Kalas

Nu har Clintan och jag varit på kalas och firat lillasyster som har blivit 17 år. Om hon är 17 år hur gammal börjar JAG då bli?!
Men förra veckan så fick jag visa leg när jag skulle köpa snus till Victor för att kassörskan trodde att jag var 17 år så åldersnojan kan nog ligga på hyllan ett tag till!

Nu blir det soffan resten sv kvällen och imorgon ringer klockan 05.50, jippi!

Grattis igen Lovisa!


Nu längtar jag efter hösten!

Den bästa årstiden är när löven är röda, äpplena är klara, solen skiner men luften är kall och man får ha sticketröja på sig! Tända ljus, filmmys och satsumas! Hösten är verkligen min favorit årstid :)

Kvällens runda blev den längsta hittills, 5,6 km. Nu när det är söndagskväll och semestern är slut så räknade jag ihop hur långt jag har hunnit springa under mina tre veckor och det har blivit drygt 5 mil! Jag är helt chockad och stolt över detta. Jag hoppas att jag kan fortsätta springa i höst för det här är riktigt roligt! :)

Imorgon är semestern slut på riktigt och det väntas vändpass på jobbet!


Det där med höger och vänster..

Det är inte lustigt att kvällens löparrunda inte gick bra, det hängde på strumporna tror jag :) jag sträckte mig i låret vilket inte är så skönt men det har förhoppningsvis gått över tills imorgon.

Imorgon är det dags för att börja jobba , lite tidigare än tänkt, personalbrist som vanligt. Lite ångest att börja med ett morgonpass bara.. Jag gillar verkligen inte att ställa klockan.


Igår åkte vi till Maden med Helena och Ronnie och spenderade kvällen och natten där. Grillning, solning och lite tre-kamp! Det är alltid superkul att träffa H&R, tack för att ni ville följa med!
Jag mitt klantarsle trodde att jag hade glömt mobilen hemma och tog därför inte en enda bild. När vi sen kom hem så hittade jag den inte och när Victor ringde till den så låg den i väskan vi hade haft med oss. Fia i ett nötskal!
Hittade dock en bild från sist vi umgicks i Tallboda!

Dags att sova!


Där satt den!!

Jag sprang lite vilse ikväll vilket resulterade i 5,2 kilometer! Det mina vänner är drygt EN HALV MIL.

Tack och godnatt!


Johannamarken

Den har vi betat av idag! Dessvärre blev det inte några större inköp. Vi avslutade med en lunch på Ahlbackens trädgårdsskafferi där Victor, Nanne och Clint mötte upp.

Jag har fått en ny matburk till Clint av mamma, den är så fin med en fralla på! Passar perfekt på köksbänken! Tack mamma :)

Nu har vi varit och laddat upp med mat och dryck inför imorgon när det ska grillas med Helena och Ronnie uppe i Maden. Man måste ju se till att avsluta semestern på topp! :)


Chokladdoppad frusen banan

Jag kan erkänna att den inte är på långa vägar lika snygg som bananerna som säljs på marken men gud så god!!

Det här kan vara det godaste som finns! Delad förstaplats med lasange och farmors fläsk med löksås!


Semesterbilder

Hittade lite bilder i Victors telefon från Västervik där vi på lördagkväll gick ut på klipporna för att göra Oscar sällskap som var fiskesugen.

De andra bilderna är från igår när vi var och premiärbadade i Emma och Fredriks badtunna, jösses va skönt!
Underbart god mat fick vi också!

Imorgon blir det Johannamarken med mamma, Anna och Korre!


Tack 3 för att ni (4 dagar senare) har löst problemet!

Telefonen funkar igen, tack för det!

Idag följde vi med Nanne, Korre och Winell till Vadstena för att sola och bada men det blåste halv storm så vi blev inte långvariga. Victor var den enda som vågade sig i Vättern och han tyckte det var skönt. Jag tror inte en sekund på det!


Nu laddar vi för grillkväll hos Emma och Fredrik!


Förbannade 3

Hela helgen har min telefon strulat och nätverket har inte fungerat alls. Jag kan köpa att det inte går att surfa men just nu går idet nte ringa till mig och  att skicka iväg ett sms tar ca 10 minuter. Förbannad är bara förnamnet. Går man in på 3:s hemsida så står de"för närvarande har vi inga störningar i vårt nät" MY ASS säger jag bara!


Nu på kvällen har vi träffat ett gäng kompisar i en trädgård över ett glas vin, en alldeles lagom söndagssyssla :) sen har jag betat av drygt 4km löpning också, så totalt för andra semesterveckan är det 1,4 mil! precis som förra veckan!  Heja Fia!


Heldag vid havet

Hela dagen har vi solat och badat i havet, till och med jag har badat. Vi tackar vädergudarna för att dom är på våran sidan!

Nu är det grill!


Heja Västervik!

Äventyrsgolf och matlagning avklarat. Nu intar vi dryck ute på terassen. Sol, vänner och semester, en fantastisk kombination!


På plats!

Nu är det mat och dryck som gäller sen åker vi mot stugan!

https://cdn2.cdnme.se/768175/7-3/pic_51e9265c9606ee2de7acf570.jpg" class="image">


Semesterskägget

Victor brukar alltid raka sig innan varje jobbpass, det vill säga ungefär var tredje dag. Nu när vi har semester har han liksom glömt bort skägget och börjar se ut som en vilde! En snygg vilde givetvis. Men imorgon ryker det så att han ser lite anständig ut i Västervik.


Idag började vi dagen på bryggan men eftermiddagen tillbringade vi inne i Linköping. Vi behövde se lite folk efter att ha spenderat de senaste tre dagarna i uppe i stugan.

Massa nya höstkläder i butikerna! :)
Jag som verkligen älskar hösten och allt som hör hösten till längtar redan!!


Virrpanna

Köpte två nya växter till vardagsrummet. Högg två stycken i affären och knallade nöjt hemåt. Bara den lilla detaljen att det är två olika sorter. Det blir ju inte särskilt snyggt när den ena kommer att växa på höjden och den andra kommer slingra sig neråt. Jaja, man kan ju inte lyckas jämt!

Nu blir det en löprunda och sen en kvällskaffe hos Per och Karina!


Shopping

Fyndat halsband på stan och börjat packa inför Västervik! Taggad!! :)


Roadtrip, grillkväll, nya dojjor!

Victor, jag och Erkan började dagen med en tur till Vadstena där Victor överträffade sig själv och tryckte i sig en 400g burgare! Erkan och jag åt pasta som var himmelskt god på Valvets utomhusservering.

Sen har vi även hunnit med en grillkväll hos fina mamsen och Påhla. Där var även bror, jossan och Anna så en mycket trevlig kväll med andra ord! Grillad älg och vildsvin stod på menyn och till efterrätt hade mamma gjort en gudomlig pannacotta!

Klockan 22.00 så gav som mig ut på en kvällstur och invigde mina nyinköpta löparskor och dom var verkligen kanonbra så nu är det bara att springa ännu mer!!

Här nedan följer em bildbomb från dagen


Hunger games

Idag var solen lite blyg och ville inte titta fram när vi var uppe ett gäng i Maden för att sola och bada. Erkan och Rasmus tog sig ett svalkande dopp, vi andra nöjde oss med att sitta på bryggan.

Nu på kvällen så har grabbarna och jag haft filmkväll, vi såg på hunger games och den var lika bra den här gången som när vi såg den på bio!

Imorgon så har vi ingenting planerat, vi får se vad det blir av den dan! Godnatt!


1 down two to go!

Första semester veckan är slut och vi har hunnit med mycket! Mest stolt är jag över att jag sammanlagt har sprungit drygt 1 mil den här veckan! Här ligger vi inte på latsidan inte! 
 
 
Idag är jag dock lite trött efter gårdagens fest. Bortskämda som vi är så blev vi bjudna på porterstek hos Per och Karina . Väldigt uppskattat då ingen av oss var sugen på att laga mat!
 
 
Resten av denna söndag blir lugn och skön. Nästa vecka väntar sol och bad och en tur till Västervik! 
 
 
 

Änga

Idag är det ängacupen följt av ängafesten. Korre, Clint och jag har varit och kollat på grabbarna nu på dan men det gick inget vidare för deras lag. Kanske för att dom var mer fokuserade på ölen snarare än bollen!


Nu är Clintan och jag på förfest hos Korre, sen är det läggdags för Clint när matte ska åka vidare till festen!

Soliga lördagar skulle det finnas fler av!


Semester!

Vi njuter och blir bruna (läs röda..)


Shopping!

Imorse betade vi av några ärenden i Linköping. Lunch och shopping på Tornby. Jag unnade mg ett par nya löpartights, hörlurar och en mobilhållare bara för att jag är så duktig och springer trots att jag tycker att det är grymt tungt och jobbigt! Grejerna ska invigas på kvällsjoggningen lite senare. Natten ska nog spendera uppe i stugan så att vi är på plats imorgon när solen skiner, då ska det solas!!


Vilket skämt!

Satte mig just ner för att ringa skatteverket. Jag har fått mitt slutskattbesked och fick det i början på juni. Jag har däremot inte fått några pengar och dessa skulle, som jag förstår det, kommit samtidigt. Nu har det gått drygt en månad och fortfarande inga pengar! Så jag ringde Skatteverket och hamnade i kö på plats 91!!! Vad i hela friden? Jag la på. Behåll mina pengar ni och anställ lite mer telefoneffektiv personal!


Här hemma ligger vi inte på latsidan för att det är semester! Victor har varit på gymmet och jag ska ut och springa!


Farmor 80 år!

Idag har farmor firat sin 80-årsdag med öppet hus hemma i Götevi. Exotisk planka och jordgubbstårta stod på menyn. Det var som vanligt sjukt mycket folk, en bit över 80 personer tror jag.
Fint väder med, som alltid när farmor fyller!

Grattis lilla farmor!


Sömnlöst i Mjölby

 
Nu borde jag sov för klockan ringer 07.00imorgon. Jag som ville gå och lägga mig redan klockan för att jag var så trött. Sen när jag väl gick och la mig så var tröttheten som bortblåst och tur var väl det för min kära kusin och ett glatt gäng behövde skjuts till Motala och jag kan ju inte säga nej till min favorit sessilisessa! 


När jag letade efter ett kort på korre och mig bland gamla inlägg så hittade jag en bild från 2008 när vi var på Barbados! Men jag hittade även en fruktansvärt rolig bild på korre och Mia som jag var tvungen att ladda upp, också den från 2008.


Hoppas ni får roligt i natt och att ni kommer hem ordentligt, för du vet ju Korre vad mamma säger: I Motala finns bara bovar och banditer!   

 

 
 

Herrjösses vad skönt med semester!

Nu ska vi bara njuta i 21 dagar och det är vi så värda!

Började dagen med lunch i Bergs slussar tillsammans med Micco och Robban.
Clintan var med och tog sig ett dopp och en mjukglass så han var mycket nöjd!

Nu har vi tryckt i oss en riktigt god middag med hemgjorda köttbullar, potatismos och saltgurkan. Japp, lingonen är köpta, vi är inte riktigt "där"än om man säger ;)

Nu ska jag hälla upp ett glas vin och somna i soffan bredvid mina killar som jag älskar så tokigt mycket!

(Ps. Tycker ni Micco ser lite tjock ut så är det så ;) hon ska bli mamma <3 grattis igen mina fina vänner!!)


Tjiho!

Såhär glad är man när man har några timmar kvar till semester! (Och när man inviger nya klänningen)

Ikväll 22.30 går jag på tre veckor semester och det börjar vi fira med att luncha med herr och fru Fredriksson imorgon!


Båtsman

Min lille son har varit på äventyr med sin farmor och farfar idag! Fick den här bilden skickat till mig förut utav svärfar. Clintan älskar verkligen att åka båt och bada!

Men nu har vi varit och hämtar hem lille grisen från sommarstugan och passade på att äta tillsammans med Per och Karina!


Nu ska vi ha lördagsmys hemma i soffan alla tre, Clint är jättetrött, det är jobbigt att vars ute på sjön!

1 jobbpass kvar : D


Fruktansvärt besviken

Har jobbat hela kvällen och har bara ätit frukost så när jag slutade ikväll så gav jag mig iväg ut på jakt efter en kebab!
Men tydligen så finns det ingen i Linköpings city som kan göra en vettig kebab! Efter fjärde restaurangen så gav jag upp och tog en "kebab med bröd".
Bröd är väl synd att kalla de, han tog fram nån stackars djupfryst brödbit som han micrade. Sen hällde han på köttmixen som dom skär av i långa sletor och avslutar med tomatsås(???) och nån salladsdressing! Wtf?! Besviken och hungrig slänger jag den oförskämt dyra Linköpingkebaben i soporna och längtar hem till Mjölby!

Godnatt från hotellrummet!


Django

Den här filmen såg Victor och jag igår och det var det absolut bästa jag har sett på länge! Jag skrattade och svor om vartannat!
Jag var skeptisk till en början men den var kanon!
Se den!


Smygstart

Jag smygstartar semestern lite! En jobbhelg kvar sen så!

Vi har hunnit ned mycket idag, Emma, Victor och jag har varit en sväng u stan och köpt födelsedagspresent till Karina. Jag fick med mig två klänningar hem också! Bingo!

Nu tar vi kväll och startar nedräkningen!


Ett av två!

Inte en enda miljon i sikte, men bilen gick igenom iallafall!! :)


Pigg pigg pigg!

Snart är klockan 02.00 och Fia är pigg! Superpigg!
Min bok som jag läste tog slut så nu är frågan, hämta en ny bok? Hämta plattan och sätta på någon serie? Eller ligga kvar här och stirra upp i taket för att inte väcka lill-prinsen som ligger nere vid fötterna och snarkar?

Irriterande nog så vet jag ju att jag kommer vara skittrött imorgon när Victor kommer hem. Och det går inte för vi har en lång to do-list imorgon!
Bland annat ska min orangea pärla besiktigas. Håll tummarna är ni snälla!!

Sov Fia! Sov!!


Snart är vi miljonärer!

"Plötsligt händer det" och jag hoppas att denna plötsliga tillfällighet ska infinna sig imorgonbitti när Victor kommer hem från jobbet, för då ska det skrapas!

Jag återkommer när jag har blivit miljonär! :)


RSS 2.0