

Dagarna bara springer förbi! Hinner liksom inte med!
Ullaredstrippen gick fin fint! Frank sov 2 timmar av bilresan ner, resterande tid tittade han på bamse 👍🏼 inne på gekås satt han i sin bilstol och lekte med grisen / sov / hängde på pappas arm. Grät inget på hela dagen förutom ett litet utbrott i bilen, påväg hem, ca en timme hemifrån. Men då blev det ett glasstopp så det gjorde inget ☺️👍🏼

Busunge!!

Ja, vad har hänt sen sist då?
Det blev en torsdagstårta till farmors besök sen. Ullared på fredagen, kräftskiva på lördagen, hämtmat med mamma och Påhl på söndagen igår och idag har Victor jobbat så då har Frank och jag mest hängt här hemma.

Lördagsbad med mamma var skoj!
Snart blir det en tur till simhallen!

Lillsorken växer för fort! Här är han 19 dagar gammal. Nu är det 14 dagar kvar till halvårsdagen!

Pluttfisen!
Nu är det Ett jobb för Berg!
Sen ska jag sova, ensam i våran nya 210 (!) cm breda säng!
(Men jag får nog sällskap av lillsorken framåt småtimmarna när han har tröttnat på att sova i sitt rum!)
Godnatt!


Dessertmästarna

En förmiddag med mamsen, en eftermiddag med svärföräldrarna och en kväll ensam med lillsorken. Japp, det var min dag!

Nu ligger jag i sängen och tittar på ett riktigt favoritprogram, dessertmästarna. Dom gör pannkakstårta vilket givetvis har gjort att jag ligger här och är sjukt sugen på pannkakor.
Imorgon kommer farmor en sväng så då kan jag baka något gott! (Jag som har slutat med fikabröd 🙈 ). Det här programmet bidrar till sjukt dålig karaktär. Det svävar gräddtårtor, äpplemuffins och chokladkakor framför ögonen på mig! När farmor kommer får man göra undantag!
På fredag är det Ullaredsdags! Jag hoppas att jag och mitt bäcken är i toppform! Efter att ha varit bra i flera månader så har ju värken i bäckenet kommit tillbaka, tillsammans med värk i en hand och en handled. Tröttsamt är bara förnamnet. Så kan det va!
Sovdags!


Grattis världens finaste fralla!

Hur gick det här till? Våran älskade Clint fyller 5 år idag! Med tanke på vad han gjorde i lördags när han var själv hemma kan man tro att han fortfarande är valp 😡

Franks polisbok i aningen mindre bitar än när vi åkte hemifrån. Bulldoggen verkar inte särskilt ångerfull!

Men han är ju bra fin så han blir förlåten för det mesta ❤️

Victor jobbar idag också. Han är mer på Brandstationen än hemma just nu känns det som! Men Clint, Frank och jag åkte till mormor och morfar i morse och blev kvar till lunch!
Frank var så himla arg när vi åkte ur Mjölby och spegeln som vi har bak hos honom stod snett så jag såg honom inte. Han är ju fortfarande lite arg ibland när han åker själv där bak så jag tänkte inte mer på det och halvvägs till Boxholm somnade han. När vi kom fram förstod jag varför han hade varit så arg! 😂

Stackarn! Mössan hade visst glidit ner lite!

Tittade på gamla kort hos mormor och morfar!
Här är jag och Martin, nybadade och glada!

Nu är det snart läggdags här hemma. Frank sover fruktansvärt dåligt, både på dagarna och nätterna ( men är förvånansvärt glad ändå! ) men natten till idag var lite bättre så jag håller tummarna för att det är påväg att vända igen!

Godnatt godnatt!


SeptemberLördag

Min höst? Vart är min höst?
25 grader och sol.. Kan man inte spara dom här soldagarna och plocka fram nästa år runt midsommar?

I tisdags vaccinerades ju Frank som sagt och tyvärr så fick han feber den här gången.

Det bästa när man är sjuk är att få bli buren av pappa ❤️

Från att ha tokhatat vagnen så har det nu blivit det bästa sättet att få Frank att somna. I torsdags hittade jag en ny favoritrunda på 1 timme.

Jag är så glad att han äntligen tycker om att åka vagn! Att kunna plugga in hörlurarna och gå ut och gå! Guld värt!!

Idag har vi löst melodikryss hos farmor och farfar på förmiddagen, Victor jobbar så jag har ätit en riktig gourmetlunch i form av ost&broccoli-soppa!
Nu på eftermiddagen har vi hängt lite i trädgården och myst i soffan. Lite senare ska vi knalla bort till Per och Karina där jag tror det blir lite kvällsmat 😊


Dagarna springer iväg

Våran lediga helg gick fort! Och trevlig var den!!
Fredagkvällen spenderades i Bostället med Korre, Nanne och Emma. Pizza, kräftfiske (herrarna) och vindrickande (damerna).
Lördag, melodikryss som vanligt och på kvällen mat och sällskapsspel på Fogdegatan.
Söndag, lunch och fika hos mamma och Påhla.

Helgen i bilder :
Fredag

Lördag

Söndag

Idag har vi varit på BVC och Frank har fått två vaccinationssprutor. Han var så duktig idag också, grät bara precis när hon stack honom.
Nu är vi precis hemkomna från en kvällspromenad och lillsorken har lite feber men ligger ute i vagnen och sover gott.

En nyvaccinerad plutt och en stolt mamma.

Familjemys i soffan blir man alltid piggare av!

Nu är det landskamp och sen läggdags!


Vilken tv-kväll!

Först Ernst och sen Per!
Succé!

Victor jobbar idag och jag har varit på Vårdcentralen och lämnat en hel drös med blodprover så får vi se vad dom kommer fram till. Det stod mellan att träffa en reumatolog eller röntga ryggen, beroende på vad blodproverna visar. Jaja, vi får se!
Trots 30 minuter i väntrummet så var lillsorken glad!

Nu ikväll så har Frank och jag varit hos Per och Karina och ätit kvällsmat! Fredrik och Emma var också där så det blev en riktigt mysig kväll med god mat! 👍🏼

Imorgonbitti kommer Victor hem och då är det ledig helg för första gången på fem veckor!
Godnatt från Brunnsviksgatan!


RSS 2.0