Efterlängtad söndag

Tre timmar kvar av jobbhelgen sen är det en dag ledigt imorgon innan karusellen drar igång igen. Hoppas på antingen spöregn eller solsken imorgon. Så att man antingen kan skita i allt och ligga inne hela dagen med gott samvete alternativ hitta på något trevligt :)
 
Dagen började med städning av lägenheten och efter det en loppistur till Granforsen. Tyvärr var det inte så mycket att ha..Jag är på jakt efter en jordglob på träfot, jakten fortsätter!
 
 
Veckans filmer är avklarade
Sista delen av Liza Marklunds filmer om Annika Bengtzon. Den var bra! Bästa delen var nog ändå näst sista. Överlag så är det sevärda filmer!
 
Intruders var också bra, lite svårförstående ibland men spännande.
 
Man on a ledge var veckans bästa! Spännande från början till slut. Lite väl spännande ibland vilket gör mig nervös och helst vill jag bara snabbspola och se slutet men den var väldigt bra!
 
Imorgon får vi nog ta och köpa någon slags korg och sätta upp under brevinkastet för Clintan har varit igång igen.
Vad vi kom fram till är att det var ett brev till Victor från Folktandvården och att han ska dit på ett besök någon tisdag under 2012 :P Resten av informationen ligger i bulldogens mage. Det blir ju pinsamt i längden om vi ska behöva ringa runt till dom som skickar post!
Han har aldrig rört posten innan men nu har han tuggat i sig två brev i rad (lämnade Östgöta Tidningen dock..) Han har väl hittat en ny hobby helt enkelt..
 
 
Nöjd kille som har fått Sharpmans största ben av husse. Bortskämd? Inte ett dugg!

  
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0