Fuck cancer

Idag trillade det ner i brevlådan, armbandet från ung cancer. 




Beställ ett du också på www.ungcancer.se/shop

Nu är det dags för lite helgjobb, tre nätter kvar! 


Mattes bebis

Victor skickade precis den här bilden till mig. Våran fina skatt är trött idag! Riktigt trött!
Hans bästis löper just nu så alla hans krafter går åt till att hålla koll på henne. Så när vi kommer hem säckar han ihop på soffan och stannar där. 
Att vara hundägare är det absolut bästa som finns! Så mycket kärlek från en sån liten, hårig kille! 


På villovägar

Hamnade lite på villovägar här på jobbet och hittade den här stentrappen. Tänk om man kunde hitta ett hus med såna här skatter! 

Så synd att det här trapphuset inte används.. 
Det har varit en lite seg start den här veckan men den rullar väl på snart. 
Letar som en tok efter en hatt i den här stilen men den är slut överallt. 

5 timmar kvar tills läggdags! 


Måndagmorgon!

Det betyder att det idag är tre veckor kvar till Egypten! :D 
Det betyder i sin tur att jag borde åka till gymmet och slipa på bikiniformen men av erfarenhet vet jag att det är sjukt mycket folk på måndagar och jag börjar bli dyngförkyld så jag borde kanske inte? 
Jag ska lura på saken en stund! 
Först ska jag få upp min lilla kille som är såå trött. "Dags att vakna Clintan, goo morgooooon!" 

"Va vill du? Jag jobbar på min skönhetssömn är ser du väl?"

Putsa fönster ska vi göra idag också! Och ikväll är det jobbdags!! 


Tjejkväll delux!

Jag börjar vakna till liv efter en mycket trevlig tjejkväll! Vi var totalt nio tjejer som började kvällen hos Emma och sen slutade på Harrys! 

Jag tillsammans med den absolut bästaste! ( ja, bästaste ÄR ett korrekt ord..) 

Victor och jag var i stan en sväng igår förmiddag och jag inhandlade ett par nya skor, eftersom alla mina som bekant är söndertuggade. 

Nu kollar vi hockeyn hos Per och Karina och i periodpausen ska vi passa på att gå spåret i skogen. Det kan Clint och husse behöva! Eller va det matte kanske som behövde lite luft? ;) 


På jobbet

När jag skulle gå och lägga mig ringde min chef och undrade om jag ville komma och jobba. Den andra nattportiern är sjuk så det var bara att hoppa i kostymen. Trött så in i Norden men det är väl bäst att jobba på medans man är ung! 
Kassörskan som bad om leg i förmiddags skulle se mig nu, ser mer ut som en trött tre-barns morsa än en pigg och allert 25-åring! 

Men glad är jag iallafall! Dags att jobba vidare! 


Vaniljhjärtan

Tålamodet har fått kämpa idag när vaniljhjärtan skulle bakas. Men nu har jag listat ut några grejer så nästa gång går det nog lättare 

Jag fick fikagäster klockan 8.30! Men jag var uppe tidigt och städade så det var trevligt med ett avbrott av Farmor och Korre. Sen kom mamma och vi tog en sväng på stan. 
Nu ska Clintan och jag ta en eftermiddagslur på soffan och sen ska vi åka och hämta hem en nyopererad farfar. 



Måndagslycka


Jag gör allt för att inte somna. En sockerchock piggnar man alltid till av! Målet är att vara vaken till Elementary ikväll men det är nog bara att glömma! 

Converspremiär för i år har jag haft idag! Solsken och barmark gör mig nästan lika lycklig som chokladbollar! Härlig måndag! 


7:e och sista natten!

Sista natten är snart avklarad och då är det läggdags! Eller om jag ska vara vaken? Jag har inte riktigt bestämt mig än.. Det är alltid svårt att ställa om till dagtid igen. 

Husvisning, jobb och sömn har min helg bestått av. 

För att stressa min mor lite så kan jag meddela att det idag är 4 veckor kvar till semestern! Låt dom gå fort! 

Något som inte har gått fort är att göra mitt pass! Det är två veckor sen jag beställde det och dom sa att det skulle ta 5 arbetsdagar? Är det borta måntro? 
Eller har dom kommit på att jag är en förrymd brottsling, efterlyst av Interpol? Och planerar ett gripande? Så kan det ju också vara men den troliga anledningen är nog att dom jobbar långsamt.. Är det inte ett gemensamt drag hos statligt anställda? :) 

Ha en trevlig måndag! Det ska jag ha! 

Förbaskade Fia

Nu har jag gått i sömnen hela jäkla förmiddagen och börjar allvarligt fundera på om jag har en psykisk störning? ( och nu tänker ni att är inte det uppenbart? ) 
Clintan är väldigt trött på sin matte som gång på gång har flugit upp med hjärtklappning och bäddat upp hela sängen för att hitta vår andra hund som jag har glömt att jag har lagt under madrassen! Inte mindre än TRE gånger har jag gjort det här idag och jag är helt slut. 
Nu är Clintan lämnad till Karina iaf så nu ska jag försöka sova. Wish me luck!

 

Kärlekens dag

Den får jag spendera utan min kärlek. Men förhoppningsvis finns han ju kvar hos mig även imorgon ;) 

Hoppas du får ett bra dygn på jobbet V, älskar dig mest av allt! 


En onsdag

När Victor väckte mig idag vid 16.00 så hoppade jag ut i köket och bakade muffins till frukost. Nej, inga nyttiga frukostmuffins utan supergoda marsmuffins! 

Victor skulle rensa datorn och åkte för att köpa ett USB till alla mina bilder. När han kom tillbaka så småflinade han och sa "jag har köpt ett fint USB åt dig, då kanske du faktiskt kan hålla ordning på det" och fram kommer ett litet USB-minne i form av en lila dinosaurie :) 



Så nu är mina bilder i tryggt förvar! 
Tack för hjälpen V! 



Ja, vad säger man

Idag, den 12 februari, för fyra år sedan var det en utekväll som bjöd på denna 
snygga bild. En av dom bättre bilder på oss tror jag ;) roligt var det iaf och tiden går skrämmande fort! 



Världens snällaste hund

Idag sover Clintan med mig, och han sover verkligen! Vi ligger i soffan ihop idag och jag ligger här och väntar på att han ska vilja gå ut. Han har inte varit ute på mer än sex timmar men han bara sover och sover! 
Mattes lilla gris! 



Nu ska jag knuffa igång den lille och gå ut så att jag kan sova en stund till så att jag orkar jobba natt nummer två! 


Jag är rätt bra på att sova, speciellt när jag inte borde..

Ge mig en filt och jag somnar, speciellt om jag vet att "nu får jag verkligen inte somna" DÅ sover jag som en gris, vilket Victor är ganska snabb på att dokumentera 



Men inatt ska jag jobba igen och hade behövt sova en stund på eftermiddag, vilket givetvis resulterar i att jag är jättepigg! Men men, det går att jobba ändå! Jag längtar efter mitt jobb, tio dagars ledighet är på tok förlänge! 

Igår var vi i Linköping och hälsade på lille Sigge som snart har hunnit bli 4 veckor! Han trivdes bra hos tant Fia även om han blev lite uttråkad på mig efter ett tag. Men det är ju det bästa med ens vänners barn, man får gosa med dom när dom är tysta och lämna över dom till föräldrarna igen när dom är ledsna! ;) 
Annars gjorde vi inte särskilt mycket mer igår, vi hälsade på Victors farmor och farfar och sen satte jag mig vid symaskinen en stund. Jag fick massor med tyg av mormor som hon skulle slänga och ett av dom passade utmärkt till att bli nya kökshanddukar! Älskar när gamla saker som ska slängas kan bli som nya och användbara igen! 


Nu ska vi åka till Per och Karina och äta kvällsmat och sen är det jobbdags igen! 
7 nätter coming up! :D 


Hur skulle det vara om vi gick upp i tid Clintan?

Jag är morgontrött, JÄTTEmorgontrött! Men min beiga lilla pälskorv här bredvid är ännu tröttare! 
Victor är på gymmet och tanken var att jag skulle ut och springa. Men är det snö mitt öga skådar? Jag hade hoppats på solsken :( årets första utomhusrunda kan inte vara i snöblandat regn! Barmark, solsken och kvittrande fåglar!



Nu måste vi gå upp! 

Elle decoration

Elle interiör har bytt namn och nya "decoration" trillade ner i brevinkastet i onsdags. Clintan är med sugen på nya numret! 
Har avklarat ett litet träningspass och snart ska jag åka ner till farmor och äta kroppkakor! Men först ELLE! 




Citadel Azur

Nu är det bokat och klart, semestern till Egypten! 17 mars bär det av. För min del skulle vi gärna kunna åka imorgon men min mor behöver nog dom här veckorna att "förbereda sig" resfeber är bara förnamnet! Men roligt ska det bli! 
Och av bilderna att dömma så blir vi nog inte besvikna :) 



Jag längtar redan efter den här poolen! 





Nedräkning! 


Så kan man också göra..

Hela listan är avklarad så när som på två punkter men det var helt godkänt då det tillkom tre grejer! Lägenheten skiner och luktar gott! Vad är då det bästa man kan göra i ett skinande rent kök? 
Jaaa, det här känns väl som en god idé

Skaka en filmjölkspaket där korken sitter löst. Perfekt! Filmjölk på golv, luckor och stolar och köket luktar nu surt istället för rent. 

Nu ikväll har jag kollat på den första av fjällbackamorden-filmerna. Jag har läst böckerna innan och tycker att dom är riktigt bra och filmen fick godkänt. 
Filmen vi såg igårkväll fick mer än godkänt, Now you see me. Den var riktigt bra! 

Nehe, läggdags sen länge! Jag är en nattuggla den här veckan! Det straffar sig imorgonbitti då det är gymdags! 


Dagens lilla to do-list

När Victor jobbar så kan jag ju hitta på lite vad jag vill och jag har ju dessutom 24 timmar på mig :) men det är nog bäst jag sätter fart om jag ska hinna! 


Jag säger som min kära sambo brukar säga "Ain't nothing to it but to do it!" 

 

Nu ligger dom efter!

Det var väl ingen överraskning direkt att vi skulle få vänta.. När det här är klart blir det lunch på Gula Huset och sen jobbmöte.

Hej då gamla passet! 




Solig måndag

Soligt väder med 6 plusgrader! Det kändes nästan som vår idag! Det gäller att njuta när man får chansen! 
Clintan vet hur man njuter av solen och han längtar efter värmen! 



Loppisrunda, fika och gympass har denna måndag bestått av. Nu på kvällskvisten har jag rensat vårt skafferi och där finns Clintans hylla, jösses vad grejer vi har till honom.  Ett eget litet apotek har han och dessutom en stor skål med schampo, balsam, kloklipp, babypuder, örondroppar, tandkräm, tassalva och hundra grejer till! Det är som att ta hand om en liten bebis den här killen! 

Imorgon ska jag på möte på jobbet, och sen måste jag fixa ett nytt pass! 


Visning


Söndag, det är lika med visningsdag! Tyvärr väcktes inga ha-begär den här gången heller. 

Lunch åt vi på Burger King, till och med Victor åt snabbmat idag! 
Våra burgare såg dock en aning annorlunda ut

Undra vems som är vems? 
 Ikväll blir det filmkväll på Kungsvägen! Och idag kanske jag kan hålla mig vaken till på köpet, jag rullade ju inte ur sängen för ens framåt lunch idag :D Så får det bli ibland! 
Mot soffan! 


Jäkla åttor!

Här ligger jag och klurar på mina gula åttor klockan 02.00 när jag egentligen borde sova! 

Clint och jag åkte till mormor och morfar förut idag och fick äppelpaj och kaffe! Träffa morbror Jison fick vi också göra! 

Kvällen spenderades nere i Götevi med korrekusin och farmor och farfar. Vi åt pizza ihop, lördagsmys på hög nivå! 

När jag kom hem klockan 22.00 så rensade jag och torkade ur vårt kylskåp. En perfekt ledig lördag med andra ord! 

NU ska jag försöka sova! 



Pannkaksfrukost

En ledig lördagmorgon och lite proteinpannkakor, det är inte dumt! 
Det här är nog världens godaste pannkakor, efter farmors då givetvis! 


Idag ska vi nog hälsa på mormor och  morfar och sen ska vi ut på en långpromenad. Mer har vi inte på agendan, jag och Clint! 



RSS 2.0