Jag har gjort det igen...

Ja visst! Nu har jag gjort det igen! Låtit en månad passera utan att uppdatera. Det är så många "Jag ska bara.." innan jag kommer hit. Men nu ligger jag här, klarvaken, varm, med lite resfeber inför stundande Mallorcaresan som går av stapeln imorgon. 
Här har man varit ute på långresa i Asien, båtluffat, sovit på dom mest tvivelaktiga hotell med skum personal och coca-cola färgat duschvatten, gjort flygningar med 3 byten, osv osv. Nu ska jag på en veckas charter till mallis men med min älskade lilla lintott och plötsligt så har jag nog fått lite resfeber! 

Nog om det! Det här borde nog blivit tio blogginlägg men nu blir det världens längsta istället. Håll till godo! 

Sen påsk (!) Har familjen Johansson / Nilsson

Njutit av fint väder och druckit förmiddagskaffe i trädgården 

Bjudit på valborgstårta på jobbet! Marängtårta med hemmagjord hallonglass.



Bakat ytterligare en marängtårta och tagit med på boxholmpartaj hemma hos Mia och Oscar, som slutade på Harrys dansgolv!! Man är inte äldre än vad man gör sig! (Dagen efter var jag 92 år..) 






Myst i soffan med en liten korv ♥️ middagsluren är ju nästan ett minne blott så när den väl händer så är den guld värd! 


Tagit kort på min fina födelsedagspresent som jag glömt visa. Av mamma och Pål fick jag den här fina doftlampan från Maison Berger. Så fin och huset luktar så gott när den här brunnit!




I Bakar bäst naken-anda😉  har vi slängt ihop både det ena och andra i köket, jag och min mästerkock 

Vi har hängt med våra vänner till Bärbäcks bondgård och kollat på djur. 
Frank var helt till sig och klappade/höll/matade för glatta livet! 
Kor, hästar, får, getter, lama, kalkoner, höns,  åsnor, marsvin, kaniner, ankor och grisar. Japp, och jag har säkert glömt något ändå! Ett riktigt zoo som gick hem hos nästan alla våra guldklimpar 😉 





Jag har hunnit med ytterligare en utekväll, som i och för sig blev en innekväll, med Pia och Helena. 
Inte ett enda kort vare sig på brudarna eller på Pias nya fina lägenhet. Däremot så knäppte jag av en selfie, sekunden innan jag insåg att jag stod på fel perrong. 30 sekunder och en explosiv springtur senare så var jag inte såhär lugn och samlad, men jag hann!! 

Och sist men inte minst så var vi på lilla Esther Elsa Maria Nilssons dop i lördags. Så fint 👌 och Lillsessan skötte sig exemplariskt. 
Min fotografering däremot var inte så bra, där alla blundar på nästan alla bilder. Men ett kort från kyrkan och ett kort på den fina dukningen hann jag med. Dukningen smygfotade jag på förmiddagen när vi var hos farmor och löste melodikryss innan kyrkan 😊 
På min egna familj, som dagen till ära var riktigt tjusiga alla tre, tog jag ingen bild. Men jag överdriver inte när jag säger att vi var gööööör snygga 😜 




Det var allt för tillfället! Nu står resväskan packad och pimpad där nere och imorgon är det semester! Så. Gudomligt. Skönt. 










RSS 2.0