3 luckor kvar till jul och en stor lucka i bloggen..

Det är ju sjukt irriterande att det blir såhär stora luckor i bloggandet. Det betyder ju att när jag sen går tillbaka och ska läsa vad jag styrt med, för det är ju den största anledningen till varför jag bloggar, så är det en lucka i livet! 

Och nu kommer det vara en lucka framåt också. Jag har inte smycket att skriva för tillfället. Jag börjar säkert skriva snart igen men just nu så kommer det vara tomt! 

Jag återkommer när inspiration är åter, kanske när vi flyttar in i huset? Vem vet! 
God jul och på återseende!


(Jag kan ju inte blogga utan att slänga med ett gäng bilder så här kommer korten från en mycket trevlig kväll i Boxholm med mat och spel hos Mia och Oscar, tillsammans med My, Stefan och lillprinsen (Sam, den andra lillprinsen fick vara hos hundvakten) 





En sista sak bara, mitt hjärta fullkomligt svämmade över i torsdag när en stamgäst kom ner till receptionen med en julklapp till mig. En påse praliner från NK, nötfria! Det faktum att hon har ansträngt sig och köpt dom speciellt till mig och försäkrat sig om att dom inte innehöll nötter och sen hållt sig vaken till mitt pass börjar så att hon fick lämna över dom själv gör mig så otroligt rörd. 
Våra härliga stammisar är anledningen till att jag älskar mitt jobb och att jag orkar med alla gäster som inte är fullt så charmiga (för dom finns också..) 

<3 


Jag vann!

I Ekeby syförenings jullotteri som fina farmor har anmält mig till. Jag vann en fruktkorg! 

Jag vinner aldrig! Det enda jag har vunnit hittills i mitt 26åriga liv är Kalle och 1000:- på Kappahl när jag spelade Bingolotto med mormor och morfar. Dom två vinsterna inföll nog ungefär samtidigt för sådär en 20 år sedan! 

Imorse gick jag av sista natten. Efter det åkte jag hem och sov fyra timmar och fortsatte sedan till gymmet där jag gjorde ett personbästa! Jag sprang 8 kilometer på 45 min. Mitt mål är ju att springa milen under timmen och nu är jag nära! 

Sen har vi hunnit med att få besök av Emma och Signe, och själva gjort ett besök i Götevi och sedan lite köttbullar och potatismos-middag på det! 

Men snart slår jag igen mina ögon för idag! 



Påväg hem med hemliga bussen!

Jag hittade en busslinje jag inte visste fanns, som går från stan via sjukhuset och hem till Mjölby. Den går bara en tur på morgonen, lör och sön. Den här bussen blir perfekt nästa helg när dom har ändrat på tågtiderna. Tar jag nya hemliga bussen så är jag redan hemma när tåget lämnar Linköping! 
Dessutom är det mysigt att åka buss! 
Snäll chaufför också som plockade upp mig fast jag stod på fel hållplats. 



Nu måste jag sluta skriva innan jag blir åksjuk! 
Godnatt och ha en fin andra advent! 


1 december

Äntligen får jag öppna första luckan! Barnsligt förtjust i adventskalendrar, det får man vara, även om man är 26 år. 
Victor har ju köpt världens finaste kalender till mig i år, Haribos! Jag som älskar smågodis! 

Bakom lucka ett gömde sig björnar! 😊

Nu har jag krupit ner i sängen och ska sätta på en film och förhoppningsvis sova en svätt till. 
Klockan 20.00 ringer väckarklockan för då är det dags gör en ny jobbvecka! 


RSS 2.0