Sjukstugan på Brunnsviksgatan

Först blev Frank sjuk, sen blev Victor sjuk, sen blev Victor sjuk en andra runda, sen blev jag sjuk och nu är Frank sjuk igen (och har varit snorig under hela tiden däremellan). Man bara måste älska dagis! 


Men om man ska se något positiv så har faktiskt inskolningen (peppar, peppar) gått bättre dom tre senaste gångerna! Han äter, sover och leker, visserligen med sin älskade gris under armen och med skor alt. gummistövlar på. Men det blir bättre!! 👍🏼😊 

Imorgon ska jag forhoppningsvis jobba igen efter att ha legat sjuk hemma mina första tre nätter. Lilleman är som sagt krasslig igen och har fått något otäckt, rossligt i lungerna. 


Men han tar ju priset som världens sötaste förskolebarn 😍 

Så söt i sitt förstora regnställ och avdelning guls västar! 


Vi har inte gjort så mycket mer än att skola in Frank och varit sjuka senaste tiden. En kräftskiva och en dag i Maden hann vi med mellan sjukdagarna. 

Riktigt rolig skiva med musikquiz och hemmagjorda snapsvisekort där Mia hade hittat tjusiga kort på var och en! 


Tjusigt! 


Håll tummarna för att pallevanten får sova inatt, utan hosta, och att han mår bättre imorgon. 
Imorgon jobbar både Victor och jag natt så då får sorken sova hos mormor och Påhl ❤️ 



Äntligen

Snart är 8:e jobbnatten slut och jag lika så. Senaste två veckorna har bestått av inskolning på dagis, följt av en sjuk son, följt av 8 jobbnätter. Idag är det dags för mer inskolning! (Jippi!) Får man gissa på att han är sjuk lagom till helgen igen? 


Jag visste ju att inskolningen inte skulle vara någon dans på rosor men jag hade nog hoppats på att det skulle gå liiiite bättre än vad det har gjort. Fröknarna är hur gulliga som helst men dagis är inte riktigt Frank Johanssons grej helt enkelt. Han socialiserar helst inte med främlingar. Han står hellre för sig själv i ett hörn med pekfingret i munnen eller hänger som en koalabjörn runt sin pappa. 



Dom hänger ihop dom där killarna! Det ska bli intressant att se hur det kommer gå hemma den här veckan när Victor ska jobba. Lyxigt nog så är han ledig på söndag! Vilket betyder att han gick från 80 arbetstimmar ner till 56 👍🏼 och inte nog med det! Barnvakt och kräftskiva väntar på lördag! Inte illa! 

Det blir kräftskiva på Fällhagsvägen hos Mia och Oscar! 
Det ska bli väldigt kul att spendera en hel barnfri kväll ihop med min bättre hälft och resten av gänget. Det här med att någon av oss jobbar varje helg är verkligen skittråkigt. 

Den här bilden tog Mia på våran lilla förfest innan bayersk. Men då fick Victor stanna hemma hos F. 

Vi har delat ut lite ansvarsområden här hemma. Så numera står Frank för hundrastningen 😂

Best buddies! ❤️ 



Vissa barn äter äpple, andra äter rå potatis! 
Våran unge äter allt (utan plättar!! 😮 Hur är det möjligt?) 

Sådär! Det var en lite uppdatering! Hoppas att det inte dröjer lika långt till nästa. 

Håll tummarna för att inskolningen går lite bättre den här veckan ✊🏼 

Godnatt! 


RSS 2.0