Halloween

 
Så här spenderades min halloweenafton förra året.. Kan vi spola tillbaka?

Ledig

Jag känner mig lite rastlös.. jag har inga lektioner den här veckan men jag har massor att göra med jag hittar inte riktig energin.

Det blir nog ingen inflyttningsfest den här helgen heller.. Daniel är sjuk.. sen ska vi till Per och Marianne på lördag och sen ska vi även fira morfar på söndag så vi har att göra ändå.. Men förhoppingsvis blir det nästa helg :)

Jag borde gå ner till Scandic och fråga om en LIA-plats men jag orkar inte det heller.. Vilket tråkigt lov jag har. Jag tänkte lägga mig i soffan och gå in på kanal5 play och kolla på alla greys anatomy avsnitt jag har missat men eftersom jag bara har min skoldator hemma så kunde jag givetvis inte installera det program som behövdes.. så nu är jag lite sur också.

Det blir det nog badkaret med min nya bok, så får jag fundera på vad jag ska hitta på idag.

Hemma

Hemma igen efter en långweekend i Dalarna :) Vandring stod på schemat och vandrat har vi gjort!
I fredags gick vi upp för "väggen", utförsbacken i hundfjället som har 45° lutning. Otroligt jobbigt! Men nu har jag både gått upp och åkt ner :D
I lördags gick vi nästan 2 mil (!) i skogen.. När vi kom tillbaka till stugan kändes det som att jag aldrig mer skulle kunna gå!
Helgen har sammanfattningsvis varit mysig, rolig och jobbig.

Dessvärre hade ingen av oss kamera.. kanske lika bra. Efter tre och en halv timmes vandring är man inte längre någon pudding...

/Fia


Virus

Sjuk, precis till fjällvandringen..typsikt.
Medicin och ett glatt humör kanske kan få viruset på andra tankar.
Har som vanligt glömt min kamera hemma men förhoppningsvis kanske korre har med sig kamera så det kan bli lite fjällbilder. Ha en bra helg!

/ Fía

Klart

Sådär, nu är terminens andra uppsats inlämnad. Skönt. Troligtvis kommer hon inte att godkänna den utan någon slags komplitering men hoppas går ju.. Jag är en jäkel på att prata, har alltid varit. Min farfar stänger till och med av hörapparaterna när jag är i mitt esse. Innan jag skulle på min antagningsintervju var jag hemma hos farfar och sa att jag var nervös inför intervjun. Den skulle hålla på i 30 minuter och jag visste inte vad jag skulle prata om så länge. Farfar sa bara att " prata är väl ditt minsta problem, du lyckas ju hålla låda i flera timmar.. men det kanske inte är något vettigt som kommer ut.." Han har faktiskt rätt. Men när det kommer till att skriva så tar det stopp. När jag väl får något nerskrivit så är det inte helt lätt att få någon rätsida på det hela.
Kort sagt, författareyrket är inget för mig. På tal om författare så läser jag just nu en av Camilla Läckbergs böcker. Nummer två för mig men ett i ordningen. Dom är riktigt bra faktiskt. Perfekt badkarsläsning :)

Lite halvseg då jag var uppe före tuppen imorse, närmare bestämt kvart över fyra. Daniel skulle flyga till tyskland på något möte så jag, gullig som jag är, var uppe och gjorde frukost till honom innan han åkte :) (ja, jag gick och la mig igen när han hade åkt..)
Imorgon åker han vidare till Halmstad på ytterligare någon jobbgrej och kommer hem igen på lördag.. Men då är jag uppe och vandrar i fjällen! :D

När jag ändå håller på att skriva kan jag ju slänga in en åsikt om det omtalade Idol. Av det jag har sett måste jag säga att Mariett(?) är helt klart bäst. Erik och Reza är också bra men resten kan ju slänga sig i väggen. Speciellt den där Rabhi(stavning kan vara fel även här) När han öppnar käften byter jag kanal. Det räcker bara med att han pratar, hela jag ryser och definitivt inte på ett bra sett. Rysning på ett mycket bra sett fick jag dock i söndags när jag var och lyssnade på The Real Group i Norrköping. Det var så bra att all musik för tillfället framstod som skräp. Deras sett att sjunga är helt fantastiskt. Fem stycken underbara sångare och sångerskor.

Hög tid för Christine! Godnatt!

/Fia

 


AAHHHH!

Varför ska det va så svårt??????
Fia är tokig
Skitliv

Det enda nyttiga jag har gjort dem senaste två timmarna är att boka en tandläkartid och en vaccinationstid (och nej, det är inte grissjukan jag är rädd för)

Hatar att plugga omotiverad.. kanske en promenad?

Är grymt sugen på lite Ben och Jerry.. och mamma har lovat mig att denna underbara glass även finns på ICA i Boxholm :)

Så får det bli!

  / Fia

Hemma och med internet!

Eller ja, hemma är en tolkningfråga, jag är i Boxholm. Men jag har internet + en fungerande dator, en riktigt trevlig kombination. Jag sitter med näsan i böckerna och önskar att jag vore någon annan. Någon som inte behöver tillbringa hela helgen med att skriva en uppsats om "destinationer och mobilitet" för det är riktigt trist.
Något annat som är trist är vädret. Solen sken så underbart igår men nu ska det regna resten av helgen...jippi.

Har för tillfället tagit en välförtjänt paus då jag faktiskt var uppe redan vid åtta och började plugga. Sitter just nu och väntar på att min kära mor ska komma hem med en liter mjölk så jag kan göra lite american panncakes för det lär behövas om jag ska ta mig igenom den här dagen. Pannkakorna ska avnjutas till två avsnitt av Hem till gården. Hem till gården är vad jag kallar vardagslyx!
Finns det möjligtvis någon mer själ där ute i Sverige som uppskattar och älskar denna serie?

Förhoppningsvis kommer Mia hem till Boxholm i helgen så vi kan ta en promenad och bara prata skit. Vi får väl dock ta med oss ett paraply. Vi hade även en idé om att gå på bio här hemma men den enda filmen som gick på hela helgen var "Flickan som lekte med elden" så den idén kan vi ju glömma. (kollade även med våran härliga grannkommun Mjölby vad dom hade att erbjuda men utbudet där var ungefär lika illa.)
Allt kan inte vara bra i Boxholm och nu tänker ni vad är bra i Boxholm då? På den frågan har jag tyvärr inget svar.

Dags för pannkakor och sen är det dags för helvetesuppsatsen igen.. Kul!

/Fia


RSS 2.0