Första natten av sju

Sista jobbveckan innan semestern. Vädret den här veckan ska bli strålande! Vädret när min semester börjar på måndag? Not so great.. 

Otippat.. 

Våran hund alltså, han är bra rolig! 
Idag när han sprang runt i trädgården så gick jag ut och satt mig på trappen. När jag satte mig så kom han som ett skott och sprang upp och satte sig ner på samma trappsteg som jag satt på. Trots att han knappt fick plats och hans tass gled ned hela tiden så satt han kvar där brevid mig. Världens mysigaste kille! 

Helgen flög förbi! 
I fredags var vi som sagt ute och åt. I lördags var vi hos farmor och farfar och löst Melodikrysset, efter det lunch hos mamma och Påhl, sol och bad i Maden och avslutade med fest i Ödeshög. 
I söndags var aktivitionsnivån lägre.. 😉

Nehe, dags att fortsätta jobba! 


Broarnas dag

Sitter i köket och väntar på att våra vänner ska trilla in. Ikväll blir det middag på Meet men innan det ett glas på Brunnsviksgatan. 

Efter drygt 5 månader i huset så har vi den i veckan satt upp en taklampa här i köket och det blev mycket bra 👍🏼 

Kvällen outfit är helsvart, vida byxor och topp. Somrigt värre! 😉
Trevlig fredagkväll! 

Vilket härligt väder!

Det regnar och så regnar det! Victor är inne på andra (och sista) semesterveckan och vädret är ju inte så fantastiskt. Men men, vi har humöret uppe ändå! 😉 

Jag var fruktansvärt dålig på att ta kort på midsommarafton! Men kvällen var mycket trevlig hemma hos Emma och Fredrik och jag hoppas att alla tycker att kvällen var rolig! (Större delen av den iaf 😉) En naken midsommarstång, många snapsvisor, ännu flera snapsar, grillat, jordgubbstårta, musiktävling, badtunnebad och nattvickning! Tänk så mycket som inte hamnade på bild! 😜 

Men jag och Clint fastnade iaf! 

En matchande matte och vovve



Sillunchen och en del av dukning fastnade också! 



Idag har mormor och morfar varit här och fikat på lite knäckig rabarberpaj (med våra egna rabarber i!) 

En form med lycka kommer lastat! ( Och en sisådär fem miljoner kalorier.. så värt det! ) 



Midsommar kan börja!

Tårtan är bakad, blommorna är plockade och snapsen är klar! Jag är redo! 
Men först lite sömn 😴 hållt mig vaken förvånansvärt länge idag ändå! Lite kämpigt men det är det värt. Man vill ju inte vakna 04.00 imorgonbitti och sedan somna med sånghäften i handen innan snapsen ens har hunnit göra entré!

Tre olika snapsar har vi hunnit knåpa ihop här hemma i år. Vi får se vad betyget blir imorgon! 

Tack och godnatt! 

Student, jobb och midsommarplanering

Det har dom senaste dagarna bestått av. I lördags firade vi som sagt studenterna Linus och Lovisa! 

Varmt och skönt fick dom det iaf! 
Efter studentfirandet så fortsatte kvällen i Bostället där vi firade Nanne som fyllde år. 
Vädermässigt ser det som vanligt ut som att midsommar kommer att visa sig från sin bästa sida! NOT! Så vi har fått styra om lite i planeringen. 
Igår var vi och handlade mat till ett helt kompani iaf!  Ett som är säkert är att det kommer bli en mycket trevlig midsommar! 😊 Oavsett väderlek! 

Som jag har längtat och nu är den här: 
Säsong 3 av Orange is the new black! 

Nu är det snart dags att åka hem och sova. Ikväll är det först 10-års kalas och sen är det dags att jobba igen. Men bara en natt till den här veckan, sen är det lite midsommarledigt! 😊 Lyx!


Vilken underbar fredag!

Imorse gick Victor på semester! Som den otroligt fina sambon jag är så hade jag "semesterfrukost" redo vid 7.40 när han kom hem. Victors specialsmootie, russinfrallor med rostbiff, jordgubbar och kaffe! 
Frukosten intogs ute på altandäcket i den stora soffan som jag måste erkänns var ett riktigt bra köp! 

När Victor sen pep iväg till gymmet så låg Clintan och jag kvar ute i soffan och lyssnade på Rix morgon Zoo och snoozade lite 😊 

Mys med matte 


Rätt så skönt med en liten frukostlur

Nu är det nog med fåniga selfies matte! 

Lunchen intogs uppe på bryggan i Maden, där vi även spenderade större delen av eftermiddagen! 
Victor tog sig faktiskt ett premiärdopp idag! 

(Japp, det ser ut som att han är näck men han har faktiskt orangea badbrallor på sig.. ) 

Även Per och Karina badade medan jag höll mig på land..skräll. 
Dock så invigde jag ju min nya fina bikini som jag faktiskt fått av en av våra stamgäster på jobbet! Efter en utomlandsvistelse så hade hon köpt med sig den här till mig och den sitter ju som en smäck! Nästan bättre än om jag hade köpt den själv! 

Men nu är det faktiskt läggdags! För lagom tills Victor gick på semester så blev det kaos på mitt jobb! Så dit ska jag imorgonbitti innan det är dags för studentfirande följt av 26-årsfirande! 
Godnatt! 


Toppenkväll med pinglorna!

Det hade jag igår! Träffade fina Pia och Helena! Mat och vin på Storan och sen lite mera vin på Riva. 

Det är liksom omöjligt att vara annat än glad när man har träffat dom här tjejerna! Puss på er! 

Idag har Clintan och jag varit hemma själva medan Victor håller på att köra sista passet innan han går på semester imorgonbitti! 
Clint och jag har fikat med mamma, tvättat, manglat, grejat i trädgården och uträttat lite ärenden. Ja, inte så tokig torsdag faktiskt. Men nu är det svett och etikett på tv sen är det godnatt! 


Min tisdag

Som vanligt så började min lediga tisdag väldigt tidigt! Men det är ju inte bara negativt för jag hinner ju med väldigt mycket. Städat huset, besök hos frissan, utbildning på jobbet, glass hos svärföräldrarna, grillad kvällsmat med mannen och ett glas rosé i trädgården. 
Dagens bildskörd: 
Sommarfika efter utbildningen på jobbet idag. Världens godaste jordgubbstårta hade våran fina Anna gjort till oss och den var sååå god! 

Rosé i nya shortsen 

Clintan har också sommarkänslor och är sugen på lite rosé 

Jag har nu äntligen en mangel!! Tjoho! Nu manglas det för fullt 😊 


Jag har ju inte visat några bilder på vårt sovrum här än. Det är inte riktigt färdigt för jag vet inte exakt hur jag vill ha det. Jag håller fortfarande på att vänja mig vid tapeten.
Men nya sängbord, plädar och annat piff piff ska på plats så småningom! 





Mormor och morfars gamla köksstolar agerar just nu sängbord! 



Garderoberna har vi målat vita och bytt till nya mässingsknoppar. 

Tv"bänken" var tänkt som högst provisorisk men det gamla spelbordet som jag hade som matbord på Vasavägen funkar faktiskt bra! 


Slutsats? Vi sover väldigt gott här! 


Ingen fara på taket!

När det kommer till kläder och inredning så har jag en tumregel: snygghet går före funktion. Alltid. Min sambo delar inte alltid denna åsikt med mig utan tycker att saker och ting ska vara smidigt. Han tycker att sådant man använder ofta ska ligga framme och är inte helt nöjd med att jag gömmer allt från tv-kontroller, diskborstar och mobilladdare. (Kan även vara så att jag hänger undan ytterkläder som inte passar in färgmässigt.. Japp, nu var det sagt.) 
 
Det här gäller ju som sagt även klädseln. Även om jag är klok nog att välja gympaskor om vi ska ut i skogen så vill jag ju hemskt gärna, så ofta det är möjligt, ha snygga skor. Och då även på jobbet såklart, där jag är fast besluten om att endast pumps går att bära till kostym. 
Ikväll när jag kom till jobbet stötte jag dock på en liten utmaning när jag blev tvungen att klättra ut på taket för att nå ett fläktrum. 
Upp för den här stegen och över kanten skulle jag, iförd dessa : 

Jag vet inte riktigt vad jag var mest nervös över att jag:
1. Skulle ramla och dö
2. Bryta av klacken på mina absoluta favoritskor som precis har blivit perfekt ingångna
3. Bli attackerad av en duva. 

Inget av ovanstående hände och jag har nu påvisat för mina kollegor att 10 cm stilettklackar är ett par utmärkta arbetsskor. 

5 timmar kvar av arbetsveckan sen är det ledigt igen. Det är frisörbesök, utbildning, tjejkväll och studentfirande på agendan så full fart med andra ord! 

Kanske kan man hoppas på lite sol också så jag kan ligga i trädgården och läsa min nya bok  😎

Hej sålänge! 



Bra bok!

Sträckläste en bok i helgen som var väldigt bra! En enda natt hette den. Det enda som är tråkigt med bra böcker är ju att dom tar slut.. 
Men idag när jag vaknade kom jag ner till vardagsrummet och där väntade ett paket! Victor hade varit och köpt uppföljare som släpptes förra veckan!

Så nu har jag suttit med näsan i en bok hela den här onsdagkvällen också! 

Tack V, du är bäst! 😘 

Grattis kusin vitamin!

Idag fyller äldsta kusinen 30 år! 🎈 Det är lite skrämmande hur tiden bara springer iväg. Jag skulle leta fram lite kort på Erik och hamnade då bland annat på husvagnssemestern till Halmstad! 
Korre, jag och grabbgänget tog en liten semestertripp! 
Det finns ingen mysigare samling män än dom här! 

Hittade dom här två korten som är från samma sommar: 



Det känns som att vi tog dom här bilderna alldeles nyss! Om det inte vore för att Theodor helt uppenbart har växt en smula så skulle man inte tro att det är så länge sen! Men det är det! Nämligen sommaren 2007, åtta år sedan! 
Det var en riktigt rolig sommar! Vi kan ju bara hoppas på att den här sommaren som kommer bli lika trevlig, nu har vi ju dessutom en 30-åring att fira! 


RSS 2.0