Virkning

Jag har åldrats 60 år och börjat virka. Man måste ju underhålla sig på kvällskvisten! :)

En jobbvecka kvar sen är det SEMESTER!!


Superbra filmer!

Snoret börjar ge med sig! Wihu! Sov hela jäkla dagen igår, det var nog det som gjorde susen!


Är inne på bok nummer två i serien om hammarbypolisen av Carin Gerhardsen och dom är kalasbra!


Idag har vi varit ute på vift en stund och hann då kaffe hos Per och Karina uppe i stugan, kaffe hos mamma och Påhla hemma i Boxholm och en sväng i Motala där vi kollade på målgången till triatlonet.

 

Ny tunika, nya brillor, feeling good! (Och snorig!) 

Nu ikväll har vi käkat hämtmat och sett nya Wallanderfilmerna och dom är amaziiing! Superbra!

 

 


Baciller

Små baciller kom igår och angrep min kropp! Feber, snor och ont i halsen.

Jag har inte riktigt gått upp ön idag utan mer förflyttat mig till soffan.
Nyss ringde det på dörren och jag kröp då liiiite längre ner under täcket och bad Victor kolla vem det var. Det var posttjejen som kom med mitt hm-paket som inte skulle ha kommit för ens nästa vecka! Perfekt uppmuntran bland alla baciller och snorkråkor!

Victor har lovat mig lunch från Burger King idag, sen är det ett vändpass på jobbet innan det är helg och jag återvända till sängen!


After work

Är precis hemkommen efter en supermysig kväll med mina kollegor i Norrköping! Jag har så fina kollegor som jag saknar så mycket, då 3 av dom, av olika anledningar, inte jobbar med mig just nu! Men jag hoppas att två av dom i allafall kommer tillbaka snart!


Victor blev glad över sin överraskning, det var ett par Helly Hansen skor :)

Nu är det sovdags för imorgon väntar ett dagpass på jobbet igen!


Fika i solen!

Brillorna är på, lite solbränd hud skulle ju kanske inte skada på den här tjejen som ser ut att ha varit instängd i ett år.

Sällskapet var betydligt trevligare än vad han ger sken av på min smygfotade bild ;)
Hoppas han kommer hem snart för jag har en överraskning!


Livets alla svåra beslut..

Hmm..


Chillmåndag!

När jag kom hem från jobbet imorse så hoppade jag i säng och sov fyra timmar. Efter det har vi hunnit ned att tvätta, storhandla och jag har varit och klippt mig. Efter det så tog orken slut och istället för att följa med till Victors farmor och farfar så somnade jag och sov som en sten!

När Victor kom hem och väckte mig så tog vi en tur till Väderstad och kollade lite högklassig fotboll!


Pepparkakshuset

Dåligt bloggat här i helgen! Men det har varit full rulle! I lördagskväll var jag hos My och Stefan på lite grillning!

I morse när vi kom hem från jobbet Victor och jag så sprang vi en tur i spåret. Det börjar gå liiiite lättare nu, men det är fortfarande väldigt jobbigt :P


Nu är jag inne på den sista av mina sju nätter! Och imorgon så ska jag sova!!! Sen tänkte jag hinna med att klippa kalufsen innan vi ska till Victors farmor och farfar.

Har precis påbörjat en ny bok, tror att det kan vara en riktig höjdare!

Jobba jobba jobba!


Midsommar!!

Då var det jobbdags igen! Men vi har hunnit med midsommarfirande med ett helt gäng härliga vänner! Grillning, kubbspel och snapsdrickande (för vissa!) tack Korre och Nanne för en kanontrevlig kväll!


Sommarpresent

Fick min sommarpresent från Elite idag när jag kom till jobbet. I år tror jag Bicky har fått en knäpp, vi fick nämligen varsin designad (?) brandfilt! Tjoho!

Haft en mysig kväll hemma hos mamma och påhla där vi åt oss proppmätta!
Men imorgon blir det mer grillning så då är det bara att ladda om!


Slänger in en bild på min fina sambo med från hemfärden när han sjunger Håkan Hellström för fulla muggar! Puss på dig V, vi ses imorgon bitti!


Nackdel med att jobba natt?

Man kan inte smita in på hm när man slutar!

Nu ska jag hem och sova och sen ska vi åka till mamma och påhla och grilla ikväll!


Fartkameror i Östergötland

I Expressen stod det idag om hur många som åker fast i respektive fartkamera. Jag har svårt att tro att det inte åkte fast en enda på 32:a under 2012. Betyder det här att det inte sitter någon kamera i den där manicken? Jag kanske kan gasa på lite påvägen till stugan! :)


Storan har ett evenemang på uteserveringen och dånar med sin musik. Eftersom större delen av mina gäster ska jobba imorgon så kommer nog klagande samtal snart att trilla in. I love my job! Suck.


8-års kalas!

 
Idag har vi firat Theodor som fyllde 8 år igår! Favoritpresenten tror hag var en karta lver afrika! Korv med bröd och kladdkaka bjöd han på :) 
 
nu är det snart dags att åka och jobba igen! 

Pappa i pappersform

Pappa är i Corren idag. En sjungande snickare minsann!

Imorse efter nattpasset så kom Victor och jag hem samtidigt runt halv åtta och då gav vi oss ut i spåret! Ett stort plus till oss! (mest mig eftersom Victor ser helt oberörd ut) Men ett stort tack till Victor att han följer med mig. Trots att han redan kör minst 7 träningspass i veckan så följer han med mig och springer! Du är bäst!!

Om 4 timmar är det dags att åka hem till sängen och efter det så är det kalasdags! :)


Saltgurka och särpodejt!

Haft en mysig kväll med Micco på new york legends! God mat och det bästa sällskapet!

Till mamma vill jag bara skriva att gurkan som du lärde mig göra blev kanongod! Tack för tipset!

Nu är det dags för ett nattpass!


Tack för igår!

Vi hade en jättetrevlig kväll på vårbrisvägen igår!

Vi är aningen sega idag men är precis hemkomna efter en husvisning. Dessvärre var huset en besvikelse! Men men det kommer fler hus!


Grillkväll hos världens bästa Helena och Ronnie!

Tjiho!!!


Lördagmorgon

Man och hund sover och jag ska ut och springa! Klockan är 07.00 en lördag!

Jösses vad hurtigt det här känns!


Hon har bra smak den där prinsessan!

Expressen hade idag skrivit vad Madeleine och chris önskade sig i bröllopsgåva. Å med på listan fanns Alessis vattenkokare! Å vem har en sådan mån tro?! :)

Fick ett sms från posten förut, ett efterlängtat sådant! Hoppas att klänningarna blir bra nu för då ska en av dom invigas på lördag hos herrskapet Sundgren/Berggren!


Uppladdning

Är på stan och har laddat upp inför lördagens grillkväll i Tallboda!

Nu blir det spåret! Får se om det blir några fler blogginlägg efter det här eller om jag kollapsar!


Löprunda-check!

Hoppade i shortsen och löparskorna och tog ett varv i spåret. Jag har nog aldrig varit så nära på att dö men runt kom jag minsann!
Victors och hans syster Emma, som ligger på en aningen högre löparnivå än mig och springer milen, bara skrattade när kom instaplande högröd och flåsande!

Men nu så! Nu är det gjort och det blir nog en ny sväng på onsdag!
Efteråt hoppade jag i ett apelsindoftande bubbelbad och njöt!


Fia VS Victor

Hittade en klockren bild i senaste numret av Elle Interiör som trillade ner i brevinkastet idag.

Det översta köket är mitt drömkök och det nedersta är Victors. Hur ska vi lyckas kompromissa där tror ni? :P


Nu ska jag väcka liv i mannen som har jobbat i natt, sen ska vi ta en tur till Tornby!


Mycket underligt

När Victor är hemma så kämpar jag varje kväll med att inte somna för att vara en trevlig och sällskaplig sambo (jag brukar dock klara mig till MAX 22.00)
Ikväll när Victor är på jobbet då ligger jag här klarvaken klockan 00.00.
Why?? John B vart håller du hus egentligen? Mitt sällskap nere vid fötterna sover sen länge och snålar inte med snarkningarna!


Söndagsbestyr

Väcktes av brandkåren imorse, tack för den! ;) anar nog att det var falsklarm men Victor tyckte det var dags för mig att gå upp så dom tutade nog på lite extra precis utanför sovrumsfönstret!

Men bra var ju det för nu har jag hunnit med att både baka morotslimpor och koka rabarberkräm innan jobbet!


Hus, hus och åter hus!

Vi letar hus för fullt och jag hänger på hemnet dagligen! Tyvärr så finns det inte så mycket roliga hus till salu här i våra trakter men vi letar vidare! Två nya visningar nästa vecka!

Här är en bild på första huset som vi budade på som tyvärr inte blev vårat. Den slutliga prislappen hamnade 850.000 ÖVER utgångspriset! Såhär i efterhand kan jag tycka att det känns skönt att vi letar vidare. Trädgården var inte riktigt det vi sökte, det var aningen litet och K-märkta hus blir nog jobbigt i längden!

Vi letar vidare!


Fin fint väder och jag är LEDIG!

Igår kväll efter jobbet så pkte vi upp till stugan och fiskade och grillade tillsammans med Per och Karina.


Idag började dagen med magkramp och illamående men det släppte lagom tills Victor var klar med tvätten ;) sen har vi ätit på Albackens trädgårdsskafferi tillsammans med mamma, Anna, Korre och Nanne.


Nu smider vi planer här hemma om vi ska åka till Mamma och Påhla eller om vi ska åka till Vadstena? Ikväll blir det i alla fall grillning!


Bättre än så här blir det inte

Jobbpasset är slut och jag har krypit ner i nytvättade hotellakarn med rederiet och Burger King! Det är bara Victor som saknas men han sover på sitt logement på brandstation ( dock inte lika lyxigt som mig!) hihi


Snart jobbdags igen

Kvällspass blir det idag, skönt att jobba kväll efter helgens nattpass så att kroppen inte helt behöver ställa om sig på en gång.
Clintan och jag har haft en mysig förmiddag tillsammans! Frukost, långpromenad och sen låg vi på gräsmattan och tog igen oss lite. Nu ligger jag på sängen och leker med våran nya surfplatta och Clint sitter som vanligt och spejar ut!

5 veckor kvar till semester! (Är det lite tidigt att börja räkna ner redan?)


Ipad 4

Victor och jag tog på oss spenderarbyxorna och åkte till Linköping och köpte oss en ny familjemedlem! :) man måste ju hänga med i utvecklingen!


Bröllopsgäster

Igår fick vi vara med och dela Mikaela och Roberts lyckligaste dag! Trots vädret så var det ett snyggt och glatt brudpar som bjöd upp till en jättetrevlig bröllopsfest!

Tog ett gäng bilder (dock ingen på mig och Victor tillsammans men det var andra som gjorde så förhoppningsvis kan jag jaga fatt på en sådan bild)

Tack Särpo och Roppi för att vi fick vara med och dela denna dag med er! STOR BAMSE KRAM!



Hej hej fina grej!

Kom till mig är du snäll! :)


Jag lever

Än sålänge iaf! Bloggningsbristen beror på att jag dom senaste dagarna bara har jobbat och sovit.

Jag är inne på sjätte arbetspasset hittills den här veckan och går av imorgon klockan 07.00. Då ska jag hem och sova ett par timmar innan det är dags för bröllop!

Förenar nytta med nöje (?) medan jag går här bakom receptionen så passar jag på att "gå in" mina nya skor jag ska ha imorgon!

När jag kom till jobbet idag så fick jag mig en glad överraskning när jag kollade i mitt fack. Där låg ett presentkort på Elite/Bishop från hotellchefen. Den här veckan har vi verkligen personalbrist och jag kommer att jobba över 60 timmar både dag/natt. Då är det kul att veta att jobbet man gör uppskattads :)

 


RSS 2.0