för en gång skull så är jag fantastiskt glad över att det är morgon!

Nu är det nära! Mitt nattpass är slut om 45 minuter och då har jag bara en enda sak i huvudet och det stavas SÄNGEN! Tackar kaffe, power king, och lakrits för att dom finns.

När jag vaknar så är det helg! (och förhoppningsvis ligger det även en snygg man brevid) Wiii!



Jag tycker att det blåser lite motvind

Attans dag! Efter hockeyn igår så dog min telefon, vilket alltid är lite trist. När jag väl kom hem till min älskade laddare idag så upptäcker jag att det inte finns någon teckning. Tråkigt tänker jag och antar att det är någon "ny på jobbet"-Nisse som har sågat ner fel träd och ställt till med trubbel men tydligen är det strömavbrott som orskar problem som FORTFARANDE finns.. Fia är lite putt över det här, jag vill ju ringa mamma!

Korre, du vet vad bilden nedan betyder! Jäkla skit :/



Det var två problem som har gjort entré i mitt liv. Det tredje är att jag fick byta jobbpass imorgon så jag börjar 07 istället för 15. Därför missar jag tvättstuga, frukost på IKEA och shopping :(



Victor, jag har lämnat ett litet meddelande till dig på fejan. Jag börjar som sagt klockan sju imorgon så vi kan inte åka och äta frukost :( Hoppas du hinner se det här så du inte åker hit imorgon. Puss!


Hatar 3!!!!


Over and out!


Give me!

Jag vill fortfarande ha mitt vin!! Jag har en känsla av att det här vinet är sjukt gott. Sött, friskt och ungdomligt! Vänta nu, beskriver jag mig själv eller vinet?? Hihi



Jag jobbar. Det är söndag och folk är trötta...receptionisten också.




Kärlek

Fia hjärta Satsumas

Jag skulle inte vilja kalla det lördag...

Ligger i soffan och filosoferar. Ska jag göra något vettigt med mina tre lediga timmar jag har kvar av denna lördag eller ska jag ligga kvar apatisk i soffan?

 

Solen skiner ju ute.. så jävla typiskt, Hade jag varit ledig hade det varit gummistövelsväder.. Tycker ni jag låter lite putt? Det är jag inte!! För jag har Victor :) Jag kommer troligtvis vara glad resten av livet :)

 

På med glajjorna! Jag ska ut i solen!!!

 


Let's go public!

 

... han är fruktansvärt trevlig också ;)

She's on fire!

Nu är det så att jag har lovat att göra tre inlägg idag och om det är något som jag är bra på så är det att hålla vad jag lovar :)

 

Så vad ska vi klämma in här? Jo, jag tänkte att en bild från kräftskivan i lördags vore på sin plats!

Nanne och Oskar har hittat varsin mick

 

I brist på annat så slänger jag in en bild på min kusins anorektiska anklar också, bara för att det är kul!

Det ser ju faktiskt ut som att benen ska gå av snart :P

 

Så där då, nu kan jag krypa ner i sängen med gott samvete! Ses imorgon ;)

 

 


Jo'rå!

Vill bara meddela att jag har tränat för andra gången idag :) Nyss hemkommen från lite powerdance.

 

Skulle ta mig en välförtjänt power-nap förut (okej, den var kanske inte särkskilt välförtjänt men det struntade jag i och tog den ändå!) Jag sov i två timmar.. det var inte planerat. Jag skäms lite men bara lite.

 

Ikväll är det dags för ett av världens sju underverk ;) Fan va fin han är.

Heja Per!

 

Men innan det är dags för Per så får det bli lite Bonde söker fru, eller bonnläpp söker blygläpp som en viss man sa häromdagen. När han sa det lät det roligt, nu när jag skriver det känns det bara läskigt :P 

 

 

 

 

 

 


Hurtbulle

Frågan är om man är riktigt frisk när man går upp klockan sex, går genom regn och rusk för att träna yoga? När man är ledig??!

Min kära kusin har köpt sig ett par såna här dojjor. Nu är hon liiiiite mer lätturad än vad jag är så jag är fortfarande väldigt kritisk till att dom fungerar men lite sugen ändå på att köpa ett par. Korre, kan jag få en utvärdering snart hur dom är?

Reebook EasyTone

 

Tvättstuga och Hem till gården roar jag mig med just nu, och jag gillar't! :D

 

 


Fredagsmys

Nu mina vänner ska jag berätta vad riktigt fredagsmys är för något. Släng tacosen i väggen! Falukorv, potatismos och ett glas rött!


De ni!! Kunde inte vara lyckligare just nu! :D


Imorgon kör vi kräftskiva WoOOO!!


Jag vill inte

Kan inte någon ringa och säga att jag inte behöver? Att jag kan få ligga kvar här under täcket och glömma allting?

 

Antar inte det.. så det är väl bara bita i det sura äpplet och knalla iväg.

 

 

 

Med risk för att framstå som en mörkrädd fem-åring men jag önskar att mamma vore här!

 

 


Snart är Fia fit for fight igen!

Imorgon har jag varit sjuk i en vecka.. Man skulle kunna tro att det har varit en väldigt hemsk vecka men jag skulle nog påstå att den har varit bra :) I lördags trotsade jag ju förkylningen och följde med min fina vänner på Maggio och kvällen var jätterolig! Dock så slutade ju konserten lite dratiskt då jag inte fick nån luft men det ordnade ju snart upp sig.

 

I söndagskväll mådde jag skitdåligt för att inte överdriva men är man täppt, har sviinont i halsen, hostar och har feber så är inte jättekul att få maginfluensa också. Så söndagkvällen spenderades i sängen och på toaletten... Jippi!

 

Det positiva med den här veckan är att jag har haft någon som har tagit hand om mig, någon som verkligen har ställt upp för mig och skämt bort mig. Tack snälla <3

 

Nu ska jag sova några timmar till så kanske den här förbannade sjukperioden snart är över!

 


Fake it till you make it

Panodil, strepsils, zyx, mogoangin, otrivin, sprit men framför allt ETT GOTT HUMÖR!

Nu kör vi!

 

Attans vad jag mår dåligt...




Idag smäller det!

Tråkigt nog så är jag ännu sjukare idag än igår och nu har snoret anlänt! :( Låg vaken till två inatt och gick då upp och gjorde lite varm choklad. Klockan fyra, när jag sov som bäst, var det någon glad festprisse som kände för att banka på mitt fönster. Tack för den!
Klockan sju ringde klockan som jag hade glömt stänga av, där får jag skylla mig själv, klantFia!
Men nu kurerar vi tills ikväll! Min plan är att dricka mintu och varm choklad ikväll.

Minnen

 

Nu när jag har legat hemma i soffan här i kväll så har jag kikat igenom mina stora tunga fotoalbum (japp, jag är en sån där nörd som sitter och klipper och klistrar in bilder).

Vissa dagar/kvällar minns man med en extra glimt i ögat. Det är såna där dagar som man skulle göra vad som helst för att leva om! Jag har många såna dagar i mina album. Dagar som jag gärna vill tro att man glömmer om man inte har dem nerprintade i album. När man ser platser, kläder och minerna på personerna på korten känns det som man är där igen.

 

Här kommer en bildbomd med notalgi!

Den här bilden är tagen av en okänd person på nattklubben "The Box" på Santorini. En kväll (Miccos 19 årsdag) som ingen av oss på bilden kommer att glömma! (I alla fall inte dom bitarna vi faktiskt kommer ihåg ;) )


6 juni 2007, Fia blir vuxen


Husvagnssemster i Halmstad. Korre, jag och grabbarna


Den här kvällen hade Korre och jag planer på varsitt håll men det hindrade inte oss att ha en liten förfest ihop. En mycket bra start på en mycket bra kväll! (Som för min del forsatte på en kräftskiva i en loge utanför Vadstena)


Vättenundan -08. En kväll med minnen som vi skrattar år ganska så ofta ;) 


Mitt första år i hemtjänsten var 2008. Den här kvällen, som spenderades på måndagsklubben i Vadstena, kan ha varit den bästa på hela sommaren. Sommarvikariena -08 var något alldels speciellt ;)


En av alla kvällar med gänget. Jag gissar att en frisbee var inblandad under kvällen. 


Den här kvällen halkade jag in på av en slump. Tur var väl det, annars hade jag ju missat när korre skulle tävla i att hälla i sig en cider.. Det slutatde ganska kul :) 


Pussfest hos Sundgren innan Barbados! 


Vid närmare eftertanke så vet jag inte om jag just vill återuppleva den här kvällen.. men det är ju ganska skojiga minnen som kom med den ;) 


Bästa dagen/kvällen sommaren 2010


Sista kvällen i Rom, kvällen vi såg Khadaffi! 



Avslutar med två bilder från i sommar, två kvällar jag gärna skulle göra om!!


Midsommar hos Sildeborn


Rehab-helg i Gnesta! 


(Och gummibåtsfesten, såklart!! ;) )



 

 

 


så kan det gå

Har spenderat hela dagen i sängen, sjukstuga på Vasavägen :(

måste måste måste må bättre imorgon när det är Maggio!!

 

Avbokade precis morgondagens zumba :( jäkla skit! Jag vill inte vara sjuk! Jag vill hitta på galna och roliga saker när jag är ledig!! Skulle följt med familjen till Vingåker idag men jag fick snällt stanna hemma. Nu sitter jag här, ensam en fredagkväll med en kopp te i handen.. Micco och jag som skulle fira in våran gemensamma lediga helg med några glas Zumbali. Den oöppnade boxen står på micron och blänger på mig...jag blänger tillbaka.


...

"Hoppas att du aldrig behöver uppleva samma sak" Jag hade bytt med dig, utan att ens tänkta. Det är lättare att hata än att vara hatad.

 

Vill aldrig älska någon igen, det gör för ont. "Vet inte om jag någonsin kommer att kunna förlåta dig" Då är vi två..

 

Jag vill hata dig! Jag vill skrika på dig och säga åt dig att öppna ögonen och inse saker men istället sitter jag här och kommer inte på något att säga. Inget att kontra med.. som vanligt. Det enda som händer är att det dåliga samvetet växer. Tack så mycket.

 

 


Mojo Yoga

Skulle på Mojo Yoga klockan åtta imorse men den var inställd. Vad gör man då istället en ledig onsdagmorgon? Man sover till klockan tolv! Vaknar med lätt ångest efter 13 timmars sömn. Sen tänkte jag, va tusan! Vill jag sova när jag är ledig så gör jag väl det! Å det ville jag ju uppenbarligen.

 

Idag blir det fyra timmars kvällsjobb på ett överbokat hotell men innan det har jag monsterberget Urban med disk att ta tag i. En ny diskpropp skulle jag köpa med ja.. attans.

 

Lunch? Eller ska man gå på godispåsen som ligger brevid och ser inbjudande ut?

 

 

 

 


WOOOHOO!

Såg precis reklamen på den här och blev lite upphetsad! Den åker ner i hemköpskorgen imorgon!

 

Afrodansen var om möjligt ännu jobbigare idag än första gången. När jag gick därifrån såg jag ut som om någon hade jagat mig med en bil non-stop i fyra dagar ungefär.. Fy fasen så trött! Men gött är det nu när man ligger i sängen och känner sig nöjd :D

 

Imorgon blir det jobb, miccotime, zumba och sen lite matlagning (oh, yes! Fisen ska laga mat!)

 

Nu ligger jag och kollar på under toscanas sol, livet är fin fint!

 

(Hoppas att jag tar mig ur sängen imorgon.. En bonus vore också om jag kunde röra mig utan att se ut som en 90-åring)

 

 

 

 

 

 


Diskpropp efterlyses!

Min diskpropp är borta :( Hur tappar man bort en diskpropp? På hur många ställen kan man möjlligtvis lägga en diskpropp på? Ganska många är svaret om man heter Fia Nilsson och gör allt möjligt på nätterna när man sover.

 

Lördagen var riktigt trevlig med vin och härliga människor! Klockan 23.55 skulle vi ta tåget in till Mjölby och gå på bayersk afton men det blev inte riktigt så för mig :P När vi skulle kliva på tåget så pratade jag i telefonen och hade därför gått iväg en sväng och stod vid en annan dörr. En dörr som ingen annan stod vid, en dörr som ingen gick ut ur. Den dörren öppnades inte, trots att jag panikartat tryckte på knappen flertalet gånger.. Fia fick gå hem till Mamma och sova istället för att fortsätta kvällen i Mjölby.

 

Hemma hos mamma bäddade jag ut soffan, klämde tummen, åt lite kvällsmat och somnade gott. Vaknade nästa morgon och hade då i sömnen bäddat in soffan igen :) En filmkamera vore kanske en fin idé när jag sover?

 

Nu ska jag gå bort till hotellet och sitta med lite bokningar. Klockan sju blir det afro powerdance med särbo!

 

 


Guldfisken Fia

Imorgon MÅSTE jag komma ihåg att hämta ut biljetterna till Maggio.. annars kommer mina vänner att halshugga mig!

 

Body Balance var kanonbra! Det blir det helt klart fler gånger!

 

Nu ska jag slänga mig i sängen och zappa mellan alla halvdåliga filmer som börjar nu klockan nio på tvn. Imorgon är det helg och den ser lovande ut, det gillar vi :D

 

TTAN DOG ;)

 


Solen kan inte lysa jämt

Jag är lite nere för tillfället..:( Har haft en kanondag på jobbet men luften gick liksom ur mig på vägen hem och efter ett samtal som jag har skjutit upp alldeles för länge, känner jag mig inte så pepp på någonting längre. Fasar inför nästa vecka då min plan är att ta tag i en sak som borde varit överstökat vid det här laget. Jag kommer må skit men när det är över så hoppas vi på nya tag och att livet rullar vidare.

 

En ljusglimt i det hela är att jag snart ska iväg och träna. Body Balance är det på schemat idag vilket är en blandning mellan Yoga, Tha Chi och Pilates. Första gången jag ska köra ett sånt pass så utvärdering kommer senare!

 

En arbetsdag kvar till helg.


RSS 2.0