Helg!

Fredagkväll :)
Nu ska jag åka till LKPG och äta Plankstek! det ska bli riktigt mumsigt! Sen ska jag ägna resten av kvällen åt att pussa på en mysig kille, det ska också bli mumsigt ;) 
  Vilken  fredag! :)

/Fisen

En del kort har tagits..












Julklappar på gång.. hoppas dom uppskattas. Om inte så hade vi iaf jäkligt skoj :D

/ Fia

Söndag

Idag har Daniel och jag haft en underbart mysig dag i soffan :) vi har kikat på några avsnitt av Beverly hills 90210, och spelat super mario! och så har vi myst en hel del :)

Imorgon är jag ledig så då ska det bli lite julklappsshopping med Korre!



/Fisen

Segt

Så sur lördag.. usch. Ligger i sängen med en aloe vera-insmörjd nacke och axel med en stor vetekudde över. Hela dagen har varit skit... skit skit skit skit.
Morgondagen blir nog liknande.

Lite lätt negativ, men ibland har man rätt att vara det. Men den här lördagen är väl snart över.. kommer somna ganska så snart eftersom mitt penicillin som jag äter gör mig helt utmattad.

Hoppas nästa helg blir roligare. Jag vill ut!!

                                                       





Jag är sugen på ett av dom här armbanden, riktigt snygga!                
/Fisen

Jobb

Mycket jobb... lite blogg :)

Söndag

Vaknade upp, allt för sent, brevid en underbar kille i Linköping. Efter en bra start på dagen med lite Beverly Hills 90210 bar det iväg med korre till Vadstena och Gammeljul där det åts buffé och köptes polkagrisar.
Kvällen avslutades denna söndag i Boxholms kyrka där vi kollade på luciakrönigen. I år låter faktiskt luciatåget ganska samstämt, tillskillnad från föregående år. Detta kan även bero på att årets luciatåg sjöng väldgt svagt så man hör inte riktgit. Efter ett antal sånger ser jag hur en av tärnorna där bak skakar väldigt med sitt ljus.. tärnan börjar sedan svaja och nån sekund senare dampar hon baklänges i backen med sitt levande ljus.. men allt gick bra och det tillförde ju lite spänning i den annars väldigt "ospännade" gudtjänsten. Korre och jag hittade dock både en och två grejer att fnissa åt :)
På utvägen la vi kollekt. Det brukar kännas väldigt bra att få vara med och stödja kyrkans diverse projekt mot fattigdom och så vidare men idag gick kollekten till Boxholms luciafirande och musikkårens ungdomsverksamhet så det tog nästan emot, för är det något jag verkligen inte har lust att stödja så är det just musikskolans ungdomsverksamhet, av olika anledningar.. men men.. nu är det gjort.

hittade en rolig bild förut som jag tänkte dela med  mig av! "Bean Ladin" haha fiahumor :)




Daniel har gjort mig väldigt nyfiken på en film! "Men behind the sun" Han sa att till och med han hade svårt att se den.. men efter att ha googlat lite på den så vet i fasen om jag är så sugen :P           

Det är ju ingen film man kollar på själv i alla fall! Vi får väl se om jag får med mig någon på en filmkväll med den här i spetsen.. då skulle man kanske  även kunna kolla på REC, efter som jag sov en stund sist, men den var riktigt spännande!                                                                                                                         


/Fisen


Julmarknad

Eftermiddagen har spenderats i en liten bod ihop med Samuel. Vi har sålt kaffe och tomteskum :D

Kvällen ska spenderas med Daniel i Linköping. Mys!


Nya brillor?
Så sugen! Ska jag?


/Fisen


Facebook

Jag står fast vid mitt beslut om att absolut inte skaffa en facebook. Så alla kan sluta tjata. Det här är en principsak, precis som att jag inte går runt i foppatofflor. 


Bojkotta fulskorna! (den största andledningen till att dom här inte hamnar på mina fötter är inte att dom är fula, utan för att alla jon som har dom ser ut som skit! "Foppafamiljer" finns det något värre??)

/Fisen

gaffel, kniv och... sked

en varm och mysig famn.. någon som ligger bakom och pussar och tycker om! Någon som säger godnatt och godmorgon på ett sånt där mysigt sätt så man önskar att det inte vore morgon.. att det aldrig skulle bli morgon utan att man skulle få ligga kvar precis där.. hela dagen.
Men, ska man börja jobba klockan sju i Tranås för man nöja sig med en tom säng och lite Grey's Anatomy...

Till helgen kanske :) Hoppas!



Imorgon tilbringas kvällen i Källhemmet tillsammans med den här killen!



/Fisen

Välkommen till Paradiset

Tänkte tipsa om en väldigt bra bok om turismens industralisering. "Välkommen till Paradiset "av Jennie Dielemans  är en riktigt bra och välskriven bok där turismens baksidor blottas. En bok som alla bör läsa!


/Fisen

Snoret rinner och halsen värker

Nu har jag äntligen lyckats ladda upp alla bilderna på bilddagboken ( eller iaf 100 av ca 700)
Det är lite snorigt men jag tänkte att jag ändå skulle ta och försöka träna idag. Efter det har jag ett stort projekt pågång :D jag ska försöka hitta golvet i mitt rum. Som det är i dagsläget så syns det inte. Vad som syns är filmer, kassar, handdukar, kläder, mer kläder och diverse prylar :) Även sängen ser ut som ett stort bombnedslag. Min kära mor håller på att svimma varje gång hon öppnar dörren, men det som har fått mig att inse att det kanske är dags att göra något åt problemet är mammas sambo Ola, som härromdagen sa till mamma " hörredu, det går snart inte komma in i Sofias rum.. det är lite mycket ..hm.. grejer ivägen" . Och när Ola yttrar sig, då känns det som att det är dags. Det som också är lite jobbigt med det här är att mina nystrykna kläder (som aldrig kommer in i garderoben utan hamnar i små högar lite varstans) håller sig aldrig speciellt strykna. Jag skulle nästan vilja påstå att det är snudd på "korres soffa" varning!
Så nu så ska jag ta tag i det här eftersom jag ändå är ledig idag och eftersom min kära kusin jobbar och sen ska in på hud i Linköping så har jag ju inget roligare att roa mig med.

Festen i lördags hos Micke var riktigt trevlig! mycket trevligt folk :) alkohol :) och singstar :) kan det bli bättre?? sen blev det även utgång på Hugo och musiken där är ju verkligen skitbra! Kanonkväll! dock finns inga bilder, eftersom Fia Nilsson var på tok för lat för att ta fram kameran och ta några, men trevligt var det kan jag lova!

Gårdagen var allmänt seg.. vaknade hos Daniel och det blev lite mys i soffan med en bra skräckfilm :) Sen bar det av in till stan med korre och henke och ett par nya jeans inhandlades :D, kvällen skulle spenderats i kyrkan (!) men eftersom min kära kusin hade läst fel i tidningen så blev det ingen gudtjänst utan det blev en kväll på Sandgatan istället :)

Tänkte även tipsa om min senate upptäckt på systembolagsfronten. En wine spritzer från Thailand som smakar gudomligt, Sabai
Mums!

/Fisen

RSS 2.0