Söndagkväll

Söndagsmys i soffan.. vi har precis stoppat i oss lite god mat som satt fint efter golflektionen!
Imorse tog jag och min älskling oss en joggingrunda :) de var kul att slippa springa själv.. man orkar mer när man är två.

Om jag känner mig själv rätt så är inte john blund speciellt långt borta så det blir nog sängen snart!
finns det något bättre än att sova? ja, okej det finns det, men det är helt klart topp tio!
Godnatt!

/Fisen

Utgång

När jag ändå är i farten med bilder så kan jag ju fortsätta med bilderna ifrån förra helgens bravader. Angelica och jag åkte och åt mat hos Max och Amanda och efter det blev det utgång på Platå.


Mysparet nummer ett!

Angelica

Brudarna!

Här kommer bilderna!

Gårdagen i bilder:

Här kommer den allra första bilden på paret Wressle/Nilsson! Älskar dig snygging!! :)


Tjejerna!! Jag, Mia och Mysan, tillsammans med våra karlar + Jonas hade det mysigt vid stångån igårkväll 

My och Stefan

Daniel och Fidde :P

Älskar den här bilden.. På översta bilden på oss står jag på tå för att inte se så kort ut.. här strå Daniel på tå vilket bara ser sjukt ut! :P

Daniels bror Jonas

Senare på kvällen begav vi oss till öltältet istället

Mysan! Jag hade skitkul, hoppas ni hade det med!

Puss! / Fia


uppdateringsdags!

Kände att det var dag för en liten uppdateing från Majeldsvägen.. kan börja med att tacka mina underbara vänner för en jättetrevlig kväll igår! Bilder kommer  under dagen :)
Daniel och jag var även ute på golfklubben och slog några bollar i värmen igår.. kursen började i tisdags och det gick nog över förväntan för min del men det är ju så sjukt mycket att tänka på... I morgon är det dags för en ny lektion. Jag har även gjort min första golfrunda med Daniel och Holm, men resultatet var väl inte strålande, men jag känner mig i alla fall oerhört proffsig i min vita handske och min snygga keps! :D

Vädret är underbart och jag är ledig hela helgen! Daniel kom just med ett förslag på en lite cykelutflykt, mysigt!!! Fram med shortsen och brillorna!

älskar min härliga kille! mmahhh!!!

/Fia


Lördagkväll

Varför känner man sig alltid extra ensam en lördagkväll?

slutkörd

Hemma efter en heldag på jobbet. En av våra tanter har flyttat och hon är väldigt dement och förstår inte riktigt det här, så stora delar av min arbesdag har jag förklarat om och om igen att hon inte är 55år, utan 85.. att hon fortfarande är i Boxholm och inte i Norrköping och ska inte med något tåg. Tillslut blir man själv helt slutkörd i huvudet..

Lördagen har väl inte så mycket att erbjuda och tur är det eftersom jag sak upp och jobba imorgon. Det är så mycket jobbigare att gå och lägga sig tidigt och gå upp i ottan när man vet att alla andra grillar och har partaj..

Till mina boxhlomsvänner: fyra timmar ledigt imorgon eftermiddag.. underhåll mig?

/Fia

Hemma i soffan igen

Ligger hemma i soffan igen.. intervjun är över och jag har tusen tankar i huvudet  om saker jag kunde sagt.. men men, nu är det äntligen över.Ca 150 sökande, 70 som fick komma på intervju och 24 som får börja.. så mina förväntningar är inte så höga men det vore så roligt att få komma in och sen få chansen att jobba med något som jag verkligen vill och trivs med!!

Nu ska jag ha en mysig kväll med min älskling!

/Fia

Nervös

Jag är så sjuk nervös... KY-utbildningen jag har sökt i Söderköping vill att jag ska komma på intervju ikväll och jag är skitnervös. Intervjun ska hålla på i en halvtimme.. Jag vet inte vad jag ska ha på mig och jag vet inte vad jag ska säga! Jag vill ju verkligen komma in på den här skolan. Underbara Daniel har lovat att följa med vilket känns väldigt skönt!

Vi håller på att leta lägenhet, vilket inte är det lättaste.. Det är så mycket man vill ska vara rätt..Storlek, hyra, läge..Men förhoppningsvis kommer vi väl att hitta NÅGON lägenhet NÅGONGÅNG....

Håll tummarna för mig ikväll! Nu ska jag slänga in en beställning på hm.com nya katalogen som kom igår innehöll både en och två godsaker!

/Fianilsson

Skit

Tänk om man kunde sova flera dagar i sträck, och slippa den här skiten...

RSS 2.0