PANIK!

Jag behöver dela på mig! Jag har tusen saker att göra och så lite tid!! Dessutom verkar inte min bakfulla kropp vilja göra något över huvudtaget.

 

Imorgon så är det semeeeesterdaaaaags!! MALTA here I come!!

 

Innan morgondagen måste jag få ihop någon slags packning, sen ska jag även mysa med Micco och Emma ikväll!

 

 


Golf

Hemma efter en förmiddag på Vårdsbergs golfklubb. Har gått en runda med Per, Marianne och Eva. Skramlade ihop 14 poäng trots att det gick väldigt dåligt första halvan så jag är nöjd! tre stycken trepoängare! :D

 

Resten av veckans schema är fullsmockat av jobb och alkoholdrickande så Maltapackningen får jag nog fixa med ikväll om jag inte vill gå upp i ottan på söndagmorgon innan vi åker.

Tänkte att jag skulle pinna iväg till Clas Olsson, denna underbara butik som har allt en människa kan behöva. Idag är det klädnypor som jag behöver.

 

Kände att det var en riktigt tabbe av mig att lägga mig här i sängen med datorn. När min kropp känner för att tuppa av så har jag inte så mycket att sätta emot.

 

Bäst att jag flyttar mig härifrån innan det är för sent!

 

 


Det är lungt!

Det var ingen som ringde till min mobil, tack för det mina vänner. Det gör inget, jag fick Linda att ringa till den och hittade den tillslut i garderoben. Om jag är så här virrig nu, hur kommer jag att vara när jag blir gammal??

 

Ensam hemma. Kollar på Sex and the city men efter det är det läggdags. Ska ut på en golfrunda med mina svärföräldrar imorgon förmiddag.

 

Nu är det frågan vad jag ska hämta för gott snacks i köket... Selleri eller chips? hmm...

 

 


mobil sökes

Min mobil är borta så den som läser det här, vänligen ring mig!

You know me

Top gun funkade en stund, sen blev det Sex and the city men efter det styrde jag mot på köket.

Resultatet blev lite pollymuffins =)

 

God natt!!


Energispara

Varför kan man inte spara sin överskottsenergi och lägga i en burk? Jag är själv hemma och jag klättrar snart på väggarna. Jag har till och med pillat med mina blommor! Varför kan jag inte få plocka fram den här energin imorgonbitti när jag behöver den? När jag ligger där som ett lik och funderar på om det inte vore smidigare att gå under jorden än att gå upp ur sängen.

 

Jag gör ett försök att finna lite ro genom att inviga min nya lykta och kolla på top gun. Funkar inte det så kommer jag snart att befinna mig i köket i full färd med att baka muffins.. Eller en plåt kärleksmums kanske?

 

 


Farmor

Har spenderat eftermiddagen på stan med farmor. Hon hade med sig sin hemmagjorda jordgubbsaft, jordgubbsylt och kroppkakor till mig :D Lyx!!

 


En prins i New york

Har krypigt ner i sängen och hade tänkt att jag skulle sova men upptäckte precis att en riktig höjdarfilm började på tv nu.

 

Jag har morgonpasset imorgon och efter det kommer farmor till stan. Vi skulle shoppa ett par nya skor tror jag det va :) Sen blir det nog lite fika också. Jag har ju cheesecake så att det räcker till 20 personer.

 

Resten av veckan består jobb och lite packande. Det är ju semesterdags på söndag och helgen är redan fullbokad så då blir det inget packande. På fredag ska jag åka hem och festa med mina efterlängtade, tokiga Boxholmare (läs norrlänningar) och på lördag kommer Micco hem så det blir det nog lite vin och skitsnack innan jag åker.

 

 

Dagen idag har bestått av städning, tvättstuga, filmmys och hämtmat. Jag har varit nere på stan också och inhandlar en present till lillasyster som blir 14 år på tisdag.

 

 

 


Då var det lördag!

Lunch på stan med Micco avklarad. Vi var även och fixade naglarna så dom är fancy nu :)

 

 

Nästa steg denna dag kommer vara mot soffan där jag ska kolla på min hyrfilm (ja, jag HYR film!) Love happens.

 

 

När filmen är slut beräknar jag att min kära man är hemma från sin golfrunda och vi kan påbörja lördagsmyset!

 

 

Vill även skicka en hälsning till mina två musketörer: Ha det underbart på Gotland!!!!

 

 


Kvällsfundering

Slinta, slant.. sluntit?? Kan sluntit verkligen vara korrekt?

Vin!

Idag kommer särbo hem ifrån Frankrike och detta ska firas med vin på nån mysig uteservering. Jag är redo! Hon anländer med tåget snart :D

 

Wiiii! Vinfredag!!!

 

 


Mamma!

Vad gör man med för snälla mammor?


Cheesecake

Jag tar och gör en cheesecake tror jag.. Fika? :)

The man

Jag har hamnat i himlen. Sex avsnitt av vad blir det för mat visas just nu! Underbara söndagar!!

 

Jag älskar dig Per!


Lördagkväll

Jag sitter på balkongen och kollar på Rederiet. Det är hääääärligt!!!!

Jag har lånat Daniels dunderhörlurar som kostar mer än allt jag äger ihop! Dom här hörlurarna är framtiden! Jag hör inte ett smack runt omkring mig!

 


Hej och hå!

Jag är proppmätt!! Mannen och jag har varit nere på Texas long horn och ätit lite mat. Jag åt lammfilé och det kan ha varit den godaste köttbiten jag någonsin ätit!!

 

Igår hade jag en mysdag med min kusin :) Vi hade tänkt att bada och sola men vi nöjde oss med ett dopp och sen åkte vi in till stan igen och shoppade :) Jag har gjort några riktiga fynd nere på stan dom senaste dagarna!

Köpte ett halsband när jag var nere med Micco i onsdags och det är massor med gäster och kollegor som har sagt att det är så fint! Tack säger jag och ler, jag har nämligen bara betalat 18 kroner för det, rea gillar vi!!

 

Känner att jag inte skriver något av värde här idag så jag kan ju lika gärna sluta, vill bara tillägga  att JAG ÄLSKAR MITT JOBB! :D

 

 

Eftersom min partysärbo har dragit till Frankrike så kommer denna fredagkväll att bestå av mys med den långe i soffan, framför Twin Peaks...

 

Micco, hoppas du har det mysigt in France, see you friday night!

 

Go'kväll!

 


Bad!

Min underbar sambo, Micco, R och jag har varit och badat idag :D Det var såååå skönt! Mer bad! Jag är världens största badkruka men i den här värmen så badar till och med jag :)

 

Vi har haft värmerekord idag i Sverige, 35 C i Småland. Varmaste dagen sedan 1994 :)

 

Gårdagen var underbar den också. Smörgåstårta på R:s balkong, cider på uteservering och dans på Harrys.

På Harrys var det dock jävligt varmt och gubbarna raggade hej vilt men musiken och speciellt sällskapet gjorde kvällen till en KANONKVÄLL!

 

Nu ska jag hämta min T-shirt i frysen ;) hihi

 

 

 

 


Vilken underbar morgon :)

Gårdagens 30-årskalas gick fint :) Dock har jag både smöråstårta och marängtårta till tio personer i kylen. Vem tänkte jag på då om inte min lilla särbo? :) Så ikväll blir det tårt- och vinmys!

 

Måste säga att denna soliga lördagmorgon är helt fantastiskt underbar. Det tänkte jag fira med en kaffe på balkongen och kolla vad linköpingsborna har för sig idag :)

 

 

TREVLIG LÖRDAG GOTT FOLK!!

 


Va tusan!

Vad är nu detta om? Dom skjuter raketer utanför, mitt i sex and the city! Hur vågar dom?

 

Det låter dessutom som huset ska rasa.. Det vore trist

 

PS. Marängtårtan blev great!

 

 


Marängtårta, here we go!

Dags att dra på lite skön musik och styra kosan mot köket, här ska bakas!

Förhoppningsvis har jag en supergod 30-årstårta när jag kommer ut därifrån men, how knows??

 

 

 

 


Superlördag!

Det är lördag! Dock inte vilken lördag som helst, det är superlördag!

Jag är ledig, det är soligt, vi ska ut på sjön och sist men inte minst så väntar en sju dundrande grillfest hos särbo ikväll :)

 

 

En riktig SUPERLÖRDAG med andra ord!!!

 

 

Dags att dra på bikinin :D

 

 

 


RSS 2.0