Min fina knasboll!

Han har inte riktigt fått knicks på krypningen än men han förflyttar sig ändå!
Varje morgon så sätter jag Frank på en filt på vardagsrumsgolvet och där sitter han nöjt och leker med sina grejer medan jag klär på mig och gör frukost.
En morgon förra veckan så kommer jag ner och ungen är borta! Han kan ju inte krypa? Hur långt kan han ha hunnit liksom? Då ser jag att gardinen bakom soffan fladdrar till

Han hade skjutit sig bakåt, in bakom soffan! Asnöjd över sin upptäcksfärd såklart.
Idag hade det gått framåt iaf! Jag lämnade honom mitt på röda filten..

I fredags provade jag att göra en ny purésort med broccoli och äpple. Frank tyckte väl inte att det var någon smaksensation men det slank ner.

Men bäst är ju om man slipper mammas hemmakokta och får en klämmis som man kan äta ur själv

Helgen bestod av 30-fest för Emma, lördagsjobb, julstädning och bakning hos farmor och sen söndagsmys med tacos på Tallåsvägen.
Idag jobbar Victor så jag hänger hemma med grabbarna.

Lite bilder från helgen

Novemberljus hade invigning på Stora Torget när jag jobbade i lördags

Frank leker med mormor på golvet

Världens bästa Pappa är mysig att sova på ❤️

Chillar i soffan på fasters 30-årsfirande


Ny telefon

Sådär, nu är en ny telefon beställd. Min sjunger på sista versen! En iPhone 7 borde komma senast fredag 😊

Så nu har vi ägnat oss åt att föra över alla bilder från mobil till datorn ( drygt 1800 bilder..🙄) jag litar inte på det där molnet..

När jag gjorde det så gick jag igenom bilderna från november förra året!
Det här hände då:

POLEN!

Gravid på kryckor gjorde jag Warszawa med dom tre bästa brudarna som finns! Mamma, faster Anna och Korre ❤️

När jag kom hem från Polen så var halva graviditeten förbi och vi fick veta att det var en liten Frank vi väntade.

Japp, det var förra november det!
Nu blir det bonde söker fru och syrror!


En uppdatering från sjukstugan

Jag har åkt på en härlig förkylning! Så just nu sitter jag på jobbet och gör mitt första 8-timmarspass i repan med kraxig hes röst och en rinnande näsa!
Dessutom tvingades jag ju att avboka veckans höjdpunkt. I onsdags skulle vi träffa Stella för första gången men det får vi boka om tills vi alla är friska och krya så vi inte snittar ner den där lilla stumpan som blir en månad redan (!) på fredag.

Igår började vi inte dagen med melodikryss som vi brukar utan vi lämnade Frank hos Per och Karina och åkte in till Linköping tillsammans med Emma för att prova tärnklänning!
Efter det tog vi en lunch på stan innan vi åkte tillbaka hem till lillkorven.
På kvällen var vi och firade Per som fyllde i veckan. Han blev väldigt glad för sin födelsedagspresent som han fick av Emma&Fredrik och Victor&mig. Den har stått färdig i källaren ett bra tag 😊 En öladventskalender!

Men jag är ganska lycklig över min godiskalender som jag har fått av Victor 😊👍🏼

Nehe, en och en halv timme kvar på jobbet, sen ska jag hem till mina grabbar ❤️ jag hoppas att F har skött sig och att nattningen gick någorlunda smärtfritt ✊🏼 🙈


Fars dag

Victor första fars dag! Frank ville ju givetvis fira detta (eftersom Victor är världens BÄSTA pappa) och hade därför köpt en mössa till sin far! Inte dåligt för att vara 7 månader gammal! ☺️
Han provade även så att mössan var bra 👍🏼

Den fick klart godkänt (även av pappan)
Igår så var vi, traditionsenligt, hos farmor och farfar och löste Melodikrysset. På eftermiddagen kom mamma och Påhl på lite fika och kvällen spenderades på Fogdegatan. Vi gjorde egen pizza, drack vin och spelade spel! En riktigt Fiakväll! ÄLSKAR sällskapsspel! (Å vin, å pizza ☺️)

Våran utsikt från sovrummet är jättefin eftersom huset ligger ganska högt. Imorse var den ännu finare, med snön och solen. Inga problem att rulla ur sängen då.

Efter frukosten tog vi oss ut på en promenad i solen. Frank vägrar vantar men raggsockor på händerna går bra!
Här sitter han redo för vagnen ihop med brorsan.

Sötkorvar!

Lunch åt vi hos farmor idag där det bjöds på kroppkakor. Nu ska vi till Per och Karina och äta kvällsmat 👍🏼 dagar utan någon matlagning är ju toppen 😊


Vardagsrum nr 2

Eller Victors "man cave" som han så fint kallar det.
Jag kollade bakåt i bloggen och det här är enda rummet i huset som jag inte har tagit några bilder på. Så det kanske är dags, såhär snart två år efter inflyttningen.
Där nere står ju även min skänk som jag gjorde en liten make over på i somras.

FÖRE

EFTER

Den blev bra. Nu kan den hänga med ett tag till.

Idag har vi varit ute och gått med mamma och sen druckit kaffe med henne. Jag har lagat lite Frankmat, rismål som jag tänkte han skulle äta på eftermiddagarna. Vi har även varit ute och tittat på snön, badat och spelat julmusik (med tillhörande sång och dans). En givande dag helt enkelt 🙈

Victor jobbar och Frank sover och det betyder att jag kan krypa ner och kolla på Fiaprogram på tvn hela kvällen!☺️👌🏼


Hemma efter ett pass på jobbet

Det är så roligt att jobba och supermysigt att komma hem efteråt också 😊 När jag kom hem nu ikväll vid 20.30 så har lillsorken somnat! Första gången med pappa ❤️ mina supergrabbar!

Här är det nu rejält med snö! Det firade vi med att inviga julpyjamasen

Så himla fin! Lussekattskillen 👌🏼

Frank har ju lättast att på dagen somna i bil eller vagn så vi brukar ge oss ut på en förmiddagspromenad varje dag på ca 1 timme. Dom senaste dagarna har det varit kallt!! Frank sover som en gris i sin åkpåse men jag fryser. Och värre kommer det väl bli 🙈 men jag älskar snön! Den får gärna vara här för att stanna ☺️

Såhär ser det ofta ut hemma nu för tiden. Clint ligger brevid Frank på golvet. Frank å andra sidan har fullt fokus på att leka med mitt gamla dublo som jag fick med mig hem från mamma sist.

Imorgon är det Victors tur att jobba. Då hoppas vi på att mamma/mormor kommer och tar en förmiddagskaffe! Sen blir det väl en promenad i snön!


En bättre söndag!

Först och främst: det var så roligt att jobba! Herre min gud! Tiden bara flög iväg. Det enda negativa var att min kostym är borta och mina fötter har blivit lite bekväma av sig så jag måste vänja dom vid klackskor igen! 😝

Igår jobbade Victor så jag och Frank spenderade större delen av dagen hemma hos mamma.

Idag VÄCKTE jag Frank 06.30 efter 12 timmar sömn! 👍🏼 tackar tackar!
Jag säger bara Anna Wahlgren. Folk får tycka vad dom vill men med "sova hela natten-kuren" (våran egen variant av den) så har Frank gått från att vakna varje/varannan timme HELA natten till att sova 10-12 timmar i sträck.
Frank är nöjd och hans föräldrar är VÄLDIGT nöjda 😊


En promenad i kylan, kaffe med svärföräldrarna, fruktpurékokning och middag med vänner är receptet på en riktigt härlig söndag!!

Har kokat rätt så mycket äppelpuré till Frank för det älskar han verkligen! Idag körde jag en liten annan variant med äpple/bär och äpple/mango. Det blev också godkänt så nu är frysen fylld!

Nu ikväll har vi haft Rasmus, Erkan och Ellinor här på tacos!
Japp, det var det!
Imorgon har vi en helt ledig måndag framför oss!


Tillbaka bakom disken

På fredag blir han 7 månader, lillsorken! Och imorgon ska jag göra mitt första jobbpass på snart ett år!
Jag är lite nervös faktiskt. Plockat fram skor, strumpbyxor och packat väskan, precis som en nervös 7-åring som ska börja skolan 🙈
Det ska bli så kul och jag är så redo!! Än sålänge blir det extrapass när behov finns, dagtid och när Victor är ledig. Så den vecka ska jag jobba kortpass imorgonkväll och fredagkväll.

Bild tagen på jobbet för nästan exakt 3 år sedan, när jag bytte tjänst från 1:e receptionist till nattportier.

Wish this rookie good luck!


RSS 2.0