Den som väntar på något gott...

Har precis klickat hem en klänning och ett par skor och hoppas att dom kommer innan torsdag nästa vecka så jag kan ha klänningen när vi ska ut :D Men det är nog lika bra att vara beredd på att det inte blir så.

På tal om att saker inte alltid blir som man vill, snöstorm! Va tusan? När vi väl hade tagit oss till Norrköping imorse och kommit på en buss så fick vi veta att det var sista bussen som skulle gå på ett tag då all busstrafik skulle ställas in..Skolan uppmanade eleverna att åka hem och skolan stängdes vid tre. Problemet var ju just hemfärden men det löste sig kanske så bra efter en stund ute i kylan. Väl i Norrköping så kommer vi på ett tåg som bara är knappt tio minuter sent. När vi har passerat Kimstad så stannar tåget och vi får veta att en "mindre brand" har uppstått i en av motorerna. Men slutet gott, allting gott och det tog oss "bara" dubbla restiden hem :P

Det blev en sväng på stan, ett besök på Indiska bland annat där det som jag skulle ha var på halva reapriset. Den tackar jag för :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Visst är det spännande att åka tåg? man vet aldrig vad som kommer hända;)

2010-02-03 @ 18:53:15
URL: http://mikaelamotala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0