Solstorm

Har precis kollat på Solstorm och måste säga att det var en riktig höjdare, även om det var en riktigt deppig film. Jag är om möjligt ännu mer emot det här med religion nu..den visste var den satt!

Klockan är kvart över elva, nu är frågan om Clint och jag ska gå och knyta oss eller om vi ska vänta en stund till och de om husse dyker upp snart..


Årets första glögg

Fredagsmyyyys på kungsvägen med glögg och pepparkakor. Victor ska iväg på jobbfest ikväll och Clint och jag ska till Boxholm.

I förmiddags var vi i Vadstena på julmarknad på slottet. Det var mycket mindre i år än bad det brukar vara men vi kom hem med lite slottsglögg i alla fall och den smakar riktigt gott!


Varför?

Varför blir det alltid så här? Klockan ringde 08.30 och nån liten tomte har stängt av den och nu tjugo över tio slår jag upp ögonlocken. Ibland skulle det vara bra med en morgonpigg hund då man kom upp men han ligger fortfarande och sover!

Nr, upp och hoppa, jag ska ju snart till farmor!


Julstök

Vår lediga onsdag har mestadels bestått av familjemys.
Jag har bakat lussekatter, vi har varit ute och lekt med Clint i snön, kollat på en Johan Falk film och nu på kvällen har vi bakat pepparkakor. Farmors engelska pepparkakor. Det enda godkända! Gör man inte sin egna pepoarkaksdeg så kan man lika gärna köpa färdiga pepparkakor.

Imorgon blir det mera bakning hos farmor! Trevlig kväll!


Lycka

Säga vad man vill men det här vädret är ren och skär lycka! Något som är ännu bättre är att jag lyckade till med en semesterdag till så jag är ledig från och med idag tills på måndag!

Victor har varit och handlat nybakat bröd som vi har smällt i oss och nu är det dags att börja baka!!!


Adventsfärdigt

Nu är det pyntat och klart inför advent. Lite tidigt kan jag tycka men idag hade jag ju tid.

Två advensljusstakar har jag pyntat ihop och stjärnor och stakar i alla fönster.

Har även hunnit med att göra en tavla till sovrummet som jag har velat göra länge och nu blev det en bra plats ledig.

Nu är det måndagsmys för hela slanten!


Måndagsfika

Jobbhelgen är slut och det är ledig måndag! Dessutom har jag tagit lite ledigt den här veckan så det blir bara jobb tis och ons. Så skönt ska det bli!

Imorse kom Victor hem från jobbet och hade på vägen köpt med sug nybakat bröd och bullar med sig hem. Vid halv tio kom mamma och lämnade lillprinsen som har sovit där i natt och passade på att stanna på en kopp.

Nu ska jag väcka min man som sover på soffan. Han har varit ute på larm i natt men nu ska vi åka till Linköping och uträtta lite ärenden så upp och hoppa!


Nytt på Kungsvägen!

Jag är så nöjd efter gårdagens slit, sovrummet blev jättebra! Och både Victor och jag har sovit gott i nya sängen. Den är mer än dubbelt så hög som den gamla så bäddningen gick som en fröjd imorse.

Nya (eller snarare väldigt gamla) skåpet är på plats också.
Nu ska det bara upp lite tavlor och grejer på hyllan i j skåpet och sen ska två sängbord inhandlas.

Vill ge min sambo en stor eloge för allt han gjorde igår. Vi monterade ner gamla sängen och åkte och slängde den, körde två möbler till Boxholm och hämtade nya sängen och skåpet. Efter det så byggde han en hylla till mig och satte upp den. Innan det här var han även med mig på loppisrunda. Han är helt enkelt bäst!

Här kommer lite bilder, min nya tvålpump som jag är lite kär i fick också vara med på bild.
Hyllan blev kanon! Kan miss Carter så kan vi!

Trevlig fredag!


Slitsam ledig torsdag

Idag har vi slutit jag och mannen. Speciellt Victor :) bilder kommer imorgon, nu ska jag bara luta mig tillbaka och kolla på finalen av hela Sverige bakar!

En smygbild kan ni få nedan. Victor med sågen i högsta hugg nere på bygglagret!


Ensam hemma framför äntligen hemma

Jobb, fika hos mormor och morfar, soffan, uppvaknande från "tuppluren" på soffan och där har ni mig nu. Typiskt att jag alltid ska somna när jag landar hemma. Nu är det dags för kvällsmat och eftersom Victor är på jobbet ikväll så blir maten lättast möjligen! Gröt på tub!
Men imorgon har vi lite mer tid att lägga på maten så då blir det Per Morberg-mat! Mer om det imorgon!!


19 november!

I förmiddags tittade mamma upp på en kopp kaffe och hade (dagen till ära) present med sig till mig :) Jag har nämligen namnsdag idag! Jag fick ljus och låda som ska omvandlas till en adventsljusstake. Den ska bara pyntas efter alla konstens regler först och om jag lyckas så slänger jag ut en bild sen! Om jag inte lyckas kanske jag också slänger ut en bild så ni kan få se hur man inte ska pynta en advensljusstake.
Fick även ett samtal av mormor som även hon heter Elisabet. Så grattis mamma, mormor och alla andra kvinnor och män som heter Elisabet! (Japp, 8 karlar finns det i Sverige som heter Elisabet!)
 
Idag har det varit en hängig dag. Det är något skit i kroppen som gör att jag är trött och går i slow motion. Men vad piggar upp mer än en 6-dagarsvecka på jobbet? Ja jag kan ialla fall inte komma på något! ;)
 
 
 

Bortskämd prins!

Jösses va trevligt det var igår! Aningen segt att gå upp idag bara..

Men vi har ändå varit ute på en liten tripp och handlat mat till hela familjen. Clints mat köper vi på sharpman och där passade vi på att även köpa godis, leksak och reflexväst. Clint var med in och fick agera provdocka till ett annat par som skulle köpa reflexhalsband till sin hund.

Nu fortsätter vi den här dagen i soffan!


Vad har jag druckit?

?


Fest i Helenas garderob!

Kan du ha dom här skorna?


När man mår som bäst

Hos Helena i Tallboda!


Välkommen underbara lördagmorgon!

Sådär, nu är det lördag och tjejkväll på planeringen! :D här hemma har dagen börjat i ett stillsamt tempo med bubbelbad och systembesök. Sen har den efterlängtade brandmannen kommit hem. Dock aningen mer sliten än när han åkte. Det tar på krafterna att dricka öl med grabbarna en hel dag och natt!

Till frukost blev det nybakta scones med boxholmsost. En given vinnare på lördagmorgon!

Nu ligger jag i sängen och väntar på att min mage ska ge upp! Den bråkar med mig och jag är inte på humör för detta idag! Så slutar den inte göra ont snart så svänger jag förbi akuten sen och gör en amputation! Leva utan mage kan väl inte vara så svårt?

Jag drar på en Eurodiscolåt så blir nog både magen och jag på bättre humör!


Fredagkväll

Victor är ute och svirar runt med brandmännen och Clint och jag har en filmkväll här hemma!

Vi har precis sett på järnladyn. Den var bra men jag trodde nog att den skulle vara lite mer "feel good"film men det var mer en "feel bad"film. Men som sagt, sevärd ändå!

Snart ska vi mig krypa i säng Clintan och jag!


Quiz

Victor och jag sitter hemma och spelad frågesport mot varandra. Den här appen var skitskoj! :D

Vi har precis ätit lite hämtmat här hemma och ny väntar jag på att hela Sverige bakar ska börja! Veckans höjdpunkt! imorgon är det ledig helg och just nu har jag världens mysig fralla som ligger och snarkar i mitt knä. Betyget just nu, tio av tio!
Trevlig kväll!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/768175/images/2012/pic_50a53ff09606ee20edfefe5a.jpg" class="image">


Laddar

 
3 dygn kvar, sen är det dags! Tjejerna och jag ska roa oss! :D Jag är så taggad och längtar till lördag!! Micco, Korre och jag ska hem till Helena och dricka drycker. Sen ska vi ut och dansa på borden! (Eller på golvet, beroende på mängden dryck)
 
Här kommer lite fina bilder på mig och mina stjärnor! Bilderna är tagna från tre olika kvällar vi sent kommer att glömma! :D Ska bli roligt att gå ut med alla tre samtidigt och sen hoppas vi på att Helenas granne Elin vill hänga med också! Superb!
 
Helena och jag hemma hos henne och Ronnie i gamla lägenheten på kneckgatan(?)
Vi är precis lika lyckliga som vi ser ut! :D
 
 
Särbo och jag tar ett litet "vil" på vägen till Harrys, sommaren -10. Den snygga (lätt röda) brännan fixade vi när vi åkte wakeboard på Roxen tidigare samma dag.
 
 
Korre och jag hemma hos mamma, där efter följde förfest hos Malin Hallin och utgång på Platens Bar!
 
 
Som en liten uppföljare av den här bilden så tänkte jag bjuda på en liten bildserie från samma kväll där min lilla kusin ska göra en "Sundgren" vilket betyder att man ska hälla i sig en cider rakt upp och ner men hjälp av ett sugrör som lufthål:) Och som notis här då så är det inte Helena Sundgren vi pratar om men hon kanske kan lära oss några nya partytrick på lördag! :D
 
Bild 1: Att täcka partyoutfiten är viktigt!
 
Som ni ser så gick det inte riktigt som hon hade tänkt att det skulle gå..
 
Vilket ger oss den här slutbilden:
 
 
Hihi, tack för att du bidrar till bloggmatrialet Korre! ;) Puuss på're!
 
 
 
 

Utslag och nyinköp

Mina satans utslag ger sig inte! Nu har jag, efter mammas order, smörjt mig i varenda veck med olika krämer som jag använder. Hittills har det inte hänt något där men i ansiktet kliar det jäklar i mig! På kvällarna sitter jag med en isklamp på utslagen för att jag inte ska klia sönder mig. Har nu börjat skriva upp allt vad jag stoppar i mig, vilket troligtvis skulle vara väldigt intressant läsning för en dietist! :P


På eftermiddagen här har jag legat helt utslagen i soffan med huvudvärk och illamående. Kul ledig dag! Hoppas jag mår bättre imorgon för jag hatar att jobba när man inte kan ge järnet.

Något som piggar upp är våran nya kudde som jag har jagat runt efter länge. Söt va? ;)


Hörredu min fina man!

Är inte den här jobbhelgen slut snart så jag får åka hem och kramas! Jag saknar min Viiiiirrre!!


Hmm?

Undra om jag har lite för bred östgötska när jag presenterar mig i telefon. Jag kanske säger Feja snarare än Fia.

Vissa verkar tycka det då dom har pratat med "Freja" i receptionen :P


Sovmorgon

Efter lite ändringar i schemat så blev det sovmorgon idag istället och vändpass ikväll. Men Clint är nöjd över att matte är hemma på morgonen, min lilla sömntuta!

Just nu ligger vi i soffan och äter frukost framför skilda världar. Clint har intagit sin favoritplats och sover PÅ mig.


Att jag inte har tänkt på det!

Jag som har letat i alla familjemedlemmars hushåll efter tomflaskor till min lampa ( bild på skapelsen kommer när den är klar.. Om den blir klar) har inte ens tänkt på att jag faktiskt jobbar i samma hus som en bar! Så tack Storan för tomflaskorna, jag tog så många jag orkar bära hem! :)


Hej Tomten, det var Fia här..

..jag tänkte göra det lite smidigt för dig i år, nämligen låta dig köpa mina klappar online. Alla nedan finner du på ellos.se. Tack på förhand!
 
 

Fredag!

Började dagen med att fika med mamma, Anna och Korre på Ahlbackens trädgårdsskafferi. Sen blev det promenad, matlagning och nu är jag på jobbet. Men vi ni vad jag har missat?? Per Morberg! Katastrof!


Kuddar

Kunde inte hålla mig riktigt från pyssladet ikväll heller. Ett udda lakarn har blivit två kuddar men dom blev inte riktigt som jag tänkt mig så jag sydde fast lite knappar och då blev det bättre!

Nu har vi smält i oss en ost och skinkpaj som kan vara det absolut godaste som finns! Det slår både pizza och lasagne! ( tog jag i nu kanske..) supergott!

En halvtimme kvar till Hela sverige bakar!!


Boxholm

Har varit och ätit lunch hos mormor och morfar idag, gott som vanligt!
Var även inne på Malmgatan en snabbis för att hå igenom lite grejer eftersom min mor så småningom ska sälja huset.

Hittade en hel del som fick följa med hem, bland annat min fina te kopp med tillhörande kanna! Jag hade till och med glömt bort den så länge sedan är det jag såg den sist. En julklapp från morbror Jison!

Nu ligger vi i soffan och kollar på sökarna och njuter av att vars lediga!


Nu du Korre!

Sammanlagt 12 timmar senare så är det klart! Mitt lapptäcke!

Nya överkastet från Ellos och kuddarna är på plats men det saknas lite kuddar fortfarande.

Sen kommer det inom kort en ny säng och ett vitt klädskåp istället för Ikeabyrån, som inte syns på bilden. Och vips så var det bortglömda sovrummet i ordning! Återkommer med bilder när dom nya möblerna är på plats!

Här kommer lite före och efter bilder:
översta bilden är före, (mer likt newcastles klubbrum än ett sovrum) resterande är efterbilder!


Ellos

Jag beställde lite grejer från Ellos i söndagskväll och blev väldigt förvånad (läs överlycklig) när jag fick hämta paketet redan tisdageftermiddag! Jag tror dock att dom jobbar aningen FÖR fort för när jag öppnade paket så hittade jag en tomtedräkt i strl. 110 istället! Det roliga är att på påsens etikett står det kuddöverdrag, vilket var det jag ville ha!


Kvällsnöje på Kungsvägen

När jag kom hem i morse hade Clint sovit med Victor hela natten. Ändå sov han snällt med mig till klockan tolv! Vi har varit själva hela dagen här hemma och har ägnat åt mestadels åt att pyssla och städa. Just nu kollar jag på en gammal Wallander med Rolf Lassgård och syr lite på nya projektet!


Varför sova när man kan jobba

Hamnade på jobbet istället för i sängen! Nattpersonalen hade fått maginfluensa :/ jag kan gärna ta ett nattpass på min lediga söndag bara jag SLIPPER maginfluensan!

Det tråkiga var ju att jag bara hann träffa Victor en liten stund och nästa gång vi ses är tisdageftermiddag. Tummen ner för det!

Nu är det "bara" drygt 5 timmar kvar av den här natten!


På hemmaplan igen

Sådär, nu var söndagens materia slut. Kroppkakor, prinsesstårta och pizza. Fint!

Nu ska vi söndagsmys här hemma, eller om jag ska smygstarta mitt nya projekt. Tjuvtitt finner ni nedan, tillsammans med soffmyset på Storgatan.


Sunday

Söndagmorgon! Victor ska snart åka till Stockholm och kolla på Aik-Malmö. Jag, Korre och ballerinan som ligger breid mig i soffan, ska åka på matturné. Först till farmor på lite lunch, sen till Mathilda på kalas och sista stoppet blir på Stogatan hos Crille för en söndagspizza! Bra söndag! 
 
 
 
Tror ni han skulle kunna ha en karriär som ballettdansös? :)

The ninth gate

Precis tittar klart på The ninth gate, en rysare med Johnny Depp och Lena Ohlin! En annorlunda film från 1999 som är sevärd :)

Nu är det nog snart sovdags tror jag, en till ledig dag väntar ju imorgon! Godnatt!


Ledig lördag

Överraskningsfesten var riktigt lyckad igår! Och överraskande nog så mår jag kanon idag! Liiiite trött bara så jag ligger väl lite efter i tidsschemat. Men nu, klockan tre, så har jag i alla fall fått på mig kläder och snart ska jag åka och hämta Victor som är och kollar på fotboll , för att sedan styra mot Mormor och Morfar, där väntar nämligen en kopp kaffe!


Clintan är också trött idag. Det är ganska roligt hur han anpassar sig efter mig och Victor. Victor vaknade vid kvart över elva idag och fick släpa upp mig och Clint. Sen dess har han och jag halvsovit i soffan och när jag hoppade in i duschen så fortsatte han sitt slappande ute i hallen där han ligger än. Slö matte= slö bulldog


Surprice!

Virre och jag är i Linköping på 25-års fest. Micco hade planerat en överraskningsfest till Robban som fyller idag! Jag har varit så nervös, och försökt att inte försäga mig. Men han hade ju inte en aning så det blev riktigt lyckat! Nu jobbar vi att bli fulla!


Nattjobb

Snart dags för nattjobb, ska bara sova en liten skvätt först. Clintan kände för att vi skulle gå upp redan vid tio i morse och det är lite tidigt om man ska orka hela natten. Har hunnit med att städa lägenheten, färga håret och äta kvällsmat med mamma och påhl. Har fått utslag i hela ansiktet så det är lite synd om mig :(


RSS 2.0