Mojo Yoga

Den här onsdagen har varit helt underbar!! Sovmorgon och frukost i lugn och ro. Efter det shopping och lunch ute på IKANO med mycket trevligt sällskap. Eftermiddagen spenderades i soffan, framför tvn med lite kaffe.

Nu ikväll har jag varit iväg på en timmes Mojo Yoga som har resulterat i att jag är lugn och harmonisk som en filbunke. Ny krafter för veckans två sista arbetspass.

 

Nu ligger jag nyduschad nerbäddad i nytvättade sängkläder. Det är inte mycket som slår det!

Tänkte jag skulle somna till Save the last dance som går på nian nu, kanonfilm!

 

Goooood night!

 

 

 


All by myself

Log lite för mig själv här nu när jag skrev ner titeln.. Ser Bridget Jones iklädd flanellpyjamas framför mig sjunga fr fulla muggar med en tidning(?) som mick.. Underbar film!

 

Har spenderat 30 minuter, filosoferande, i en skållhet dusch. Resultat: Kräftliknande varelse men ack så ren!

 

Har haft en kanondag :) Åtta timmars jobb ihop med fina kollegor och trevliga gäster. Shopping med mamsen och powerdance med särbo.

 

Tanken är att jag snart ska knoppa..180 timmar är gjorda denna månaden, det får räcka tycker jag och imorgon ska jag njuta av att vara ledig!

Tackar underbara mamma för mina nya pjucks!!

 

Får tacka Korre och Mia fr dom fina förslagen. Mia: Fredag är jag upptagen och det sak mycket till att jag spenderar min första lediga helg på.. forever!.. bland flyttkartonger! De enda kartongerna jag beblandar mig med är bag-in-boxar ;)

Korre: Jag umgås gärna :) Ringer tomorrow.

 

That's it for today!

 

(Köpte ett pannband med idag, jag tänker f*n inte frysa om öronen i vinter! ICKE!)

 


Det här med ledighet..

Ville bara säga att tisdag, då är jag inte alls ledig. Ne, det är väl dumt att vara ledig när man kan jobba! Men nu sprack ju min fina tisdagsplan och jag måste stryka en aktivitet. Då ska vi se, tvättstuga, shopping med mamma eller afro powerdance? Valet är inte så svårt, smutstvätten få vänta! :D

Jag är nästan lite sugen på att jobba i helgen också! Men det beror nog på att jag inte har någonting alls att göra i helgen.. Vilket är fruktansvärt konstigt med tanke på att jag alltid har något att göra och brukar överplanera mina lediga helger så det inte ens finns tid för en kissepaus men den här veckan vet jag inte vad som hänt?

Jag vet att min kära särbo alltid ställer upp på lite zumbali men det är ju hennes jobbhelg så jag antar att jag inte kan begära en riktig karatefylla av henne :P


Vi får se! Det är ju trots allt bara måndag! En och en halv timme kvar till sängen. Sweeeet!


Kanske ska slänga upp en bild på mitt kryp in?

Söndagsdimma

Stressade hem efter träningen för att hinna med tåget till Mjölby. Tio i sju hinner jag med tänkte jag och knallade ner till stationen. Väl framme så inser jag att det är söndag (ni vet en sån där dag där de flesta i Sverige har ledigt, för mig väldigt främmande). Tåget gick inte tio i sju utan halv åtta så det var bara att knalla hem igen.

 

Här hemma tröståt jag glass framför Per Morberg (kanske inte världens bästa idé eftersom jag ska åka till Mjölby och äta mat och just nu och mår jag nästan illa av all glass.. men va tusan! Jag är vuxen och gör som jag vill! Några fördelar ska ju det bittra vuxenlivet ha!)

 

Tisdag, då är jag ledig :) Vill bara få det sagt! Då ska jag ligga rak lång och inte göra ett skit! (När jag har tröttnat på det, det vill säga efter fem minuter, så kommer mamma hit för shopping och fika, sen är det tvättstuga och sen avslutar vi med afro powerdance)

 

Då gör vi ett nytt försök att åka tåg då! Hej svejs!

 


Framtidplaner

Det slog mig förut att jag kanske skulle ha blivit forskare? Tänk vilken bra värld det skulle kunna bli om jag forskade fram massa bra grejer! Å andra sidan kanske det inte är för sent? Jag är ju trots allt bara 23 men jag vill gärna tro att hela mitt liv redan utstakat och klart. Det är väl i och för sig så långt ifrån sanningen som man kan komma :P

Va tror ni då? Fia Nilsson, forskare. :D Jag tycker det klingar bra! Stora skyddsglasögon och vit rock ska jag ha med. På ryggen på rocken ska det vara en stor jäkla uggla med så att alla vet att det är min labbrock. Sen ska jag ha såna där bekväma, fotriktiga, fula skor eftersom jag är forskare och vet vad som händer med dom stackars fötterna om man går runt i obekväma, icke fotriktiga men ack så snygga skor!

27 år, då är det dags att börja forska. Tills dess får jag väl nöja mig med att ha världens bästa jobb. Även om jag inte botar sjuka så checkar jag in jäkligt bra!

Undra om man har tid med en hund när man är forskare? Mia, va tror du?

Drygt en timme kvar av jobbhelgen. Då vankas det Zumba med särbo och ikväll har jag blivit lovad mat av en mycket trevlig person :) Det uppskattas!

Impulsshoppade lite igår kväll.. för jag antar att det kallas inpulsshopping när man egentligen ska sova men ska bara kolla tvtablån på datorn innan. Det hela resulterade i att det snart dimper ner två härliga stickade tröjor i brevlådan! (Ja, jag vet att jag har brevinkast och då tvingas knalla bort till priso för att hämta grejerna men för en sekund där så drömde jag mig bort hur det var att bo i Boxholm där allt hamnade i den svarta lådan utanför dörren. Det var tider det!)

Maggio är bokat mina vänner!!! (Nu ska jag bara få ledigt också.. oops..)

Vilken höst det kommer bli! Wiii! Snart åker alla löv med, härliga tider! Tänk om det kunde vara höst hela året runt! (Oj, vad ni sitter och svär över mig nu :P Jag ÄLSKAR hösten! Men för att vara er lite mer till lags så kan vi väl dra slutsatsen att alla årstider har sin charm?)


Fina slutord! Hej hopp!


Jobbar och sliter men ljuset är nära!

Står bakom repan och försöker att sluta tänka på att utan för huset lyser solen och folk sitter allmänt glada och pimplar rosé.

Jag är inne på tredje helgen i rad nu och det börjar ärligt talat bli lite trött på att jobba helg. Nästa helg däremot då ska jag vara ledig!

Något som är ännu roligare är att vecka 42 är det semester!! Wiii! Första semestern för i år and I looking forward to it! Mia My och jag ska åka till värmen och ha det skönt!

Igår kväll var vi ute och bowlade ett gäng och spenderade kvällen på Platås ute servering så jag antar att jag inte ska klaga för mycket eftersom liiiite helg har jag ju faktiskt haft. En mycket trevlig helg dessutom ;)

Då ska jag sätta fart med lite bokningar då så kanske klockan känner för att sätta fart den med. För min del får den gärna bli 23 omedelbart :)

Trevlig lördagkväll!

A perfect day

Tvättstuga och några oplanerade timmar jobb men när det var klart så var det dags att möta upp två snygga brudar som dagen har spenderats med! Eftersom jag inte fångade dom på bild idag så bjuder jag på den här goingen från en fin tid i Geilo :)

 

 

 

Nu ligger jag i sängen och gör inte ett jäkla skit och det är fruktansvärt skönt. Senare blir det ett pass på gymmet om min särbo pallar det. Tydligen ska man ju träna bort träningsvärk och med den jävla smärtan jag går runt med idag så får jag träna läääänge ikväll om det ska hjälp :P

 


Vi tar det från början..

Bloggtorka uppstod när livet förändrades och hemlöshet uppstod. Nu är jag inte hemlös längre och livet leker :)

 

Hemmet är just nu en, ska vi kalla de charmig?, lägenhet på vasavägen där jag trivs som fisken i vattnet. '

 

Dagarna spenderas på mitt numera fasta jobb (wiiii) som hotellreceptionist på Elite Stora Hotellet Linköping, och lyckligtvis så trivs jag även där som fisken i vattnet.

 

När jag inte står leende bakom en receptionsdisk så ler jag tillsammans med mina underbara vänner, som för övrigt är så fina så jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna dom.

 

Särbo och jag tränar och dricker vin så ofta vi kan, eftersom det är det som vi är allra bäst på :)

 

Idag ska vi träffa Thilda som lämnar Öret för att spedera dagen i Linkan, det gillar vi!

Fika, skitsnack och lite mera fika tror jag står på schemat.

 

Igår blev det afro powerdance och idag har jag ont i varenda muskel. Liiiiite ont huvudet också men det kan jag nog dessvärre inte beskylla träningen för utan den dryck som intogs efteråt..

 

Något mer jag vill tillägga? Massor. Men den det tar vi sen! Nu jävlar ska det bloggas!

 

 

 

 


Håll i er!

Snart jäklar ska det bloggas!!

RSS 2.0