Resultat



Sådär ja :) 800 kronor fattigare men lite hetare!

Nu är det lite kaffechill framför Beck.


Letters to Juliet



Såg den här filmen igår och den var riktigt bra! Den utspelar sig i Toscana och det bidrar ju till att det bli BRA!

11.30 är det dags att gå till frissan. Ska för första gången gå till en frisör i Linköping så vi får se hur det blir. Det kan ju knappast bli sämre än dagsläget i alla fall.

Köpte lite nytt te på teboden igår, bland annat polkate som jag tänkte prova nu :) Sen blir det nog en promenad i det vackra kalla vädret innan det bär av till Salong Madona.

Sen väntar jobb 15-23.



The weekend



Kvällens outfit



Fina vänner!


Idag vill jag inte

Jag gillar mitt jobb men idag vill jag ligga i soffan och bara göra ingenting.

Min man studsade hurtigt upp ur sängen, duschade, spelade piano och pyste iväg till jobbet. Själv ligger jag här som ett mähä och hoppas på att tiden ska stanna en stund. Troligtvis kommer den inte göra det och eftersom jag börjar jobba klockan elva så kanske det är dags att kliva upp och ta tag i saker.

Lördagkvällen i Boxholm har bidragit till att jag kommer att vara nykterist en tid framöver :P Jag har aldrig ALDRIG mått så dåligt dagen efter och det sorgliga är att inte ens var onykter.


Slutar vid sju idag och då ska jag nog ta vägen förbi hemmakväll och hyra några filmer. Jag jobbar kväll resten av veckan så då kan jag förmiddagsmysa med mig själv.


Dags att stryka skjorta då....


Nu är det den delan av veckan som kallas helg!

Jag känner helt spontant att jag chockade mina bloggläsare med förra inlägget och min pornografiska bild. Den bjuder jag på!

Jag kanske borde starta en ny trend här och lägga ut en lättklädd bild i varje inlägg?

Vad sägs om att gå på den här konstutställningen?


Jaha, bilden i nästa inlägg får väl bli på Daniel då!

Imorgon är det en dag som jag har längtat efter lääääänge! Ja, eller kanske inte just den 19 februari utan det som händer imorgon. ANGELICA kommer hem!! Tjoho!
Då blir det bra musik och massa alkohol! En och annan kram också kanske? Jag har inte sett henne på så länge!
Jag blir helt pirrig bara att tänka på morgondagen, det här är i klass med julafton! :D




Mamma var ju här igår och det blev lite shopping. Nya jobbskor bland annat, vilket var mycket välbehövligt då dem gamla både luktade och sågut som en söndertrasad skunk.


Något mer jag vill tillägga så här på fredagkvällen? Jag kan berätta att Kådisbellan är en fruktansvärt dålig film för er som inte redan har upptäckt det.

En väldigt bra film såg jag på förut:



Kanske ska kliva in i min garderob och leta fram en outfit tills imorgon? Mina lördagar brukar resultera i allmänt stress från det jag vaknar tills dess jag somnar (alternativt däckar).
Morgondagen börjar med ett besök på Smart eyes där vi ska välja ut ett par nya glasögon åt mannen. Han ska äntligen göra sig av med dem tejpade bågarna.

Lika härligt att säga det (och för all del skriva det) varje gång: TREVLIG HELG!


I got the job

Yes I did!!

Jag är förövrigt grym på att släcka bränder, jag kanske skulle blivit brandkvinna istället?

Jag skulle ju givetvis ha tagit en bild på mig i brandmansutrustningen igår men jag såg typ ut så här:

Slående likt sånär som på hårfärgen ;)



Sitter såld framför tvins! Jag borde dock gå och klä på mig nu, mamsimumsan kommer snart och då blir det kaffe och shopping :)




RSS 2.0