Sista veckan

Bakade en tårta och hade med mig idag :) Tre dagar kvar, sedan är det en veckas utbildning på Radisson och en vecka i skolan i Sörping och sen är det JULLOV!!! :D

 

Kanske inte världens vackraste tårta men den var god i alla fall och mina kära kollegor uppskattade den :)

 

Min man har hittat hem igen :) Halv två ringde mobilen i natt och jag fick knalla ner och släppa in en frusen man som inte hade sina nycklar med sig. Det gjorde inget att jag fick kliva ur min skönhetssömn och gå ner och öppna för livet är så mycket roligare när du är hemma!! MMAHH!!

 

 

 


Världens finaste

 

Kom hem ifrån London och mys med mig! Det är så tomt utan dig! :(

 

 


Finfin snöstormsdag

Vitt och fint ute, jag är nöjd! :D

(Jag var dock inte lika nöjd över vädret när jag låg som en padda på vägen när jag skulle hem ifrån Apollo)

 

Jag är måttligt sugen på att börja skolan igen, jag vill jobba och boka soliga resor till glada människor! (Och mindre glada människor också för den delen, dem åker också på semester)

Jag gjorde en rolig bokning idag :D Bokade till Phuket och ett av våra finaste hotell, ett femstjärningt superhotell :) 28.000 per person ungefär :) Wiii!

 

Har precis kommit ur badkaret och ligger och klurar på vad som ska inhandlas till helgen. Full rulle i helgen! Daniel åker iväg till London och blir borta fre-mån. Jag ska roa mig med en Boxholmstripp på fredag och en bakdag med min särbo på lördag!

Känner jag mig själv rätt så kommer söndagen gå åt till att fördriva tiden med att städa i min ensamhet :) Kanske blir det lite julklappsjakt också.

 

Nu till kvällens stora fråga, Grey's eller Rederiet?

 


Fredagkväll

Vad kan vara roligare en fredagkväll än att organisera i sina skåp och garderober? Hmm.. jag har svårt att komma på något!

 

Trevlig helg allesammans!


Elisabeth

Nu har jag öppnat presenten som mamma smugglade ner i väskan :)
Björn Borg trosor! Tack mamsen!

reality check

Sitter som fastklistrad framför en tjejs blogg. Inte vilken tjej som helst utan en underbart gullig tjej som finns i min bekanskapskrets. Hon skriver om sin uppväxt och jag sitter som förblindad.

 

Jag glömmer nog bort alltför ofta vilket beskymmersfritt liv jag lever och hur många människor jag har runt omkring mig som älskar mig och som skulle fånga mig om jag föll. Jag glädjs varje dag åt mitt liv men när jag läser Sarahs blogg så inser jag att jag borde glädjas varje minut.

 

 

 

 

 


Äntligen!!!

Efter nästan ett års väntan så är den i min famn!
Bakat en paj ikväll också :) Kolapaj med Pekannötter så den här får mina kära kollegor äta utan mig.

Världens bästa mamma!

Jag har nog världens underbaraste mamma!
Hittade just ett paket i min väska som mamma smugglade ner när jag var hemma igår :)
"Grattis 19 nov"
Då är det nämligen min namnsdag och vi hinner nog inte träffas innan dess. Fiffiga mamma! <3

Superlördag, supertrött, superlim

Min fredagkväll var otroligt rolig och vi fick underbart god mat hemma hos Mysan. Vin, cider, shots, drinkar, vi kan väl säga att morgonen idag var lite tung. Det blev heller ingen sovmorgon för jag hade fått en inbjudan till att äta frukost hos mormor och morfar och det var jättemysigt!! Det var värt att bara få fyra timmar sömn för att mysa med dem lite innan det var dags att åka hem igen.

 

Dagen idag har hittills bjudit på skoshopping, mys med mannen och några glas julmust. Nu ska jag ta en liten lur så att jag orkar att festa loss med brudarna till halv fyra i natt!

 

Jag har fått superlim så fingret och det är mycket frustrerande. Hur får man bort skiten utan att få med skinnet? Är det ens möjligt? Jag har prövat allt!!!

 

 


Kvällsbakning

Har ägnat kvällen åt detta:
Hoppas mina kollegor blir glada imorgon :)
Jobbade lite övertid idag, satt i telefon med en bokning av sju personer till kroatien och eftersom jag inte är så snabb på att boka än så blev klockan halv sju innan allt var klart. Men det gör ingenting för det är roligt att boka!! :D
Imorgon är det lunch med Micco som gäller! :)
Jag är förövrigt nyklippt och laddar inför en superhelg med trevliga fester både fredag och lördag!
Nu är det Rederietdags!

Operalördag

Tanken var att jag på min lediga lördag skulle lära mig Opera men Carlson Learning Network funkar inte! Page can not be found! Skit!

Kanske får knalla upp till jobbet istället? Eller så kollar jag på en hyrfilm ihop med min sambo, städar lägenheten och bakar lite dumlekakor?

 

Vi får väl se vad som blir gjort!


Så här roar man sig en onsdagkväll :)


RSS 2.0