Julen är här

Julen rullar på! 23 december firade jag och Martin jul hemma hos mamma. Idag jobbar Victor men imorgon väntar lite mer firande hemma hos Victors föräldrar. 
Edith är inte på sitt bästa humör utan är lite kinkig och vill helst bli buren av mig. Dagen lång om hon själv får välja. Skulle någon annan ta över så visar hon sitt missnöje med att fullständigt gallskrik rakt ut och nästan tuppa av. Låt oss hoppas att det är en fas! 

Frank är i sitt esse och älskar julen! Igår gick han upp klockan 04.00. Idag, när det fanns lite nya leksaker att leka med gick han upp 03.30. 
Vi kan hoppas på en lite länge sovmorgon än så imorgonbitti! 

Syskon på plats

Och där landade även kusin Saga! Men så länge orkar inte Edith hålla upp huvudet 😂 det är inte helt lätt med barnbilder! 

Pappa och dotter matchade fint ❤
Till Franks stora glädje kom ju även Tomten förbi! 

Som sagt, fröken Ediths humör... 😂

Nu sover 1 busunge av 2, så jag hoppas att nattsömnen inte är allt för långt bort 😴
God jul!



När tredje ljuset brinner

Tredje advent, december rullar på!
Sen sist har vi varit på sjukhuset med Edith igen och fått ytterligare ett lavemang. 
Den här gången åkte vi hem med lite magmedicin också, så håller vi tummarna att det blir bättre! 
Såhär glad är man när man äntligen har fått bajsa på sjukhuset! 😂

I fredags tog vi en fika på stan. Eller ja, en kopp te för min del. Att gå på kondis och äta mjölk-, ägg- och nötfritt är ingen höjdare.

Sonen var faktiskt lite muntrare än vad bilden visar! 🙈
 
Precis som med Frank så har vi erbjudit Edith väldigt många olika nappar. Precis som sin bror så har hon ratat allihop och har nu, till sin stora glädje, hittat tummen. 

Här ser det fridfullt ut men vad som inte syns (Eller rättare sagt hörs) är att hon sover till ljudet av en högljudd hårtork. Frank sov till dammsugare och den gillar även Edith, precis som torktumlaren. Knasungar! 

Vi har klätt stora granen! Frank är ju experten i huset på att "punta" 



Popcorn, pynt från mamma som hängde i granen när jag var liten, hemmagjort pynt gjort av Frank, och nytt för i år är ett lysande E & F. 
En salig stilblandning med andra ord, precis som det ska vara! 


Vad mer har hänt? 
Vi fick snö! Och Victor och Frank passade då på att göra en gubbe i trädgården, mellan några pulkaåk! En vit jul är väl för mycket att begära men det vore ju inte fel med lite snö istället för det är blöta, gråa täcket som ligger i luften ute. 

Idag har vi varit på adventsfika hos svärföräldrarna och Edith och jag har varit hos min farmor och druckit en kopp kaffe med henne. 

Kvällen avslutades med en liten runda och Victor hade då roligt åt min outfit. Men när Marshall-hörlurarna är urladdade så får ju helt enkelt sonens Batman-lurar duga! 😁

Och ja, det är Eddans bajsschema i bakgrunden! Den glamorösa föräldratillvaron lyser aldrig med sin frånvaro! ❤

Decemberkväll

Igår, efter att ha pratat med 1177, så tog vi en tur till sjukhuset med Lilltösen. Och efter dubbla lavemang och två salvor till hennes utslag så fick vi tillbaka vår vanliga glada Edith ❤ 
Hon har verkligen inte varit sig själv senaste dagarna och vi vet ju fortfarande inte riktigt vad det beror på men nu får jag äta en mjölk-  och äggfri kost och så får vi ta det därifrån.

Nu nattar Victor Frank och Edith har en social stund med sina kompisar.

Frank har en paketkalender som är livets höjdpunkt just nu. Väldigt praktiskt för föräldrarna också, som då och då kan upplysa om att paketen ryker om uppförandet dalar 😉

Frank har "puntat" så fint här hemma! 
Han har fått sin lilla gran som han har klätt med omsorg ❤ 




Han har även sett till att lillasysters rum är julfint med tomtar på fönstret. 

Nu kom Victor ner från nattningen vilket betyder att det är dags att smyga fram godiset, julmusten och kolla på House. 



RSS 2.0