Ville bara säga...

...attans vad jag är kär!!

Haft en underbar start på dagen med Victor och jag längtar hem från jobbet så att jag kan få ha en underbar kväll med honom också.

Allt blir så mycket roligare med dig!!

I helgen blir det Malmö! Wiiii!

Tekniska skitprylar!

Min dator har pajat (japp, dator nummer TVÅ i år!) och därav bristen av blogginlägg med härliga semesterbilder. Men det kommer!


Veckan i Egypten var guld värd och vi alla tre njöt för fulla muggar! Borta bra men hemma bäst :) (Det tycker i alla fall min mage!)


Humöret är på topp idag! Fredag och ledig helg! Skrev precis på mitt nya fina anställningsbevis som 1:E RECEPTIONIST! En fast heltidstjänst och löneförhöjning dessutom:D Wii!! Och som grädde på moset har jag lyckats fånga världens finaste kille som gör livet HELT UNDERBART!

Dessutom fick jag en matlåda av min fina mormor igår så till lunch idag blir det fläskfilé med klyftpotatis!


Dagen spenderas på jobbet fram till 15.00 sen bär det av mot Salong Brännpunkt för att fixa till burret på huvudet och efter det ska jag spendera kvällen med världens bästa kusin.



Skit samma om datorn och mobil är paj, allt annat är ju så SKITBRA! :D

Ni kan vara lugna..

 

..det går ingen nöd på oss här nere i Egypten. Vi ligger för det mesta på varsin solstol i den 30-gradiga värmen och filosoferar över livet. När vi inte solar så vräker vi i oss underbart god mat och goda drinkar. Vi har även hunnit med lite shopping.

 

Hotellet är som en dröm, 5-stjärnigt med all lyx man kan tänkas vilja ha och det kommer med ett 50-tal härliga män som gör allt för oss. Öppnar dörrar, bär tallrikar, lämnar söta kärleksbrev osv! :P Så som sagt, det går ingen nöd på oss!

Min säng är 240 cm bred.. det är lite ensamt!

 

Mitt hotellrum är större än hela min lägenhet och utrustad med en walk-in-closet.

 

Drinkar nere i poolbaren

Smygfotad med chipsskålen i handen :P

 

Nu får jag inte ladda upp fler bilder för blogg.se (okej, felet ligger troligtvis inte hos dom utan det beror nog på den urdåliga egypiska uppkopplingen.)

 

Men imorgon blir det mer bilder!!

 

Nu ska jag sova för imorgon väntar frukostbuffé, powerwalk på stranden, åtta timmars solande, en jäkla massa mat och dryck och sen eventuellet en cykeltur till Sahl Hashess. Jag behöver nämligen uppsöka ett apotek för jag har i vanlig ordning blivit sjuk. Men sååååå värt det!

 

På måndagkväll ska jag slänga mig i armarna på min fina kille! Längtar!!!!

 

 

 


Pussa och krama på nära och kära

Efter att ha jobbat sju dagar i rad så har jag idag varit ledig! Det känns dock inte som att jag har varit ledig :P Dagen började 06.30 i Mjölby. Efter en tågresa och en lite kylig men ack så uppiggande promenad hem till Vasavägen så stod tvättstuga på schemat. Efter det fick lägenheten sig en omgång och diskberget försvann. Sen cykeltur till Hemköp och sconesbak innan särbo kom på frukost klockan nio :) Mysigt att få träffa min särbo och bara prata skit och kramas!
Strax efter tio skulle hon iväg till jobbet och jag började packa resväskan. Det är ju nämligen så att jag har SEMESTER och ska spenera den i Egypten med Mia och Mysan.. Sweeeeet!
När allt var nerpackat (hoppas jag), blev det en snabbdusch och en löptur ner till tåget.
Efter att ha droppat resväskan hos mamma så blev det en sen lunch hos mormor och morfar. Kramade lite på dom och åkte hem till mamma och kramade lite på henne.
Tittade in på storgatan och kramde lite på Chrille :)
Sen satte jag mig i bilen (som man för övrigt får knacka igång med en hammare i mellan åt, vilket gör resan mycket spännande!) och åkte till Götevi och gjorde en snabbvisit hos familjen Nyström och kramade lite på dom. Hamnde till slut hos farmor och farfar där det blev en kvällsfika i köket :) Kramdes lite med dom också!
Den enda jag inte har fått krama idag är Korre men hon ligger nerbäddad med feber så hon får inga kramar! (Du kan ha en innestående tills vecka 43 Korre...)
Nu har jag landat i soffan och tänkte titta på en film och längta tills imorgon då jag får pussa och krama på den bästa! <3
Så kan man också spendera en lördag!

Salta sillar

Sent i söndagskväll så bestämde jag mig för att vecka 41 skulle vara en hälsosam vecka. Det vill säga inget godis, bara bra mat och långa promenader.

I måndags ångrade jag mig bittert och tyckte att alla alkolister och rökare kunde slänga sig i väggen! Socker bara MÅSTE vara det mest beroendeframkallande som finns.

Klockan 23.00 i måndags lämnade jag jobbet med en fruktansvärd huvudvärk och tänkte jag tyst för mig själv att det kanske inte är så nyttigt att äta godis, kakor eller bullar varje dag. Jag äter ju faktiskt inga mängder men det lyckas ju alltid slinka ner något :P

Tisdagkvällen gick bättre men då åt jag några bitar 70 % choklad (men det är helt tillåtet enligt min hälsochef).

Jag måste ändå säga att jag känner mig en smula stolt. Jag hade ju i och för sig aldrig klarat det om inte Victor hade vaktat mig med sina hökögon. Eftersom jag helt saknar självdisiplin så hade jag klättrat upp och hämtat pingvinstängerna som ligger gömda på köksskåpen för länge sen :) Han är helt grym som står ut med veckans humörsvängningar! Tack och puss!

I helgen får vi se vart det här slutar. Antingen så är jag pigg och glad och har insett att det faktiskt går att leva utan en sockerchock varje dag eller så går jag tillbaka till mitt älskade, sockrade liv!
 

I miss you guys.. see you on Saturday!


Lördagnatt

Ni som känner mig vet att jag inte gillar att bli väckt. Varken av väckarklockor eller andra spektakel. Man kan NÄSTAN ana en viss irritation hos Fia Nilsson när hon vaknar och det tar ett tag att starta upp det fina humöret (som sen hänger i hela dagen! Eller? ;D)

I natt blev jag väckt. Det vinglade in en fruktansvärt snygg man klockan 01.34. Han kröp ner i sängen, sa några väl valda ord och somnade sen som en sten. En 100-kilos tung, SNARKANDE sten. Blev jag sur? Nepp! Kär? Japp!


Välkommen att våldgästa fler nätter tack!  Puss!!


Front desk

Spenderar kvällen här:

Elite Stora Hotellet Linköping



"We love what we do"- Radisson Blus arbetsmotto. Saknar Radisson.
But I'm still loving what I do! (På Facebook jobbar jag fortfarande på Radisson Blu, och ni vet ju att det är det som står på Facebook som gäller! :D )

Imorgon är det söndag, vilket innebär jobb 07-15. Efter det hoppas jag på en långpromenad och sen söndagsmys i soffan.

(Besökte Candy City i mjölby igår och köpte en ohyggligt stor godispåse som innehöll kalorier för två år framöver. Ska jag förbränna gårdagens konsumtion så får jag nog gå runt Östergötland. Men sååååå värt det!)



When nothing goes right go left

Ligger i soffan, HELT UTAMATTAD, efter ett träningspass. Tog cykeln till gymmet idag och jag kan konstatera att jag är en ganska stor trafikfara. Jag ber om ursäkt för det.

Nu är det frågan om man ska ta och äta lite kvällsmat kanske? Annars är det ju snart frukostdags..

Haft en toppendag på jobbet (som alltid) men imorgon är det ledigt och det ska inte heller bli så dumt! :)

Hade tvättstuga innan gymmet och möte då på en granne när jag 16.50 skulle hämta tvätten.

Jag- Ursäkta, det blev lite sent idag, jag började tvätta när jag kom hem från jobbet vid tre..

Grannen- Vid tre?? Vad har du för jobb då, så att du slutar klockan tre?

Stackars inrutade människa som tror att alla jobbar 7-16. Micco och jag kom fram till att vi nog knappt känner någon som jobbar 7-16. Finns det folk som jobbar så alltså? ;) Poor people!




Lördag i Boxholm

Jag tror mina smaklökar är lite ur balans såhär dagen efter.. Gick på ICA och funderade på vad jag var sugen på och går därifrån med clementiner, tomater, svarvinbärssaft och ostbågar. Härlig kombo!
Hade en fruktansvärt trevlig kväll i Boxholm igår, vilket jag sotar för idag. Förfest hos Chrille, trubadurafton på torget med bror och Erik och sen efterfest hos Martin. Gick och la mig alldeles för sent men det är sånt man ska göra när man är ledig!
Har varit ute på en promenad nu och tänker därför ta en välförtjänt lur i soffan.
Tack för igår!!

RSS 2.0