Why?

Vaknade klockan 06.45 imorse och undrade vad jag hade gjort för ont här i världen? Inte nog med att min mage är helt paj, min rygg går att jämföras med en 95-årings utan nu vaknar jag upp med ett huvud som väger som halva Europa och en hals där man kan tro att bakterierna har åkt med nyslipade skridskor.
Snart ger jag upp.

Min vaktmästare på jobbet tyckter att vi ska göra tvål av mig, för det var tydligen vad man gjorde förr med gamla hästar som inte orkade arbeta längre.


Hoppas jag blir en tvål som doftar gott i alla fall..


Sjukgymnasten

Besöket hos sjukgymnasten imorse gick bra. Idag hade jag ju givetvis inte lika ont längre men jag gick dit i alla fall för att höra om hon hade en aning om vad det kunde vara och tydligen så var det något med SI-leden som låg fel. Nu är det i alla fall bättre även om jag är lite öm efter hennes brutala övnings i morse. 



Sjukgymnasten visade mig på ett mycket pedagogiskt sätt var SI-leden satt idag på ett skelett. Så nu kan ju jag vara lika pedagogisk. Röd fläck= SI-led

Drygt en timma kvar innan arbetsdagen är slut och sen ska jag hem till mina prinsar. Sambon har införskaffat en ny dator så jag får se om jag får någon uppmärksamhet när jag kommer hem ;)


Imorgon är det kvällspass på schemat igen och innan arbetsdagen börjar ska jag träffa särbo en sväng. Det ska bli kanonväder så jag hoppas på att vi kan hitta någon solig uteservering där vi kan avnjuta lite kaffe.


På torsdag är jag ledig och då står vetrinären på schemat. Clint ska få lite vaccin. Lille plutten.. Jag är så kär i den där lilla varelsen så det är sjukt!
På torsdag blir det nog en sväng hem till mamsen också. Hon har varit på semester så jag har inte träffat henne på länge!


Helgen består av jobb men det gör inget! Då blir det bara ÄNNU mer underbart när nästa helg kommer sen! Eller hur? :D


Googlar lite på sovrumsinredning. Jag är lite sugen på att köpa en ny säng. Jag gillar ju att greja och inreda men Victors lägenhet är ju redan perfekt så det finns inte så mycket att greja med.
Men jag ska försöka övertala min sambo att en ny säng är minst lika roligt att köpa som nya lättmetallfälgar till bilen :)
Jag är sugen på att rita en egen sänggavel och då kommer ju min snickarsambo väl till pass! Wii :D

Bilder kommer när projektet är igång! (Om det inte blir lättmetallsfälgar som investeringarna går till, men då kan ni ju få en bild på dom istället!)

Go'kväll!



Garderobrensning

Kan man spara ett plagg av sentimentala skäl? Kommer nog aldrig mer bära den här klänningen men det var ju trots allt den jag hade på mig på juldagen 2009 när jag träffade Victor för första gången :)

Rensning pågår. Vi har varit på IKANOhuset idag och shoppar lite nya kläder men garderoberna räcker inte riktigt till!


Söndagmorgon

Solen skiner idag också. Igår hade vi en superhärlig dag uppe i Maden, Victors familjs stuga vid Sommen. Kvällen avslutades i soffan, precis vad behövde. Jag med ryggont och Victor med ont i halsen.

Nu ligger vi i sängen och planerar dagen, helt underbart när man är ledig och det är sånt här underbart väder!

Clint är en mycket smart hund, han vet att han inte får vara i sängen men om täcket ramlar ner så tar man ju sin chans! Sötprinsen!!


Lördagsmys

Hemmakväll är nog det bästa, eller? :)


Äntligen helg

Ryggen har varit katastrof idag. Fick gå från jobbet eftersom jag inte kunde gå eller knappt stå upprätt.

Nu efter massa pussar från världens bästa sambo, tigerbalsam och en näve värktabletter så känns det aningen bättre.

Den här fina blomman kom Victor hem med idag, en krya på dig-blomma.
Jag älskar dig så mycket och är nog egentligen inte värd en så fin kille som dig! tack älskling!!!


En underbar och smärtsam torsdag

Idag har jag spenderat dagen med kusin korre. Mycket trevligt är betyget på dagen. Clintan har också varit med och han gillade att vara nere i Götevi där han fick springa runt och leka.

När vi kom hem så städade jag lägenheten så att min sambo förhoppningsvis tycker att hans tjej är en bra tjej när han kommer hem från sitt dygnspass på jobbet imorgon :) Jag har varit väldigt gnällig dom senaste dagarna men det är för att jag har fruktansvärt ont i ryggen. Det är bra på morgonen men sen blir det värre ju längre dagen går. Får väl se hur det går att jobba imorgon, haltandes som en 95-åring. Så älskling, om du läser det här så vill jag bara skriva att jag älskar dig! Tack för att du tycker om mig även när jag är smidig och grinig som en 95-åring.
Han har lovat mig en shoppingtur på stan imorgon efter jobbet så hoppas att ryggen är bättre då för just nu är det smärtsamt nog att gå ut i köket..
Tur att det kommer en ledig helg snart. Den är verkigen uppskattad den här veckan!

Vad skulle jag göra utan dig?

Ligger still i soffan. Anledningen till att jag ligger still är att det gör ont att röra mig. Något har hänt i ryggen, jag har väl lyft konstigt kanske.
Victor smörjer och masserar (det är lika snuskigt som det låter). Han lagar mat och tar hand om mig och Clint.

Kort och gott så är han guld värd.. Jag älskar dig!


Snart blir det fikabesök!

Snart kommer Mia och My med lite lunch. Tilltugg till kaffet är klart, marängtäckta äpple med vaniljkräm och marsmuffins.
Hoppas Clintan uppför sig, han är på bushumör idag!


Lördagsmys

Inte nog med att Victor hade maten färdig när jag vaknade upp från min powernap, han smög även fram en efterätt som han hade gjort åt mig i smyg! Bortskämd? Javisst!

Lägger upp lite bilder från förra helgen också, maskerad, Helena och Ronnies besök och sen en bild från E-typenkvällen när fina vänner var här på middag.

Trevlig kväll!

Ps. Det blev en liten bild på min älskling också, den lilla älskling, hunden som inte är rädd för någonting, speciellt inte dammsugaren!


Nu är det nära!

Några timmar kvar på jobbet och sen är det dags att styra golfen hem mot Mjölby. Tänkte stanna i Mantorp på City Gross också och inhandla lite smått och gott till kvällen.

Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med mina killar! Saknar min Virre! Vi jobbar lite mycket båda två den här veckan så det blir lyxigt att få en lördagkväll ihop mitt i jobbhelgen.
  


På söndag får jag nog lite finbesök av Mia och My innan jobbet. Måste nog slå till på att baka något gott! Gjorde Marsmuffins med vaniljyogurt i torsdags och dom blev helt okej. Kanske en ny omgång av dom? Kanske skulle göra en tårta?
Ne..tårtor är bara roliga att baka, fruktansvärt tråkigt att äta. Vi får se vad det blir! Bäst att jag baka på söndagmorgon när Victor har gått till jobbet.. han får ju panik när jag bakar ;) Hihi


Fem timmar kvar till lördagskväll!


Tittade in i min garderob igår och  insåg att jag måste shoppa lite. Alternativ plocka upp mina flyttkartonger som jag bara har ställt ner i förrådet. Hmm, vilket alternativ känns mest lockande?? :P



Ge mig min man!


17 timmar kvar = 17 timmar för mycket!


Borde inte det här vara en röd dag?

Hur många onödiga röda dagar har vi i Sverige? En hel del skulle jag vilja påstå. (Jag klagar dock inte, det är kul för alla människor där ute som får vara lediga när det är röda dagar, trots att det kostar samhället både en och två kronor.)

 Men borde inte alla hjärtans dag vara en röd dag? Finns det någon rödare dag?? Man borde vara hemma och spendera dagen med nära och kära och ta hand om varandra. Som det är idag är det ju bara konsumtionshets och folk köper rosor och choklad till höger och vänster.

I ärlighetens namn, blir man inte gladare för lite uppvakning på någon av dom andra 364 dagarna på året? En dag när din partner helt spontant kommer hem med blommor bara för att han/hon älskar dig och inte för att det finns skyltar i varje butiksfönster som säger åt honom/henne att göra det? 

Pussas och kramas den 14/2 och spara blombuketten till en annan dag! 


 Victor åkte till jobbet imorse och kommer hem imorgon och jag glömde ju givetvis att ladda upp korten som finns i hans mobil men från maskeraden finns massor med kort på fejan så här kommer några:


Black Swan



Dr Kosmos



Lady Gaga och Obama



Värdinnan(sexy)nurse



Michael Jackson och Rock dude



Rock dude utan peruk, världens snyggaste läkare(som visst har fått en puss i pannan av sin magdansös) och Pingvinen



Fången (ingen dålig close-up!)


Städerska med ursprung från Östeuropa och Turtles



Rödluvan och en alldeles för avklädd magdansös


Det där var en del av alla bilder. En riktigt rolig kväll hade vi!!


13 timmar och fem minuter kvar tills jag får krama på min fina man! Hoppas dom går fort!!


Vilken helg!!!

Fy tusan vilken rolig helg jag har haft! Jag har nästan hunnit träffa alla mina vänner och halva släkten! Rekord!

I fredags så småsprang jag hem från jobbet, jag ville hem och pussa på mina killar. Lille Clint är den mysigaste lilla varelsen som finns och han passar mig och Victor perfekt! Å Victor är den mysigaste mannen som finns och jag vet inte riktigt hur jag skulle klara mig utan dig, jag älskar dig!

På fredagkvällen hade vi besök av Helena och Ronnie och tack snälla för titten! Jättekul att se er båda två! Nu väntar jag på födelsedagsfest i tallboda! ;D

Just nu slog det mig att alla bilderna jag tänkte ha i det här inlägget är på Victors telefon, eftersom jag aldrig har med mig min när det är fotodags. Så det får bli ett bildinläggn sen med alla roliga bilder från helgen.

Dock hade jag två bilder på Clintan!



Gött å ligga i soffan!



Ganska skönt att åka bil också, bara man får ha på sig sin mysiga jacka så det inte är så satans kallt!

I lördags var vi i Malmslätt på maskerad och det var ju som alltid kalaskul! Tack Micco och Robban (och resten av alla härliga människor som förgyllde kvällen!)

I lördags hann vi även med att träffa pappa, Malin och Anders, Farmor och Farfar.

I söndags så skulle vi inte göra något annat än att ta det lugnt så det enda vi gjorde var att gå ut och gå med Clint och fika med Per och Carina. Sen kom mamma och Påhla på fikabesök också.

Och sen städade vi lägenheten och Victor va på gymmet med ja.. Vi lyckas aldrig med dom där slappdagarna där vi inte ska göra någonting...Nästa lediga helg, DÅ ska jag ta det lugnt HELA helgen!


Nu får klockan gärna bli 22.30 så jag kan åka hem till grabbarna!



Mina fina grabbar!

Det var tungt att åka till jobbet idag och lämna mina killar i ett dygn. Jag vill åka hem och mysa med dom!! Världens finaste!



Imorgon börjar en fullspäckad helg! :)


Guldklimpen!

Äntligen är han här :) Victor och jag var och hämtade lille prinsen i Vaxholm. Välkommen hem lille Clint <3


Fjärilar och kramp

Det pirrar i hela mig! Det är en rolig dag imorgon!! Victor och jag ska ut på äventyr! Försöker att inte vara för uppspelt för det är inte säkert att allt blir som planerat än, det vet vi först vid lunch imorgon, och jag har ju en förmåga att bli superduperglad när något roligt ska hända men blir då också superdupernere om det inte blir så.

 Japp, superduper var det bästa ordet jag kunde komma på...


Jag ska be en lite bön att mammas golf är på gott humör imorgon, för den ska med på roadtripen.



Har en bild i Virres telefon från förra helgen när vi var på E-type som jag tänkte ladda upp men jag glömmer det hela tiden. Jag tycker det är så tråkigt att blogga utan bilder. Detta fick mig att tänka på min gamla bilddagbok där det ligger 1082 bilder från 2008-2010. Stort underhållningsvärde är det på dom!

Hittade den här från Goa och blev ännu mer sugen (om det nu var möjligt) på att åka till ett stekhett land och ligga på stranden med en drink i handen..



Bildtexten var Har just blivit dränkt av en monstervåg. Jag skojar inte när jag säger att vågorna där borta var sjukligt höga.

Hittade även den här bilden och insåg att jag saknar dom där Björn Borg skorna, som var sprillans nya där,  VÄLDIGT mycket. Attans vad fina och sköna dom var!



Bilden är från 2008 men visste jag inte det skulle man ju kunna tro att den är från i år. (Förutom att jag då inte har kvar mina underbara skor och att jag inte kommer i dom där Tigerjeansen...)

Hittade även den här bilden som jag tycker är så rolig :) Korre tror att vi ska ta ett "normalkort" men ack så fel hon hade. Fia kan nämligen inte vara normal på kort..



Det där med öppen mun pratade Micco och jag om i lördags.. jag ska försöka att skärpa mig på lördagens maskeradfest.. hrmm.

På tal om maskeradfesten så dök det upp bilder från dom tidigare åren. Jag misasde ju dock ett år men här kommer det bilder från första året när det var cocktail dress som gällde och år två när det var 80-tals tema:





Någon bild från förra årets maskerad tänker jag inte lägga upp.. Det räckte med alla som fick se mig live den kvällen!

(By the way så är busken bakom mig på coctail dressbilden mammas "nu ska vi ta ett uppklätt kort-buske". Vid den har jag och min bror stått vid varje skolavslutning, examen, konfirmation osv. Den är dock lite finare när den blommar. Hon är söt min mamma. Världens sötaste faktiskt.


Ne nu ska jag göra lite bokningar så att jag har något annat att tänka på än det roliga som (förhoppingsvis!!) händer imorgon.
Å så ska jag stoppa i mig lite piller så att magen slutar att göra ont efter matlådan.

 Jäkla mage.

Jäkla matlåda.


En helt vanlig (jobb)lördag

Det är visst lördagkväll.. Enda anledningen till att jag vet att det är det är att hotellet är fullt med barnfamiljer som inte finns där annars..

Även om det är jobbhelg så tycker jag nog att jag har en helt godkänd sådan :)

Igårkväll jobbade jag till halv elva och sov sedan på hotellet eftersom jag började sju imorse igen.. Det går bra att sova där förutom jag jag kan yra runt lite i rummet på natten och så hatar jag ( japp, jag HATAR!!!!) den förbannade sopmaskinen som gör rent torget kvart i sex en lördagmorgon!! Irriterande eftersom jag själv blir väckt en halvtimme innan jag ska gå upp men ännu mer irriterande att stå och be om ursäkt till alla gäster som vaknar kvart i sex på sin lediga lördag.

Idag har jag haft en jättebra dag på jobbet och efter det fick jag mysa med Micco och ta en fika! Längtar lite tills på lördag när vi ska festa loss ihop! (fruktar lite inför festen också.. Jag tror bara farbror jäger kan hjälpa mig på lördag!)

När jag kom hem la jag mig i badkaret med Niceville och sen hamnade jag framför tvn. Klockan nio var jag så trött att jag somnade i soffan hela tiden så jag gick och la mig i sängen och struntade i det faktum att det är lördagkväll. Dock så ringde min älskade man nyss och pratade lite med mig. Precis när vi lägger på hör jag hur larmet gick och jag ställde mig i fönstret och såg den röda lampan blinka borta på stationen. Det är roligt att vi bor så nära brandstationen, det känns som att jag är med honom lite när jag står här i fönstret och tittar när dom flyger förbi med blåljus!

Så nu är jag både för uppspelt och nervös för att somna om så det får nog bli lite tvtittande en stund. Jag vet att det är Victor som kör brandbilen ikväll, hoppas det inte är så halt ute :/

En kopp te och lite sex and the city, så kanske John Blund kommer tillbaka!


RSS 2.0