Perfekt födelsedag

Det har jag verkligen fått idag! Victor väckte mig med frukost på sängen och med orden "du måste skynda dig för vi ska iväg på tårtkalas!" Så vi åkte till Per och Karina och åt världens godaste tårta som Virre hade köpt. Emma och Fredrik var också där och sen blev det paket till Victor och mig :) 
Nu på kvällen har vi ätit mat tillsammans här hemma och gett varandra lite presenter.
Jag fick en morgonrock av Virre + en till sak som jag måste "beställa" först men ni får se så fort det är klart :) Fina Virre!
Det var en väldigt lycklig tjej som åkte till jobbet idag! Tusen tack alla underbara vänner och familjemedlemmar som har hört av sig idag! Ni är guld värda allihop!! 







Hipp hipp hurra!!


25 och 26 år gamla och snygga så få! När jag vaknar i eftermiddag blir det paket och Victors special: baconköttbullar! 
Dessutom lovar vädergudarna 10 grader och sol, bra fredag! :) grattis igen älskade Viiiiirre! 


På hemmaplan igen!

Nu så är vi tillbaka igen! Och vi blev inte nedskjutna av terrorister den här gången heller. Veckan gick fort, för fort! Men det är skönt att vara hemma hos Clintan igen, man saknar verkligen den där lille rackarn! En eloge till min mor som faktiskt har varit riktigt lugn och fin under hela resan! 
Vi har faktiskt tagit riktigt mycket kort för en gång skull så här kommer några som fanns i min mobil.
Ett glatt gäng påväg: 

Victors och mitt rum med terass och en inte så pjåkig havsutsikt! 




Victor och jag tyckte att vi bodde på ett stort hotell förra gången men det här var nog tusan ännu större med 8 olika byggnader med hotellrum, 3 pooler, 6 jacuzzi, 2 saltvattenlaguner, en privat sandstrand och en massa restauranger och kafféer. Det gick till och med en liten buss på området man kunde åka med :)

Försökte ta en bild på hotellet men det var förstort för att få plats! 

Vi har snorklat i lagunerna och röda havet är ju verkligen en klass för sig, vilka fiskar! Det är nästan så man skulle vilka haft en undervattenkamera

Fia är redo för ett dyk! 


Här är det matdags!


Grabbäng i poolen 

"Frukosten är dagens viktigaste mål" får jag sån här frukost varje dag är jag beredd på att hålla med! 

Tumme upp för Egypten, vi kommer snart tillbaka! 




Finfrämmande, bästa starten på semestern!

Imorse 07.15 gick jag på nio dagars semester :) och vi startade morgonen med frukostmys tillsammans med Mia, Oscar, Bella, Stefan, Mysan och lille Sam! 
Lillprinsen charmade alla som vanligt, även om han var lite rädd för tant Fia idag. Men vem skulle inte vara rädd för en kaffespeedad nattportier med en gnutta packningshysteri? ;)
Älskar att ha mina vänner här, kom snart igen!  
Här har vi en nyvaken, nyfiken liten kille med mamma och pappa. Han är så charmig den där lille killen, och STOR börjar han bli också! <3 

Nu sitter vi i soffan och njuter av att semestern har börjat! Om en timme är det husvisning, sen ska vi fira farfar! 


Och i natt är det äntligen dags att åka!! 

Tidig födelsedagspresent

Idag kom mina fina morföräldrar med en tidig födelsedagspresent till oss! 

En resväska! Som lämpligt nog kommer till användning på söndag :D 
Tack snälla mormor och morfar!! 

När jag slutar jobbet imorgonbitti så ska jag hem och GÖRSOVA! (Mm, fint ord som bara boxholmare kan relatera till) sen blir det restaurangbesök med två kollegor på Riva ( hrm..inte min favvo kanske ;) ) innan det är dags för sista natten! 

Bra helg innan en ännu bättre vecka! 2dygn kvar till avfärd! 

Torsdagen den 13 mars

Idag har jag varit och fixat i ordning naglarna. Bytte den franska manikyren mot glitter och det blev himla bra måste jag säga. Livia som gör dom är superduktig, jag blir lika fascinerad varje gång hur pilligt det är! 

När jag kom hem så hade Victor inte bara lagat mat utan han hade gjort specialmat till mig! Pannkakor!! Han vet hur man charmar sig in hos mig :) 

Och det är ju ingen vanlig dag idag utan det är älskade Helenas 28-årsdag! (Du börjar bli gammal Helena!) 
Hoppas du har haft en underbar födelsedag för du är alltid värd det bästa! <3

Mjukglass

Mjukglass klockan 22.00 i mitten av mars kändes alldeles rätt! 
Det är sånt här man drömde om när man var liten va? Att kunna gå och köpa sig en glass precis när man vill ha en! 
Det, och att få dricka läsk till kvällsmaten. 
Det är inte så tokigt att vara vuxen! 


Tre och en halv natt kvar till semester! 

Skogspromenad


Hälsat på farmor och farfar i Götevi och passade på att ta en skogspromenad medan solen var framme! 


Nu regnar det ute och jag sneglar bort mot resväskan som är framplockad och bikinin och sommarklänningarna som ligger bredvid. Nästa måndag vid den här tiden står vi på Egyptisk mark! 

Snart dags för en eftermiddagslur så att jag orkar jobba inatt. Jag ska bara jobba 6 nätter den här veckan, det känns väldigt lyxigt!


Våffelsöndag

Den här lediga veckans sista dag har varit riktigt härlig! Började med en springtur i solen och på eftermiddagen kom mamma och Påhlisen på våffelfika. 
Så skönt med vårväder, det får gärna vara här för att stanna. 




För en gång skull blev det bra!

Jag vet inte om jag någonsin har sett en hel melodifestival förut men det gjorde jag igår! Jag har inte sett några deltävlingar heller men jag måste säga att det var många bra låtar! Jag hejade på fyra stycken, mest på Sanna eftersom hon är mest begåvad sångmässigt och det vinner alltid hos mig. Men Helena, Ace och dom dansande grabbarna var också grymt bra!! Deras låtar finns nu med på min löplista. Och idag blir det löpning! 3:e rundan den här veckan och 3 gympass dessutom! Härligt när det faktiskt finns lite träningsmotivation. 





Nu ska jag snooza vidare med mina grabbar innan det är dags att gå upp. 


Ett paket kommer lastat!

Wii! Lyckan är total, alla passar! Nu tvättat jag sommarkläder för fullt inför den stundande semesterresan! 10 dagar kvar! :) 







Löpartur med prinsen

Årspremiär i löparskorna idag! Bra jobbat Fia! Och bra jobbat Clintan som också har sprungit! Jag var lite osäker på om det skulle gå att springa tillsammans med honom men det gick suveränt och han drog upp tempot rejält vilket är bra för matte! 

Nu ligger vi helt utslagna på varsitt håll





Uppe med tuppen

Tvätten är klar, storhandling klar och nu är det en kopp förmiddagsfika innan det är städdags! 



Bra tisdag!!




Say no more! 

Skolycka

Om en vecka kommer brevbäraren med ett paket innehållande ren och skär lycka! Jag la en liten skobeställning idag och känner mig väldigt nöjd och glad! Fina ting gör människan lycklig, den som säger att det inte är sant är troligtvis inte så lycklig! Så det så! 

Här är två av paren (det blev fyra par nya skor.. Vi kan ju hoppas på att både min mor och min sambo scrollar förbi den här biten..) 
Bekväma och fotriktiga, precis som det ska vara. :) 


RSS 2.0