Oktobers sista dag

Här kommer bilder på mitt nya, förbättrade badrum!

FÖRE

EFTER




Har även spenderat min söndagkväll med att baka lite gott fikabröd till mina trevliga kollegor på Apollo. Kexchokladpaj och äpple- och kanelmuffins.
Nyss hemkommen ifrån O´Learys där jag, tillsammans med Daniel och hans föräldrar, tryckt i mig en alldeles för stor hamburgare.
Har förövrigt haft en kanonhelg på Radisson! I dag har jag fått jobba med en underbar kollega, vilket gör arbetsdagen ännu roligare!
Nu ska vi avsluta kvällen med en skräckis som Daniel har varit och hyrt. Han har även köpt godis och hallonsoda till mig. Han vet vad jag vill ha efter en lååång arbetsvecka.
Det var oktober det! Hej svejs!

Heja livet!

Jag är så produktiv så jag vet inte vart jag ska ta vägen! På söndagkväll kommer bildbevis på allt jag har lyckats fixa till den här helgen :)

 

Klockan tre börjar jag mitt monsterdygn på radisson, som består av 16 timmar jobb och lyxiga NIO timmar sömn tack vara att vi ställer tillbaka en klockan en timme i natt. Känns väldigt bra, om det är något dygn som skulle behöva 25 timmar så är det det här :)

 

 


stora problem

Jag har bränt mig! Det är inte på grönkålsoppa den här gången utan nykokt te! Jag har heller inte bränt mig på kroppen den här gången utan på tungan men SATAN vad ont jag har. Brände mig på lunchen idag och det svider fortfarande något fruktansvärt! Det är fullt med små blåsor över hela tungan :( Vad ska jag göra?

Gjorde dock en ganska rolig tabbe förut som är så typiskt mig. Jag frågade min kära mor vad jag skulle göra åt tungan och hon svarade att jag skulle smeta på min munblåssalva. Jag har ofta blåsor i munnen och den här bedövar och läker dem väldigt fort. Bra idé tyckte jag och traskade in i badrummet och plockar fram den lilla tuben och smetar på. Det sved och stack jättemycket och smakade väldigt konstigt. När jag hade låtit den torka in så lägger jag tillbaka tuben i skåpet och upptäcker då att det är min SOS finnkräm, som torkar ut finnar, som jag har smetat på tungan. Toppen!

 

Åtta dagar kvar till helg! Heja heja!!

 


sovdags

Vi har en fjärrkontroll till tvn i sovrummen, vilken befrielse! Nu kan vi äntligen byta kanal, sänka/ höja UTAN ATT GÅ FRAM! Fantastiskt! Ni kanske inte tycker att det här är en stor grej men det tycker jag! Tänk er att ni precis håller på att somna men ljudet är på tok för högt på. Att man nu kan stänga av utan att lämna sängen är ju guld värt! :D Jag är lycklig över min fjärrkontroll!

Jag hade tänkt att jag skulle sova lite skapligt idag och satte därför på svt24 för att ligga och slötitta på urtrista go'kväll. Problemet var bara att dem bakade bullar vilket gjorde att jag blev mer klarvaken än vad jag har varit på hela dagen! Lärde mig massa nya bra knep så nu måste jag baka bullar på söndag efter jobbet.

 

Jag drömde att Daniel tvingade mig till att svälja ett örhänge i natt. Undra vad drömtydarna kan säga om det? :P

 


Motivation

Nu har jag bestämt mig. Trots brist på motivation så ska jag köpa ett träningskort på friskis och svettis, nu när jag har fått reda på att man kan köpa 3 månaders kort. 500 kronor kostar det, det vill säga tillräckligt dyrt för att jag ska få ångest om jag inte använder det men inte så dyrt att jag måste springa där varje dag i veckan för att utnyttja det :) Perfekt med andra ord!

 

Ännu en dag i Apollos sälj/servicetelefon. Snurrigt värre :P

 

Imorgon är det morfars födelsedags! Dessutom är det kundkväll på hemköp! Lösviktsgodis för 29.90 kg! Nu när jag ska börja träna kan jag ju behöva lite godis för att orka med, eller funkar det inte så?

 

Min gulliga farmor var inne på Apollo idag med kroppkakor åt mig och det uppskattades stort! Tack snälla farmor!

 


Söndagkväll

Helgen är över och jag är nog mer sliten än vad jag var i fredags efter jobbveckan.

 

Jag hade ytterligare en superkväll igår med Micco Robban och Ricki.

 

Idag har jag sovit hela dagen, med undan tag för ett par timmar Beverly Hills.

 

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på antingen vid din sida eller beck, skarptläge.. det är det som tvutbudet bjuder på ikväll. Har en känsla av att jag kommer att tröttna på beck lagom till nyheterna men det är frågan för om jag är upplagd för att ligga och böla till cancersjuka Susan Sarandon. Ett plus är ju dock att Julia Robert är med, love her!! Å andra sida så är ju Mikael Persbrandt med i Beck, love him!!!

 

Vi får se, jag har fortfarande sju minuter på mig att bestämma :)

 

Hoppas att vecka 43 blir en bra vecka trots 7 arbetsdagar, det vill säga 56 arbetstimmar. Jippi!

 


Underbara helg!

En vecka är avklarad på Apollo och det är jättekul! I går fick jag sitta min första dag i telefonen!

 

Igår kväll hade jag mina underbar tjejkompisar här på en välbehövlig tjejmiddag. Vin, mat och massa minnen och skratt. NI ÄR UNDERBARA! Kvällen bjöd även på en tur på Pitcher blacks dansgolv, jag måste säga att det är bästa stället i stan!

 

Idag myser jag med min man. Utanför spelar dem afrotrummor så jag tror jag blir knäpp snart, Daniel dansar till dem så det är ju i och för sig ganska underhållande. Hittade äntligen ett par skor som jag ville ha i torsdags, givetivs var det sista paret i min storlek traisiga. Kanske ska ut på stan en sväng idag med och se om jag hittar något av intresse.

 

Måste göra färdigt båtuppgiften idag eller imorgon också. En mycket tråkig uppgift som framkallar ångest.

 

När jag skulle hämta ut min jacka igår så slog det mig att jag inte hade tagit emot något lapp. För att då få ut jacka så fick jag beskriva den, var på hon i garderoben frågar vad jag har i fickorna. En kastanj!  Ibland är det bra att vara lite udda :)

Trevlig lördag!!

 

 


lunchrast

Vad är värre än att jobba 12 dagar i rad? Jobba 19 dagar i rad! Återigen fin planering från min sida.. NOT!!

 

Apollo är i alla fall kanon! :)

 


Sista dagen på vecka 41

Helgens bravader är slut. Det känns väldigt skönt. Jag har varit på en riktigt trevlig inflyttningsfest hos ett par kompisar. Firat min lilla mormor som fyllt 70 år. Jag har även blivit erbjuden ett heltidsjobb och tackat nej, dumt! Idag har jag sovit i soffan med min fina kille!

 

Det var helgen i korta drag, imorgon bär det av mot Apollo klockan nio. Inte laddad alls men förhoppningsvis kanske det blir ändring på det i slutet av veckan.

 

Jag har haft ett litet projekt här hemma idag mellan tupplurarna och Beverly Hills. Det här är resultatet:

 

För alla er som inte förstår så har jag gjort om mina badrumstavlor. Dem är nu inslagna i utländslitteratur :)


John Cleese

Jag har haft en riktigt trevlig kväll med mina kollegor! Mat och dryck på Radisson och sedan en föreställning med en underbart rolig brittisk herre.

 

Något som känns SKITBRA är att Petter ska jobba imorgon natt också, TACK! Jag är så tacksam att jag inte behöver jobba natten imorgon, jag är så trött!

 

Nu blir det sängen, på direkten!


ångest

Livet känns plötsligt väldigt jobbigt.

Jag har en förmåga, som alla som känner mig vet, att jag har vääälidigt svårt att säga nej. Så min helg ser ut följande;

 

Fredag: Skolan och John Cleeseföreställning med jobbet

Lördag: 70årskalas, inflyttningsfest och nattjobb på Radisson

Söndag: Slutar jobba klockan 07.00 och då ska jag stupa i säng och sova ända tills jag måste gå till nya praktikplatsen på måndagmorgon.

 

Why Fia? WHY????


Lugn och fin

Nu har jag återigen fått, eller det är fel ord.. jag har skaffat mig några extra timmar här idag (hoppade över ett rollspel, Fia kan bara vara Fia och ingen annan.. sorry Pernilla!)

Så nu, innan kosan styrs mot Boxholm och firande av lilla mormor, ligger jag i soffan och äter muffins och kollar på film. Eftersom jag jobbade igår när jag hade min planerade filmeftermiddag så tycker jag (och det är ju jag som bestämmer!!) att jag är värd lite lugn och ro.

 

 


Två fina män

Förutom min egna underbara man så skulle jag påstå att följande två män vet hur man bör vara.

Underbara helt enkelt!

Louis Theroux


Per Morberg

Ny kokbok dessutom! Jagar och lagar, vilket klockrent namn!

Imorgon väntar en hemsk dag i skolan. 

Godnatt


Inget filmmys

Det blev inget filmmys.. jag ska gå och jobba istället! Men det gör inte så mycket för det är rooooligt att jobba på Radisson!

 

Av med morgonrocken (ja jag vet, man borde inte gå runt i morgonrock klockan halv fyra på eftermiddagen) och på med sminket, skjortan och klackarna!

 

Här är min smarriga yoghurtglass med hallon och blåbär som jag gjorde igår. En riktig höjdare faktiskt :)

 


Äppelmuffins

Leila och jag bakar muffins med äpple och kanel

Och nu avnjuter jag dom ihop med en kopp te och Hem till gården

 


en ny solig dag!

Mina härliga klasskompisar har gett mig ytterligare en ledig dag :) Eftersom jag var så duktig igår så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag?

 

En promenad blir det i alla och sen blir det nog en liten kaka i köket :) Eftersom jag har städat hela lägenheten kanske man kan städa källarförådet? hmm..

 

Ett annat alternativ kan ju vara att gå och hyra några filmer och njuta av den här lediga dagen. Nästa vecka börjar praktiken och då blir det Apollo 9-18 och sen jobb på Radisson utöver det.

 

Film blir det!

 


Färdig

Allt på listan är avklarat :) Givande dag!!

 

Har precis intagit en underbar måltid, lagad av Daniel! Vi har även avverkat två avsnitt av Beverly Hills.

 

Nu har jag lagt mig till rätta i sängen och ska kolla på rederiet.

 

Här är mitt nya fina duschdraperi. Expediten i affären frågade om jag inte ville ha ljus till min duk. Japp, det är en duk :)

Nästa steg är att göra sig av med det blåa hemska kaklet.

 

God natt!


kaffepaus

Jag är så duktig och dagens planering rullar på :)

 

Nu kaffepaus och sen mot IKEA med Micco och Robert!

 

 


Jag har en plan för dagen

Min man har redan pyst till jobbet och jag hamnade här. MEN här ska jag inte sitta länge för jag har nämligen en plan för dagen :)

Upptäcke precis att jag sitter och harvar med Internet Explorer, varför göra jag det när Opera är så mycket smidigare? Inte vaken än kanske..

Eftersom jag har blivit van att jobba måndagmornar så känns det som jag har "fått" lite extratid här idag som jag måste göra något med.

Uppgift ett är att göra klart Costa Cruises. Det ska inte vara klart för ens på fredag men övriga kvällar i veckan bjuder inte på någon ledig tid.

Uppgift två är att lära mig alla länder och huvudstäder i Afrika. (Länderna lärde jag mig faktiskt igår men gjorde tabben att lära mig dem engelska namnen när provet är på svenska, tror dock inte att det skiljer så mycket).

Uppgift tre är att panta alla satans flaskor som vi har lyckats att samla på oss här hemma.

Uppgift fyra ska jag göra som en liten uppskattning till mig själv att jag gick och pantade alla satans flaskor(panta flaskor är utan tvekan det VÄRSTA jag vet), för att komma till saken så ska jag göra yoghurtglass.

Uppgift fyra blir att åka till IKEA och inhandla dem sista grejerna till badrummet.

Uppgift fem, the grand finale, städa badrummet :)


Så där, som ni ser så är det bästa att jag börjar om jag ska hinna med allt detta. Då drar vi på lite Fiamusik när den långe inte är hemma :) Hmm hääääärlig är jooorden!!!


(som ni alla vet så blir det en paus i arbetandet mellan 12 och 13. Japp, Hem till gården!)



Härliga höst!!

 

Livet rullar på och det känns härligt!

Jag slänger mina pengar omkring mig för tillfället och njuter av det! Bilder kommer på alla mina härliga inköp :)

 

Köket har fått sig en omgång idag, det var roligt :) Gjorde rent spisen och ugnen, vilket behövdes!

 

Sytt lite gardiner i helgen också och ett duschdraperi :) Lördagen spenderades hemma i Boxholm med kusin och farmor. Härligt vad man hinner med mycket när man inte har en massa inplanerade ställen man ska befinna sig på.

 

Imorgon ska jag till IKEA och slänga lite pengar där också :)

 

Förövrigt kan jag informera er alla om att det finns väldigt många länder i Afrika!


Hmm?

Fick ett mycket märkligt brev med posten idag

Jag som hatar allt vad spel heter.. Jag köper ju inte ens trisslotter!

Jag har aldrig haft ett sånt här kort :P

 


Friday on Ikea

Väldigt kort dag i skolan idag, vilket jag inte tackar nej till :) Speciellt inte på en fredag!

 

När jag kom hem så sprang jag (läs lunkade) runt på stan och sen åkte jag även en sväng till IKEA. Jag hittade ingenting som jag skulle ha! Som tur va så hittade jag lite annat roligt istället.

Nu har jag stökat runt lite här hemma och landat i soffan.

 

Nu till kvällens fråga, vart håller min sambo hus? Inget fedagsmys för ens han har kommit hem!


Karamello

Daniel vill gå till Karamello för lite torsdagslyx.. det är inte var dag min sambo föreslår detta utan godisbiten brukar komma från mig :) Jag sitter därför här nu och funderar ut en bra anledning varför jag ska få unna mig lite godis denna torsdagkväll. En anledning måste man ju ha, eller?

Jag har ju i och för sig presterat väldigt bra i skolan den senaste tiden trots att jag även har jobbat! Ja menar jag fick ju VG på den satans bussuppgiften, nästan full pott på både packereselagenprovet och på Amadeusprovet. Destinationen är helt färdig trots att den inte ska vara inne för ens på tisdag och imorgon kommer jag att skriva full pott på namngeografin. Är inte det en anledning nog så kommer jag aldrig ha en anledning att få äta godis!

 

Punkt slut. Mot Karamello!!

 


REGN!

Det bara kliar i fingrarna på mig när det regnar! Jag vill baka, sy, städa eller gå in i ett köpcentrum och shoppa loss! Undra varför det är så?

 

Vad jag egentligen borde göra är att plugga. Jag borde definitivt göra det nu medans Daniel är på jobbet.. När han kommer hem så finns det så mycket annat roligt man kan göra :)

 

Har skickat in SJ sammanfattningen, lärt mig alla länder och huvudstäder i amerika och håller på med costa cruises arbetet. När det blir färdigt (eller rättare sagt, om det blir färdigt) ska jag göra ett tresidigt arbete om Kenya!

 

Jag fick mitt Amadeus resultat i dag också och trots att jag inte är heeelt nöjd så firade jag lite med godis :D

 

Tanken var att jag skulle ta en långpromenad när jag blev trött på allt pluggande men när jag tittar ut så är jag inte jättesugen. Det får vänta tills ikväll!

Kom just på att Hem till gården börjar nu! Wiiii! Jag är inte van att vara hemma så här dags :)

 


Den är tillbaka :D

Min blogg vill visa sig igen :D Det var error här förut idag.

 

Min enda lediga dag den här veckan är över men det har varit en kanondag. Den började klockan åtta med ett varv runt stångån. Jag älskar att gå ut tidiga helgmornar när hela stan fortfarande sover. Dagen fortsatte med beverly hills i soffan tillsammas med den långe.

Vid lunch möte vi upp den långes föräldrar på stan och drack lite vin. Fortsatte sedan till bowlinghallen där en tuff familjekamp utspelades. Dagen avslutades hemma hos Per och Marianne med jättegod mat, hockey och kortspel.

 

Nu är det dags att sova så jag är laddad för jobbet imorgon!

 


RSS 2.0