Klackexpert!

Man vet att man går mycket i högklackat när man har blivit expert på att klacka om skorna själv 😊 

Nya klackarna på! Som ni ser så var det högst nödvändigt! 


Dom första svenska jordgubbarna avnjöt vi igårkväll här hemma. Fantastiskt gott, nu är det sommar! 

Nu är det melodikryss! Utan farmor och farfar idag, då dom är nere i Helsingborg/Helsingör! Vi får se hur det går utan dom! (Troligtvis rätt så dåligt! ) 


Läggdags

7 nätter är förbi och jag ligger redo i sängen och sommar faktiskt när som helst. 
Jag skulle bara läsa igenom inlägget som jag hade skrivit, innan jag publicerade det. Jag råkade dock somna med telefonen i handen och har därmed även raderat hela inlägget! 👍🏼
Men men, det blir en ny kortvariation! 

Dagen har fördrivits med en shoppingtur,  yoghurtglass och kvällsmat hos Per och Karina.

Dagens bilder blev på yoghurtglassen och några på allt fint som blommar i vår trädgård! 

MUMS!! 








Jösses vad trött jag är! Godnatt! 


Världens bästa uppfinning

International spelling! Thank you God for that! 
Den här listan är min räddande ängel! Hade precis en gäst från Asien på telefon som inte hittade till hotellet och ville ha vår adress och slå in på sin GPS. Det är inte helt enkelt att säga Borgmästaregatan så att dom förstår utan att bokstavera kan säga! 


Det är lite dåligt på bloggfronten och anledningen till det är att jag är så fruktansvärt dålig på att ta kort! 
Tjejerna var ju hemma förra veckan, inte en bild tog jag då.. Vi var ute och bowlade, åt mat och skakade rumpa på Harrys  ett stort gäng i lördags men inte en enda bild då heller! 

Dock så tog jag en bild på min och Victors bakismat dagen efter: 

Japp! Grönkålssoppa slängde vi ihop efter att vi kommit hem från gymmet! ✌🏼😜 (jag vill nu varna alla läsare att det här är ett skryt-inlägg på hur hurtigt mitt liv är. Vad som inte framgår är hur dåligt jag mådde i torsdagsmorse efter tjejkvällen och hur jag då spenderade 70% av dagen i soffan! 🙈) 

Nehe ni! Dags att fortsätta jobba! 




Lite som julafton

Ikväll kommer Mia, My och Li hit på lite hämtmat, vin och tjejsnack. Ser verkligen fram emot ikväll, inget komplicerar utan bara fina vänner och vin! Kan det bli bättre? 

Clintan och jag ligger i soffan och försöker sparka igång den här dagen, det är ju hög tid för det! Jag gör det iaf, Clintan är nog ganska nöjd med att forsätta förmiddagen sovandes.. 
Jag kunde inte somna igår konstigt nog. Jag fastnade tillslut framför en dokumentär på tvåan om tre norska balettdansörer. Fruktansvär bra! 

Eller var det bristen på bra program inatt som gjorde att det här framstod som suveränt? Skit samma, bra var det iaf! 


5 dagar

..is enough! 5 dagar utan godis, bullar, glass och snabbmat. Men jag är stolt, det gick bättre än väntat. Men ärligt talat, det är ju sååå tråkigt. Fika utan fika, filmkväll utan godis och jobba utan att få äta burgare? Njaaaa! Det kommer bli betydligt mindre socker och mer grönsaker framöver men att helt sluta? Well, I can't do it.. 

I torsdag var det gräsklipparpremiär för Johansson/Nilsson. 
Jag var ju tvungen att provköra lite! Men  det är ju lite nivåskillnader i våran trädgård, minst sagt, så det här kommer nog ligga på Virres lott. 

Nu är det Parneviks och sen är det jobbdags! 



Can I do it?

En månad utan socker? Hur svårt kan det vara? 
Det har nu gått ca 36 timmar utan socker and I feel fine! 😉 Jag är fullt medveten om att det är socker insmyget både här och där men jag ska försöka att inte äta godis, glass, fikabröd och såvidare på en månad. 
Wish me luck! I will need it! 

Så för andra natten i rad har jag även bytt ut Burger King-burgare mot soppa, knäckebröd, makrill, avokade och grapefrukt. 
Astråkigt! Jag förväntar mig stora hälsoförändringar efter den här månaden, annars så kommer chilli cheese-burgare och smågodis vara stående inslag i min kost igen! Det är ett som är säkert! 


Mobilstrul

Den här bloggluckan startade med mobilstrul. När jag kom till jobbet i söndagskväll så var telefonen helt död! Jag laddade den hela natten men inte ett livstecken. Den fick en ny chans dagen efter och laddas igen och då hoppade den igång! Tack gode gud för det! 😊 
Men sen kom jag av mig lite här i bloggandet och den här veckan hemma har jag inte riktigt mått något vidare.. Men vi har hunnit med en del ändå! 
Helena och Ebba har varit här på mysfika ☺️ 
Emma och Fredrik var här på valborgsmässoafton och Victor stod då ute i regnet och grillade åt oss!
Idag har mamma och påhl varit här och ätit lunch och imorgonbitti kommer My  Stefan och Sam på frukost. Fullt schema med andra ord! 

Idag började vi dagen som vi brukar börja våra lediga lördagar: 

Melodikryss med farmor och farfar! 
Och fullt kryss, såklart 😉 

Nu ska jag slänga mig i soffan, om det finns någon plats kvar..det ligger nämligen redan två underbara killar där! 
Och dom håller ju ihop dom där två, så vi får se om dom tänker göra någon plats för kvinnan i familjen..

Fina är dom i vilket fall som helst! 


RSS 2.0