Söndagskalas

Precis hemkomna från söndagsmiddag hos mormor och morfar. Världens finaste Mormor fyller nämligen år idag!

Nu ska jag sätta mig ner i soffan i en timme innan det är dags att åka och jobba sista natten!


Snygg stöveltjej!

Dom här fina Hunterstrumporna fick jag av Per och Karina idag, passar perfekt till gummistövlarna! Nu är det varmt och skönt om fötterna, mer regn åt folket!


Bästa godiset, alla kategorier, någonsin!!

Så glad att jag har hittat mitt favoritgodis igen! BRAVO-kola är sinnesjukt gott!


Working

Inne på natt nummer två av sju. Det är en stor befrielse att se Stora torget tomt på uteserveringar! Äntligen höst!

I måndags var Clint och jag ute på långpromenad ute i Götevi. Det gick fin fint innan vi kom till kossorna. Då vägrade Clintan gå förbi, livrädd! Så jag fick bära prinsen förbi dom och tackar gud för att ingen såg mig. Snygg hundpromenad där man får bära på 13-kilos jycken!

5 timmar jobb kvar innan det är hemgång. Imorse när jag åkte hem så somnade jag stående på tåget. Jag stod och nickade hela vägen hem och varje gång jag vaknade till så försökte jag verkligen att inte somna om. Det var nämligen så trångt att jag var rädd att skalla killen bredvid :P


Plocktallrik delux!

Sa till Victor att jag var sugen på något men inte riktig visste vad. "jag fixar det" säger han och piper ut i köket och kommer tillbaka med den här tallriken och kommentaren "vi har glass också om du vill ha?"

3 olika sorters chips, satsumas, smågodis och gröna oliver. Lite ölkorv också så hade det varit mitt i prick! Mina smaklökar har upplevt nya smaksensationer ikväll :)


Vi har varit på sharpman och spenderat ganska många hundralappar på våran prins idag, det är han helt klart värd!
Bland annat en ny korg från happy house. Han är dock inte helt nöjd med att vi har slängt hans gamla madrass men han vänjer sig nog!


Min PT

Det är ju inte alla som har en egen PT men det har jag, vare sig jag vill eller inte. Idag har vi gått spåret och efter det haft en cirkelpass i vardagsrummet.

Jag ligger nu utslagen i soffan och funderar på hur jag ska orka ta mig till duschen.
Imorgon kommer jag ha ont..


Kanelbullens dag

Såhär går det när båda älskar att överraska! Victor gick till bageriet imorse när han gick av sitt arbetspass och köpte 10 stora kanelbullar med sig hem. Men vad han inte visste var att hans sambo hade varit uppe i ottan och bakat kanelbullar! Så nu har vi kanelbullar till hela släkten!

Vi har spenderat förmiddagen hos mormor och morfar och nu ska vi ge oss ut i solen på en långpromenad så vi kan fortsätta äta bullar med gott samvete!


Det där söta i livet

Lycka är att när man tror att det inte finns något godis hemma så hittar man tre godisklubbor som en fin sambo har köpt!

Igår kväll var det afterwork med jobbet på Bellos i Linköping. Eller för mig blev det beforework eftersom jag har jobbat extra inatt.

Men nu har Clint och jag sovit lite på sofflocket och ska snart åka till farmor och farfar och hälsa på en sväng!


Läggdags

Nu kryper vi ner här på kungvägen. Clintan har intagit sin favoritplats, nämligen mellans husses fötter. Han är inte ett dugg bortskämd den där hunden!

Idag har vi hunnit med en shoppingtur i Linköping med lunch på Gula huset och ikväll har mamma och Påhla varit här på kvällsmat. Köttsoppa och fläskpannkaka stod på menyn.


RSS 2.0