En rolig fredagkväll och en underbar lördag!

Så kan man beskriva min helg så här långt. Igår efter jobbet åkte jag och Angelica hem till Linköping och hade lite sing-star förfest hemma på majeldsvägen. Sen bar det av till stångån och där mötte vi upp med Daniel och diverse annat folk. Efter det bar det av till sliver inne i stan... där var det "eurodisco" En riktigt rolig kväll!

Idag vaknade jag upp lagom bakis och vid två mötte vi upp Per, Marianne och Jonas på en uteservering nere på stan för att fira Daniel som fyller år imorgon. Där blev det god mat och öl( till dom som klarade av det, det vill säga alla utan jag)

Nu i kväll har vi varit hos familjen möller/wressle och grillat... det blev även lite poolbad för dom som var sugna ( poolen är uppvärmd till en behaglig temperatur vilket inte är helt fel)

Så hittills har helgen varit kanon!
Imorgon är det som sagt födelsedagsdags för älsklingen.. sen blir det nog lite golf också :)

/Fia

PS. Jag älskar min nya cykel!!.. och Daniel :)

Fixarfia!

Nu har jag skruvat och meckat ihop min nya hoj som jag köpte igår :) Det är tur att det är bakåtbroms för jag tror inte att frambromsen blev som den skulle... men det spelar inte så stor roll för på min gamla älskade cykel (som min bror har lagt beslag på) fanns det inte ens någon broms på framhjulet.




nu tänkte jag gå ut på balkongen, sola och njuta av min lediga dag :)

Ikväll är det golf som gäller :)



/Fia

Fel av mig :)

Ett litet fel i bloggen har uppstått :P vi flyttar ju första september och inte första oktober! :)

Har nyss varit och firat lillebror som konfirmerats.. och nu är det dags att åka tillbaka till jobbet igen..

Vädret ser ut att bli bättre :) det gillas! Mer sol! Livet blir så mycket roligare då!

/ Fia


Satans väder

Usch.. det verkar som att det blir pissväder i år också på mimdsommarafton.. synd. Men något som är roligt är att vi har hittat en lägenhet som vi flyttar in i den första oktober! Den ligger på s:t larsgatan 25c så läget är ju helt underbart! Det är bara några minuter ner till Daniels jobb och till stationen! Jag längtar!


Fia är lycklig :)

Idag måste jag ner på stan och köpa en konfiramationspresent till min lillebror... har dock inte en aning vad jag ska hitta på. Sen får jag väl se om jag hittar något snyggt att ha på mig till imorgon, men det är ju inte så roligt att köpa midsommarkläder när man vet att det väntar kyla och regn :(

/Fia

Grönt är skönt

Gröna kortet börjar närma sig, klarade teoriprovet idag :) Det blev ganska lite plugg eftersom det blev mycket jobb i helgen men provet var ganska lätt.

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och adressändrat! Så nu bor jag i Linköping med Wressle "på riktigt" :D känns skönt!

Nu ska jag lägga mig brevid min snygging och mysa :) somnar nog om en  kvart eller så.. men det är skönt att sova hemma med Daniel igen :)

Måndagsklubben någon?  Angelica? Då kan vi plåga oss igenom datakursen ihop sen på tisdag! haha

/Fia

Förbannade klocka

Varför går klockan så jäkla fort när man sover? Somnade framör Rasmus på luffen men måste ju tyvärr tillbaka till jobbet igen. Delad tur både igår och idag... det är ingen höjdare.. Sitter här och funderar på om jag ska ta mig ner till Wärdshuset en sväng efter jobbet? Men jag jobbar imorgonbitti och har dessutom teoriprov på gröna kortet imorgon som jag aldrig kommer orka plugga till om jag inte åker hem och sover ikväll... Men vi får väl se! Man ska aldrig säga aldrig för jag är riktigt sugen på att festa till det med Angelica.. men vi har ju även Måndagsklubben på måndag ;)

Usch.. mot jobbet!

Imorgon ska jag hem till älsklingen igen.. det ska bli skönt.. två nätter isär är ju inte speciellt mycket men det är tråkigt.  Älskar dig Daniel :) Mmahh!!

/Fia

Lyckorus!

150 sökande och 24 platser...en plats är min!  När jag kom hem ifrån jobbet idag låg det ett stort kuvert innanför dörren.. När jag öppnade tänkte jag tyst för mig att det är ingen idé att hoppas, då blir jag bara besviken. Min kära mor därimot har hela tiden sagt "klart du kommer in" men jag har varit lite mer realistisk..men mamma hade rätt och det är jag glad över!

Så den 24 augusti börjar jag på Nyströska skolan i Söderköping på Turistakademins KY-utbildning "Resekonsult och hotellreceptions- /konferensmedarbetare. :D

Jippi!
Känns som ett uppsving att gå från fattig tim-vikarie till fattig student!

Imorgon tar Chrille studenten!! Grattis till honom





/Fisen

Helgjobb

Trist att jobba helg.. Speciellt eftersom jag kunde ha träffat Micco och Thilda i Vadstena annars... men men! Nu får jag tillbringa helgen (och nästa..) ihop med mina underbara pensionärer istället :)

Blev jätteglad när jag lämnade mat hos en tant idag..Precis när jag skulle gå så frågade hon:" när kommer du igen?"  och jag trodde hon menade hur dags nästa besök blev, var på jag svara att det kommer någon ikväll. " Men när kommer DU nästa gång?" Leende svara jag " imorgonkväll tror jag!" ÅHH så bra! svarar tanten , och jag går där ifrån med ett leende som höll i sig ett tag :) Det är alltid kul när någon frågar speciellt efter en, då känner man att man gör ett bra jobb! :)

Nehe, nu är det dags att fortsätta!


Trevlig fredagkväll gott folk!

/Fia


"Min lilla mysiga pannkaksmet"

Upptäckte en nyhet idag i ett kylskåp (nyhet för mig i alla fall) Den här underbara mjölkförpackningen! Kanon! Äntligen en mjölkförpackning som man kan öppna utan svordomar :)



/Fia

Tröööööött

Stannade i Boxholm..La mig ner i soffan...Somnade...Sov i två timmar.. Trött!!! Varför gör jag alltid det här misstaget? Jag vet ju att när jag väl har somnat så är det kört. Nu känner jag mig och ser ut som en zombie, vilket inte är en speciellt vacker syn.

/Fisen

Torsdagsflyt..

Dagar där inget funkar finns det gott om, men idag har allting rullat på oerhört bra! Det började med att jag kom iväg till jobbet i ganska god tid, vilket aldrig är fel. Från majeldsvägen ut till motorvägen åker man förbi 12 (!) trafikljus. Vanligtvis brukar jag ju givetvis få rött vid typ 10 av dem, men i morse behövde jag bara stanna vid ett! Det här är vardagslyx av hög klass! När jag sedan kommer till jobbet visar det sig att det "fattas" en person vilket betyder att jag fick tre extra grejer på mitt papper, utanför tidschemat. Idag gjorde det ingenting för att allt gick som en dans :) Allt fanns när jag skulle handla, ingen kö i kassan, det kom in en bil lagom tills jag behövde en.. allt rullade på :D Fler såna här dagar tack! Sen har jag ju givetvis sprungit häcken av mig för att hinna, ramlat i trappen och ändå blev det lite övertid, men man kan inte lyckas med allt! Vilket torsdagsflyt!

Nu sitter jag här i min ensamhet och funderar på om jag ska sitta kvar här och glo till 17.00 då jag ska fira min kusin, eller om jag ska åka hem, handla och greja lite och åka och spela lite golf... Det känns så stressande och bara sitta här rakt upp och ner och vänta på att klockan ska gå...

Mia! Nu har jag tvättat mina skor i tvättmaskinen, gick som en dans! Lika bra som med conversen, så in med dom i maskinen så blir dom som nya :)

När jag har haft en sån bra dag måste jag avsluta med den här underbara bilden.. jag vet att det gjorde förbannat ont Henke, MEN, det var skitroligt :) Småskrattar lite varje gång jag ser bilden! Man kan aldrig veta var det står en "skihytta" och lurar! hihi


/Fia


Godmorgon!

Godmorgon! En ny och härlig tisdag :) Det enda som fattas idag är solen..
Dags för frukost! Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig för idag.. blir lite rastlös när jag är edig på vardagarna. Men ikväll blir det golf :)

Ska nog passa på och ta en långpromenad innan regnet kommer..

 Ha en bra dag! / Fia

Färdigt!

Före

Efter

Nu känns det bra igen :)

/Fia

Ledig

Usch och fy, jag är ledig idag, vilket betyder att lägenheten ska få sig en omgång. Städning diskning och tvättning står på schemat.. Även garderoben behöver sig ett uppsving. Den är just nu i en härlig "fiaröra" :) Denna fiaröra är skapad av stress ( Man letar efer något, har bråttom och får under tiden man letar ner massa kläder på golvet som sedan blir kvar där för att tiden och orken inte finns!) Men jag ska fixa det nu tänkte jag, och sen ska jag sätta mig i solen och njuta av vädret!
Daniel och jag var ute på en runda imorse också.. fan vad jag hatar att gå upp.. det kanske finns någon slags terapi för morgontrötta? Iofs så är ju jag inte bara morgontrött utan även kvällstrött..( även dagtrött)

/Fia


RSS 2.0