Lördag

Nyss hemkommen.. ska åka snart. Duscha, packa om...sen blir det fest i Norrköping! Micke fyller 20.

Solade idag, men glömde för ett ögnblick bort mina brännskador. Det var ett nytt supersolarium så nu är jag rödflammig istället. Kan inte fatta hur det fortfarnade kan vara känsligt. Det är ju snart ett år sedan jag brände mig!
Attans skit.. men det är bara hålla tummarna för att det försvinner och inte blir ärr som på armen. 
  Jag 18 feb. Inplåstrade brännskador.

Det blir även utgång ikväll, till Hugo. Där har inte jag varit på något år tror jag..Så det ska bli skoj! Mindre skoj är att jag är lite halv sjuk. Vaknade upp med ont i halsen och allmänt snörvlig, men det ignorerar vi ikväll!
Systemhandlandet gick sådär .. svängde in på torby på vägen hem runt två. Lönehelgen innan jul.. det var lite fler människor där än jag. Men och andra sidan slapp jag ju välja från Boxholms usla sortiment + att jag hittade en rolig present till Micke.

Nu ska jag fika i min ensamhet.. varför min familj har ett hus vet jag inte, för hemma är dom ju aldrig :(

/Fisen

Idag är det den 27 November

Blev väckt av min mor idag. Hon kom in med telefonen i högsta hugg och frågade om jag hade bokat tid hos susanne ( min frisör) idag.. yrvaken och lite småsur svarar jag, "jag visst, men det är ju inte för ens den 27 ju" Då svarar min kära mor, "men det är den 27 idag". Attans. Hopp upp ur sängen och ner till Susanne. Gillar inte rivstarter på morgonen.. så långsamt som möjligt, det är fint.

Sen ringde jag upp min kusin och hörde om vi skulle dra en riva till mobilia och kolla in nya outleten. Det var för övrigt inte mycket att ha. Men nu har vi gjort det i alla fall. Sen blev det City Gross, marsmallowsgrillning i tvättstugan och fika med hemmagjord glass.

Nu ligger jag och myser hemma i sängen och kollar på "Vad blir det för mat?" ett av mina favoritprogram :)  Sveriges skönaste karl är ju helt klart Per Moberg.

Imorgon börjar jag jobba klockan sju för Ocab. Och sen är det fredagkväll :D

Lite osäker hur helgen kommer att utforma sig, det kan bli så att det blir en fest i Norrköping om jag blir på det humöret.

                           


/Fisen

FAN!!

jag blir fan galen! 4 bilder på femtio minuter, resten blev det något fel med. likadant igår! men nu går jag och lägger mig så kanske det blir en ny ansträngning imorgon. Kanske.

piss

/Fisen

Bilddagboken

Dom senste tre timmarna har jag ägnat åt att ladda upp bilderna ifrån Indien på Bilddagboken. Fy fan vad trött jag är på det här just nu, men om inget går snett nu på slutet så bör dom ligga där nu

bilddagboken.se alias fianilsson

Hoppas på en spännande morgondag!

Godnatt!

/Fisen

Snö

Det snöar.. mycket! Höll på att köra fast med bilen i malmgatans branta backe..

Det har varit en mycket trevlig dag. Korre och jag har varit hos farmor och hjälp henne att putsa koppar och mässing. Sen har vi även bakat pepparkakor och hade då stor hjälp av en 3-årig herre. Denna herre ska vi även tillbringa våran onsdag med. Då blir det en tur till Linköping, hoppas att han har tillräckligt med tålamod för det ( eller korre och jag kanske?) 
     

Halv tio är klockan.. ligger och kollar på en dokumentär på fyran om en 500-kilos killen.. men det känns som man har sett det där förut.. så det är inte speciellt intressant.  Ligger och väntar på att Boston Tea Party ska börja.
Gjorde ett tappert frsök att ladda upp bilderna från Indien på Bilddagboken men det gick inget vidare. Min dator kände inte direkt för att ladda upp ca 130 bilder utan nöjde sig med 2.

I lördags var det födelsedagsfest hos Mysan! Kanontrevlig kväll! bör göras om snart! 

                   

        


Ska jobba på OCAB imorgon. Ulla kommer och plockar up mig 06.30 och då bär det av till eksjö.


/Fisen


10.24 glädjerus!

Nu är det nästan roligt att tanka igen :) Innan jag åkte till Indien tankade jag min svarta pärla för ca 13 kr. Idag tankade jag för 10.24 på Q-star! Lycka!!! :D


Snart är det partaj! Mia och Fidde kommer över om en stund på en fördrink.. Älska lördag! :D


Tillfrisknande

Yes! det finns en gud :D det var inte maginfluens för nu, efter några timmar i soffan och Fia är på G igen :)
Då blir det 20-års fest imorgon! Kul!!!


Så här glad är jag nu :D!!!!

Friday in bed

Jobbade i morse.. åkte ifrån Linköping utan att komma försent. Kan nog tacka Daniel för det :)

Sista timmen på jobbet var inte så rolig dock.. huvudvärk och illamående. Så just nu ligger jag nerbäddad i soffan och är putt över att jag kanske inte kan åka till Linköping ikväll, eller gå på Mys fest imorgon :(

Men men, det får man väl ta. Skulle helst vilja ligga hemma i Daniels soffa nu och bli ompysslad!


/Fisen


Elisabeth

Idag är det den 19 november, vilket betyder att jag har namnsdag :D
Detta firades ihop med mormor och morfar och en skål underbara hemrullade köttbullar, mums!

Vaknade upp brevid en underbar man imorse.. väldigt tomt dom nätterna som spenderas utan honom.

Hälsade på min sjuka kusin. Hon pratade jätteroligt så jag hade mest roligt åt henne. Sen somnade hon och snarkde  värre än dom indiska karlarna på tåget.. tillsammans. Erik försökte spela in det, men dessvärre så vaknade hon precis då. Synd. Det hade retat gallfeber på henne att ha den inspelningen som smssignal :D

Barnvakterit åt Theodor varade bara en timme, sen var Malin hemma ifrån revisorn igen. Men vi han äta havregrynsgröt och mysa framför Ice Age 2 :)

kvällen kommer att spenderas i min säng framför tv:n med en kopp hjortronglögg. Det ända som saknas nu är någon att pussa på.

Det blir 20års fest för My på lördag :D trevligt!

Och en date med Micco på tisdag.. myyyys!

/Fisen


Ännu segare dag..

Det blev inget mys med Theodor ikväll, det blev imorgon istället. Så kvällen kommer att spenderas i Linköping istället :)
Det är riktigt illa nu.. har fastnat vid datorn. Var på väg mot duschen för ca två timmar sen, men än har jag inte kommit dit.
Måste göra någonting!
Ska nog åka ner till Götevi och kolla hur det är med sjuklingen :)

/Fisen

Tråkdag

Grått, kallt och tråkigt.. så känns det ungefär nu. Var ute och gick förut, det var aningen kallt för att springa. Mina kinder var lika röda som tomtens rumpa när jag kom in. Kallt!!

Kvällen ska spenderas med Theodor. Mysigt värre!

Jag har faktiskt sökt ett jobb idag. Själv så trivs jag väldigt bra med min arbetssituation men folk runt omkring mig verkar lite stressade över den så det är väl lika bra att söka ett heltidsjobb..

På tal om jobb så blir det nog spårvagnen i helgen.. hoppas att det inte krockar med Mys fest bara.. ser fram emot den!


Så här roligt kan man ha på jobbet i Norrköping


Vad som händer under resten av dagen blir en överraskning :) Spännande!


/Fisen

Måndag

Det är mörkt ute.. redan. Den här dagen knallade på fint. Snart är det dags för hockey!
Natten kommer att spenderas med Daniel, och morgondagen börjar med en promenix med Korre i Götevi.

Det har verkligen varit underbart vädet ute idag! Perfekt för att vara ute och gå :)


Sov själv inatt... sov i och för sig som en prinsessa men han saknades...

Back in town

Nu är jag tillbaka på hemmaplan. Skönt. Vaknade upp i min egna säng för första gången på 35 dagar.
Resan till Indien var otroligt rolig. Mia och jag har haft riktigt skoj, men det är riktigt skönt att vara hemma igen till en vardag som man är van vid.
Dom senaste fyra nätterna har spenderats i Linköping, hos pojkvännen. Hur mysigt som helst. Gillar honom verkligen!!

Helgen var trevlig. Det hände vissa saker som gjorde den lite mindre trevlig, som till exempel att jag tappade min bilnyckel. Och hade då innan glömt plånboken i bilen. Då kändes livet sådär. Men efter en shoppingtur med korre på IKANO var jag på topp igen. På kvällen åkte korre och jag tillsammas med Chrille, Henke och Shibby och bowlade. När jag skulle gå in var det legkontroll och mitt leg låg ju fortfarande i bilen. Då surade Fia till lite, men det var bara att åka till Daniel och hämta leget. För som tur hade jag varit hemma i Boxholm innan och hämtat extra nyckeln. Men sur blir man ju. Speciellt när det är 18 års gräns och den ända av oss som var 18, inte behövde visa leg :P men Henke som är 24 fick snällt plocka fram det.

Lördagen var också väldigt trevlig. Myste med Daniel hela förmiddagen. På eftermiddagen var korre och jag ute och gick och efter det var det revydags. Att se sin bror i underkläder(DAMUNDERKLÄDER) känns sådär faktiskt. Jag brukar hata dom där revyerna men i år var det ganska roligt :) Kvällen avslutades på Platens i Linköping!

Nu är det dags att gå ut och gå en sväng. Sov ganska länge idag men det var riktigt skönt. Men nu blir det Boxholm runt och efter en varm dusch sen är det frukostdags!

Ikv'äll blir det hockey i Linköping med Anders! Har inte träffat honom sen i sommras, så det ska bli jätteskoj!

/ Fisen

Update from India




Nu sitter man har i den klibbiga varmen, men svettiga indier runt omkring sig.
En vecka och tva dagar kvar tills vi ska aka hem.. hem till Sverige!
Nu nar vi ar har i Goa sa ar allt frid och frojd. Vi solar, badar och shoppar for fullt. Men resan har ju varit allt annat an smartfri.
Tagresan till Varanasi var nog varst av allt.. Men som sagt, nu ar allt frid och frojd och man har vant sig vi att precis alla stirrar pa en och att det gar fullt men kor, elefanter, grisar, kameler och apor pa vagarna.
Men som sagt, lika skont som det ar att ligga nere vid havet och steka, lika skont ska det bli att komma hem. Hem till normala toaletter ( det vill saga en toalettstol med spolfunktion och papper) god mat ( som inte vander ut och in pa magen) normalt folk som inte skriker efter dig pa gatan, filmar dig pa stranden eller lurar dig pa vaxeln.

Hem till Daniel....

Fisen

RSS 2.0