En timme kvar!!

En timme kvar av jobbhelgen och det är dags för skobyte. Håller på att gå in mina nya skor och idag har dom hängt på i 7 timmar! Snart så!!

Sängen, min kära vän, jag längtar efter dig ikväll! Och min man längtar jag efter också! sängen är ju nära men mannen är desto längre bort. Man kan ju inte få allt, 1 av 2 får vara godkänt.

God natt!!


Har klockan stannat?

Ja, det kan man fråga sig. Lugnt och stilla här på jobbet fick jag i alla fall..
Sitter och knaprar i mig lite knäckebröd, min nya favorit. Jag snöar alltid in på saker så när jag hittat något som är gott så äter jag det dygnet runt i några veckor. Och just nu är det kanelknäcke!

Jag måste göra något med mitt hår. En stor suck kommer ur mig varje gång jag ska borsta/ tvätta/sätta upp det. Sliter och tråkigt. Jag borde nog snagga mig och börja om men den idén får nog tummen ner av min sambo!

Imorgon klockan fem bär det av till Ullared, jag är hemma från jobbet elva ikväll. Den sovmatematiken går inte ihop sig!


Äppelmos

Någon har under nattens lopp, på något mystiskt sätt, lyckats byta ut min hjärna mot en hög äppelmos. En värkande hög äppelmos dessutom. Jag ber snällt om en lugn kväll på Elite. Tack på förhand alla gäster!

Min sambo uppdaterade sin telefon och blev av med allt! Gör inte om det misstaget. Men jag skickade över lite bilder på mig och Clint så att han inte glömmer bort hur vi ser ut nu när han är på jobbet.

Kollade igenom alla mina bilder och kände att en vecka Egypten till skulle jag snällt tacka ja till :) men 6 dagar kvar till Rom, det är inte dumt det heller!!


Jag kom upp!

Och nu är det full lördagsrulle på jobbet.
Dagens fråga är, är jag alltid såhär vindögd? Eller bara nyvaken?


Hotellsängar, mmmmm!

Försöker ignorera det faktum att jag börjar jobba om 30 minuter och borde gå upp. Inte ens hotellfrukosten lockar idag..


Sovdags på #224

Sovdags framför made in Manhattan. Nu är det klart! Flyg och hotell bokat till Rom! Vi åker nästa helg :) underbart!!

Vi hade en ny tidning på jobbet idag, ny favorit! Mat, mode och inredning. Allt i ett :)


Då var det dags!

Grisen är lämnad hos mormor och morfar. Mat har åkt ner i magen efter ett stopp i Götevi där vi fick fläsk och löksås hos farmor. Min favoriträtt som jag aldrig kommer att kunna göra som farmor!!

Nu är det dags för tre dagars helgjobb men helgen är räddad för jag har fått mina favoritäpplen av mormor och på hemköp hade dom äntligen fått in satsumas! Lycka!

Tre dagar jobb men sen blir det roligheter igen då en Ullaredstripp är planerad på måndag! Tjoho!


Morgontrött, kvällstrött, dagstrött, TRÖTT!

Varförska det det vara så svårt att hå upp? Jag har ju massor att göra innan jobbet idag ju! Jag skyller på Clint, min lilla sjusovare, som ligger i vägen för att jag ska kunna gå upp.

Victor gick till jobbet imorse och påbörjade sin 48-timmars helg. Jag ska ju bara jobba 24 timmar, så jag ska väl vara nöjd. Nu sätter vi fart!


Ledig torsdag

Sovmorgon och sen promenad med Clint och Korre.

Efter det blev det lunch och sen Linköping med mannen. Först åkte vi till Bergs slussar och efter det en sväng till Tornby. Shoppingen bestod nästan bara av nya bajspåsar, fina!!!

Nu sitter jag i soffan och väntar på att maten ska serveras. Vi kan väl dra slutsatsen att den här torsdagen har varit bra! :)


Du är för dålig på att blogga!

Min sambos ord och jag kan hålla med. Men har inte hänt något spännande varken idag eller igår.

Jobbar kväll 5 pass av 6 den här veckan. Igår gick jag en "runda" på mitt fina löpband innan jobbet framför skilda världar! Och idag har jag roar mig med att städa hela lägenheten och, hör och häpna, kollat på skilda världar! Jag har fått ett lätt beroende av serien sen jag låg hemma sjuk.


Clintan passade på att sola medans jag traskade på bandet.

Hittade en väldigt häftig bild på hemmafixarna.se
Lugn Victor, jag ska inte börja skruva upp resväskor på väggen men det var himla snyggt!


Hemma igen hos grabbarna

Jag har saknat min lilla gris!! Å Victor med!

Nu ligger vi alla och kollar på film :)


Tillbaka till Mjölby

Då startar vi hemresan då, sitter på bus4you och jag måste säga att stolarna är himmelska. Det slår både bil och tåg med hästlängder!!

Dagen har bestått av shopping men nu ska det bli skönt att åka hem. Laddat upp med favoritgodiset!


Stockholm

Uppe i Stockholm tillsammans med Mamma, 3 fastrar, 3 kusiner och kusin Eriks flickvän Carro.

Har kollat på musikalen Dirty dancing, vilket var otroligt bra! Skitbra till och med!

Nu sitter vi och äter mat på en libanesisk restaurang. Jag passar på att äta blåmusslor! Korre är skeptisk till detta men hon har prova på alla möjliga små lustiga rätter ikväll! Jag är imponerad!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/768175/images/2012/pic_505df435e087c33edbcd04c7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/768175/images/2012/pic_505df435e087c33f01bff268.jpg" class="image">


Mot Linköping!

..för andra gången idag. Victor och jag ska kolla på Raw Comedy Club.


Madam Stoltz

 
Synd att inte dom här krokarna passar in så bra hemma i lägenheten, för jag dog lite grann när jag såg dom.
Dom är från Madam Stolz.
 
Men den här lilla kompisen skulle gärna få flytta in!
 
 
Om jag sätter upp en Uggle-termometer så är nog det att gå lite för långt, eller? Frågan är om Victor kastar ut mig eller termometern först? :P
Men den var fiiin! Jag skår vad om att man skulle bli glad av att titta på den oavsett vad för temperatur den visar :)
 
 
 
 
 

Comebacken avklarad

Sitter på tåget på väg hem från jobbet och det känns som någon har kört över mig! Man ska inte vara sjukskriven, msn blir vek! Men efter tio dagar hemma är nu första jobbdagen avklarad. Med blandat resultat! Jag började med att på ett klantigt sätt överboka hotellet men det ordnade jag upp! Det är alltid lättare att styra upp sina egna misstag!

Innan jag åkte hemifrån så fixade vi lite i vardagsrummet så nu är nya mattan på plats och dom nya kuddarna som vi köpte på kopp och kanna i Vadstena igår. Fint tycker jag! Victor fällde kommentaren: " vad praktisk, nu behöver vi inte nya matta till jul!" så vad han egentligen tycker är oklart!

Hade nyss ett ganska "icke coolt moment" nämligen att stå på stationen i Linköping med gummistövlar ( fast det slutade regna för cirka 7 timmar sedan) och en djungelvrålsklubba i munnen som bidrog till att jag såg ut som en vilsen 7-åring!


Nu är det raka vägen ner i säng så kör vi klockan sju imorgon igen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/768175/images/2012/pic_5058dd1e9606ee48e3b614f0.jpg" class="image">


Kvällsutflykt

Efter tio dagars sjukdom så åkte Victor och jag på en liten utflykt nu på kvällen. Vi tig med oss bulldoggen och åkte till Vadstena. Mysigt att gå runt och strosa lite. Lite shopping och en fika.

Vi har köpt lite ny inredning till vardagsrummet, bild kommer i veckan när det är på plats.
Victor smet in på ladugård 206(?) och köpte brieost och kex till mig :) Söt som han är köpte han även en chokladbit!

Sen blev det lite te och en ny mugg också som invigs framför tv. Ikväll är det ensam mamma söker! Det är ju extra kul nu när Victors arbetskompis är med så det missar vi inte!

Imorgon är det dags att hoppa i kostymen igen, skönt efter att ha varit hemma så länge.


Receptet på en underbar söndagskväll :

Hemlagad husmanskost
Brasa och tända ljus
Ostbågar
Film


Och en snarkade bulldog mellan husse och matte såklart!

Nu är det dags att slänga ihop lite havregryns gröt och sen gå och väcks mina sjusovare! :)


Godmorgon

Clint vaknade vid 05.00 och fick för sig att det var någon i lägenheten. När han hade gått runt så kom han tillbaka in i sovrummet och vi somnade om. Han har full koll när inte Victor är hemma, det bor nog en liten vakthund i honom :) vid sju vaknade jag och var klarvaken. Clint tyckte inte att det var okej att hå upp då så honom fick jag bära ut vid halv åtta.

Ugglan som jag fick av Victor i våras har ju fått en kompis! En ledsen men söt uggla! :)


Ensam

Idag har jag varit ensam hela dagen. Har pratar med Korre och mamma i telefonen annars har jag inte träffat en själ. Imorgon ska jag gå ut! Jag mår mycket bättre idag även om jag nu på kvällen har haft ont i huvudet/bihålorna dom sista tre timmarna. Har precis kollat på eat pray love och kan konstatera att Julia Roberts är grym. Hon gör alla sina filmer sevärda! Så nu tänkte jag sova. Clint somnade för snart en timme sen, sömntutan.




Godnatt godnatt! Håll tummarna för att jag mår bra imorgon!


Lördagsmorgon

Victor har precis knallat iväg för att spendera närmsta dygnet på jobbet. Jag och Clint ligger och kollar på tv, vilket vi börjar bli ganska trötta på. Jag har varit sjuk en vecka idag men ny börjar det bli bättre ialla fall.

Skrev inget igår av den enkla anledningen att det inte händer så mycket här hemma på soffan.

Clints höna fick leva i två dagar i alla fall, nu är hon tyvärr ögonlös!

Nu har Clint somnat igen, han är inget vidare sällskap!

Av veckans filmer var det bara en som var bra, Safe. Den var riktigt spännande! Dom andra två var kassa.
Det var nog som tre sista filmerna på länge, vi har nämligen skaffat via-play nu och det verkar jättebra! Massa filmer och tv-serier att välja på!


Snorspolning!

Ikväll har Victor och jag kommit lite närmare varandra. Han har nämligen spolat mina näsgångar med saltlösning. Snoret forsade ut, sexigt värre! Det är kärlek det! :D


Still here

What can I say? Soffan och jag växer nog snart ihop.

Fick en krya på dig-present av min fina sambo idag :) Per Morbergs nya kokbok! Bästa presenten!!


Hipp hipp hurra!!

Idag blir bebisen 1år! Stora killen! Det firades givetvis med paket!

Förkylningen håller i än! Den verkar vara fäst vid mig :) men vi ligger väl lite till på soffan och hoppas på det bästa. Victor är ute och aktiverar födelsedagsbarnet. När dom kommer in blir det lite scones och te :)


Skilda världar

Ytterligare en dag i soffan. Min snälla kusin har lånat mig tredje säsongen av Skilda världar så här ligger jag!


10 timmar kvar!

Nu är det "bara" tio timmar kvar till Victors pass är över (förhoppningsvis)
Det är skönt för honom att vara på jobbet när jag ligger här hemma och snorar men jag saknar honom!
Jag är bortskämd med att han är hemma hos mig!

Virre! Skynda!!


Samma position

Här ligger vi fortfarande, Clintis och jag. Å mattes guldklimp bara sover och sover, det tackar vi för. Det är energilöst på Kungsvägen idag...


Sep. 10, 2012

Såhär ser min dag ut. Snor, hosta, halsont och feber.
Victor är på jobbet tills imorgon bitti så jag får hålla tillgodo med Clint som lyckligtvis är precis lika utslagen som matte.

Victor lämnade ju dock världens största godisburk åt mig så jag överlever nog.

Nu ska jag försöka somna om, har varit vaken sen sex men nu har jag hällt i mig lite dunderhostmedicin och typ 11 koppar te så nu ska vi nog kunna sova igen!


Honungste

Vaknade utan röst och igentäpp näsa vid halv sju. Kanonkul när man väl får sova. Det blev en kort kväll igår och det var nog tur för förkylningen har hunnit ikapp mig. Men idag tar vi det lugnt och laddar för jobb på ett fullbokat hotell imorgon och så tar vi veckan som den kommer..


Clintan njuter det sista av sommaren! Vår lilla solhund!


Nerbäddad

Sjuk. Skit också.


Tjoho!

Heja heja! Helgen är här!!
Sitter på tåget hem och är ganska nöjd över att förkylningen som försökte göra intrång imorse fortfarande håller dig på mattan.

Hann med en lite shoppingtur innan tåget gick vilket höjde helghumöret lite till! :D


Helgen närmar sig

Snart är den här igen, den efterlängtade helgen! 
Jag hade lovat Victor att vi inte skulle ha så mycket planerat den här helgen, jag har ju en förmåga att planera varje ledig sekund in i minsta detalj men den här helgen är faktiskt ganska så tom!
 
Imorgonkväll har vi biljetter bokade till Hamilton 2
Jag tyckte att ettan var riktigt bra och det var så längesedan vi var på bio, (jag tror vi har varit en gång sedan vi skaffade Clint i början på februari!) Victor tyckte vi skulle gå ut och äta innan med och det tackar ju inte Fia nej till!
 
På lördag så ska vi/jag till..ja, vart ska jag? Jag ska följa med Korre till något som jag missade förra året. Anledningen till det kan ni läsa här: http://hejahallon.blogg.se/2011/september/diskpropp-efterlyses.html. Bayersk afton, så var det!
 
Söndagen är helt planeringsfri!
 

Pyssel

Första knåpet är klart. En liten skylt till Clints foderburk.

Ligger lite halvavslagen i soffan och väntar på att det ska bli kväll så vi kan mysa framför en film!


Underbar måndag!!

Victor kom hem från jobbet vid åtta imorse och då förflyttade Clint och jag oss från sängen till soffan och fortsatte sovmorgonen och avnjöt sen lite frukost. Färden fortsatte sedan mot Linköping för shopping, mobila för mer shopping och sen till Mjölby där det blev fika hos Karina först och sen mera fika hos oss tillsammans med Emma och Signe. Mycket kaffe och fika idag för vi hann även med en kopp i Linköping där vi satt ute i solen. Riktigt fint väder idag! Höstväder, det gillar vi!!


Nu ikväll så har vi hittills varit ute och gått en sväng och besökt två second hand butiker i jakt på min jordglob.


Shoppingen resulterade i två nya plagg från Rut m.fl. och lite grejer till framtid pyssel :)


Nu är det tvmys och mental laddning för att ställa klockan på 05.20 imorgon.


Efterlängtad söndag

Tre timmar kvar av jobbhelgen sen är det en dag ledigt imorgon innan karusellen drar igång igen. Hoppas på antingen spöregn eller solsken imorgon. Så att man antingen kan skita i allt och ligga inne hela dagen med gott samvete alternativ hitta på något trevligt :)
 
Dagen började med städning av lägenheten och efter det en loppistur till Granforsen. Tyvärr var det inte så mycket att ha..Jag är på jakt efter en jordglob på träfot, jakten fortsätter!
 
 
Veckans filmer är avklarade
Sista delen av Liza Marklunds filmer om Annika Bengtzon. Den var bra! Bästa delen var nog ändå näst sista. Överlag så är det sevärda filmer!
 
Intruders var också bra, lite svårförstående ibland men spännande.
 
Man on a ledge var veckans bästa! Spännande från början till slut. Lite väl spännande ibland vilket gör mig nervös och helst vill jag bara snabbspola och se slutet men den var väldigt bra!
 
Imorgon får vi nog ta och köpa någon slags korg och sätta upp under brevinkastet för Clintan har varit igång igen.
Vad vi kom fram till är att det var ett brev till Victor från Folktandvården och att han ska dit på ett besök någon tisdag under 2012 :P Resten av informationen ligger i bulldogens mage. Det blir ju pinsamt i längden om vi ska behöva ringa runt till dom som skickar post!
Han har aldrig rört posten innan men nu har han tuggat i sig två brev i rad (lämnade Östgöta Tidningen dock..) Han har väl hittat en ny hobby helt enkelt..
 
 
Nöjd kille som har fått Sharpmans största ben av husse. Bortskämd? Inte ett dugg!

  
 
 
 

RSS 2.0